Kizlar yarin bende katilicam insallah araniza yardimlarinizi bekliyorum :))
kesin geçer miayyelma kabuğu sür gece canım en fazla 1 aya kadar geçer :)
oraya bakmak aklıma gelmedi valla daha doğrusu yoktur diye düşündüm
gittiğim migros büyük vardır kesin yarın bakayım
ben dukana başlayalı 1,5 ay oldu 7-8 kilo verdim. ama 1-2 haftadır nerdeyse hiç deği şmedi canım sıkılıyor bu yüzden.. 75 dim şimdi 68-67 arasındayım..
Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra bir kaç satır yazmak geldi içimden. Araya zaman girdi hem de çok acı bir zaman dilimi yaşadım. Sevgili babamı kaybettim. Vefat etti. Allah rahmet eylesin biricik babama... Kendime gelmem zaman alacak. Bu arada insanın canını kaybı kadar yakan başka şey de hayatın hiçbir şey dinlemeyip devam etmesi. Ödenecek faturalar, bekleyen işler gibi. Güçlendirmenin son haftalarındayım. Kilomu korudum. Çok dikkat edememe rağmen. En çok fireyi yulaf kepeği olayında verdim. Her gün tüketemedim aklıma bile gelmedi. 55,5 kg yim şimdi. Özellikle 1 kg almaya gayret ettim. çünkü 54, 5 ken yüzüm çok çökkün görünüyordu. Sanırım 55,5 da kalırım ben. Güçlendirme bitince koruma evresinde pek fazla bir değişiklik olmaz yeme düzenimde.Güçlendirmedeki yiyecekler zaten fazlasıyla karşılıyor ihtiyaçlarımı. Eski arkadaşlar nerelerdeler. Hepsini çok özledim. Hepinizi öpüyorum kızlar. Hayat harcanmayacak kadar kısa, unutmayalım bunu...
iyi vermisiin 1.5 ayda 7-8 kilo..duraklaman cok normal ama sakin pes etme birden vereceksin yine..vardir duraklamanin bir nedeni onu bulmaya calis belki uzun zamandir sabit kaldigin bir kilodasin,belki sinirli izinlileri tukettin,belki kacamak yaptin,belki......ama vardir bir sebebi bekle biraz daha 3-4 hafat hic kilo vermeden duraklama yasayanlar oluyor bende dahil.belkide hedefledigin kiloya yaklastin verecegin miktar az kaldigi icin zorluyor..ama tavsiyel istikrarli bir sekilde devam et vermemek gibi bir sey olmayacak
Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra bir kaç satır yazmak geldi içimden. Araya zaman girdi hem de çok acı bir zaman dilimi yaşadım. Sevgili babamı kaybettim. Vefat etti. Allah rahmet eylesin biricik babama... Kendime gelmem zaman alacak. Bu arada insanın canını kaybı kadar yakan başka şey de hayatın hiçbir şey dinlemeyip devam etmesi. Ödenecek faturalar, bekleyen işler gibi. Güçlendirmenin son haftalarındayım. Kilomu korudum. Çok dikkat edememe rağmen. En çok fireyi yulaf kepeği olayında verdim. Her gün tüketemedim aklıma bile gelmedi. 55,5 kg yim şimdi. Özellikle 1 kg almaya gayret ettim. çünkü 54, 5 ken yüzüm çok çökkün görünüyordu. Sanırım 55,5 da kalırım ben. Güçlendirme bitince koruma evresinde pek fazla bir değişiklik olmaz yeme düzenimde.Güçlendirmedeki yiyecekler zaten fazlasıyla karşılıyor ihtiyaçlarımı. Eski arkadaşlar nerelerdeler. Hepsini çok özledim. Hepinizi öpüyorum kızlar. Hayat harcanmayacak kadar kısa, unutmayalım bunu...
evet sucluyu bulduk nihayetçok teşekkür ederim ..aslında spor yapamıyorum ondan gibi geliyor. bide ben çok nescafe içiyorum yağsız sütlü şekersiz ondan olur mu acaba
evet sucluyu bulduk nihayetnescafe malesef duraklama yapiyor bende yilllarca ictim sabah uyaninca nescafesiz olmadan kendime gelmem mumkun degildi..diyettede ictim sonra baktim cook uzun sure duraklamadayim baktim tek yaptigim nescafe icmek ne zaman biraktim kilo vermeye basladim..ogun bugundur icmiyorum..kesinlikle birak hemen tanidigim baska arkadaslarda var nescafeden duraklayan ve bu yuzden birakan
evet sucluyu bulduk nihayetnescafe malesef duraklama yapiyor bende yilllarca ictim sabah uyaninca nescafesiz olmadan kendime gelmem mumkun degildi..diyettede ictim sonra baktim cook uzun sure duraklamadayim baktim tek yaptigim nescafe icmek ne zaman biraktim kilo vermeye basladim..ogun bugundur icmiyorum..kesinlikle birak hemen tanidigim baska arkadaslarda var nescafeden duraklayan ve bu yuzden birakan
canım bende yapıyorum her zaman aynı kbarıklık olmuyor maalesefama yinede güzel lezzetleri oluyor :)
başın sağolsun canım bende lise 1 de kaybettim babamıçok acı bir durumdur allah düşmanıma yaşatmasın yani. inşallah tez zamanda toparlanır kendini düzene sokarsın. allah yardımcın olsun canım.
canım migrosta var pınar süt tozu pudinglerin olduğu raflarda kelogs v.s. olan tarafta her seferinde düzen aynımı bilmiyorum ama çoğu migrosta aynı yani. büyük migroslara bakmayı dene.
canım daha önce çok diyet denemen olduysa benim gibi az kilo vermen normal. bende mesela 1.700 gr. verdimnormalde çok daha fazla veriliyor o yüzden 2 kg ye tamamlamak adına 5. ünü yapacağım yarın :) umarım sabah vermiş olurum da yarın 68.3 ve altını görürsem sebzelere geçerim heralde :) sende bozma moralini diyete alışkınsa bünyen olabilir ve bolca su tüketmeye bak ki ödemini atabilesin sık sık beslenmeye bak.
sütsüz içincedemi oluyor ,,(( tanrımmmm
Selam kızlar,
oraya bakmak aklıma gelmedi valla daha doğrusu yoktur diye düşündüm
gittiğim migros büyük vardır kesin yarın bakayım
kesin geçer mi
ricaetsem sıvı tatlandırıcının fiyatınada bakar mısın? oturduğum yere migros uzak. o yüzden boş dönmek istemiyorum
4 günde 1.7 süper bence ya keşke bende verebilseydim ama doğru diyosun uzun zamandır takıyorum kafaya falan çokça ondan oluyor diyordum dukanla kafaya da takmıyordum ama neyse yavaş yavaş gidicek artık
kızlarrr:18::18::18::18: çok tatlı istediğim için dukan kek yaptım fincanda 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile ama yarısını yiyorum çayla. tatlı isteğimi kesti ama ben bugünki yulaf kepeği hakkımı yemiştim yarınkini az tüketsem sıkıntı olur mu? bugün fazla kaçtı ya hani
tarifini istiyorumm...tarifini istiyorumm... tarifini istiyorumm...
Selam kızlar,
MALZEMELER:
-1 yumurta akı(isterseniz sarıyı da ekleyin.ben koktuğu için kullanmadım.)
-1 kaşık splenda
-4 kaşık yağsız süt
-1,5 kaşık yulaf kepeği
-1 çay kaşığı kabartma tozu
-1 çay kaşığı az yağlı kakao(atakta yerine tarçın kullanın)
-5-6 damla vanilya aroması
Yumurta splendayla beyazlaşana dek çırpılır.Önce sıvı sonra katı malzemeler eklenerek büyük bir fincana döküldükten sonra mikrodalga fırının en yüksek ısısında 3 dk.pişirilir.
çok hızlı kabarıyor canım bardakları yarım yarım doldur :)tadı güzel ben kakao koymadım vanilya esansı kullandım :) lezzetli oldu 2 kahve fincanı çıktı biraz büyük kahve fincanıyla ama :)
tencerede pişmaz mi ki bu :26::26: