evet arkadaşlar tam altı gün önce başladım dukana zaman zaman sinirlerim gerildi çok zorlandım hiç kaçamak yapmadım ama galiba yumurta ve yoğurdu abartılı tükettim onlardan aldım hırsımı diyebilirim. 7 gün atak yapmam gerektiği yazıyor dukanın sitesinde bana biraz fazla geldi vermem gereken 19 kilom var. 3,5 kilo verdim iyi mi ne dersiniz?
çok sabırsızım bir sabah uyanıp 59 kilo olmak istiyorum.
kızlar iş görüşmesinden çağırmadılar 2 gün içinde döneriz demişlerdi moralim çok bozuldu diyetimi bozasım bile geldi eee eski alışkanlık moral bozulunca abur cubur allahtan tuttum kendimi dukan ekmeğime tatlandırıca kattım.. off offf niye çağırmadılar yaaaaaaa orhan gencebay çalsın fonda,,(
bugün düşündüğüm şeyleri yazmışsınız. ben de sıkıldım. her güne yemek düşünmekten her gün yürüyüş yapmaktan her gün yeşilçay içmekten gerçekten sıkıldım. düşünmeden yemek yemek istiyorum bazen. yemek yemek yemek ve yine yemek istiyorumbi nevi intihar olur tabi bu :)
ama dukana başlamadan önce daha çok sıkılıyodum. tam ifadesi sıkılmak da değil muhtemelen ama dışarı çıkarken mutsuzdum mesela, aynanın karşısında mutsuzdum, odak noktası olmam gereken durumlarda mutsuzdum. sadece yemek yerken mutluydum. onda bile bazen çok yiyip mutsuz oluyodum :) ama şimdi mutluyum :) sadece sıkılıyorum :) dukanın bize kattıklarını düşününce, sıkıntı üstesinden gelinemeyecek bişi değil yani :)
ben de simlanın truffle tarifi yaptım bugün, en kötü keki bile kurtarıyo :) şuan dolapta dinlenmekte kendileri, daha süslenmemiş haliyle bile tadı şahane, foto çekebilirsem eklerim buralara :)
tavsiye ederim herkese
Eki Görüntüle 640288 Eki Görüntüle 640289
fikir sahibi olmak isteyelere, truffle* budur :) tadı çok güzeldir, değişiklik isteyenlere tavsiye edilir :)
*orjinal tarifte hindistan cevizi aroması var ama ben hindistan cevizi koydum aromam olmadığı için. kötü örnek olmak istemem, hindistan cevizinin yağ ve karbonhidrat oranı çok yüksek çünkü, yaparsanız sakın ama sakın hindistan cevizi koymayın :)
Bugay tanem, emin ol seni çok iyi anliyorum. Bende çok sıkıldım...Benimde 95. günüm... et yemeklerine karşı aşırı bir bıkkınlığım var. Tavuk yapiyorum 2 kasık yiyip döküyorum. Et yemekleri pisiriyorum yarısında ög geliyor... 2 gündür ton balikli salata ile idare ediyorum. Tabi bu durumda saf protein günlerimin iptaline neden oldu..Diyete öyle bise yok ama bende neredeyse saf sebze günü diye bir olay çikacak.Tabi paralelinde duraklama. Az önce somon alip geldim artık balikla bu durumu aşmaya çalisacağım. Hedefime ulasmak için 37 günüm kaldı. 37 günde 7 kilo gidermi bilmiyorum. Ben güçlendirmeye geçmeden önce, hedefimi düşürüp biraz daha seyir yapmak istiyordum. İnşallah bıkınlığım bıkınlıklarımız bir an önce geçer...Eski kiyafeflerimi çikarttim içlerine girdigimi görüp, moral düzeltip, enerji depolamaya çalişiyorum. Çünkü geçtiğimiz hafta neredeyse aç dolaştım ve sadece 800gr verebildim. Deli gibi proteyin yedigim haftalardan 1.6 kilo verdigim olmuştu.
neyse arkadaşım yolumuza devam pes etmek yok...başarcağız...
kızlar iş görüşmesinden çağırmadılar 2 gün içinde döneriz demişlerdi moralim çok bozuldu diyetimi bozasım bile geldi eee eski alışkanlık moral bozulunca abur cubur allahtan tuttum kendimi dukan ekmeğime tatlandırıca kattım.. off offf niye çağırmadılar yaaaaaaa orhan gencebay çalsın fonda,,(
Lisabella %34le birinci sıradasın şu anda tebrik ederim
Merhaba ben bugün başladım dukana sonrasında regl oldum o yüzden 3 gün atak sonrasında tartılıcam hem regl şişliğimde inmiş olur şu an 53 civarıyım. ,50-51 en takıntılı olduğum kilodur yıllrdır ilk hedefim 47 diyebilirim ama 45e kadar yolu var
dün bir arkadaşımı gördüm 5 haftada 7 kilo vermiş çok gaza geldim başladım valla
bugünde öğlene doğru yulaf kepekli ekmek 2 yumurta peynir yedim
akşamda tavuk ve yoğurt yedim
öğlen acıktım ama bi kahve içtim o tuttu beni baya şu an hiç aç değilim zaten tavuk baya tok tuttu
öyle işte kızlar beni de aranıza kabul edersiniz umarım :)
size asıl sormak istediğim bir arkadaşım dukana regliyken başlama dedi de bunun hakkında bi fikriniz var mı ben bu kadar kaarlıyken devam ettirmek istiyorumda?[/QUO
Aramıza hoşgeldiniz.Karar vermiş ve başlamışsınız yani en zor kısmı atlatmışsınız sakın vazgeçmeyin.Önemli olan başlamak.Burda regl olup başlayanlar oldu geçmişi okursanız denk gelirsiniz.Şimdiden başarılar diliyorum.
Merhaba ben bugün başladım dukana sonrasında regl oldum o yüzden 3 gün atak sonrasında tartılıcam hem regl şişliğimde inmiş olur şu an 53 civarıyım. ,50-51 en takıntılı olduğum kilodur yıllrdır ilk hedefim 47 diyebilirim ama 45e kadar yolu var
dün bir arkadaşımı gördüm 5 haftada 7 kilo vermiş çok gaza geldim başladım valla
bugünde öğlene doğru yulaf kepekli ekmek 2 yumurta peynir yedim
akşamda tavuk ve yoğurt yedim
öğlen acıktım ama bi kahve içtim o tuttu beni baya şu an hiç aç değilim zaten tavuk baya tok tuttu
öyle işte kızlar beni de aranıza kabul edersiniz umarım :)
size asıl sormak istediğim bir arkadaşım dukana regliyken başlama dedi de bunun hakkında bi fikriniz var mı ben bu kadar kaarlıyken devam ettirmek istiyorumda?[/QUO
Aramıza hoşgeldiniz.Karar vermiş ve başlamışsınız yani en zor kısmı atlatmışsınız sakın vazgeçmeyin.Önemli olan başlamak.Burda regl olup başlayanlar oldu geçmişi okursanız denk gelirsiniz.Şimdiden başarılar diliyorum.
çok teşekkür ederim arkadaşım, bir de bişey sorucam kahvaltının dukan için ayrı bir önemi var mı ben kalkınca hemen kahvaltı yapamıyorum da? kitabı henüz alamadım çok soru soruyorsam kusura bakmayın
çok teşekkür ederim arkadaşım, bir de bişey sorucam kahvaltının dukan için ayrı bir önemi var mı ben kalkınca hemen kahvaltı yapamıyorum da? kitabı henüz alamadım çok soru soruyorsam kusura bakmayın
Rica ederim tabiki sorucaksınız.Kahvaltı tüm diyetlerde olduğu gibi dukandada önemli.Şöyle diyor Bay Dukan:Kahvaltı,saf protein rejiminin dışında tutulamaz.Aspartam ile çay yada şekersiz kahve,rafadan bir yumurtabir dilim hindi yada yağsız jambon kesinlikle bir kase çikolatalı mısır gevreğinden daha doyurucu ve enerji vericidir diyor.(syf 84)
Ben kepek hakkımı genelde sabah kullanıyorum.Gerçekten tok tutuyor.Kahvaltınızı mutlaka yapın derim ben.kolaylıklar diliyorum.
valla ben 26 kasımdan beridir yapıyorum 19a yakın kilo verdim bugün itibari ile ama ne reglle alakalı ters bir durum yaşadım ki hatta müzmin pkosum 2 aydır ilaçsız dertsiz regl gördüm bu benim için çok önemli bişi çünkü ilaçsız asla olamıyordum... Kahvaltı içinse bende çalıştığım ve oğlum kreşe gittiği için kahvaltı çok zor bizim evde oğlanın okulda yiyebilmesi için hocalarının görüşü haftaiçinde evde kahvaltı yapılmıyor yani ama ben dukan için kesinlikle ters bi durumla karşılaşmadım. Ama metabolizmanın hemen çalışması lazım erken kalkıp atıştırma olarak mesela iki kaşık yoğurt veya biraz peynir veya biraz süt atıştırırsan metabolizman çalışır ve yediğin zamana daha hızlı eritmeye meyilli bir vücutla girersin tatlım yani deneyimler eşliğinde sana bunu diyebilirim
valla ben 26 kasımdan beridir yapıyorum 19a yakın kilo verdim bugün itibari ile ama ne reglle alakalı ters bir durum yaşadım ki hatta müzmin pkosum 2 aydır ilaçsız dertsiz regl gördüm bu benim için çok önemli bişi çünkü ilaçsız asla olamıyordum... Kahvaltı içinse bende çalıştığım ve oğlum kreşe gittiği için kahvaltı çok zor bizim evde oğlanın okulda yiyebilmesi için hocalarının görüşü haftaiçinde evde kahvaltı yapılmıyor yani ama ben dukan için kesinlikle ters bi durumla karşılaşmadım. Ama metabolizmanın hemen çalışması lazım erken kalkıp atıştırma olarak mesela iki kaşık yoğurt veya biraz peynir veya biraz süt atıştırırsan metabolizman çalışır ve yediğin zamana daha hızlı eritmeye meyilli bir vücutla girersin tatlım yani deneyimler eşliğinde sana bunu diyebilirim
kızlar bende bi ara dukan yapmaya başlamıştım ama uzun sürmedi hamile kaldım sonra da düşük oldu maalesef o dönemde dikkat edemedim hiç
az önce dukan testini çözdüm 3 gün atak verdi yarından itibaren hem kitabı okumaya hemde diyete başlıyorum
aklıma gelen ilk şeyi size sorayım dedim ben bankada çalıştığım için masamdan çok kalkıp bişeyler atıştırmaya gitmem çok mümkün olmayabilir. masama küçük günlük sütlerden alıp içsem nasıl olur mu ara öğün gibi bide o sütlerin sadesi bazen midemi bulandırabiliyo kakaolularını falan içeibliyormuyuz onların
kızlar bende bi ara dukan yapmaya başlamıştım ama uzun sürmedi hamile kaldım sonra da düşük oldu maalesef o dönemde dikkat edemedim hiç
az önce dukan testini çözdüm 3 gün atak verdi yarından itibaren hem kitabı okumaya hemde diyete başlıyorum
aklıma gelen ilk şeyi size sorayım dedim ben bankada çalıştığım için masamdan çok kalkıp bişeyler atıştırmaya gitmem çok mümkün olmayabilir. masama küçük günlük sütlerden alıp içsem nasıl olur mu ara öğün gibi bide o sütlerin sadesi bazen midemi bulandırabiliyo kakaolularını falan içeibliyormuyuz onların