Rica ederimdely cim tatlım şimdiden eline sağlık bu hafta alkışlatıp şımartılmayı hakedecek kadar kilo vermesemde en azından azıcık kaybettim.hala tombul teyze formundayım ama azar azar çıtır teyze formuna gelirişz elbet.öptüm tatlım
Tablo yapmak hergün not almak çok güzel bir fikir :))) Ben de yapayım :)
Ben ilk atağa başladığım gün ölçtüm heryerimi (göğüs bel, kalça, bacak, kol) not ettim. 1 ay sonra tekrar ölçüp bakıcam :)
Kızlarrr yaa, masa üstümdeki excel tabloyu ekleyemedim. Nasıl yapabilirim, bilen var mı ?
Eğer olmuyorsa da Gün-Tarih-Kilo-Spor sütunları yaptım. Gün (1, 2, ..., 30), Tarih (1 Şubat, 2 Şubat, ...), Kilo ve Spor da günlük değerlerim. Bir yatay sayfada bu sütundan yanyana toplam 3 tane var. Yani 30*3= 90 günlük bir tablo.
1 Şubat benim başlangıcım ( 67,8), Mayıs'ta tabloyu 5 li kilolarla revize edecem
Canım jpg'den başka dosya ekleniyor mu buraya bilmiyorum. Önce exel'i jpg yapman gerekiyor. Yani ben öyle biliyorum ve öyle yapıyorum. Ama bunun için de önce exel'i pdf'ye çeviriyorumBen de pdf writer var onu kullanıyorum. Sen de yazarsan internete "exel to pdf" falan diye, çıkar sanırım. Sonra o pdf'yi jpg yapıyorum yine internetten :) exel - pdf - jpg Bildirim çizelgelerinin yolculuğu böyle oluyor yani
Evet, kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü:
1- Kaç gün diyet yaptığını görüyorsun
2- Ne kadar popoyu kaldırıp spor yaptığınla yüzleşiyorsun
3- Ve bence en önemlisi de duraklama yaşadığında başlangıç kilona bakıp aslında gayet de iyi gidiyorum diyorsun
Mrb kızlar tesadüfen gördüm bu forumu ben 17sinden itibaren dukan diyeti yapıyorum 11. günüm bugün .. siz ne durumdasınız bana önerebileceğiniz şeyler varmı acaba?
Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra bir kaç satır yazmak geldi içimden. Araya zaman girdi hem de çok acı bir zaman dilimi yaşadım. Sevgili babamı kaybettim. Vefat etti. Allah rahmet eylesin biricik babama... Kendime gelmem zaman alacak. Bu arada insanın canını kaybı kadar yakan başka şey de hayatın hiçbir şey dinlemeyip devam etmesi. Ödenecek faturalar, bekleyen işler gibi. Güçlendirmenin son haftalarındayım. Kilomu korudum. Çok dikkat edememe rağmen. En çok fireyi yulaf kepeği olayında verdim. Her gün tüketemedim aklıma bile gelmedi. 55,5 kg yim şimdi. Özellikle 1 kg almaya gayret ettim. çünkü 54, 5 ken yüzüm çok çökkün görünüyordu. Sanırım 55,5 da kalırım ben. Güçlendirme bitince koruma evresinde pek fazla bir değişiklik olmaz yeme düzenimde.Güçlendirmedeki yiyecekler zaten fazlasıyla karşılıyor ihtiyaçlarımı. Eski arkadaşlar nerelerdeler. Hepsini çok özledim. Hepinizi öpüyorum kızlar. Hayat harcanmayacak kadar kısa, unutmayalım bunu...
kızlar süt tozunu nerden bulabilirim. migrosta süt kreması vardı onu almadım olmaz diye
bak bak mutlaka bulursun :) hatta görevlilere sordiret bende çok aradım başım döndü meğer teee tepeye koymuşlar
geçermiş canım ama oynama sakın izlerinle..:18:
gider gitsinde yavaş yavaş gitsin. burda hiç kimse hoppidi 36 beden beklemiyor :) malum öyle bir olay hala yok :)aslında varda sadece rüyada var :) o yüzden sıkıntı yapma. birlikte başarır veririz allahın izniyle..
kızlarrr:18::18::18::18: çok tatlı istediğim için dukan kek yaptım fincanda 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile ama yarısını yiyorum çayla. tatlı isteğimi kesti ama ben bugünki yulaf kepeği hakkımı yemiştim yarınkini az tüketsem sıkıntı olur mu? bugün fazla kaçtı ya hani
Selam kızlarr.
Bende listeye katılabilirmiyim?
Başlangıç tarihi:23.01.13 Başlangıç kilo: 66,4
3 gün atak yaptım. 1 aydır da seyirdeyim
Bugünki kilo: 62,1
Toplam kilo kaybı: 4,3
Bu arada akıllı telefonu olanlar için 'idukan' diye bi uygulama var. Ben kilomu filan ordan takip ediyorum. Evreleri kilonuzu vs vs giriyorsunuz. size kaç gün seyir evresi kaldığını, kaç kilo verdiğinizi vs söylüyor. Grafik filan da yapıyor. Fena değil. Tavsiye ederim.
canım i dukan içindeki tar,ifler ingilizce diye indirmedim ben ama eğer cidden güzel uygulama tarifler dışındakiler türkçe diyorsan indirmeyi düşünüyroum :) neler var progrmda bilgilendirir misin lütfen?