Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o soruyu soran bendim pazartesi günü sipariş edicem
callan a bi başlayamadım üşengeçlik geliyo yerlerde sürünmek felan. yerde debelenirken yazıyı okuyabilir miyim bilmiyorum

cnm bu trambolin için egzersiz videoları var ama zevki nerde dersen canın nasıl isterse öyle hopla zıpla severek yapıyorsun en azından. :) birde böyle enerji dolu oluyorsun nefes nefese kalıp anlamsız anlamsız sırıtıyorsun .

merhaba hatunlar.dün diş ağrısı yüzünden kendimde deyildim sabah dişçiye ittim.yine kanal tedavisi olacağım.zor iş.bugün sabah tartıldım 78 kg geldim atak evresinin 5 günündeyim dün portakallı tavuk yaptım enazından tavuğun o tuhaf tadını portakal kapatıyor helede 1 ün önceden sosa yatırırsan yenecek gibi oluyor.birde işkembe çorbası yaptım çok az sarımsaklı ve acılı insanın içini ısıtıyor. çok sevmediğim işkembe bile tatlı geldi.atak benim 7 gün bugün sabah itibariyle 1,6 sını vermiş oluyorum herhalde üçgündede 1 kg gider sanırım.perşembe bildirim günü benim seyir evremin başlangıcı olacak.sabah erkanden tartılıp bildireceğim.eriye119 günüm ve vermem ereken 14 kg var.

Kızlar merhaba;

Doğuş'un mistik çayı bugün elime ulaştı. Meraktan dayanamayıp çileklisini su ile denedim. Mis gibi bi kokusu var. Akşam evde bi de süt ile deneyeceğim. İçindeki o sıcacık kokularla tam bir kış içeceği bence ve tatlı krizlerini de gayet yatıştıracak gibi. Tavsiye eden arkadaşa sevgilerrr

harika di mi tadi. tek bi dezavantaji var. her icmeye karar verdiginde, hangisinden icsem diye durup dusunmek zorunda kaliyosun

ben soyle bi demleme teknigi gelistirdim. ilk once yarim bardak cok sicak suyla demliyorum, iyice tadi kokusu cikiyor, sonra sut ekleyip tekrar mikro dalgaya atiyorum:), butun kokular oyle cikiyor. bi de poseti attigimda, poseti kasikla iyice bastiriyorum, bikac defa butun kokular tatlar ciksin diye.

üffffff canım çok sıkılıyor.buün pazartesi temizlik yapmalıyım eczaneden ilaç almalıyım.akşama yemek yapmalıyım.sıkıntıdan avatarımı kg tickerimi değiştirdim.hiç olmazsa kilo vermiş olduğumu biliyorum.birde arkadaşlar şu splentanın ancak hapını buldum.tozu burada yok.şimdi gidip migrostan yulaf kepeği bakacam.dün kipada baktım yok daha doğrusu kepeğe galeta unu eklemişler ne alaka anlamadım.birde yukarıdaki migrosa bakayım.bu memlekette hiçbişey bulamasın.tatlandırıcı olarak takita bulmuştum onun tadı iyiydi fakat o diyet deyilmiş sadece şekerin yarı kalorisine sahipmiş.pek çok şey söyleniyor ama ben bulamıyorum internettende almak istemiyorum.neyse diyeti sade yapacağım çok çeşit yapmayacağım busefer inadım inat.119 güncük var geçer gider.hem çeşit yapmazsam daha kolay veririm.çünkü sınırlı serbestleri kullanmayı zor anlara saklamış olurum.akşama dünden ayırdığım tavuğu yerim.diyet hiçbir ürünü almıyorum.zataen yarım yağlı süt su gibi diyet sütle aynı karşılaştırdım.bimin sütü diyet sütle aynı.diyet ürünü dedinmi 1 liralık ürünü 3 satıyorlar.başlangıçta aldım.ama şimdi almıyorum.peynir desen lor peyniri daha güzel.lor demişken akşama lor maydanoz kuru nane taze soğanla salata yapabilirim.hatta kepeğimi kullanmadım onun yarım kaşığıyla yoğurt çorbası yapabilirim.işte böyle basit şeyler yapmalı.yoksa ne yesem sitresinden kendime yeni şeyler yapmaya çalışmaktan dietin amacını kaçırıp yeme bunalımına giriyorum.atağımın 5 günü olmasına rağmen daha yemek kırizine girmedim.bunları yapmasaydım şuan çoktan girmiştim.çünkü ben uslanmaz bir oburum yemek için acıkmama erek yok

heryere baktım doğuşun mistik çayını bulamadım.bu çayın özelliği ne acaba.diğer meyveli çaylardan aldım.ahu dudulu olan harika bunu süte koyabilirmiyiz acaba.yoksa sadece süte şu mistik çayımı koya biliyoruz

Evet gerçekten harika. Karar verdim akşama fındıklısını deneyeceğim :) Aynen ben de azıcık kaynar suda demleyip, üzerini sıcak süt ile tamamlayacağım. Ekşi sözlükten okumuştum galiba, öyle yapınca yani önce suda demleyince aromasını daha güzel veriyormuş. Tekrar teşekkürler bu mis gibi tavsiye için

ben hepsiburada dan aldim kargo bedavaydi. ve bi kutu 2.99, yani marketten almak gibi:) mistik diye aratinca cikiyor.

Bir bak istersen hala varsa:)

Canım ben bu çayı Hepsi Burada'dan aldım. Siteye "Doğuş Muzlu Mistik" yazarsan bulabilirsin, sanırım piyasada çok bulunmuyormuş. Ben az önce su ile yaptım, normal bitki çayı gibi oldu ama kokusu gerçekten çok hoştu, mis gibi tarçın kokuyordu. Akşama da önce 1/3 su ile demleyip, üzerini süt ile tamamlayacağım. Sanırım o zaman tadı mahlebimsi bişeyler olabilir.

portakali tavuk tarifini yazabilir misiniz? yada tarifi internet üzerinden yaptiysaniz link verebilir misiniz?

yulaf kepeği galata unu karışımı ile ilgili olumlu, detayli bilgiyi simlanin ve ilkay'in bloglarından okuyabilirsiniz...

Son düzenleme:

Donbulummm
Ona galeta unu karıştırmamışlar.
Yulaf kepeği galeta karışımı onun adı.
Yani dukan galetası yapmak için hazır pasta keki unu gibi bişeyy
Ve inanılmaz güzel
Ben artık asla kepek almam
2 kaışı kepek yerine 3 kaşık bundan kullanabiliyorsun.
Simla chatte sormuş dukan amcaya.
İçeriğini falan göndermiş.
Tamamen uygun
içinde peynir ve yumurta var yani bol protein
Ve onla yaptığım ekmek fırında satılandan daha güzellll
doLU tarif varr nette onla yapılann
için rahat olarak alabilirsinn
Lezzetli ekmek yemeği özleyenlere sevgilerle...

teşekkür ediyorum diyetime başladım bu sabah çocuğum ateşli olduğundan gece uyumadım ve sabaha karşı uyuya kaldığımdan kahvaltı yapamadım bende işe gelince bir bardak ayran içtim yulaflı yoğurt yapmıştım geceden onu yedim öğlen şu an çok iyi gidiyor yani mutluyum

ben hepsiburada dan aldim kargo bedavaydi. ve bi kutu 2.99, yani marketten almak gibi:) mistik diye aratinca cikiyor.

Bir bak istersen hala varsa:)

bakayım bakmasınada ben kredi kartı kullanmıyorum.bu yüzdende pek internetten alışveriş yapmıyorum.istsnbul içi yada ankaraya ücretsiz karo olabilir.ben trakya tarafındayım.

Merhaba dukandaşlar :) Ben bugün dukan diyetimin 1. günündeyim.
Normalde pazar başlıcaktım ama alışveriş yapamayınca bugün başladım. İnşallah şu üzerimdeki 15 kilodan kurtulacağım.

Merhaba kızlar,
Dukan'a epeydir ara verdim gb birşey bir türlü toparlayamıyordum, bugün tam tekmil başladım. Üstelik fitness ile birlikte, geçen hafta da aynı şeyi söylemiştim kesin Dukan'a tam devam edecektim ama yine yapamadım. Bu dukana ara vermek çok fenaymış, bir türlü devam edemiyrum. umarım bu sefer kurallara uymayı başarırım.

Bugün spor salonuna ölçüm yapıldı, ben tam Dukana başlamadan önce salona yazılmış ölçümüm yapılmış ama devam edememiştim. O ölçümlerle karşılaştırdık sonuç süperdi.
kilo:65.6dan 61e düşmüş, tam 5 kilo yağ vermişim ve 600gr kas kütlemde artış var. Hoca düzenli sporsuz süper bir sonuç olmuş dedi. Bu arada su oranımda %51.1den %51.7e yükselmiş
Mutluyum bu sonuç Dukan'a devam için gaz etkisi yarattı güçlendirmeye geçme vaktim geldi galiba derken biraz daha zayıflayayım dedim.

portakali tavuk tarifini yazabilir misiniz? yada tarifi internet üzerinden yaptiysaniz link verebilir misiniz?

birtüm tavuğu aliçini dışını bir üzel yıka suyu süzülünce derinbir kaba al üzerine 1 portakal suyunu sık.tuz sıvı yağ(diyet yapacaksan koyma)karabiber kimyon ırmızı tozbiber kekik koyup tavuğu bu karısımla ovala.büyük bir buzdolabı poşetine tavuk ve karışımı koy ağzını bağlarken havasını al dilersen bir poşete dahakoyup ağzını sıkıca bağla.aromalı seviyorsan karışıma soğan rendesi ve dövülmüş sarımsak fesleğen nane katabilirsin.eyif sanabağlı.poşeti sıkıcabağladığın için karışım tavuğun hertarafın işliyor birece bekletirsen dahagüzel olur acelenvarsa sürekli ters yüz edip 2-3 saat sonra bir borcam tepsiye koy mikro dalgada yapacaksan streçfilmle tepsiyi sar küçük ise 30 dk büyük ise 45 dk enyükseğinde pişir.kızartma tarafı varsa naylonu çıkartıp kızartma tarafında6-7 dk kızart .normal fırındada aliminyum folya ile sarıp kızın fırında45-60 dk arası pişir.reklamlardaki gibi olmasını istiyorsa fırına sürerken üzerine bal limon karışımını fırçayla sür aliminyum folyo altında bile nar gibi kızarıyor.portakal tadı hiç belli olmuyor.tavuğun o saksı tadı gidiyor.bende televizyonda özgür şef denen genç bir aşçıdan gördüm.o yanlızca odunları çatıp arasında aliminyum folyoya tamamen sadece tavuğu sararak dağ başında kar içinde pişirdi.sen evde benim gibi pişir ama karda piknikteymiş gibi

Arkadaşlar galeta unu kepek karışımı diye bir ürün mü var piyasada ? Varsa adı ne ve marketlerde satılıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…