Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

102 tam ideal onlar Çekerek ekstra hareket yapmak için benimkinde yok onlardan

Aşkolsun un helvası da neymiş.. Ben onun yerine hep kepekten helva yapıyorum.. Bugün mesela kepek hakkımı daha yemedimm

Birazdan azıcık zeytin yağı damlattığım tavama 2 kaşık kepek koyup güzelce kavuracağım..
Sonra 2 kaşık splenda ile birazz da karamelize edipp..
Bir iki damla vanilya aroması tarçınn ve yarım bardakta light süt ileee... dukan helvamı tamamlayacağımm

Hmm enfesss.. Tavsiye ederim kızlarr.. Un helvasından kat be kat güzel oluyorrr...

ay ben un helvasını çok severim de onun için bu helva aşkım :) dukan helvayı üç beş kez bende yapmıştım baktım önünü alamıyorum dedim duuuuurr :) uzun süredir yapmıyodum bari bende onu yapiim de un helva aşkım törpülensin :)

Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin

çok tesekkürederim..

Sizinde mutluluğunuz daim olsun. çok tesekürler.
Anne olmak çok özel bir durum. Yasadiklarınız güzel dertler basaracaksınız elbette..

dely elerine sağlık...
Normal kilo olmama çok az kalmis... eyo..

kilo veren herkese tebrikler...

selamm be geldim. bugün çok yorgun geçti çokta yorulmadığım halde. suratsızmışım mutsuzmuşum bu tür tepkiler aldım. bende bu durumu aniden kestiğim çikolata aşkına bağlıyorum. mutluluk hormonlarımı çalıştırcak hiç bi tatlı tüketmiyorum

büssürüüü alıntı yapmışım. hemencik yorumları yazayım trampolinime gidiciğim ancak o enerji verir bana.

maşallah maşallah ne kadar güzel wermişsin darısı bize
darısı sana olmalı bu da araştırmayı bırakıp bian önce dukana başlamalısın

protein vücudu yorduğu için mi sürekli yorgunmuş hissi var bende aaaaa çok ilginç geldi şimdi :26:

tebrik ederimmm bu duraklama olayı 3 sayısına bağlı herhalde genel duraklama yorumlarını okuduğumda hep 3 hafta 3 ay zaman diliminden bahseden gördüm

Merhaba kızlaaarrrr!!!

Bol eksili bildirimleeerrr!!

İyi miiii Süppeeeeerr Maşallahhhhh!! Böyle gitse hepi erirsin sen erirsiinn Püppüüpüü! :)

çok teşekkür ederimmm..beni alıntıladığıını görünce çook sevindim. merak ettiğim bişi var. kilo bildirim günlerinde giriyosun genelde. yoğun bi iş yaşantın olmalı :26: ayrıca smleylere bayıldımmmmm....

inanmıyorum sanaa. aynı gün başlamıştık yapılır mı bu? bak ben 5 kg verdim 15 günde

Hanımlar aranızda trampolin kullanan varmı? Facebookta Simlanın sayfasında gördüm.
benn benn benn :122::122: en ideali bence 102 cmlik olanı. bende tereddütte kaldım. 122 cm alacaktım direkten döndüm 122 cmlik olanı havuz gibi bişi olurdu herhalde

eline sağlıkk

sizinkinin eni kaç cm? zıplarken tavana vuracak gibi sıçratıyormu? bende almayı istedim görünce. eğlenerek spor yapmak çok güzel fikir
102 cm lik benimki. valla tavana çarpmayı deniyorumda olmuyo. hepsiburadadan almalısın en ucuzu orada 102 cmlik delta marka. ve son 2 gün kaldı indiriminin bitmesine.

onlar kollarıda çalıştırmak için. ayrıca sayaç özelliğide varmış. ama ben pek yararlı bulmuyorum. ne kadar doğrucu olabilir ki? fazladan para harcıyosun sadece. hem ne kadar yaptığının bi önemi yok. yorulsan bile yapmak istiyosun

ayy canım trampolin çekti şimdi. gidemde zıplayım doğaçlama hareketlerimleeee. öpüldünüüzzzz...

bugün zemmuf u göremedim ben. nerde kiii?.

64 de geldiğimde kesin duraklamaya başlarım. kilit kilom

kizlar baya bi okudum son sayfalari.
kitabi indiremedim henuz, ins eve gidince esime indirtecegim.
ama ilkay ve simla diye diye iki kisi varmis, bunlarin sitelerinde dukan tarifleri varmis bunu anladim.

atak da meyve sebze yag sekere bunlar yasakmis,
sadece protein. bugun kahvaltida 3 yumurta yedim ama doymadim, cok az lavas la peynir de yedim.
ama ben daha baslayamadim cunku yulaf kepegim yok.
yine de edinene kadar dikkat edeyim diye dusundum.
yani en son 2012 agustos ta filan diyen yapiyordum, ondan beri iyice saldgm icin tekrar toparlanmam biraz zaman alicak.
cok ilginc ya 2012 ocak ta 70 kiloydum, 2012 agustos ta 61 dim.
sene 013 ocak ve ben yine 68 e merdiven dayadim. nasi ayni hataya tekrar dusuyorum, insan yerken, ve yavas yavas kilo alirken kilo vermek icin oncesinde ne kadar zorlandgni unutuyor..

hayirlisi bakalim ama dukan a baya sicak bakiyorum. hatta 2 arkadasim daha yapmak istyor onlarla beraber yapariz ins.

günaydın hatunlar kaptanın seyir defteri=7 gün atak sona erdi seyirin ilk günü bitti geriye 115 seyir 166 güçlendirme kaldı

Günaydın,

Hanımlar aranızda trampolin kullanan varmı? Facebookta Simlanın sayfasında gördüm.

Ben aylar önce keşfettim kendilerini. Çok eğlenceliiiii
Simla damı kullanıyormuş artık.

96 gayet yeterli hem daha az yer kaplar. Benimkinin ayakları katlanıyor. Kapatıpğ kadırıyorum dolabın yanına. Yan lastikler kol çalıştırmak için hem dengeyede yardım ediyor ilk zaman. Şİmdi gözüm kapalı zıplayabiliyorum.
KK da bununla ilgili bir forum bile var. Bir ara oraya takılmıştım. Şİmdi heveslenenleri görünce hoşuma gidiyor. Çok zorlamıştım iyidir bu zevklidir diya zamanında burayı...

kimsecikler görünmüyor sabah erkenci olduğumdan günü yarıladım bile.dışarda yağmur geceden yağmış.insan toprak kousunu arıyor.ama burda is kokuyor.benim memleketim olsa şimdi hem deniz hem toprak kokar.yürüsemmi bilmem sinüzit korkumda var.böyle havalar kaçkere baştan çıkardı beni amaaa sonunda baş ağrısı çektim.ben topramı istiyom

Aa benim gibi erken uyanan bir dukancan varmış:) günaydın kocaman

günaydın dukancılar benm bugün ikinci günüm bitki çayımı içtim yumurtamı haşlıyorum ama bişi sorcam benim dün akşam iki bacağımdada dizden aşşağı hissizlik oldu... yada halsizlikten mi öyle hissettim acaba bilemedim...
bide ben sarılık hastasıyım acaba zararı olurmu dukanın bilemedim:26::26::26:

Maalesef 15 tatil bozdu beni sonrada bir türlü dikiş tutturamadım silkindim dün kendime geldim bugün 80.400 çıktım -100 g :)) az kaldı 70 olmama inşallah herkes en kısa zamanda hedeflerine ulaşır :) çıtır çerkezler oluruz.

Günaydınlar

Benim de Dukan'ın ilk günlerinde vücudum gayet iyiydi ama bacaklarımda ve özellikle dizlerimde çok halsizlik vardı. Şimdi de mesela yürürken değil ama merdiven çıkarken aynı şeyleri hafiften hissediyorum. Bence seninki de normal, ik günlerde oluyor böyle şeyler.

Sarılık sanırım karaciğerle ilişkili bir rahatsızlık. Protein ağırlıklı bir diyetin karaciğere kötü bir etkisi olur mu bilemiyorum, ama bence sen yine de bir sor-araştır yada netten bir doktora falan danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…