İşteee burdaaaaa!!!Tebrikler güzelleeerrr!!
Eki Görüntüle 638849
Ve de çizelgede BMI (Body Mass Index) olarak gördüğünüz renklerin anlamları. Vücut kitle indekslerii:
Eki Görüntüle 638852
Var canım var.Senden de yaşlıyım ben.Yaşlı değiliz biz hem.Çıtır çıtırda olucaz yakında.öpüyorum.inşallah gelecek haftada kilo veririmde beni azcık översin şu ablanda birazdaha motive olurda gaza gelir.şuan yazanların enyaşlısı benim herhalde herkes okuldan işe başlamaktan yüksek lisanstan bahsediyor .42 sinde yada yakınında olan yok galiba neyse benim gönlüm genç,hemde daha kendim gencim .benim kızı eversem yok demeyecek ammaaa neyse çıtır anneanne olurum.
40 dk yürüdüm ve hava islide olsa güzeldi bu hava aslında insanı hasta eder amaaa ne yapayım dedim yağmurun ıslattığı toprak kokusu insanı dışarı çıkarıyor.yürürken bu şiir aklıma geldi sizinle paylaşayım dedimbeni bu güzel havalar mafetti böyle havada istifa ettim efkaftaki memuriyetimden tütüne böyle havada alıştım böyle havada aşık oldum eve ekmek tuz götürmeyi böyle havada unuttum şiir yazma hastalığım hep böyle havada nüksetti beni bu güzel havalar mafetti ORHAN VELİ
Ben dukan diyeti ile fazlalığım olan 10 kiloyu vermiş ve uzun süre korumuştum. Ancak son 3 ayda maalesef 7 kilosunu geri aldım
Var canım var.Senden de yaşlıyım ben.Yaşlı değiliz biz hem.Çıtır çıtırda olucaz yakında.öpüyorum.
Şubatta aşk başkadır deyip bir güşlücük koyuyorumm :)
eşim emeli olsun onunla aşk tazeliyeceğiz benim bu fikrimden kendisinin haberi yok bak ona ne kaprisler yapcam ne uğraştıracağım.bana şımarıksın diyordu şımarıklığı nasılmış görecek. benim herif bir ciddi bi ciddi bakalım evde benle ne yapacak.canımı sıktıkça orhan velinin muzip siirlerinden ona okur deli ederim.bizde aşk hep şubat.
kizlar su urunleri yarismamizin anketi acilmistir..gelip bakip begendiginiz yarismacilara oy kullanabilirsiniz.http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post28813531 (Deniz Ürünleri) .hem dukan uygun deneyebileceginiz balik tarifleride var.hepinizi bekliyoruz
tesekkur ederimharika görünüyorlar, somon tarifinizi deneyeceğim.. tam ağzıma layık
bugün atak 5. günüm sabah tardı -700 daha az gösterdi ve toplamda -1600gr vermiş oldum şükür
İşteee burdaaaaa!!!Tebrikler güzelleeerrr!!
Eki Görüntüle 638849
Ve de çizelgede BMI (Body Mass Index) olarak gördüğünüz renklerin anlamları. Vücut kitle indekslerii:
Eki Görüntüle 638852
Delyyyy ben senin parmaklarına sürdüğün ojenin her bir zerresine altın varaklar katayım tatlııııııımmmmmmmm. Oturduğun koltukların kenarlarını eski türk filmlerinin varaklı koltukları gibim boyayımmmmmm..... Ellerin dert görmesin kuzuuuuum.
Yaratıcı arkadaşım benim.. Ay çok güldüm
Merhaba Kızlar
Trombolin kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba?? :122:
Ben kalçayı ve bacakları daha çok çalıştırdığını duydum ancak benim sorunum göbekte.. Yani kalçam erisin pek istemiyorum..
Geçen ay kalçam ve bacağımdan 2 şer cm incelme olmasına rağmen göbekte pek birşey değişmemiş..
Trombolin benim için işe yarar mı ne dersiniz?Fikirlerinizi alabilir miyim?
selam,
simlanin blogunu okumussundur heralde, trambolin ile ilgili olan.
dukandiyetitariflerim: FORMDA KALMANIN EN SAĞLIKLI ve EĞLENCELİ YOLU:TRAMBOLİN
burda tramboline ozel karin hareketlerinin oldugundan bahsediyor.
video yayinlamis. 12:40 dan itibaren karin hareketlerini gosteriyor.
karin ne yazik ki harektle eriyen bir sey, zayiflasanizda, karin hareketi yapmayinca cok bi incelme olmuyor. Ama hareketin dozunu da iyi ayarlamak gerekiyor. cunku bi yerde okuduguma gore, eger kiloluyken bir den cok hareket eder ve kas yaparsak, yag kutlesi, kasin altinda kaliyormus, ve bunlari yakmak daha zor oluyormus. bu nedenle modere bir sekilde, hem sarkmicak gibi, hem de baklava yapmicak gibi, karin calismak gerekiyor.
winnim yapilan sporun her turlusu genel olarak vucudun butun yaglarinda yakilma sagliyor.evet yuruyus falanda etkili tabiki ama yag yakmak icin kardio yapmak gerekiyor yani nabzi belli bir seviyeye cikarmak o zaman yaglar yakiliyor..bu sekilde yapacagin spor herne ise gobeginede etkili olacaktir..beni bilirsin bu diyete basladigimda 5 aylik hamile gobegim gibi gobegim vardi ve ben s^por salonuna spora gidiyordum hemen hergun 1-1.5 saat genelde yuruyus bandini yada eliptik bisikleti kullanarak yag yakici programini uyguluyordum o kendi ayarliyordu gucunu ve hedef ayniydi nabzimi yukseltmek,terletmek orda sabit tutmak..bunun yaninda hergun spora gitsemde gitmesemde 20 dakika sadece karin calistim..bende ilk basladigimda salonun hocasina sordum evet rejim yapiyorum,kilo vermek istiyorum ama en cokta gobegin daha hizli gitmesini istiyorum dedim ve ona sordum bunun icin ekstra ne yapmaliyim diye oda bana yapacagin her kardio gobegindede etkili olacaktir fazlasina gerek yok dedi..ve benim suan gobegim falan yok dumduz olduCevabın için teşekkürler esra;
Evet simlanın paylaşımını gördüm ama kızlardan deneyen var mı diye de merak ettim.. :26:
Çünkü bir trombolin konusu dönüp duruyor..
Benim göbek yağları biraz inatçı olduğu için her türlü tavsiyeye açığım, geçen 2 ay göbek için kavitasyon + pasife gittim..
İlk ay 6 cm incelme olmuştu ama geçen ay hiç incelme göremeyince bende gitmeyi bıraktım..
Yani alet bağlatıyorum yine de inat ediyor bu yağlar..
Dukan ile kilo vermem çok şükür devam ediyor ve diğer bölgelerden de inceliyorum..
Amaa göbek konusunda işi biraz daha hızlandırmak istiyorum açıkçası..
Bunun için trombolin uygun olur mu onu araştıryorum şimdilik..