Canım, evet malesef tarifler ingilizce ama diğer herşey türkçe. Açıklamalar filan. Hergün tartıl diye hatırlatıyor. Kilo çizelgesi yapıyor. Grafik olarakta gösteriyor kilonu. Kaç gün seyir yaptın kaç gün kaldı. Güçlendirme kaç gün yapıcan. Hangi günler sp günü hangi günler ps. Hem takvimde renkle gösteriyor, hem liste halinde. Ben baya memnunum. :))
geriye doğru mesajlarınızı okudumda epey güzel kilo veren var.duraklayan var.ama galiba kilo alan yok.kimse + da deyil neyse bu haftayı atlatığımı kendi adıma söyleye bilirim.umarım gelecek hafta daha çok kaybederiz.ben 60 lı kiloları görmeyi iple çekiyorum.60 lı kiloları görmeme 1.5 ay kadar bir zaman var.benim direnç kilom 70 civarı olur.belki orda epey bekleye bilirim.neyse o kiloya ineyimde tek sorun bir parça beklemek olsun.
Lay lay lom kızlar bugün güçlendirmeye geçtim 57.800 kilom 1,5aydır 2,5-3kilo verebildim sabitliyemedim de dukan bana 60 kiloyu uygun görmüştü ben 55oliyim diye zorladım durdum ama olmadı kendimi ve irademi zorlamiyim artık tamam 38 bedende oldu 2çocuktan sonra iyi 25kilo da verdim yeter çok şükür....Allah hepinize hayırlısıyla hedefinize ulaşmayı nasip etsin inş ....hep beraber güçlendirme koruma yapalım...yeni başlayan arkadaşlar burdan ayrılmayın burası insanı motive ediyor...
evet sucluyu bulduk nihayetnescafe malesef duraklama yapiyor bende yilllarca ictim sabah uyaninca nescafesiz olmadan kendime gelmem mumkun degildi..diyettede ictim sonra baktim cook uzun sure duraklamadayim baktim tek yaptigim nescafe icmek ne zaman biraktim kilo vermeye basladim..ogun bugundur icmiyorum..kesinlikle birak hemen tanidigim baska arkadaslarda var nescafeden duraklayan ve bu yuzden birakan
Lay lay lom kızlar bugün güçlendirmeye geçtim 57.800 kilom 1,5aydır 2,5-3kilo verebildim sabitliyemedim de dukan bana 60 kiloyu uygun görmüştü ben 55oliyim diye zorladım durdum ama olmadı kendimi ve irademi zorlamiyim artık tamam 38 bedende oldu 2çocuktan sonra iyi 25kilo da verdim yeter çok şükür....Allah hepinize hayırlısıyla hedefinize ulaşmayı nasip etsin inş ....hep beraber güçlendirme koruma yapalım...yeni başlayan arkadaşlar burdan ayrılmayın burası insanı motive ediyor...
geç kalmadım dimi kızlaaar :26:
Başlangıç tarihi:14.01.2013
Başlangıç kilo :59.5
Hedef : 47
Boy:1.58 cm
Geçen hafta : 55.4
Güncel : 54.2
dely'ciiim şimdiden çoook teşekkür ederim, ellerim dert görmesiiin
Arkadaşlar bu arada şu ''Yulaf Kepeği-Galeta'' karışımını nereden bulabilirim ? Aradım taradım yok marketlerde bulamadım. Kullananınız varsa nereden aldığını paylaşabilir mi acaba ? Bir de bu karışımı kek yaparken kullanmayı düşünüyorum. Daha güzel olacağını düşündüm ama hiç deneyen var mı kekte ?
buseee en burdamıydındııı :):)
Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012
Başlangıç Kilo: 86.6
Geçen Haftaki Kilo : 73
Güncel Kilo: 73
Hedef Kilo: 65.3
....................................................
evet büşüm ben dukana başladığımdan beri burdayım, sen de buralardan ayrılma
Arkadaşlar bu arada şu ''Yulaf Kepeği-Galeta'' karışımını nereden bulabilirim ? Aradım taradım yok marketlerde bulamadım. Kullananınız varsa nereden aldığını paylaşabilir mi acaba ? Bir de bu karışımı kek yaparken kullanmayı düşünüyorum. Daha güzel olacağını düşündüm ama hiç deneyen var mı kekte ?
geriye doğru mesajlarınızı okudumda epey güzel kilo veren var.duraklayan var.ama galiba kilo alan yok.kimse + da deyil neyse bu haftayı atlatığımı kendi adıma söyleye bilirim.umarım gelecek hafta daha çok kaybederiz.ben 60 lı kiloları görmeyi iple çekiyorum.60 lı kiloları görmeme 1.5 ay kadar bir zaman var.benim direnç kilom 70 civarı olur.belki orda epey bekleye bilirim.neyse o kiloya ineyimde tek sorun bir parça beklemek olsun.