Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bildirim günü geldiii
Geçen hafta 79.9
Bu hafta 78.8
Gerçi dün 78.3 leri görmüştüm ama olsun
Veren veremeyen herkesi öpüyorum özellikle delyy sevgiler saygılar

Günceeeelllll: 79,2 (tickerimi değiştirmeyeceğim o rakamı cidden gördümm hemde diplerini ama işte perşembe çekingenliği diyorum da başkada bişi demiyorum)

Başınız sağolsun. BEnim içn sözün bittiği yer

başlangıç tarihi:29.01.2013
başlangıç kilo:64,1
hedef kilo:54
geçen haftaki kilo:58,5
şu anki kilo:57,2
toplam fark:6,9kg
boy:1.64

günaydın kızlar daha fazla eksili günlere inşallah :)))

arkadaşlar günaydıııınn
banka yoğunlaşmadan hemen size yzayım istedim.
seyirimin ilk günü menüm şu şekilde eğer hata eksik bişi varsa bana söyleyebilir misiniz.
kahvaltı da dukan ekmeğiyle peynirli domatesli sandviç yedim (domates küçük domateslerden)
şimdi yeşil çay içiyorum
öğlen yeşil fasulye yemeyi düşündüm yanında da protein eksik olmasın diye ayran
akşama da ızgara et yada tavuk
uygun olur mu ki acaba

Günaydın kızlar herkesler bildirim yapmış :) ama kural nedir? Yani bildirim bende yapacak mıyım?

Çatlak kemik :) ne acayip isim kız o öyle :) kekin fotoğrafını bekliyorum canım eklersin müsait bir zamanda. Ama şu var sıvı tatlandirıcı pişirmeye uygun olmuyor. Takita formtat 60 kullanmanı tavsiye ederim acılık yok fiyatı da 500 gr 17.50 tl idi migrosta. Diğer tatlandirıcıların fiyat ve gramaj i göz önüne alındığı zaman çok uygun bence.

uygundur su icmeyi unutma

Sizin ve ailenizin başı sağolsun. Çok üzüldüm gerçekten. Allah babanıza gani gani rahmet eylesin inşallah.

herkese günaydııın :)
bil.in şarjı bitiyo hemen yaziiim bildirimi :)

Başlangıç: 1 Ekim 2012
Hedef: 55
Boy:1.68
Geçen Hafta: 65.5
Güncel: 65.1
Fark: -400 gr
Toplam Fark: 18.4 kg

kilo veren veremeyen herkese tebrikler öpücükler güzel günleeer delyciime kolaylıklar

Malum çarşamba perşembe akşamları nadiren çıkarı ve o akşamlar mutfakta takılırım dizi aralarındaa..
Denemeler yaptım çeşitli sitelerden kısmi fikir alarak.
Kendime uyarlamak komik oluyorrrr
Aslında hepsinde aynı malzemee
süt yumurta kepek
oranları değişince, sıvılığını katılığını farklı tutunca faklı tarifler çıkıyorrr
Ve şunu anladım süt tozu kesinlikle şart değil..

Sevgili DELY

baslangic tarihi:28 ocak 2013

baslangic kilo:78.200 kg

hedef kilo:58 kg

gecen haftaki kilo:72.200 kg

guncel kilo:70.700 kg

1 haftalik degisim :-1.500 kg
GEÇEN HAFTA ADET HAFTAM OLMASINA RAĞMEN VERMİŞİM ÇOK MUTLUYUM İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER :)
Dely şimdiden teşekkürler ellerine sağlık ...

görüntüler çok hoş elinize sağlık :)

kızlar benim atak evremin bitmiş seyir evremin başlamış olması lazım bugün toplamda 2 kg verdim 70.3 den 68.3 e indim ancak şu var ki ben bugünde atak yapıp o 300 gramı vermek istiyorum sizce sakıncası olur mu? çok şüpheye düştüm bu konuda yardım eder misiniz??

arkadaşlar herkese günaydın. ben de bildirim yapma hakkına sahibim sanırım? listeyi yapan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum..
başlangıç tarihi:18.02.2013

başlangıç kilo :70.6 kg

boy :155cm

geçen haftaki kilo:69.5kg

şimdiki kilo :67.8 kg

fark : -1.7 kg

toplam fark: -2.8 kg

hedef kilo :55kg

Şimdiden ellerine sağlık dely :)
güncel kilom 80
Geçen haftaki kilom 80.5
Fark -500
Boy183
Yaş 25
Hedef 70
Başlangıç kilom 85

Eline sağlık şimdiden dely. teşekkürler.

28.02.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 73.2
Bu Haftaki Kilo: 73.2 kg
Bir Haftalık Değişim: 00
Kalan Kilo: 15 kg
Toplam Giden: 1.800
Boy: 1.60

Dün protein-sebze günümdü. Dün sabah tartıldığımda 71.2 gelmiştim. Bir günde 2 kilo farkedermi ? Proteini sebzeden fazla yedim.
Hiç kaçamak yapmadım başladığımdan beri ve hergün en az yarım saat yürüyüş yapıyorum. 15 20 dakikada trambolin de zıplıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…