Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sempatikiiiimmm ( Çok üzüldüüümmm.. Başınız sağolsun. Allah size sabırlar versin. Dua edicem baban için Mekanı cennet olsun..

Kendine dikkat et sen de. Daha fazla zayıflama, güçsüz düşme..

başın sağolsun canım.

günaydın güzeller 7 gün atak bitimi ve seyirimin 7günü kilo bildirimini yapıyorum

başlangıç tarihi=14-02-2013
boy=160
başlangıç kilo=79.6
geçen hafta=77.2
bu hafta=76.6
kayıp=-600 gr
hedef kilo063

katmerden götürmeseymişim.1 kg olabilirmiş neyse yinede tartıda eksi görmeyi beklemiyordum.sabah görünce şaşırdım.hatta tartı önce 76.3 gösterdi.inanmadım 1-2 kere çıkıp indim.76.6 yı gösterince onu kabul edip yazdım.umarım haftayada böyle olur.atağın ardından hemen vücut vermiyor galiba.olsun ben haftada yarım kiloya bile razıyım.neyse hatunlar 15 günü geride bıratım geriye 109 seyir 166 güçlendirme var .elbet bu kadar günde bu kilolar gider.

Ama adam dedi bize. Atakta spor yokktu.
Sırf protein aldığımız için olay kasa döndü sanırım. Ondan kilo fazla oynamıyorr.
1 günde 3 kg bile farkeder hemde kaçamaksız. Takılmayın. yarın öbür gün löp löp gidecek o. Gazdır sudur ödemdir..
Bende eskiden bildirim yapardım ve her perşembe pskilojik olarak bir gün önceye göre yüksek çıkardım.
Birde tavsiyee çarşambaları balık yeyin.. Balıktan sonraki gün kesin - görünüyorrr :)

Merhaba bende dukana yeni basladim 12 gunum 72-73 arasinda basladim 2 gun Aral yaptimsuan ki k ilom 67 2_3 gundur bu kilodayim Durdu kacamak yok hic AMA regloldum insallah bu yuzden durqaklamisimdir 17 mayisa kadar 50 olmak istesemde olmaz biliyorum :))) him ayrintilara gelince ismim ayse gulcin , 24 yasindayim 1,5 yasinda Kizim var :))) doumagiderken 85 kilo idim gebelihe 52 Ile baslamistim cok hizli kilo aldim 17 mayistada abimin dugunu olcak haziranda da tekrar Gebe kalmayi hedefliyorum

Teşekkür ederim yorumunuz için. Seyire başladığımdan beri spor yapıyorum. Atak 7 gündü son 2 gün yürüyüş yaptıştım.
Daha önceleri çok rejim yaptım spor yaptım fitnes yaptım. ondanda zor gidicek belki benim ama bozmucam tam motiveyim hedefime ulaşıcam ne olursa olsun.
Bundan sonrada çarşambaları balık günüm :) Birde kabızlık var dukana başladığmdan beri onunda etkisi var sanırım.

Kadın bünyesi bir acayipdir.nedensiz su tutar.biraz tuzlu yemen 1-2 gün tuvalet olayının olmaması+2 kg ye sebep olabilir.kan gurun A+ ise su tutmaya müsaitsin demek.2 gün tuzu kes ödem atıcı çay falan iç diyeti bırakma birden 2 deyil 3 bile gider.bende regliden dün akşam kurtuldum.ona rağmen -600 oldu.sadece sabır.düşmüyorum diye diyeti bırakma.mücadeleyi göreceksin sen kazanacaksın.

Kabızlıktandır o zaman
A101 mest çay benim kurtarıcım tavsiye**
Sebzeli günlerden sonra vücudun su tutması beklenen davranış.
Sıkıntı yapmaa, yarın bunun boşa olduğunu göreceğine inanıyorum

Aral derken :)
Regl yüzündendirr emin ol.
Ayrıca 52 ile hamile kaldıysan bunlar hamilelik kilolarııı yani sonradan alınan.
Hiç canıı sıkmaa
50 olmasada o tarihe kadar sorunu hallersin
Sonradan gelen kilolar dukanla daha çabuk gidiyor. Yıllarca takıldığın kilo daha zor gidiyor.
Morali ve motiv. yüksek tut
kaçamak yapmaa
2. çocuğada acele etmee

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DİYETİ BIRAKMICAM :)
hedefime ulaşıcam motivasyonum çok iyi. Yaşasın dukannn :)

Merhaba dely

baslangic tarihi 21 Ocak 2013
baslangic kilo 72.800
boy 170
hedef kilo 62
güncel kilo 67.800

bol eksili günler diliyorum

dely cim tatlım şimdiden eline sağlık bu hafta alkışlatıp şımartılmayı hakedecek kadar kilo vermesemde en azından azıcık kaybettim.hala tombul teyze formundayım ama azar azar çıtır teyze formuna gelirişz elbet.öptüm tatlım

Aral:atak telefondan bu kadar olmus :))) kacamak yapmiyorum AMA kendime bisiler hazirlamak hic bana gore degilken basladim bu diyete :)) ben baskalari icin bisiler pisirmeyi seviyorum :)) burda hedefine ulasamayan cok dukanist varmi?

Başlangıç Tarihi: 14.11.2012
Başlangiç Kilo: 75
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki Kilo: 66.5
Bu Haftaki Kilo: 66.5

Fark:0

Hafta içinde daha düşük rakamlar görmüştüm ama son iki üç gündür böyle bir yükselişe geçti..

Ben de bugün, yarın regl olucam.. Sanırım o yüzden bu hafta kilo veremedim.. Umarım haftaya bomba gibi geri dönerim...

Delycim şimdiden ellerine, kollarına sağlık..

Kilo veren, vermeye çalışan, bu yolda emek harcayan herkese de tebrikler..

Kızlar Excel'de bir tablo yaptım, ekte size de atıyorum. Her sabah tuvaletten sonra kilomu ve spor yaptığım süreyi yazıyorum. Evde tartımın hemen üstündeki kapıya yapıştırdım. Bu beni çok acayip motive ediyor, tavsiye ederim. Sadece spor kısmında çok fazla tire var Keşke salonum müsait olsa da şu eliptiği oraya taşısaydım. Müzikle bile yapsam, odada yalnız yalnız çok canım sıkılıyor

Son düzenleme:
KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DİYETİ BIRAKMICAM :)
hedefime ulaşıcam motivasyonum çok iyi. Yaşasın dukannn :)

ablandan sana kocaman bir tebrik.bak haftaya rekor kırarsın.sen bağırsak yumşatıcı bişeyler dene.okadar uzun süre durma.sonra zor olur .benim çok uzun süredir olduğu için dayanamadığım noktada ilaç alıyorum.bekunis vermişti doktor.eczaneden 3.75 alıyorum.ama ilacı tavsiye etmiyorum.rahatlığına alışıp sürekli kullanırsan işe yaramıyor.ben bazen ayda bir bazende haftada bir kullanıyorum.çalışıyorsan haftasonu kullan.ama önce doğal yolları dene.

Aral derken :)
Regl yüzündendirr emin ol.
Ayrıca 52 ile hamile kaldıysan bunlar hamilelik kilolarııı yani sonradan alınan.
Hiç canıı sıkm
50 olmasada o tarihe kadar sorunu hallersin
Sonradan gelen kilolar dukanla daha çabuk gidiyor. Yıllarca takıldığın kilo daha zor gidiyor.
Morali ve motiv. yüksek
kaçamak yapmaa
2. çocuğada acele etmee[/QUOTE]

Hergun tartilmayn diolar

öyle bir tablo yapıp bende buzdolabıma yapıştırdım.2-3 güne bir kilomu yapıp günlerin üzerini çiziyorum.böylece kaçıncı gündeyim sebze günüm hangisi biliyorum.dediğin gibi motive ediyor.kilonun bir aşağı bir yukarı oynamasına baıyorsun.sonra bir bakmışsın kilon düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…