Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mrb arkadaşlar bende sizi bi kaç gündür takip ediyorum ben 77.7 ile 13 aralıkta diyetisyen eşliğinde başladım 67 de durakladı ve 1 hafta önce dukana başladım kitabını okuduktan sonra tabi arada kaçamaklarım olsada 64 ü görmüş bulunmaktayım bugün hedef 57 umarım o günleri görürüm sebze +proteinde problem yokta tek protein berbat oluyo çok halsiz kalıyorum ve doymuyorum :))herkese bu yolda bol şans

ekler harika:))

ben callan yapmaya basladim. 3 kez yaptim simdiye kadar ama 10 hour videosunu hep ayni yapmak SIKICI geldi, evolutioni da indirdim, o biraz daha zor ama ikisini karistirip yapacagim, oyle daha iyi gibi.

Arti goruyorum, callan yapmaya basladigimdan beri, ama incelme de var sanki:) uc gunde ne incelmesiyse. bu callan cok fazla calismayan kaslari calisitiriyomus, cok calismayan kaslarda, ilk hareket etmeey basladiginda su tutuyolarmis. sisiyolarmis. Umarim artimin sebebi o dur. duraklamaya aliskinimda arti gormuyodum pek, endiselendirdi o yuzden.

Bir de callan kilo verdirmiyomus, cardio veya yuruyusle desteklemek lazimmis, bir saat yuruyus, bir saat callan inanilmaz cok vakit aliyo. simdi calisma tempomu hafif, ama sonra devam edeemem boyle. Zaten bir ay haftada 6 gun yapin ondan sonra ikiye uce dusurebilirsiniz diye okudum. sanirim dukan gibi atak evresi ilk ay:)

Bence bizim tam callan yapmaya baslama vaktimiz. Benim icin baya kilo verdim ama karin falan duruyor, onlar artik hareketle cozulcek seyler, biraz toparlayici hareketler yapmak lazim. Kollarda yarasa kolu olmamasi icin hareketler yapmak lazim:) zayiflaayn kisilerin kollarina oyle deniyomus:). Evolution daha cok kol calistiriyo sanki.

callan sıkılaştırıyo ve toparlıyo olsa gerek, ekstra yağ falan yaktırmıyodur muhtemelen.
10 years youngerla super callaneticsi indirmiştim bende, 10 years youngerı yapıp bitiremediğim için supere geçemedim bi türlü :)şu anda bi evolution partı indiriyorum ama bakalım çalışıcak mı. callaneticsin sitesine baktım da 9 ayrı dvd var, sipariş edilebiliyolar ama aktif midir tabi bilemiyorum. bi arşiv yapıp ben de başliym madem callana:) bence senin incelmelerde yürüyüş ve yeşilçayın etkisi büyük :KK16: bi de callanı düzene soktun mu tamamdır derim ben :)

arkadaşlar ben seyir dönemine geçeli 1 hafta oldu ama yarım kilo verebildim arada kaçamak yaptım :KK43: öğrenci evinden anne evine gidince :KK43: sanırım yumruk uygulamam gerekiyor aranızda aynı durumda olanlar varmıydı?

arkadaşlar ben seyir dönemine geçeli 1 hafta oldu ama yarım kilo verebildim arada kaçamak yaptım :KK43: öğrenci evinden anne evine gidince :KK43: sanırım yumruk uygulamam gerekiyor aranızda aynı durumda olanlar varmıydı?

daha en başından kaçamak yapmışsın hata yapmamış ve haftalarca kilo verememiş gibi yumruk mu yapıcaksın?
bence yanlış yoldasın arkadaşım kitabı sonuna kadar okumanı tavsiye ediyorum hata yapmamış olursun :) :KK20:

mrb hanımlarr. geçmişi az biraz okuyayım dedim gözler kapanıyo:KK14:
yarın sebze protein günümmmmm.. ıspanaklı etli 1 tatlı kaşığı zeytinyağlıı ve accıkın salçalı yemek yapacağım. dukan boyunca ilk defa yemek statüsünde bişi yemiş olcam :KK52:

mrb hanımlarr. geçmişi az biraz okuyayım dedim gözler kapanıyo:KK14:
yarın sebze protein günümmmmm.. ıspanaklı etli 1 tatlı kaşığı zeytinyağlıı ve accıkın salçalı yemek yapacağım. dukan boyunca ilk defa yemek statüsünde bişi yemiş olcam :KK52:

sulu yemeklere ekmek banmak favorim( di) ama bana kazandırdığı tek şey pişmanlık duygusu.
sebzegünlerim de ben de ıspanagı keyifle tüketiyorum. 1 tatlı kaşığı zeytinyğ içine yıkanmış doğranmış yarım kilo ıspanak konular.çok az kavrulur. yani iyice öldürmüyoruz ıspanağı. ortası açılır 1 veya 2 yumurta kırılır. karıştırmadan kapağı kapatılır.. yumurtalar da pişince sarımsaklı yoğurtla hüpletilir... muhteşem oluyor. tavsiye ederim

kaçamak yapmak insanı yıpratır.

aynen canım ya..pişmanlık duygusu ,duraklamalar, seyirin uzamassı, kendine saygının azalması ,yenilgi duygusu= kaçamak

sulu yemeklere ekmek banmak favorim( di) ama bana kazandırdığı tek şey pişmanlık duygusu.
sebzegünlerim de ben de ıspanagı keyifle tüketiyorum. 1 tatlı kaşığı zeytinyğ içine yıkanmış doğranmış yarım kilo ıspanak konular.çok az kavrulur. yani iyice öldürmüyoruz ıspanağı. ortası açılır 1 veya 2 yumurta kırılır. karıştırmadan kapağı kapatılır.. yumurtalar da pişince sarımsaklı yoğurtla hüpletilir... muhteşem oluyor. tavsiye ederim

aynen canım ya..pişmanlık duygusu ,duraklamalar, seyirin uzamassı, kendine saygının azalması ,yenilgi duygusu= kaçamak

tşk ederim önerin için. iş yeri için hazırlıycam ıspanağı. yumurta olduğu için bozulma ihtimali yüksek diye düşündüm. 17:30 gibi tüketiyorum akşam yemeğini

kızlar pastırma yenilebiliyor mu ki dukanda :26: normalde hiç yememde geçen reklamlarda gördüm canım çekti valla
hamile gibi aşermeye başladım :KK1:

kızlar pastırma yenilebiliyor mu ki dukanda :26: normalde hiç yememde geçen reklamlarda gördüm canım çekti valla
hamile gibi aşermeye başladım :KK1:

cemensiz pastirmaya izin var.

Neden cemen yok dersen ona cevabim yok:) bence bi cesit baharat iste. Ama ozellikle cemensiz pastirma demisler.

Benim bildigim pastirma ama yagda isitilir oyle yenir, baska turlu tuketmeyi bilmiyorum, o yuzden diyet basinda aldim cemensiz pastima ama tuketemedim, benim pastirmayi, annem gelip bitirdi.

Ayrica hindi jambon da uygun tuketmek icin, yani forumda yiyenleri hatirliyorum. kitaptada yaziyodu galiba. o tarz seyler tuketmek istiyosan, tutuslenmis etlerde uygun hatirliyosam. benim kitabi tekrar okuma vaktim gelmis, arada tekrar etmek gerekiyor.

Bir süredir bende dukan yapıyorum, kan tahlili yaptırıcam yarın hangi değerlere bakılması gerekiyor? Kan tahlili yaptıranlar hangi değerlerine baktırıyorsunuz?

Yarın bende başlayacağım bu diyete çok heyecanlıyım bir çok diyet yaptım bu güne kadar ama bu sefer başka olacak inşallah 78 kiloyum boyuma göre kilom çok fazla lütfen bana destek olun şimdilik bir kaç sorum olacak

1. yulaf kepeği ile krep yaptım yarın yemek için ama gerçekten tadı çok kötü başka türlü nasıl tüketebilirim
2. atak dönemim 7 gün olarak belirlenmiş vaziyette dukanın sitesinde atak dönemi için önerebileceğiniz bir menü var mı?(ben hergün aynı şeyi yemekten pek sıkılmam.)
3. tartılma işini nasıl yapıyorsunuz her gün mü? Yoksa belirli aralıklarla mı tartılıyorsunuz?

Bir süredir bende dukan yapıyorum, kan tahlili yaptırıcam yarın hangi değerlere bakılması gerekiyor? Kan tahlili yaptıranlar hangi değerlerine baktırıyorsunuz?

ben 8 kilo verdikten sonra bir baktirmistim, tekrar baktirma zamani geldi galiba.

benim tiroid hormonlarima bakmisti ekstradan. kilo verme ile ilgili o sorun olabiliyomus. herhangi bir sorun yoktu. zaten diger kan testleri standard galiba sadece kanima bakmislardi.

kolestrol miktarim ust sinira yakin cikmisti, o yuzden ben yumurtayi az tuketmeey basladim. Ama zayiflarken olan bir seymis, yag hucreleri cozunurken kolestrol olusuyomus bunyede.

duraklama yaşıyorum moralim çok bozuk bir kaç gün atak yapmaya karar verdim umarım işe yarar...

Yarın bende başlayacağım bu diyete çok heyecanlıyım bir çok diyet yaptım bu güne kadar ama bu sefer başka olacak inşallah 78 kiloyum boyuma göre kilom çok fazla lütfen bana destek olun şimdilik bir kaç sorum olacak

1. yulaf kepeği ile krep yaptım yarın yemek için ama gerçekten tadı çok kötü başka türlü nasıl tüketebilirim
2. atak dönemim 7 gün olarak belirlenmiş vaziyette dukanın sitesinde atak dönemi için önerebileceğiniz bir menü var mı?(ben hergün aynı şeyi yemekten pek sıkılmam.)
3. tartılma işini nasıl yapıyorsunuz her gün mü? Yoksa belirli aralıklarla mı tartılıyorsunuz?

1- İnternet üzerinde bulabileceğin çok sayida kek, ekmek tarifi var. Google dukan ekmek yazin çıkar. Ben ekmek kek vs. yapamadigmi zaman kasikla ağzima atip üzerine su içiyorum. Bu yöntemi ben yapiyorum ama dorumudur yanlışmıdır bilmiyorum. Kitapta böyle bir bilgi yok çünkü.
2- Canının çekeni ye menüyle sınırlı kalma derim. Gene yemek tarifleri için google... zaten ataktaymssin.. abartamadan süt, yumurta yoğurt, light peynir, lor... sınırsız dana eti, tavuk eti, balık eti.. yağsız firinda pişirmen yeterli...
3- Derler ki haftada bir gün sabah uyanır uyanmaz aç karnına tartil... Doğrusu buymus. ama bende merakilyim genellikle her sabah tartiliyorum.

ben kolestirol ve kalsiyum tahlillerine baktirtiyorum. birde troidim oluduğu için T4 ve TSH kan tahlilerini yapitiriyorum. Dahilye doktoruna proteyin ağirlikli bir diyet yapiyorum deyin o anlar bence..:KK1:

Son düzenleme:
selam kzçeleerrr:KK3:
yeni kalktım uykusuzum:KK14: ama şimdi geçte uyudum yani 6-7 civarı bişiydi. temizlik yaptım:KK52:
dün tatlı krizime engel olamadım dukan helva yaptım. yani bugün ki kepek hakkımı doldurmuş bulunmaktayım akşama kadar napcem hiiç bilmiyorum:2:
bide ben tarifi değiştirdim mahlep süt tozu. 1yk yulaf 1 yk buğday kepeği koydum:KK53: bu arada buğday kepeğinin bi zararı var mı?

catlak_kemmik buğday kepeğinin zararı yok arada bir ben de 1 yk buğday 1yk yulaf kepeği yapıyorum buğday kepeğini kabızlık durumunda kullanabiliyoruz ancak mahlep i hiç denemedim içeriğinde birazcık un var sanırım mahlepin onun için ben pek yanaşmadım. Tadını beğendin mi peki helvanın ? :)

ıspanak yikamak dert degilmi ya...

catlak_kemmik buğday kepeğinin zararı yok arada bir ben de 1 yk buğday 1yk yulaf kepeği yapıyorum buğday kepeğini kabızlık durumunda kullanabiliyoruz ancak mahlep i hiç denemedim içeriğinde birazcık un var sanırım mahlepin onun için ben pek yanaşmadım. Tadını beğendin mi peki helvanın ? :)

beğendim. tek sorun tatlandırıcı tadına alışamamam :)) o tatlı hissini aldıktan sonra ağızda acımtırak bi tat bırakıyo

beğendim. tek sorun tatlandırıcı tadına alışamamam :)) o tatlı hissini aldıktan sonra ağızda acımtırak bi tat bırakıyo

Tatlandırıcı ne kullanıyorsun ? Bende hiç sevmem tatlandırıcıyı ama Splenda'nın tadı bana farklı gelmiyor öyle bir acılıkta hissetmedim şimdiye kadar. Bugün kendime GojiBerry'li yağsız kek yaptım. Normalde var olan elmalı yağsız kek tarifimin aynısını süt tozu ve yulaf kepeğiyle uyguladım. Sonuç: Muhteşem :) Gayet normal bir kek yiyorum şu anda ve hiç tatlandırıcı tadı da hissetmiyorum.

Bence Splenda kullanmayı dene. En başta biraz pahalı diye ben de Splenda almaya gerek yok diğerleri varken diye düşünmüştüm ancak aldıktan sonra artık farklı bir şey kullanamıyorum, tadı şekerden farklı değil benim için. Sürekli tatlı yeme ihtiyacın olmadığı için de uzun süre gidiyor zaten.

X