Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy elma kabuğu sür gece canım en fazla 1 aya kadar geçer :)
kesin geçer mi

oraya bakmak aklıma gelmedi valla daha doğrusu yoktur diye düşündüm
gittiğim migros büyük vardır kesin yarın bakayım

ricaetsem sıvı tatlandırıcının fiyatınada bakar mısın? oturduğum yere migros uzak. o yüzden boş dönmek istemiyorum

ben dukana başlayalı 1,5 ay oldu 7-8 kilo verdim. ama 1-2 haftadır nerdeyse hiç deği şmedi canım sıkılıyor bu yüzden.. 75 dim şimdi 68-67 arasındayım..

iyi vermisiin 1.5 ayda 7-8 kilo..duraklaman cok normal ama sakin pes etme birden vereceksin yine..vardir duraklamanin bir nedeni onu bulmaya calis belki uzun zamandir sabit kaldigin bir kilodasin,belki sinirli izinlileri tukettin,belki kacamak yaptin,belki......ama vardir bir sebebi bekle biraz daha 3-4 hafat hic kilo vermeden duraklama yasayanlar oluyor bende dahil.belkide hedefledigin kiloya yaklastin verecegin miktar az kaldigi icin zorluyor..ama tavsiyel istikrarli bir sekilde devam et vermemek gibi bir sey olmayacak

başın sağolsun gerçekten zor bir durum( ben çok eski değilim ama böyle güçlendirmeye gecen arkadaşları görünce azmim artıyor bir şey sorabilirmiyim güçlendirmede nişasta iki porsiyon oluyor ya acaba bu ödül yemeğinden hariç mi ,,
ben seyirdeyim bi 5 kilo kaldı boyun kaç acaba ben de de yüz çöküyo

çok teşekkür ederim ..aslında spor yapamıyorum ondan gibi geliyor. bide ben çok nescafe içiyorum yağsız sütlü şekersiz ondan olur mu acaba

cook uzuldumbasiniz sagolsun..allah kalanlara sabir versin.eminim zordur.takma simdi kafana diyeti,yulafi falan yasa acini tabiki dikkatli ol ama cokda takma diyeti falan..

çok teşekkür ederim ..aslında spor yapamıyorum ondan gibi geliyor. bide ben çok nescafe içiyorum yağsız sütlü şekersiz ondan olur mu acaba
evet sucluyu bulduk nihayetnescafe malesef duraklama yapiyor bende yilllarca ictim sabah uyaninca nescafesiz olmadan kendime gelmem mumkun degildi..diyettede ictim sonra baktim cook uzun sure duraklamadayim baktim tek yaptigim nescafe icmek ne zaman biraktim kilo vermeye basladim..ogun bugundur icmiyorum..kesinlikle birak hementanidigim baska arkadaslarda var nescafeden duraklayan ve bu yuzden birakan

sütsüz içincedemi oluyor ,,(( tanrımmmm

işte bu çok kötü oldu

4 günde 1.7 süper bence ya keşke bende verebilseydim ama doğru diyosun uzun zamandır takıyorum kafaya falan çokça ondan oluyor diyordum dukanla kafaya da takmıyordum ama neyse yavaş yavaş gidicek artık

sütsüz içincedemi oluyor ,,(( tanrımmmm

sanirim duraklamayi yapan nescafe sut degil .ben hep sutlu icerdim ictigim tek sutte nescfenin icindekiydi nescafe birakilinca sutte cikti hayatimdan..ama sanirim cigdem sade iciyordu oda kendisini duraklattigini soyleyip birakmisti..sut iciyordu ama.nescafe sorun yani..belkide herkeste yapmiyordur bilmiyorum ama ben ve birkac arkadasta yapti..o yuzden bide nescafesiz deneyin vermeye baslayinca anlarsiniz bu durumda omuymus degilmiymis...insan zaman gectikce kendinde duraklama yapan seyleri anliyor ve birakiyor..

Başınız sağolsun canım, Allah size uzun ömürler, sabırlar versin. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah..

oraya bakmak aklıma gelmedi valla daha doğrusu yoktur diye düşündüm
gittiğim migros büyük vardır kesin yarın bakayım

bak bak mutlaka bulursun :) hatta görevlilere sor diret bende çok aradım başım döndü meğer teee tepeye koymuşlar

kesin geçer mi

ricaetsem sıvı tatlandırıcının fiyatınada bakar mısın? oturduğum yere migros uzak. o yüzden boş dönmek istemiyorum

geçermiş canım ama oynama sakın izlerinle..:18:

4 günde 1.7 süper bence ya keşke bende verebilseydim ama doğru diyosun uzun zamandır takıyorum kafaya falan çokça ondan oluyor diyordum dukanla kafaya da takmıyordum ama neyse yavaş yavaş gidicek artık

gider gitsinde yavaş yavaş gitsin. burda hiç kimse hoppidi 36 beden beklemiyor :) malum öyle bir olay hala yok :) aslında varda sadece rüyada var :) o yüzden sıkıntı yapma. birlikte başarır veririz allahın izniyle..

kızlarrr :18::18::18::18: çok tatlı istediğim için dukan kek yaptım fincanda 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile ama yarısını yiyorum çayla. tatlı isteğimi kesti ama ben bugünki yulaf kepeği hakkımı yemiştim yarınkini az tüketsem sıkıntı olur mu? bugün fazla kaçtı ya hani

tarifini istiyorumm...tarifini istiyorumm...tarifini istiyorumm...

tarifini istiyorumm...tarifini istiyorumm...tarifini istiyorumm...

MALZEMELER:
-1 yumurta akı(isterseniz sarıyı da ekleyin.ben koktuğu için kullanmadım.)
-1 kaşık splenda
-4 kaşık yağsız süt
-1,5 kaşık yulaf kepeği
-1 çay kaşığı kabartma tozu
-1 çay kaşığı az yağlı kakao(atakta yerine tarçın kullanın)
-5-6 damla vanilya aroması

Yumurta splendayla beyazlaşana dek çırpılır.Önce sıvı sonra katı malzemeler eklenerek büyük bir fincana döküldükten sonra mikrodalga fırının en yüksek ısısında 3 dk.pişirilir.

çok hızlı kabarıyor canım bardakları yarım yarım doldur :)
tadı güzel ben kakao koymadım vanilya esansı kullandım :) lezzetli oldu 2 kahve fincanı çıktı biraz büyük kahve fincanıyla ama :)

Başınız sağ olsun.. Allah sizlere sabır versin

tencerede pişmaz mi ki bu :26::26:

Bu arada çatlak kemik sormuştu sanırım..
Sıvı tatlandırıcı huxol du sanırım ismi 8 lira civarıydı fiyatı..
Bu arada eczanelerde splenda ve huxol migrostan daha ucuz kızlarrr

Çatlağımm trampolin nasıl gidiyor? Biz ilk akşam denemesini oğluşla yaptık..
15 dakikalık simlanın postladığı videoyu yaptım.. Biraz bacaklarım ağrıyorrr

ay sabah bi daha uğraşmıyım diye ekmek yapıyım dedim netten baktım tariflere de acı oldu ya 1,5 tatlı kaşığı karbanot vardı kesin ondan acı oldu ya sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…