ekler harika:))
ben callan yapmaya basladim. 3 kez yaptim simdiye kadar ama 10 hour videosunu hep ayni yapmak SIKICI geldi, evolutioni da indirdim, o biraz daha zor ama ikisini karistirip yapacagim, oyle daha iyi gibi.
Arti goruyorum, callan yapmaya basladigimdan beri, ama incelme de var sanki:) uc gunde ne incelmesiyse. bu callan cok fazla calismayan kaslari calisitiriyomus, cok calismayan kaslarda, ilk hareket etmeey basladiginda su tutuyolarmis. sisiyolarmis. Umarim artimin sebebi o dur. duraklamaya aliskinimda arti gormuyodum pek, endiselendirdi o yuzden.
Bir de callan kilo verdirmiyomus, cardio veya yuruyusle desteklemek lazimmis, bir saat yuruyus, bir saat callan inanilmaz cok vakit aliyo. simdi calisma tempomu hafif, ama sonra devam edeemem boyle. Zaten bir ay haftada 6 gun yapin ondan sonra ikiye uce dusurebilirsiniz diye okudum. sanirim dukan gibi atak evresi ilk ay:)
Bence bizim tam callan yapmaya baslama vaktimiz. Benim icin baya kilo verdim ama karin falan duruyor, onlar artik hareketle cozulcek seyler, biraz toparlayici hareketler yapmak lazim. Kollarda yarasa kolu olmamasi icin hareketler yapmak lazim:) zayiflaayn kisilerin kollarina oyle deniyomus:). Evolution daha cok kol calistiriyo sanki.
arkadaşlar ben seyir dönemine geçeli 1 hafta oldu ama yarım kilo verebildim arada kaçamak yaptımöğrenci evinden anne evine gidince sanırım yumruk uygulamam gerekiyor aranızda aynı durumda olanlar varmıydı?
mrb hanımlarr. geçmişi az biraz okuyayım dedim gözler kapanıyo
yarın sebze protein günümmmmm.. ıspanaklı etli 1 tatlı kaşığı zeytinyağlıı ve accıkın salçalı yemek yapacağım. dukan boyunca ilk defa yemek statüsünde bişi yemiş olcam
kaçamak yapmak insanı yıpratır.
sulu yemeklere ekmek banmak favorim( di) ama bana kazandırdığı tek şey pişmanlık duygusu.
sebzegünlerim de ben de ıspanagı keyifle tüketiyorum. 1 tatlı kaşığı zeytinyğ içine yıkanmış doğranmış yarım kilo ıspanak konular.çok az kavrulur. yani iyice öldürmüyoruz ıspanağı. ortası açılır 1 veya 2 yumurta kırılır. karıştırmadan kapağı kapatılır.. yumurtalar da pişince sarımsaklı yoğurtla hüpletilir... muhteşem oluyor. tavsiye ederim
aynen canım ya..pişmanlık duygusu ,duraklamalar, seyirin uzamassı, kendine saygının azalması ,yenilgi duygusu= kaçamak
tşk ederim önerin için. iş yeri için hazırlıycam ıspanağı. yumurta olduğu için bozulma ihtimali yüksek diye düşündüm. 17:30 gibi tüketiyorum akşam yemeğini
kızlar pastırma yenilebiliyor mu ki dukanda :26: normalde hiç yememde geçen reklamlarda gördüm canım çekti valla
hamile gibi aşermeye başladım
Bir süredir bende dukan yapıyorum, kan tahlili yaptırıcam yarın hangi değerlere bakılması gerekiyor? Kan tahlili yaptıranlar hangi değerlerine baktırıyorsunuz?
Yarın bende başlayacağım bu diyete çok heyecanlıyım bir çok diyet yaptım bu güne kadar ama bu sefer başka olacak inşallah 78 kiloyum boyuma göre kilom çok fazla lütfen bana destek olun şimdilik bir kaç sorum olacak
1. yulaf kepeği ile krep yaptım yarın yemek için ama gerçekten tadı çok kötü başka türlü nasıl tüketebilirim
2. atak dönemim 7 gün olarak belirlenmiş vaziyette dukanın sitesinde atak dönemi için önerebileceğiniz bir menü var mı?(ben hergün aynı şeyi yemekten pek sıkılmam.)
3. tartılma işini nasıl yapıyorsunuz her gün mü? Yoksa belirli aralıklarla mı tartılıyorsunuz?
Bir süredir bende dukan yapıyorum, kan tahlili yaptırıcam yarın hangi değerlere bakılması gerekiyor? Kan tahlili yaptıranlar hangi değerlerine baktırıyorsunuz?
selam kzçeleerrr
yeni kalktım uykusuzumama şimdi geçte uyudum yani 6-7 civarı bişiydi. temizlik yaptım
dün tatlı krizime engel olamadım dukan helva yaptım. yani bugün ki kepek hakkımı doldurmuş bulunmaktayım akşama kadar napcem hiiç bilmiyorum:2:
bide ben tarifi değiştirdim mahlep süt tozu. 1yk yulaf 1 yk buğday kepeği koydumbu arada buğday kepeğinin bi zararı var mı?
ıspanak yikamak dert degilmi ya...
catlak_kemmik buğday kepeğinin zararı yok arada bir ben de 1 yk buğday 1yk yulaf kepeği yapıyorum buğday kepeğini kabızlık durumunda kullanabiliyoruz ancak mahlep i hiç denemedim içeriğinde birazcık un var sanırım mahlepin onun için ben pek yanaşmadım. Tadını beğendin mi peki helvanın ? :)
beğendim. tek sorun tatlandırıcı tadına alışamamam :)) o tatlı hissini aldıktan sonra ağızda acımtırak bi tat bırakıyo