öncelikle günaydın dün akşamda eşim bana ceviz ve fındık yedirdi.ama dün günboyu ne süt içtim.ne peynir yedim nede çok et tüetim.sadece peynirli pohaça yapmıştımsıcacık ondan yedim birde 2 köfte yedim.dün çok kola içtim içim yanmıştı.tatlı olarakta ligt puding yedim. 1 saat ağır spor yaptım şimcik heryanım ağrıyor.salı günü 76.2 bugün 77.1 anlamadım yemedimde.2-3 fındık ceviz bukadar fark etirirmi.aslında tartımın bozulduğundan şüpheleniyorum.acayip gösteriyor. bazan olduğumdan 3 kilo fazla çıkarıyor.sonra bir aşağı bir yukarı.dijital olmasa normal ama kendileri dijital oluyor.kaçamak yaptığımı anlayıp beni cezalandırıyor galiba.
Günaydın canımmm,
Ne güzel eleştirmişsin kendini, iç sesin ne çok konuşmuştur kimbilir :) Sınırlı izinleri dibine kadar kullan bakalım :)
Hashish ne yedin itiraf et
Aynen dediğin gibi insan sınırlı izinleri kullanmayınca bigün bi patlıyor tam patlıyor, sonra da kaçamağın Allah'ını yapıyor
hashish canım aktardan 3tl ye bıberıye yagı aldım ..eve geldım dıyelım 18:00 de ..18:30 gıbı göbek bölgeme az mıktarda sürüyorum..çok sürünce çok fayda edecek dıye kaide yok canım..insan cildinın emebılecegı yağ mıktarı bellıdır..ınan maksımum 10 damla sürüyorumdur..ısıtsın o bölgeyı yeter..üzerıne kipadan uyduruk bır streç aldım çunku sureklı kullanıyorsun gerek yok pahalı olmasına 3 kat sıkıca sarıyorum..batangemıden termal kemer aldım 10 tl onuda sarıyorum üzerıne..yatana kadar beklıyorum..hiç kımıldamayacak bıle olsam yerımden yınede sarıyorum..ama temızlık yaparken felan sar sen ıstersen ınsanı suya çıkarıyor resmen..göbegım gıtmıyordu hiç 1 aya kalmadı kuçuldu..kılo yuzunden oluşan çatlaklarda da azalma oldu..tek tavsıyem duzenlı yapmandır..zaten az kullanınca her gece banyo yapmak zorunda da kalmıyorsun kokmuyor çunku..ama bırde banyo yapıp göbegıne kese uygulasan, çıkarkende soguk su tutsan bebek göbegı gıbı oluyor ınan..
Kızlar bu aralar çok iyi gidiyom, şeytan kulağına kurşun
İşte benim rutin menüm:
Sabahları:
1 bardak kefir içiyom, yarım saat sonra kendime küçük bi sandviç yapıyorum. Ekmeğim 3 parmak kalınlığında, içine incecik kaşar ve 2 dilim hindi salamla, iş yerimde çayla yiyiyom genelde.
Öğlenleri:
Fix tavuk döner ve büyük ayran, haftada 1 gün et döner yada mezgit yiyorum.
Öğleden Sonra:
1 adet activia meyveli yoğurt
Akşamları:
-SP de isem yine 3 parmak kalınlığında ekmek, kayısı yumurta, azıcık kaşar ve yine hindi salam. Tavuktan gına geldiğinden ve et yemeklerini pek de güzel yapamadığımdan yumurta manyağı oldum. Çok seviyom onu ama kolesterolümü acilen ölçtürmem lazım.
-PS de isem ıspanak,kabak yada patlıcan yemeği yapıyorum, sadece 1 y.k. zeytinyağı ile ve üzerine bol sarımsaklı yoğurt döküyorum, incecik bir dilim ekmekle.
Çok acıkırsam veya tatlı krizim tutarsa:
1 bardak ayran ve 2-3 kaşık dukanella dondurma yiyom.
gençlere evlenmek eylenceli geliyor.yaş 22 tam laylay lom çağı bende o yaşta evlendim.laylaylom sandım deyilmiş.bir erkeğin sorumluluğunu almak demek doğurmadığın bir oğlan çocuğuna bakmak demek.erekler 6 yaşına kadar eğitilebiliyor.ondan sonra eğitemezsin.sadece binbir çaba ile davranış geliştirte bilirsiniz.evlenmek isteyenlere buradan duyrulur.
buğday tanesi resımde ki sen misin :)) valla öyle ise kendıne inci tanesi felan de kardeşim..MaşAllah barekAllah..
umarım bende 3 ay sonra en azından 63 lerde kolaşırım.çok zor veriyorum.öyle kaçamaklarımda yok.yaşla ilgili herhalde biraz önce tartıldı 76.7 yani salı 76.2 dim.3 gündür yoğun spor yaptım belki as şişkinliği.yarına kadar tekrar 76.2 düşerim en azından -400 olsun bari.bir hafta çaba gösterdim.ayda 2 kilo gidecek gibi.öyle ayda 4-5 kşlo bende hayal oldu.seyir evremi 116 gün verdi yaklaşık 4 ay.her ay 2 kaybetse 8 kg yapıyor.3 kaybetsem 12 kg yapıyor.neyse neyse ya mayısta bitecek ya haziranda.Allah büyük gayret ediyorum.sporumuda günde 1 saat yapıyprum.bel ölçüm 89 kalçam 112 çıktı.ama karnımda yağdan çok kas var.spor hocası öyle dedi yılların verdiği spor yapma alışkanlığının hem iyi hemde ötü yanı.yani popo kadar bel var.58 kiloyken belim 72 di.yani kemik halimde bile kalınım.şimdi 3 çocuktan sonra 80 insem yetecek.offf işte sevgili bugday tanem ablanda dert çoookk kiloda öyle
seyire direk 5-5le başlasaydın keşke canım ya, 10 gün olmuş daha yeni yeni oturuyodur düzenin. 1-1 sonra 5-5 sonra bi daha 1-1 yapınca iyice şaşırmasın metabolizma :) şimdi 5liye geçersen vücudun bi de ona alışıcak :) ben senin yerinde olsam 65e kadar 1i devam ettirip 65e gelince gaza basar 5e geçerdim ama tabi ben olsam, sen sensin sonuçta, sen bilirsin
herkese iyi geceler bu arada
muhallebi yedim
öncelikle günaydın dün akşamda eşim bana ceviz ve fındık yedirdi.ama dün günboyu ne süt içtim.ne peynir yedim nede çok et tüetim.sadece peynirli pohaça yapmıştımsıcacık ondan yedim birde 2 köfte yedim.dün çok kola içtim içim yanmıştı.tatlı olarakta ligt puding yedim. 1 saat ağır spor yaptım şimcik heryanım ağrıyor.salı günü 76.2 bugün 77.1 anlamadım yemedimde.2-3 fındık ceviz bukadar fark etirirmi.aslında tartımın bozulduğundan şüpheleniyorum.acayip gösteriyor. bazan olduğumdan 3 kilo fazla çıkarıyor.sonra bir aşağı bir yukarı.dijital olmasa normal ama kendileri dijital oluyor.kaçamak yaptığımı anlayıp beni cezalandırıyor galiba.
mantıklı geldi canım. aslında dün kaçamak yaptım kireçli kabak yedim ve bugün+ beklerken - gördüm regl döneminde olmama rağmen 68.0 gördüm :) 3 gün ceza olarak atak düşünüyordum ama hem takımdakiler gerek yok dedi hemde annem eğer atak evresine bünyen alışırsa kilo veremezsin artık dedi. bırak sebzelere alışsın vücudun biraz hem bak tartıyıda etkilememiş dedi. sporu arttırıp 65 i görene kadar sınırlı izinli kullanmayayım diyorum. ama ekmeğe falan hep süt tozu gerekiyor mecburen kullanmak lazım. ben dukan mikrodalga ekmeği yapıp sabah tost yapıyordum süt tozum bitti bugün krep yaptım ama hiç sevemedim tadınıyürüyüşümü arttırıp biraz dikkatli besleneyim dediğin gibide yaparım 65 ten sorna 5+5 e geçerim daha uygun olur böylece vücutta çok sapıtmaz :)
oooh afiyet olsun :)
canım tartın bozuk olabilir yada tartın değilde kaslarında sorun olabilir. spor sonrası kaslarını gevşetmezsen son soğuma hareketlerini yapmazsan kasların şişerek içinde hava ve su tutarlar ki oksijen ihtiyaçlarını karşılasınlar. buda hem kendini şiş hissetmene hem tartıda + görmene hemde ödem tutmana yol açar. 2 3 fındık ceviz fark ettirmez o kadar ama kaçamak kaçamaktır yinede dikkatli olmaya bak.gün boyu birşey yememezlik yapma.. buda ödem tutmana aynı zamanda yediklerinden daha fazla kalori almana neden olur. yani sen vücudu beslemez isen vücut kıtlık konumuna geçer ilk yediğini anına yağa çevirip kendini garantiye almaya çalışır.
tamam sustum :) çok konuştum yinee :):26:
sporumu yapıp plates topumu koltuğumun altına sıkıştırıp eve döndüm.öğle yemeğini yaptım şimdide akşam yemeğini pişiriyorum.benim çocuklar ve eşim öğle yemeğine eve geliyorlar.bu yüzden spordan gelip koşturarak yemek yapıyorum.temizliğinde bir ucundan başlıyorum.sonunuda spaları ve adamı gönderdikten sonra yapıyorum.hergün aynı rutin.sabah eren kalkıyorum.bu yüzden öğlenin bu zamanı gelince hafiften yorulup dinlenmek istiyorum.artık eskisi gibi deyilim.daha çabuk yoruluyorum.puding yapıp azar azar kaplara dökmüştüm.2 yedim.içinde çok enerji olmadığı için tokluk vermiyor.Allahtan artık eskisi gibi açlık kırizlerim tutmuyor.
Süt tozu kullanmak istemiyorsanız Eda Dukancan'ın şipşak ekmeğini öneririm. Ben son günlerinde hep bunu yapıyorum.
Malzemeler:
6 y.k. kepek-galeta karışımı
2 yumurta
1 ç.b. süt
1 p. kab. tozu
1/2 ç.k. mahlep ve 1 çimdik tuz
Hepsini karıştırıp 175 C de, yaklaşık 30 dak. pişiriyoruz ve 5 dak. fırında bekletiyoruz. Üstü biraz zor kızarıyor. Ben cam-baton kek kalıbında ve yağlı kağıt kullanarak yapıyorum. Bu koca ekmek 2 günlük hakkımız
sporumu yapıp plates topumu koltuğumun altına sıkıştırıp eve döndüm.öğle yemeğini yaptım şimdide akşam yemeğini pişiriyorum.benim çocuklar ve eşim öğle yemeğine eve geliyorlar.bu yüzden spordan gelip koşturarak yemek yapıyorum.temizliğinde bir ucundan başlıyorum.sonunuda spaları ve adamı gönderdikten sonra yapıyorum.hergün aynı rutin.sabah eren kalkıyorum.bu yüzden öğlenin bu zamanı gelince hafiften yorulup dinlenmek istiyorum.artık eskisi gibi deyilim.daha çabuk yoruluyorum.puding yapıp azar azar kaplara dökmüştüm.2 yedim.içinde çok enerji olmadığı için tokluk vermiyor.Allahtan artık eskisi gibi açlık kırizlerim tutmuyor.
mantıklı geldi canım. aslında dün kaçamak yaptım kireçli kabak yedim ve bugün+ beklerken - gördüm regl döneminde olmama rağmen 68.0 gördüm :) 3 gün ceza olarak atak düşünüyordum ama hem takımdakiler gerek yok dedi hemde annem eğer atak evresine bünyen alışırsa kilo veremezsin artık dedi. bırak sebzelere alışsın vücudun biraz hem bak tartıyıda etkilememiş dedi. sporu arttırıp 65 i görene kadar sınırlı izinli kullanmayayım diyorum. ama ekmeğe falan hep süt tozu gerekiyor mecburen kullanmak lazım. ben dukan mikrodalga ekmeği yapıp sabah tost yapıyordum süt tozum bitti bugün krep yaptım ama hiç sevemedim tadınıyürüyüşümü arttırıp biraz dikkatli besleneyim dediğin gibide yaparım 65 ten sorna 5+5 e geçerim daha uygun olur böylece vücutta çok sapıtmaz :)
Süt tozu kullanmak istemiyorsanız Eda Dukancan'ın şipşak ekmeğini öneririm. Ben son günlerinde hep bunu yapıyorum.
Malzemeler:
6 y.k. kepek-galeta karışımı
2 yumurta
1 ç.b. süt
1 p. kab. tozu
1/2 ç.k. mahlep ve 1 çimdik tuz
Hepsini karıştırıp 175 C de, yaklaşık 30 dak. pişiriyoruz ve 5 dak. fırında bekletiyoruz. Üstü biraz zor kızarıyor. Ben cam-baton kek kalıbında ve yağlı kağıt kullanarak yapıyorum. Bu koca ekmek 2 günlük hakkımız
annen en doğrusunu söylemiş bence :) bi de son güncellemelerde süt tozu sınırsız izinli olmuştu, gerçi ben hala sınırlı niyetiyle kullanıyorum sana da öyle kullanmanı tavsiye ederim tabi ama son güncelleme o şekilde yani haberin olsun canım
bunu galetasız kepekle yapsak da aynı tatta olur mu acaba? ben bi türlü bulamadım da galeta karışımınımigrosa gitmek lazım
hashish eger termal kemer almazsan o zaman streci bıkaç kat fazla sar ve üzerıne sıkı bır tayt gıy oda olur benceayyy şahanesin, çok teşekkür ederimama termal bantım yok benim, çok olumlu etkisi oluyo mudur acaba onun, kullanmasam çok farketmez inşallah?
donbul siz kaç yaşındasınız Allah aşkına..sporumu yapıp plates topumu koltuğumun altına sıkıştırıp eve döndüm.öğle yemeğini yaptım şimdide akşam yemeğini pişiriyorum.benim çocuklar ve eşim öğle yemeğine eve geliyorlar.bu yüzden spordan gelip koşturarak yemek yapıyorum.temizliğinde bir ucundan başlıyorum.sonunuda spaları ve adamı gönderdikten sonra yapıyorum.hergün aynı rutin.sabah eren kalkıyorum.bu yüzden öğlenin bu zamanı gelince hafiften yorulup dinlenmek istiyorum.artık eskisi gibi deyilim.daha çabuk yoruluyorum.puding yapıp azar azar kaplara dökmüştüm.2 yedim.içinde çok enerji olmadığı için tokluk vermiyor.Allahtan artık eskisi gibi açlık kırizlerim tutmuyor.
Valla çok takdir ediyorum sizi. Sabah sporlarınızı, bizzat 3 öğün ailenize ve kendinize ayrı ayrı yemek hazırlamanızı, sonra buraya vakit ayırmanızı. Allah yaşama sevincinizi ve enerjinizi eksik etmesin inşallah
akşama yapacağım :) çok sağol teşekkür ederim tarif için kaydettim :)bugün migrosa gidip hem süt tozu hem kepek galeta karışımı almalıyım. çünkü bende sadece kepek var :) onuda çok övüyorlar burada gördüm tadı güzelmiş bari ondan alayım birde onu denemiş olurum :) akşam dershaneye giderken alayım :)
benim yaşadığım şehir minicik ama burdaki migrosta ve kipada artık kepekten çok karışımı satılır oldu.gerçektende kepeğin tadı daha az geliyor.daha lezzetli.kipada5 liraya aldım.migros nerdeyse 7 lira fiyat koymuş.dukancı çok galiba ondan.bir baıyorum raftakiler bitmiş.
maşallah canım çok büyük koşturmacan var çocuklar eş ev aş ve en önemlisi spor. allah yardımcın olsun bu kadar yoğunluk arasında yaptığın diyette cabası. gönülden tebrikler.
Bilmiyorum ki canım, hiç denemedim öylesini :44: Ben yulaf kepeğini stoklamıştım, sonra bu karışım çıkınca ona yöneldim. Ekmeklerde daha hoş oluyor, kepek tadını daha az alıyorsun. Mesela bu yukardaki tarif mısır ekmeği gibi. Yulaf kepeğini şu portakallı-çikolatalı kekte kullanıyom artık. Keklerde başka aromalar ve kakao falan olunca kepek tadı zaten çok olmuyor ama tuzlularda o kepek tadını bastıramıyorsun. Bu arada yakınlarda şöyle orta büyüklükte market falan varsa oralara da bak. Ben Migros dışında başka yerlerde de rastladım. Dukancılar çığ gibi büyüyorrrr
donbul siz kaç yaşındasınız Allah aşkına..birde eskıden süpergirl muydunuz kı bu işlerden daha daha fazlasını yapabılıyordunuz ..herşeye yetışen bır eş ve anne:2:..üstelık tarıflerınızıde dıkkatle takıp edıyorum:44: üstune bırde yemek tarıflerı..maşAllah barekAllah
selam Forumu çok beğendiğim için aranıza katıldım.dukan seyir dönemindeyim.çok ciddiye almamıştım.sayenizde bazı şeylere dikkat etmem gerektiğini farkettim.