Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

8 liraysa iyi. bizim mağazada 14 lira
eczanede tablet satılıyor diye biliyorum :/ takita alcam diğerlerinin tadında acılık var.

trampolin güzel gidiyo. 9. günüm hergün 15 dk doğaçlama zıplıyorum. denge sağlamak için. 14. günümden itibaren power jump denerim.

dün callan yapayım dedim. ikinci harekette ofsayt oldum

ay sabah bi daha uğraşmıyım diye ekmek yapıyım dedim netten baktım tariflere de acı oldu ya 1,5 tatlı kaşığı karbanot vardı kesin ondan acı oldu ya sinir oldum

sütlü yulaf içmekten sıkıldım. bende tencere keki yapıcam birazdan misafirler gitsin.
bide liste çıkarmam lazım kendime alışveriş için.

sütlü yulaf içmekten sıkıldım. bende tencere keki yapıcam birazdan misafirler gitsin.
bide liste çıkarmam lazım kendime alışveriş için.

ayy alışveriş çok sinir bozucu yaa.. bi defa sepetin kaybolsa 50 metre öteden tanırsın neden çünkü pessspembe ürünlerin oluyor hep migrosta dört döndüm resmen malzemeleri bulucam diye :) birde gölbaşından gitmek taa ankamallden geri dönmek gölbaşına onca malzemeyle... birde ben uzaktayım buralarda malzemeler yok diye herşeyden 3 er 5 er aldım maaşımı ve kredi kartlaarımı orda bıraktım geldim D:

ay sabah bi daha uğraşmıyım diye ekmek yapıyım dedim netten baktım tariflere de acı oldu ya 1,5 tatlı kaşığı karbanot vardı kesin ondan acı oldu ya sinir oldum

1.5 çay kaşığını tatlı kaşığı okumuş ve o yüzden tatlı kaşığı koymuş olabilir misin canım? fazla gelmiştir o yüzden acı olmuştur muhtemelen :44: bana da olmuştu bi kere de ekmek yapma hevesim kaçmıştı neyse ki sonra geri geldi

günlük fazladan 1 kaşık kepek hakkımız var canım, tolere yerine geçiyor. yani sınırlı izinlilerin yerine geçiyor. ama sınırlı izinlilerden 2 tane kullanma hakkımız var malesef. mesela hiç sınırlı izinli kullanmayıp artı 2 kaşık yulaf da kullanabiliriz. ama senin malzemelerde kakao da var. bütün sınırlı izinli hakkını kullanmış sayılırsın yani bugünlük, pek bişi olmaz :) yarınki yulafından kesme hiç boşuna

merhaba kizlar ben de dukana basladim, kitabi indirdim, bugun aksam da yulaf kepegi almaya gidices markete. bugun atak da ilk gunum. 4 gun yapmam lazim.

sabah 3 haslanmis yumurta (azcik maydonoz ve tuz karabiber ile), biraz da beyaz peynir (bu yagli ama yagsizindan alinca ona gecicem)

oglen birazcik orgu peyniri, birazcik kasar peyniri. (toplam ikisi bi avuc ici kadar)

aksam, tavuk koftesi yapicam, yumurta ve baharatla. bi de alabalik yapicaktik, birazcik da ondan yerim
su anda biraz aciktim ama cok degil. eve gitmeyi dort gozle bekliyorum, islerim bitsin 1 saat sonra filan cikicam ins.

iş yerimden alşveriş yapınca sorun oluyo. hem maddi hemde bön bön bakıyo çalışma arkadaşların. yemekhanede yemek yerken evden götürüyorum taa 3-5 masadan sesleniyolar sen diyet miii yapıyosuunnnn diye. size kaldı sanki. işiniz gücünüz derdiniz tasanız bitti sıra benim diyete geldi hey yareppiimm. bide kitabımı istiyolar çok beklerler. en ucuzu 13 lira verip kitap alacaklar. sen kitaba para veremiyosan alışverişi nasıl yapacaksın? hem yazık olacak benim kitabıma kim bilir ne zaman hangi hasarda alıcam. bide bu isteyenler sevmediğim insanlar. iş yeri huzuru bozulmasın diye iyi geçinmeye çalışıyorum.

ne dolmuşum yaaa

örgü peynirin felan yağ oranına baktın mı?

yok canım atakta kakao yasak diye koymadım vanilya aroması koydum :) zaten 1.5 / 2 den 0.75 kaşık yulaf keeği yapar yarın için kendime tost ekmeği yaptım onunla tost yapacağım zaten tutar o beni :) teşekkür ederim bilgilendirmen için :)

verme verme ne yaa gidip alsınlar sinir olurum öyle tiplere hem dalga geçer hemde kendine ister birde üstüne yırtık pırtık getirir.. al bunu ...... diye bir söz varya heh onu diyesim gelir ama denmiyor burdan işte... diyetine mani olmasınlar canım sıkma canını :) onlar azmine hayranlıklarını gizlemek adına böyle yapıyorlar kıskançlıktan..

mikrodalga kekini tencerede deniyorum bakalım nasıl olacakkkk

dene bakalım fotoğrafınıda paylaş merak ettim :)

iyi geceler kızlar bu gecelik benden bu kadar :) yarın görüşmek üzere...

örgü peynirin felan yağ oranına baktın mı?

yok canim bakmadim ama evden cikarken hizlica yanima onlari alabildim sadece oglen yemek icin.
bi tane restoran var is yerine yakin, ona gittim balik alirim diye ama 2:30 ta kapanmis alamadim.

yani bu kadar az yedgm icin yag orani cok etkilemez saniyorum.
ama bilemiyorum tabi sizler daha iyi bilirsiniz.

fotoyu sabah unutmazsam eklerim. oldu ama tadına baktım azıcık ucundan. tatsız geldi ve tatlandırıcının acılığı vardı . sıvı tatlandırıcıyla deneyeceğim birde belki onun tadında acılık yoktur (umarım)

aslında etkiliyor ama kaçamak yapmaktan iyidir gözüyle bakıyorum ben. bi kaç gündür hergün sebzeli bişi yemek zorunda kaldım. stoklarım bittiği için. normalde1+1 yapıyorum.

herkese günaydın
başlangıç tarihim : 12.12.2012
boyum : 1,58
başlangıç kilom : 75,1
geçen haftaki kilom : 63,2
şimdiki kilo :62,8

giderek yavaşlıyo kilo vermem
herkese bol eksili günler diliyorum
dely e çok ama çok teşekkür ediyorum hoşçakalın :)

Başlangıç tarihim : 20.11.2012
Başlangıç kilom : 92.4
Boyum:177
Bugunkü kilom: 79.7
Geçen haftaki kilom: 80.2
Hedef:73

kilo veren herkeze tebrikler... dely şimdiden çok çok mersi..

Günaydın arkadaşlar,
Vee karşınızda bildirimim

Başlangıç: 01.02.2013
Boy: 1.63 m
Hedef: 55 kg
Geçen hafta: 65.7 kg
Bugün: 64.6 kg

Tin, tin, tini mini hanım, tin, tin, tini mini hanım, seviyor sizi canım

Hadi hemen yazın kilolarınızı, herkesi çok merak ediyorum. Dely'cim şimdiden ellerine sağlık

günaydınn... + bekliyodum ama azıcık - geldi. e bunada şükür

başlangıç tarihi : 07.2.2013
başlangıç kilom : 79,6
geçen haftaki kilom :74,5
şimdiki kilo :74,2
boy:1 64

Gunaydin kizlar

Gunaydin DELY KARDES

Bugun - bildiremiyorum malesef ama sukur ki + da bildirmiyorum..bugun bizim degerli reglin olay mahaline gelmesi bekleniyor

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:65.3 kg

guncel kilo:65.3 kg

1 haftalik degisim: 0 kg

kalan kilo:5.3 kg

toplam giden :10.7 kg

boy:1.70 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…