Verdiğin bilgiler için teşekkürler.. Ben kilomun çoğunu karatay diyeti ile verdim.. Dukandan sonra hep karataya devam etmek istiyorum açıkçası..
Ama dukanı denemek istiyorum ve kararlıyım. Testi henüz yapamadım. En kısa zamanda yapıcam. Sonra tekrar size yazarım bakalım fikrim değişecekmi.
Şimdilik Pazartesi günü başlıyorum :)
Verdiğiniz adreside uzun zamandır hem facete hem blogda hemde instagramda takip ediyorum gerçekten çok güzel tarifler var.
lisabella 16 kiloyu dukanla mı verdin
yok canim 5.5 kilosunu dukan oncesi sok bir diyetle vermistimdukan ile 11 kilo kadar verdim.keske yapmasaydim o sok diyeti bana cok kotuye patladi zira atakta 7 gunde sadece 1 kilo verdim,seyirde daha yolun basindayken durakladim cok uzuldum ilk ay boyunca veremiyorum diye sagolsun burdaki arkadaslar destek oldu.sonra vermeye basladim..keske basindan dukan yapsaydimda simdiye hedef kiloma ulasmistim bile
helal sana sabırının sonucu inş istediğin kiloya inersin
İşteee burdaaaaa!!!Tebrikler güzelleeerrr!!
Eki Görüntüle 638849
Ve de çizelgede BMI (Body Mass Index) olarak gördüğünüz renklerin anlamları. Vücut kitle indekslerii:
Eki Görüntüle 638852
kızlar konuyu değiştereyim dün iş görüşmesine gittim 2 gün içinde ararız dediler ama bugun geçti iyi geçmişti mülakat . tahmin edebilirsiniz hayal kırıklığını dualara devam tabi yarını bekleyecem inş olur ;(
dukan testi yaptım toplamda 10 kilo civarı vermem gerekn kilo olduunu söylüyor..
2 gün atak yapmamı 2 ay kadarda seyir yapmam gerektiği çıktı..
2 gün atak sizce yeterlimi?
dukan testi yaptım toplamda 10 kilo civarı vermem gerekn kilo olduunu söylüyor..
2 gün atak yapmamı 2 ay kadarda seyir yapmam gerektiği çıktı..
2 gün atak sizce yeterlimi?
selam arkadaşlar,dukana başlayalı 2.5 ay oldu.bugüne kadar 1-2 küçük kaçamak dışında herhangibir yanlışım olmadı dukana.ama artık yavaştan sıkılıyorum...eşim,annem,babam ve çevremdeki herkes azmime hayranlar.ben de faza çaktırmıyorum onlara sıkıldığımı.ama işte buraya yazıyorummm.SIKILDIMMM.herkes herşeyi yerken yememekten,masaya hep yalnız oturmaktan sıkıldımmm.......Ama bozamam diyeti.bozmam.oh be buraya yazdım rahatladım biraz diyetimi renklendirmeye karar verdim bende.sınırlı izinlileri kullanmıyordum.kullanmaya karar verdim azda olsa.canım tatlı istiyordu kaç gündür.helva yaptım,tadı fena olmadı sanki...
ellerinize saglik,gercekten guzel gorunuyorEki Görüntüle 640288 Eki Görüntüle 640289
fikir sahibi olmak isteyelere, truffle* budur :) tadı çok güzeldir, değişiklik isteyenlere tavsiye edilir :)
*orjinal tarifte hindistan cevizi aroması var ama ben hindistan cevizi koydum aromam olmadığı için. kötü örnek olmak istemem, hindistan cevizinin yağ ve karbonhidrat oranı çok yüksek çünkü, yaparsanız sakın ama sakın hindistan cevizi koymayın :)
selam arkadaşlar,dukana başlayalı 2.5 ay oldu.bugüne kadar 1-2 küçük kaçamak dışında herhangibir yanlışım olmadı dukana.ama artık yavaştan sıkılıyorum...eşim,annem,babam ve çevremdeki herkes azmime hayranlar.ben de faza çaktırmıyorum onlara sıkıldığımı.ama işte buraya yazıyorummm.SIKILDIMMM.herkes herşeyi yerken yememekten,masaya hep yalnız oturmaktan sıkıldımmm.......Ama bozamam diyeti.bozmam.oh be buraya yazdım rahatladım biraz diyetimi renklendirmeye karar verdim bende.sınırlı izinlileri kullanmıyordum.kullanmaya karar verdim azda olsa.canım tatlı istiyordu kaç gündür.helva yaptım,tadı fena olmadı sanki...
yahu şu aşağıda çıkan 678kg --------234kg zımbırtısı nasıl yapılıyor 1 senedir burdayım bi öğrenemedimhani şu ölçek :)