- 24 Eylül 2012
- 300
- 0
Rabbım tez zamanda hayırlı bır evlat sahıbı olmanızı nasıp etsın arkadaşım..dua ederiz inşAllah..Bu arada halley mıydı hatırlayamadım dukan sitesındekı testın ıngılızce olmasından yapamadıgını yazmıştı..şu lınkle sorunu ve dıger testi yapamayan arkadaşların sorunu çözulmuş olur inşAllah..Süpersiniz valla. Ne güzel her gün düzenli spor yapabiliyorsunuz. Ben bi türlü şu bisikletimi, bornozlardan kurtarıp kendi işlevinde kullanamıyorum Hergün bi yarım saat yapsam süper olacak, bacaklarımın üst kısmı portakal kabukları içinde yüzüyor
Ben de dukanelladan dondurma yapıyom. 5 y.k. süt tozu, 3 y.k. tatlandırıcı, 1,5 y.k. kakao ve 1 ç.b. sütü karıştırıp, activianın minik yoğurt kaplarına döküyorum. 3 tane yarı dolu kap oluyor. Sonra da buzluğa atıp, canım tatlı istediğinde 3-5 çay k. yiyorum. Sıvı halini 1 dikişte yutabilirim nitekim Ama katı olunca daha az yemiş oluyorum.
Bu arada 8 Mart'ta sigarayı bırakıyorum. Asıl ondan sonra nasıl olacak bakalım. Çünkü çay-sigara beni çok güzel frenliyordu. Bıraktıktan sonra sürekli bişeyler atıştırma krizlerim başlayacak. Daha önce de çok kereler bıraktım ve geri başladım, keşke bu kadar zararlı bi zıkkım olmasaydı, çok seviyorum çok. Ama muhakkak bırakmalıyım. Bebek istiyoruz çünkü. Yaklaşık 9 aydır evliyim ama maalesef hamile kalamadım. Fsh'ım biraz yüksek çıktı, 9,5 civarında. Hergün 2 kupa hayıt tohumu içiyorum. Ve 1 aydır da progestan kullanıyorum. Bu ay 2. ayım olacak. İnsanlar biraz laf ediyor, ama ben gayet sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Her gün 1 tane One-Day Woman ve yarım tablet folik asit içiyorum. Dua edin kızlar, eşim de ben de çok istiyoruz.
Perşembe de yaklaşıyor ufaktan, hepimize bol eksili günler olsun. Öpüldünüz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/525836-dukan-diyeti.html
Son düzenleme: