Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

saçma sapan bi yerde oturuyorum elvankentte oturuyorum. batıkentte çalışıyorum

bu arada 6'lı rakamlarda olanları kıskanıyorum haberiniz olsun. 64 benim durak noktam olacak eminimmm

benim duraklama noktamda 63 olacak canım :) batıkentte bende çalıştım ama ben taaaa GÖLBAŞInda!!! oturuyorum. şaka gibi demi? atlantiste çalışmıştım ben avm de :) sabah gitmek için 6 da yolda olmam gerekiyordu ankaraya sonradan gelince ne nerede bilmeden iş başvurusu yaparsam böyle olur :)

zaman o kadar çabuk geçiyor ki. daha dün ataktaydım oysa. 21 gün olmuş başlayalı :)

Aman yareppim bu teknolojiye akıl sır ermiyor.

bu kadat tesadüfe yokkk artıkkkkk derim. bende atlantiste çalışıyorum kipada

zaman o kadar çabuk geçiyor ki. daha dün ataktaydım oysa. 21 gün olmuş başlayalı :)

birde yeniyim diyorsun maşallah canım yaa :) ben yeniym asıl baksana bugün 4. gün :)

Aman yareppim bu teknolojiye akıl sır ermiyor.

bu kadat tesadüfe yokkk artıkkkkk derim. bende atlantiste çalışıyorum kipada

bende kahve diyarında çalışmıştım :) geçen ramazan yani atlantisin ilk açıldığı dönemde hatta inşaat halindeyken bahçe katında en sondaydım kipada az yemek yemedik arkadaşlarla toplanıp

evet canım teknoloji cidden çok acayip büyüdü. artık neye elini atsan bir teknoloji gereği geliyor eline.

Son düzenleyen: Moderatör:

bende inşaattan beridir çalışıyorum :) amelelerle birlikteydik hep :)))
bu kadar yakın olupta rastlaşamamak garip bişi

bende inşaattan beridir çalışıyorum :) amelelerle birlikteydik hep :)))
bu kadar yakın olupta rastlaşamamak garip bişi

mutlaka rstlamışızdır canım :) ama nerden bilebilirizki :) kısmet olurda 2.5 saat kadar yol çekip bir daha gelirsem eğer uğrarım kipaya gelmeden önce ulaşırım sanada :) görüşürüz o zaman :)

mutlaka rstlamışızdır canım :) ama nerden bilebilirizki :) kısmet olurda 2.5 saat kadar yol çekip bir daha gelirsem eğer uğrarım kipaya gelmeden önce ulaşırım sanada :) görüşürüz o zaman :)

çatlak kemikkk üzülme ben de 2 hafta önce oğlumdan kaptım 27 yaşında su çiçeği çok zor du

vücudumda iz kaldı ama pembe pembe yüzümdede delikler var

kızlar benim atak bugün bitti çok şükür
kaç kilo verdim tatrılamıyorum çünkü tartımın pili bitmiiişş
yarın seyire başlıyorum hayırlısıyla bakalım o nasıl gidecek
netten ekmek tarifi buldum onu yaptım ama çok kabarmadı sanki
yada ben bu hazır ekmekler gibi kabarır diye fazla mı umutlandım ki
sizin ekmekler kabarıyor mu benim maya da falan mı bişi vardı acana :26:

Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra bir kaç satır yazmak geldi içimden. Araya zaman girdi hem de çok acı bir zaman dilimi yaşadım. Sevgili babamı kaybettim. Vefat etti. Allah rahmet eylesin biricik babama... Kendime gelmem zaman alacak. Bu arada insanın canını kaybı kadar yakan başka şey de hayatın hiçbir şey dinlemeyip devam etmesi. Ödenecek faturalar, bekleyen işler gibi. Güçlendirmenin son haftalarındayım. Kilomu korudum. Çok dikkat edememe rağmen. En çok fireyi yulaf kepeği olayında verdim. Her gün tüketemedim aklıma bile gelmedi. 55,5 kg yim şimdi. Özellikle 1 kg almaya gayret ettim. çünkü 54, 5 ken yüzüm çok çökkün görünüyordu. Sanırım 55,5 da kalırım ben. Güçlendirme bitince koruma evresinde pek fazla bir değişiklik olmaz yeme düzenimde.Güçlendirmedeki yiyecekler zaten fazlasıyla karşılıyor ihtiyaçlarımı. Eski arkadaşlar nerelerdeler. Hepsini çok özledim. Hepinizi öpüyorum kızlar. Hayat harcanmayacak kadar kısa, unutmayalım bunu...

kızlar süt tozunu nerden bulabilirim. migrosta süt kreması vardı onu almadım olmaz diye

başın saolsun arkadaşım,allah rahmet eylesin inşallah

bu arada 4 günlük ataktan sonra 700 gr vermişim çok az değilmi ya

canım bende yapıyorum her zaman aynı kbarıklık olmuyor maalesef ama yinede güzel lezzetleri oluyor :)

başın sağolsun canım bende lise 1 de kaybettim babamı çok acı bir durumdur allah düşmanıma yaşatmasın yani. inşallah tez zamanda toparlanır kendini düzene sokarsın. allah yardımcın olsun canım.

kızlar süt tozunu nerden bulabilirim. migrosta süt kreması vardı onu almadım olmaz diye

canım migrosta var pınar süt tozu pudinglerin olduğu raflarda kelogs v.s. olan tarafta her seferinde düzen aynımı bilmiyorum ama çoğu migrosta aynı yani. büyük migroslara bakmayı dene.

başın saolsun arkadaşım,allah rahmet eylesin inşallah

bu arada 4 günlük ataktan sonra 700 gr vermişim çok az değilmi ya

canım daha önce çok diyet denemen olduysa benim gibi az kilo vermen normal. bende mesela 1.700 gr. verdim normalde çok daha fazla veriliyor o yüzden 2 kg ye tamamlamak adına 5. ünü yapacağım yarın :) umarım sabah vermiş olurum da yarın 68.3 ve altını görürsem sebzelere geçerim heralde :) sende bozma moralini diyete alışkınsa bünyen olabilir ve bolca su tüketmeye bak ki ödemini atabilesin sık sık beslenmeye bak.

canım migrosta var pınar süt tozu pudinglerin olduğu raflarda kelogs v.s. olan tarafta her seferinde düzen aynımı bilmiyorum ama çoğu migrosta aynı yani. büyük migroslara bakmayı dene.

oraya bakmak aklıma gelmedi valla daha doğrusu yoktur diye düşündüm
gittiğim migros büyük vardır kesin yarın bakayım

ben dukana başlayalı 1,5 ay oldu 7-8 kilo verdim. ama 1-2 haftadır nerdeyse hiç deği şmedi canım sıkılıyor bu yüzden.. 75 dim şimdi 68-67 arasındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…