Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra bir kaç satır yazmak geldi içimden. Araya zaman girdi hem de çok acı bir zaman dilimi yaşadım. Sevgili babamı kaybettim. Vefat etti. Allah rahmet eylesin biricik babama... Kendime gelmem zaman alacak. Bu arada insanın canını kaybı kadar yakan başka şey de hayatın hiçbir şey dinlemeyip devam etmesi. Ödenecek faturalar, bekleyen işler gibi. Güçlendirmenin son haftalarındayım. Kilomu korudum. Çok dikkat edememe rağmen. En çok fireyi yulaf kepeği olayında verdim. Her gün tüketemedim aklıma bile gelmedi. 55,5 kg yim şimdi. Özellikle 1 kg almaya gayret ettim. çünkü 54, 5 ken yüzüm çok çökkün görünüyordu. Sanırım 55,5 da kalırım ben. Güçlendirme bitince koruma evresinde pek fazla bir değişiklik olmaz yeme düzenimde.Güçlendirmedeki yiyecekler zaten fazlasıyla karşılıyor ihtiyaçlarımı. Eski arkadaşlar nerelerdeler. Hepsini çok özledim. Hepinizi öpüyorum kızlar. Hayat harcanmayacak kadar kısa, unutmayalım bunu...
Başınız sağolsun. BEnim içn sözün bittiği yer
arkadaşlar günaydıııınn
banka yoğunlaşmadan hemen size yzayım istedim.
seyirimin ilk günü menüm şu şekilde eğer hata eksik bişi varsa bana söyleyebilir misiniz.
kahvaltı da dukan ekmeğiyle peynirli domatesli sandviç yedim (domates küçük domateslerden)
şimdi yeşil çay içiyorum
öğlen yeşil fasulye yemeyi düşündüm yanında da protein eksik olmasın diye ayran
akşama da ızgara et yada tavuk
uygun olur mu ki acaba
Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra bir kaç satır yazmak geldi içimden. Araya zaman girdi hem de çok acı bir zaman dilimi yaşadım. Sevgili babamı kaybettim. Vefat etti. Allah rahmet eylesin biricik babama... Kendime gelmem zaman alacak. Bu arada insanın canını kaybı kadar yakan başka şey de hayatın hiçbir şey dinlemeyip devam etmesi. Ödenecek faturalar, bekleyen işler gibi. Güçlendirmenin son haftalarındayım. Kilomu korudum. Çok dikkat edememe rağmen. En çok fireyi yulaf kepeği olayında verdim. Her gün tüketemedim aklıma bile gelmedi. 55,5 kg yim şimdi. Özellikle 1 kg almaya gayret ettim. çünkü 54, 5 ken yüzüm çok çökkün görünüyordu. Sanırım 55,5 da kalırım ben. Güçlendirme bitince koruma evresinde pek fazla bir değişiklik olmaz yeme düzenimde.Güçlendirmedeki yiyecekler zaten fazlasıyla karşılıyor ihtiyaçlarımı. Eski arkadaşlar nerelerdeler. Hepsini çok özledim. Hepinizi öpüyorum kızlar. Hayat harcanmayacak kadar kısa, unutmayalım bunu...
Malum çarşamba perşembe akşamları nadiren çıkarı ve o akşamlar mutfakta takılırım dizi aralarındaa..
Denemeler yaptım çeşitli sitelerden kısmi fikir alarak.
Kendime uyarlamak komik oluyorrrr
Aslında hepsinde aynı malzemee
süt yumurta kepek
oranları değişince, sıvılığını katılığını farklı tutunca faklı tarifler çıkıyorrr
Ve şunu anladım süt tozu kesinlikle şart değil..
Eki Görüntüle 644106