Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende tranbolinle 40 dakka atlıyorum zıplıyorum ve 30 mekik çekiyorum ve hergün bir fazla mekik olayını artırıyorum birde şöyle düşünüyorum başka yerimde yağ kalmadı göbeğim var sadece yağ yakmaya ordan devam edecek diye düşünüyorum en zor göbeğin gitmesidir ama yağ kalmayınca başka yerinde ne olacak yağ nerde varsa ordan kullanacak

diyetin 9 gününde regli oldum tartıya çıkmamalıyım benim regli dönemimde 3 kg farketiği bile oluyor.tatlı isteğim şuana kadar olmamıştı.şuan çok aşırıda olmadı.gözüm dönerdi hemde şıralı tatlı canım isterdi şimdi ligt vanilyalı pudingi fazla sütle pişirdim sonra bardağa koyup içinede tarçın atıp içtim.bu bugün bu yeterli.şekeri bırakmak lazım.şimdi birden kesmek olmuyor.tatlandırıcı ağızda burukluk tat bıraıyor.benim kullandığım acı,probiyotik lif tatlandırıcısı(stevya)bundan tatlandırıcıya elim gitmiyor.yapmak istemiyorum

kullandığm tatlandırıcılar içinde, tadı şekere en çok benzeyen splenda idi...

Ben takita60 kullanıyorum. Çaylarda kahvelerde şeker kullanmıyorum zaten.

Dün akşamda yulaf kepeği hakkımla simlanın tarçınlı çöreğinden yaptım çok güzel oldu. hepsini bitiremedim bile bir porsiyonun. yarısınıda işyerinde az önce yedim :)

kavitasyonla pasifi ben diyete baslamadan once denemistim. ben de pek ise yaramamisti. hem de baya bunalti yapiyodu bende, carpinti falan, o yuzden ben de birakmistim sonra.

sendeki incelme de diyetin etkiis buyuktur diye tahmin ediyorum. diyet yapmadan giden birilerine daha sormak laizm ama.

benim ogrencilerimden biri mezoterapiyi cok ovuyodu, gerci kiz o kadar inceydiki farki nasil anliyodu bilmiyorum:))

merhabalar ben tam olarak dukan yapmıyorum ama karbonhidrat almıyorum bol protein tercih ediyorum.ve dukan ekmek tercih ediyorum diyetimde. tatlılarda bana cok uygun.bir şey danışmak istiyorum.tatlandırıcı olarak stevya acı bir tat veriyor sevmiyorum.splenda kullanmak istiyorum toz halinde buldum ama bana miktarı çok az geldi.sanki bi tatlı yapsam kutunun hepsi bitermiş gibi.1 kutu toz splenda 1 kullanımlık değil di mi mesela dukan kümbet pasta yapmak istesem o kutudaki splenda bana yetmezmiş gibi.anlamadım bu olayı para yetişmez yani. yok mu beni aydınlatacak olan:26:

arkadaşlar akşam yemeğine fındık lahmacun ve düğün çorbası yaptım.. lahmacun fırında sabısızlıkla pişmesini bekliyorum. şimdi yazarken bile ağzım sulandı

göbek basen popo. neren fazlaysa orası daha çok sallanıyo zaten bütün vücut çalışıyo yani

göbek basen popo. neren fazlaysa orası daha çok sallanıyo zaten bütün vücut çalışıyo yani

Valla dayanamadım ben de aldım :26: Sordum sordum baktım araştırdım.. Hatta kk da topiği de varmışş..

Bu arada yanlış telaffuz ediyormuşum "Trampolin" olacakmışş onu da google amca düzeltti

Leslie yi her zaman yapamıyorum.. Hava bozukken dışarıda da pek yürüyemiyorummm..
Spor salonlarını oldum olası pek sevemedimm.. Kavitasyon desen zaten işe yaramıyor diye güzellik salonundaki kızlara kızdımmm

Artık neresi çalışır ise kabulüm ben bol bol deneyimler anlatırım..

Hem 3,5 yaşında bir oğlum var.. Belki onun da seveceği bir oyun olabilir diye düşündüm..

benim asıl mesleğim estetisyenlik.kavitasyon yağ hücrelerini küçültüyo ama bunun yanında diyet ve sporda lazım. e zaten işin püf noktası diyet ve spor. o yüzden kavitasyon ciddi bi para tuzağı. ben çalışırken kavitasyon 4 seanslıktı ve 1000 liraydı. müşterilerde yeterli incelme olmayınca patron yusuf yusuf ediyodu. gerizekalı kadını andım sinirim zıpladı. neysem

power ump bana ağır geldi başlangıçta. alışmak için doğaçlama zıplıyorum 2 hafta sonra power jump a geçerim. dengede durmakta sorunum var. gerçi başlayalı 3 gün oldu

merhaba:)
tam olarak dukan yapmıyomuşsunuz. o yüzden damak tadınıza göre kullanabilirsiniz. ama tatlandırıcıyı mümkün olduğunca az kullansanız daha iyi olur çünkü zararları olan bişi zaten :)
dukandaki tatlandırıcı sınırlaması ise 8 doz. tabletse 8 tane tozsa 8 kaşık yani. genelde 1 porsiyon tatlı için 1 bazen de 2 yemek kaşığı toz splenda kullanıyorum ben. her gün tüketmezseniz uzun süre kullanırsınız muhtemelen bir paketini. benim 5. ayım ama ikinci splenda paketime yeni geçtim daha, o kadar bereketli yani :)

kızlar konuyu değiştereyim dün iş görüşmesine gittim 2 gün içinde ararız dediler ama bugun geçti iyi geçmişti mülakat . tahmin edebilirsiniz hayal kırıklığını dualara devam tabi yarını bekleyecem inş olur ;(

Bende aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar... Okudum araştırdım karar verdim ve Pazartesi başlıyorum..

Size bi kaç sorum olacak..

1. Yarın alışveriş yapıcam almamı önerdiğiniz şeyler var mı?

Şeker kullanmıyorum tatlandırıcı almayı düşünmüyorum. Yulaf kepeği alıcam. Başka?

2. Aranıza katılmak için yapmam gerekenler neler? Listeyede katılmak isterim..

3. Yulaf kepeğinin tadı kötüymüş. Tadını güzelleştirecek tarifleriniz var mı?
Aklıma şimdilik bunlar geldi ama daha başınızı ağrıtırım gibi :)

Şimdiden teşekkürler :)

merhaba oncelikle hosgeldin...once bende bir iki birsey sorup sorulari oyle cevaplayabilirim canim:

-dukan kitabini okudunmu?

-kilon cetvelinde goruldugu sekildemi epeyce kilo vermissin hedefine 4 kilo gibi birsey var..bu guncel cetvelinmi.yani fazlan 4 kilomu ?

Eger oncelikle sen bunlara cevap verirsen canim bende senin sorularina cevap vermek istiyorum

Kitabı okumaya yeni başladım ama henüz bitirmedim..

İlk hedef kilom 65 ti.ama ideal kilom 58. İnebillirmiyim bilmiyorum ama denemek istiyorum.

Kitabı okumaya yeni başladım ama henüz bitirmedim..

İlk hedef kilom 65 ti.ama ideal kilom 58. İnebillirmiyim bilmiyorum ama denemek istiyorum.

kitabi okuyorsan guzel bu cunku ondan ogrenecegin cok sey olacak..okumaya devam et ve basucu kitabin olsun surekli elinin altindasu siteye goz at hem alisveris listesi var,hem birbirinden degisik yemek tarifleri hemde fazlasiyla isine yarayacak bilgiler:

http://www.dukandiyetitariflerim.com/

yulaf kepegini cok degisik tariflerde kullanabilirsin..ben ekmek yapip ekmek olarak tuketmeyi tercih ediyorum.yine bu sitede uygun bir tarif bulabilirsin..

ama benim asil soyleyecegim sey vermek istedigin kilo bu durumda 6 kiloya falan denk geliyor .6 kilo icin dukan yapip kendine yazik etmeni istemem acikcasi cunku dukan 4 asamali bir diyet ve 4 asamayi uygulamadigin takdirde basariya ulasamazsin..dukanin sitesinden testini yaptinmi onuda bilmiyorum yaptiysan eger senin icin verdigi gun sayisi sanada oldukca fazal gelmis olmali...dukan yapmani tavsiye etmem birincisi verecek kilon az oldugu icin (benim yakin bir arkadasim basladi 5-6 kilo icin yapmaya ve ben uyardim bu kadar kilo icin yapilmayacagini soyledim ama o basladi sonra ne oldu henuz 2-3 hafta gecmis olmasina ragmen SIKILDI ve suan dukani tamda dukanlik uygulamiyor.verecek kilosu az oldugundan atakta 1 kilo kaybetmek onu tatmin etmedi ve daha 2-3 ay bu sekilde diyete devam etmek istemiyor.oysa verecek kilosu fazla olsaydi bu kadar cabuk pesetmezdi..)
bir diger sebebi ise baska bir diyetle 12 kilo gibi buyuk bir rakam vermissin bunun arkasina dukan baslaman dogru olmayabilir cunku vermen daha guc ve uzun olabilir.onada kendimden ornek vereyim dukana baslamadan once baska bir sok diyet yaptim ve arkasina hemen dukana basladim ama bende o mucize rakamlari cok gec gosterdi atakta kilo falan veremedim 7 gun yapmama ragmen cunku ben vucudumu baska bir rejimle yokluga eksiklige alistirmistim dukan ona sasirtici gelmedi..

iyice dusunup oyle karar ver derim.bildirimleri persembe gunu yapiyoruz ..aramiza katilmak ise zaten aramizdasin tekrar hosgeldin

Verdiğin bilgiler için teşekkürler.. Ben kilomun çoğunu karatay diyeti ile verdim.. Dukandan sonra hep karataya devam etmek istiyorum açıkçası..
Ama dukanı denemek istiyorum ve kararlıyım. Testi henüz yapamadım. En kısa zamanda yapıcam. Sonra tekrar size yazarım bakalım fikrim değişecekmi.
Şimdilik Pazartesi günü başlıyorum :)

Verdiğiniz adreside uzun zamandır hem facete hem blogda hemde instagramda takip ediyorum gerçekten çok güzel tarifler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…