Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra bir kaç satır yazmak geldi içimden. Araya zaman girdi hem de çok acı bir zaman dilimi yaşadım. Sevgili babamı kaybettim. Vefat etti. Allah rahmet eylesin biricik babama... Kendime gelmem zaman alacak. Bu arada insanın canını kaybı kadar yakan başka şey de hayatın hiçbir şey dinlemeyip devam etmesi. Ödenecek faturalar, bekleyen işler gibi. Güçlendirmenin son haftalarındayım. Kilomu korudum. Çok dikkat edememe rağmen. En çok fireyi yulaf kepeği olayında verdim. Her gün tüketemedim aklıma bile gelmedi. 55,5 kg yim şimdi. Özellikle 1 kg almaya gayret ettim. çünkü 54, 5 ken yüzüm çok çökkün görünüyordu. Sanırım 55,5 da kalırım ben. Güçlendirme bitince koruma evresinde pek fazla bir değişiklik olmaz yeme düzenimde.Güçlendirmedeki yiyecekler zaten fazlasıyla karşılıyor ihtiyaçlarımı. Eski arkadaşlar nerelerdeler. Hepsini çok özledim. Hepinizi öpüyorum kızlar. Hayat harcanmayacak kadar kısa, unutmayalım bunu...
uygundursu icmeyi unutma
Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra bir kaç satır yazmak geldi içimden. Araya zaman girdi hem de çok acı bir zaman dilimi yaşadım. Sevgili babamı kaybettim. Vefat etti. Allah rahmet eylesin biricik babama... Kendime gelmem zaman alacak. Bu arada insanın canını kaybı kadar yakan başka şey de hayatın hiçbir şey dinlemeyip devam etmesi. Ödenecek faturalar, bekleyen işler gibi. Güçlendirmenin son haftalarındayım. Kilomu korudum. Çok dikkat edememe rağmen. En çok fireyi yulaf kepeği olayında verdim. Her gün tüketemedim aklıma bile gelmedi. 55,5 kg yim şimdi. Özellikle 1 kg almaya gayret ettim. çünkü 54, 5 ken yüzüm çok çökkün görünüyordu. Sanırım 55,5 da kalırım ben. Güçlendirme bitince koruma evresinde pek fazla bir değişiklik olmaz yeme düzenimde.Güçlendirmedeki yiyecekler zaten fazlasıyla karşılıyor ihtiyaçlarımı. Eski arkadaşlar nerelerdeler. Hepsini çok özledim. Hepinizi öpüyorum kızlar. Hayat harcanmayacak kadar kısa, unutmayalım bunu...
Eline sağlık şimdiden dely. teşekkürler.
28.02.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 73.2
Bu Haftaki Kilo: 73.2 kg
Bir Haftalık Değişim: 00
Kalan Kilo: 15 kg
Toplam Giden: 1.800
Boy: 1.60
Dün protein-sebze günümdü. Dün sabah tartıldığımda 71.2 gelmiştim. Bir günde 2 kilo farkedermi? Proteini sebzeden fazla yedim.
Hiç kaçamak yapmadım başladığımdan beri ve hergün en az yarım saat yürüyüş yapıyorum. 15 20 dakikada trambolin de zıplıyorum.
Ama adam dedi bize. Atakta spor yokktu.
Sırf protein aldığımız için olay kasa döndü sanırım. Ondan kilo fazla oynamıyorr.
1 günde 3 kg bile farkeder hemde kaçamaksız. Takılmayın. yarın öbür gün löp löp gidecek o. Gazdır sudur ödemdir..
Bende eskiden bildirim yapardım ve her perşembe pskilojik olarak bir gün önceye göre yüksek çıkardım.
Birde tavsiyee çarşambaları balık yeyin.. Balıktan sonraki gün kesin - görünüyorrr :)
Eline sağlık şimdiden dely. teşekkürler.
28.02.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 73.2
Bu Haftaki Kilo: 73.2 kg
Bir Haftalık Değişim: 00
Kalan Kilo: 15 kg
Toplam Giden: 1.800
Boy: 1.60
Dün protein-sebze günümdü. Dün sabah tartıldığımda 71.2 gelmiştim. Bir günde 2 kilo farkedermi? Proteini sebzeden fazla yedim.
Hiç kaçamak yapmadım başladığımdan beri ve hergün en az yarım saat yürüyüş yapıyorum. 15 20 dakikada trambolin de zıplıyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Seyire başladığımdan beri spor yapıyorum. Atak 7 gündü son 2 gün yürüyüş yaptıştım.
Daha önceleri çok rejim yaptım spor yaptım fitnes yaptım. ondanda zor gidicek belki benim ama bozmucam tam motiveyim hedefime ulaşıcam ne olursa olsun.
Bundan sonrada çarşambaları balık günüm :) Birde kabızlık var dukana başladığmdan beri onunda etkisi var sanırım.
Merhaba bende dukana yeni basladim 12 gunum 72-73 arasinda basladim 2 gun Aral yaptimsuan ki k ilom 67 2_3 gundur bu kilodayim Durdukacamak yok hic AMA regloldum insallah bu yuzden durqaklamisimdir 17 mayisa kadar 50 olmak istesemde olmaz biliyorum :))) him ayrintilara gelince ismim ayse gulcin , 24 yasindayim 1,5 yasinda Kizim var :))) doumagiderken 85 kilo idim gebelihe 52 Ile baslamistim cok hizli kilo aldim 17 mayistada abimin dugunu olcak haziranda da tekrar Gebe kalmayi hedefliyorum
Kadın bünyesi bir acayipdir.nedensiz su tutar.biraz tuzlu yemen 1-2 gün tuvalet olayının olmaması+2 kg ye sebep olabilir.kan gurun A+ ise su tutmaya müsaitsin demek.2 gün tuzu kes ödem atıcı çay falan iç diyeti bırakma birden 2 deyil 3 bile gider.bende regliden dün akşam kurtuldum.ona rağmen -600 oldu.sadece sabır.düşmüyorum diye diyeti bırakma.mücadeleyi göreceksin sen kazanacaksın.
Kabızlıktandır o zaman
A101 mest çay benim kurtarıcım tavsiye**
Sebzeli günlerden sonra vücudun su tutması beklenen davranış.
Sıkıntı yapmaa, yarın bunun boşa olduğunu göreceğine inanıyorum
Aral derken :)
Regl yüzündendirr emin ol.
Ayrıca 52 ile hamile kaldıysan bunlar hamilelik kilolarııı yani sonradan alınan.
Hiç canıı sıkmaa
50 olmasada o tarihe kadar sorunu hallersin
Sonradan gelen kilolar dukanla daha çabuk gidiyor. Yıllarca takıldığın kilo daha zor gidiyor.
Morali ve motiv. yüksek tut
kaçamak yapmaa
2. çocuğada acele etmee
KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DİYETİ BIRAKMICAM :)
hedefime ulaşıcam motivasyonum çok iyi. Yaşasın dukannn :)
Kızlar Excel'de bir tablo yaptım, ekte size de atıyorum. Her sabah tuvaletten sonra kilomu ve spor yaptığım süreyi yazıyorum. Evde tartımın hemen üstündeki kapıya yapıştırdım. Bu beni çok acayip motive ediyor, tavsiye ederim. Sadece spor kısmında çok fazla tire varKeşke salonum müsait olsa da şu eliptiği oraya taşısaydım. Müzikle bile yapsam, odada yalnız yalnız çok canım sıkılıyor
Kızlar Excel'de bir tablo yaptım, ekte size de atıyorum. Her sabah tuvaletten sonra kilomu ve spor yaptığım süreyi yazıyorum. Evde tartımın hemen üstündeki kapıya yapıştırdım. Bu beni çok acayip motive ediyor, tavsiye ederim. Sadece spor kısmında çok fazla tire varKeşke salonum müsait olsa da şu eliptiği oraya taşısaydım. Müzikle bile yapsam, odada yalnız yalnız çok canım sıkılıyor