- 5 Şubat 2009
- 405
- 54
- 43
diyetin 9 gününde regli oldum tartıya çıkmamalıyım benim regli dönemimde 3 kg farketiği bile oluyor.tatlı isteğim şuana kadar olmamıştı.şuan çok aşırıda olmadı.gözüm dönerdihemde şıralı tatlı canım isterdi şimdi ligt vanilyalı pudingi fazla sütle pişirdim sonra bardağa koyup içinede tarçın atıp içtim.bu bugün bu yeterli.şekeri bırakmak lazım.şimdi birden kesmek olmuyor.tatlandırıcı ağızda burukluk tat bıraıyor.benim kullandığım acı,probiyotik lif tatlandırıcısı(stevya)bundan tatlandırıcıya elim gitmiyor.yapmak istemiyorum
Cevabın için teşekkürler esra;
Evet simlanın paylaşımını gördüm ama kızlardan deneyen var mı diye de merak ettim.. :26:
Çünkü bir trombolin konusu dönüp duruyor..
Benim göbek yağları biraz inatçı olduğu için her türlü tavsiyeye açığım, geçen 2 ay göbek için kavitasyon + pasife gittim..
İlk ay 6 cm incelme olmuştu ama geçen ay hiç incelme göremeyince bende gitmeyi bıraktım..
Yani alet bağlatıyorum yine de inat ediyor bu yağlar..
Dukan ile kilo vermem çok şükür devam ediyor ve diğer bölgelerden de inceliyorum..
Amaa göbek konusunda işi biraz daha hızlandırmak istiyorum açıkçası..
Bunun için trombolin uygun olur mu onu araştıryorum şimdilik..
arkadaşlar akşam yemeğine fındık lahmacun ve düğün çorbası yaptım.. lahmacun fırında sabısızlıkla pişmesini bekliyorum. şimdi yazarken bile ağzım sulandı
Merhaba Kızlar
Trombolin kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba?? :122:
Ben kalçayı ve bacakları daha çok çalıştırdığını duydum ancak benim sorunum göbekte.. Yani kalçam erisin pek istemiyorum..
Geçen ay kalçam ve bacağımdan 2 şer cm incelme olmasına rağmen göbekte pek birşey değişmemiş..
Trombolin benim için işe yarar mı ne dersiniz?Fikirlerinizi alabilir miyim?
göbek basen popo. neren fazlaysa orası daha çok sallanıyo zatenbütün vücut çalışıyo yani
Valla dayanamadım ben de aldım :26: Sordum sordum baktım araştırdım.. Hatta kk da topiği de varmışş..
Bu arada yanlış telaffuz ediyormuşum "Trampolin"olacakmışş onu da google amca düzeltti
Leslie yi her zaman yapamıyorum..Hava bozukken dışarıda da pek yürüyemiyorummm..
Spor salonlarını oldum olası pek sevemedimm.. Kavitasyon desen zaten işe yaramıyor diye güzellik salonundaki kızlara kızdımmm
Artık neresi çalışır ise kabulüm ben bol bol deneyimler anlatırım..
Hem 3,5 yaşında bir oğlum var.. Belki onun da seveceği bir oyun olabilir diye düşündüm..
merhabalar ben tam olarak dukan yapmıyorum ama karbonhidrat almıyorum bol protein tercih ediyorum.ve dukan ekmek tercih ediyorum diyetimde. tatlılarda bana cok uygun.bir şey danışmak istiyorum.tatlandırıcı olarak stevya acı bir tat veriyor sevmiyorum.splenda kullanmak istiyorum toz halinde buldum ama bana miktarı çok az geldi.sanki bi tatlı yapsam kutunun hepsi bitermiş gibi.1 kutu toz splenda 1 kullanımlık değil di mi mesela dukan kümbet pasta yapmak istesem o kutudaki splenda bana yetmezmiş gibi.anlamadım bu olayı para yetişmez yani. yok mu beni aydınlatacak olan:26:
Bende aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar... Okudum araştırdım karar verdim ve Pazartesi başlıyorum..
Size bi kaç sorum olacak..
1. Yarın alışveriş yapıcam almamı önerdiğiniz şeyler var mı?
Şeker kullanmıyorum tatlandırıcı almayı düşünmüyorum. Yulaf kepeği alıcam. Başka?
2. Aranıza katılmak için yapmam gerekenler neler? Listeyede katılmak isterim..
3. Yulaf kepeğinin tadı kötüymüş. Tadını güzelleştirecek tarifleriniz var mı?
Aklıma şimdilik bunlar geldi ama daha başınızı ağrıtırım gibi :)
Şimdiden teşekkürler :)
dukan tarzı olan di mi??
Kitabı okumaya yeni başladım ama henüz bitirmedim..
İlk hedef kilom 65 ti.ama ideal kilom 58. İnebillirmiyim bilmiyorum ama denemek istiyorum.
kitabi okuyorsan guzel bu cunku ondan ogrenecegin cok sey olacak..okumaya devam et ve basucu kitabin olsun surekli elinin altindasu siteye goz at hem alisveris listesi var,hem birbirinden degisik yemek tarifleri hemde fazlasiyla isine yarayacak bilgiler:
http://www.dukandiyetitariflerim.com/
yulaf kepegini cok degisik tariflerde kullanabilirsin..ben ekmek yapip ekmek olarak tuketmeyi tercih ediyorum.yine bu sitede uygun bir tarif bulabilirsin..
ama benim asil soyleyecegim sey vermek istedigin kilo bu durumda 6 kiloya falan denk geliyor .6 kilo icin dukan yapip kendine yazik etmeni istemem acikcasi cunku dukan 4 asamali bir diyet ve 4 asamayi uygulamadigin takdirde basariya ulasamazsin..dukanin sitesinden testini yaptinmi onuda bilmiyorum yaptiysan eger senin icin verdigi gun sayisi sanada oldukca fazal gelmis olmali...dukan yapmani tavsiye etmem birincisi verecek kilon az oldugu icin (benim yakin bir arkadasim basladi 5-6 kilo icin yapmaya ve ben uyardim bu kadar kilo icin yapilmayacagini soyledim ama o basladi sonra ne oldu henuz 2-3 hafta gecmis olmasina ragmen SIKILDI ve suan dukani tamda dukanlik uygulamiyor.verecek kilosu az oldugundan atakta 1 kilo kaybetmek onu tatmin etmedi ve daha 2-3 ay bu sekilde diyete devam etmek istemiyor.oysa verecek kilosu fazla olsaydi bu kadar cabuk pesetmezdi..)
bir diger sebebi ise baska bir diyetle 12 kilo gibi buyuk bir rakam vermissin bunun arkasina dukan baslaman dogru olmayabilir cunku vermen daha guc ve uzun olabilir.onada kendimden ornek vereyim dukana baslamadan once baska bir sok diyet yaptim ve arkasina hemen dukana basladim ama bende o mucize rakamlari cok gec gosterdi atakta kilo falan veremedim 7 gun yapmama ragmen cunku ben vucudumu baska bir rejimle yokluga eksiklige alistirmistim dukan ona sasirtici gelmedi..
iyice dusunup oyle karar ver derim.bildirimleri persembe gunu yapiyoruz ..aramiza katilmak ise zaten aramizdasin tekrar hosgeldin