ekler harika:))
ben callan yapmaya basladim. 3 kez yaptim simdiye kadar ama 10 hour videosunu hep ayni yapmak SIKICI geldi, evolutioni da indirdim, o biraz daha zor ama ikisini karistirip yapacagim, oyle daha iyi gibi.
Arti goruyorum, callan yapmaya basladigimdan beri, ama incelme de var sanki:) uc gunde ne incelmesiyse. bu callan cok fazla calismayan kaslari calisitiriyomus, cok calismayan kaslarda, ilk hareket etmeey basladiginda su tutuyolarmis. sisiyolarmis. Umarim artimin sebebi o dur. duraklamaya aliskinimda arti gormuyodum pek, endiselendirdi o yuzden.
Bir de callan kilo verdirmiyomus, cardio veya yuruyusle desteklemek lazimmis, bir saat yuruyus, bir saat callan inanilmaz cok vakit aliyo. simdi calisma tempomu hafif, ama sonra devam edeemem boyle. Zaten bir ay haftada 6 gun yapin ondan sonra ikiye uce dusurebilirsiniz diye okudum. sanirim dukan gibi atak evresi ilk ay:)
Bence bizim tam callan yapmaya baslama vaktimiz. Benim icin baya kilo verdim ama karin falan duruyor, onlar artik hareketle cozulcek seyler, biraz toparlayici hareketler yapmak lazim. Kollarda yarasa kolu olmamasi icin hareketler yapmak lazim:) zayiflaayn kisilerin kollarina oyle deniyomus:). Evolution daha cok kol calistiriyo sanki.