Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar benim bugün ilk günüm. bundan sonra buradayım. busaate kadar iyi gidiyor. lakin bir sorum olacak. benim olduğum yerde yağsız ürün bulmak çok zor. süt yarım yağlı kullandım ve yoğurt diyet yok. evde kendi yaptığım yoğurt olmaz mı. şehir dışına çıkınca temin etcem. o zamana kadarbunları kullansam olur mu. ltfn cvp. teşekkürler

Arkadaşlar galeta unu kepek karışımı diye bir ürün mü var piyasada ? Varsa adı ne ve marketlerde satılıyor mu ?

Büyük marketlerde ve interneette var
DOĞALSAN marka
Yulaf kepeği galeta karışımııı

arkadaşlar benim bugün ilk günüm. bundan sonra buradayım. busaate kadar iyi gidiyor. lakin bir sorum olacak. benim olduğum yerde yağsız ürün bulmak çok zor. süt yarım yağlı kullandım ve yoğurt diyet yok. evde kendi yaptığım yoğurt olmaz mı. şehir dışına çıkınca temin etcem. o zamana kadarbunları kullansam olur mu. ltfn cvp. teşekkürler

Yarım yağlının oranına bak. %2 nin altındaysa (Zaten tam yağlılar 3,5 falan oluyor) sorun olmuyor.
O sütten kendi yoğurdunu yapabilirsin. Ohh mis light yoğurtt.
Süzersen olur sana süzme yoğurt
Eğer o yoğurdu 1 kaşık süt tozu ile mayalarsan ve sonra süzersen oluyor sana light labne
O labneye tatlandırıcı ve kakao karıştırırsan oluyor sana dukannellaa
Ekmek yapıp dukanelleyi üstüne sürersennn olur sana yeme yanında yatttt :)

Afiyet Olsun

bende diyet ürünü kullanmıyorum.normalleri zaten eskiden olduğu gibi yağlı deyil.sütün tüm yağı alınıyor.krema kaymak derken posasına ayran süt peynir yapıyorlar.anlıyacağın ürünlerin hepsi boş.ye gitsin.

ilk baslarda cok sorun olmuyo veriyosun, tabi light urun kullandigin kadar hizli olmaz ama yine de kullanilabilir.
tabi sadece sut ve yogurt olarak.

sonra light urunlere gecmen lazim, duraklama olunca.

anlamadim, zaten yarim yagli sut kabul ediliyor ki, ben tam yagli sut icin yazmistim ustteki yazdiklarimi. eger yogurdunu da yarim yaglidan kullaniyosan sorun yok.

bi de peyniri kesinlikle light kullan, cunku peynirlerdeki yag orani baya korkunc oluyor.

Yarım yağlının oranına bak. %2 nin altındaysa (Zaten tam yağlılar 3,5 falan oluyor) sorun olmuyor.
O sütten kendi yoğurdunu yapabilirsin. Ohh mis light yoğurtt.
Süzersen olur sana süzme yoğurt
Eğer o yoğurdu 1 kaşık süt tozu ile mayalarsan ve sonra süzersen oluyor sana light labne
O labneye tatlandırıcı ve kakao karıştırırsan oluyor sana dukannellaa
Ekmek yapıp dukanelleyi üstüne sürersennn olur sana yeme yanında yatttt :)

Afiyet Olsun

Selam, ben de suzme yogurt kullaniyorum, kullaniyodum. ama gecenlerde aklim takildi.

yogurdu suzdugumuz zman yarisi su olarak gidiyor. yani %1.5 yagli yogurttan yaptiysak, suzme yogurtta yag orani %3 e cikiyor. Acaba onu tamamen yagsiz sutten mi yapmak lazim.

Benim artik kilolar ittire ittire gidiyoda, en ufak ayrintiya takiliyorum, baslarda tam yagli yogurt bile yedigim oluyodu:)

birtüm tavuğu aliçini dışını bir üzel yıka suyu süzülünce derinbir kaba al üzerine 1 portakal suyunu sık.tuz sıvı yağ(diyet yapacaksan koyma)karabiber kimyon ırmızı tozbiber kekik koyup tavuğu bu karısımla ovala.büyük bir buzdolabı poşetine tavuk ve karışımı koy ağzını bağlarken havasını al dilersen bir poşete dahakoyup ağzını sıkıca bağla.aromalı seviyorsan karışıma soğan rendesi ve dövülmüş sarımsak fesleğen nane katabilirsin.eyif sanabağlı.poşeti sıkıcabağladığın için karışım tavuğun hertarafın işliyor birece bekletirsen dahagüzel olur acelenvarsa sürekli ters yüz edip 2-3 saat sonra bir borcam tepsiye koy mikro dalgada yapacaksan streçfilmle tepsiyi sar küçük ise 30 dk büyük ise 45 dk enyükseğinde pişir.kızartma tarafı varsa naylonu çıkartıp kızartma tarafında6-7 dk kızart .normal fırındada aliminyum folya ile sarıp kızın fırında45-60 dk arası pişir.reklamlardaki gibi olmasını istiyorsa fırına sürerken üzerine bal limon karışımını fırçayla sür aliminyum folyo altında bile nar gibi kızarıyor.portakal tadı hiç belli olmuyor.tavuğun o saksı tadı gidiyor.bende televizyonda özgür şef denen genç bir aşçıdan gördüm.o yanlızca odunları çatıp arasında aliminyum folyoya tamamen sadece tavuğu sararak dağ başında kar içinde pişirdi.sen evde benim gibi pişir ama karda piknikteymiş gibi :KK52::KK52::KK52:

Tesekürler..:KK16:

merhabalar kızlar bugün itibariyle ben de aranıza katıldım. atakta birinci günü ve bence en zorunu atlattımi ee ne demişler başlamak bitirmenin yarısı. 110 kiloyla başlıyorum diyete. hadi bakalım, bol eksiler =)

merhabalar kızlar bugün itibariyle ben de aranıza katıldım. atakta birinci günü ve bence en zorunu atlattımi ee ne demişler başlamak bitirmenin yarısı. 110 kiloyla başlıyorum diyete. hadi bakalım, bol eksiler =)

İnşallah senide hedefine ulaşmış şekilde göreceğiz.Ben 58 kilolara indim.Teyzelikten ablalığa terfi ettim.Çok güzel bir duygu)))

Allah yardımcın olsun tatlım ama bırakma bu diyeti hayatın boyu 2 kere yapma hakkın var.ben bikere braktım şimdi 2 ciyi deniyorum.geçmişte senin kilonda olup 30-40 kilo verenini gördüm.iştah enbüyük sorun.damak tadı cabası.alışana kadar birkenarda atıştırmalıkların olsun.diyet kola ayran sütdolapta pişmiş hazır olan tavuğun birde lor salatası yap mesela içine birtane yeşil soğan biraz maydanoz nane kurusu koyup karıştır.nane iştah keser.tatlandırıcı süt ve kepek hakkınla basit muhalebiler yap atakta sebze olmadığından bunlar iyi gelir.açlık krizlerin gelecek bu diyet ürünlerini yemek istemiyeceksin yumurta ve etten bıkacaksın o zamanda dukan amcayla kilo verenlerin resimlerine bak.moral olur.sakın çeşitlede abartıya itme herün yeni tarifler deneme bu seni diyet yemeklerinden soğutup gerçeklerini yemene neden olur.arada çok çıkmaza irdiğinde yapıp ye ozaman hem bıkmazsın hemde daha rahat verirsin.şimdi senin atak enaz benimgibi7 ündür.bak ben 6 günündeyim.önceden brakmamış olsaydım şimdi dilediğim kilodaydım.sakın birlokmadan bişey olmaz bir parmaktan bişey olmaz deme oluyor.hadi inşallah istediğin kiloya inersin:KK9::KK9::KK9:

Selam, ben de suzme yogurt kullaniyorum, kullaniyodum. ama gecenlerde aklim takildi.

yogurdu suzdugumuz zman yarisi su olarak gidiyor. yani %1.5 yagli yogurttan yaptiysak, suzme yogurtta yag orani %3 e cikiyor. Acaba onu tamamen yagsiz sutten mi yapmak lazim.

Benim artik kilolar ittire ittire gidiyoda, en ufak ayrintiya takiliyorum, baslarda tam yagli yogurt bile yedigim oluyodu:)

Yo o hesap öyle olmazzz. için rahat olsunnn.
Yağsız yoğurdun yağ yakıcı özelliği olduğundan tavsiye ediliyor. Yoksa yoğurdun yağından ne olacak. En yağzıs kıyma bile yağlı sonuçta....

Hadi hayırlısı.
İlk hedef 2 basamaklı sayılar.
1 ay sonra bunu göreceğine eminim benn

bende kipada gördüm.ama bize göre deyil.neişe yarar onuda anlamadım.sade yulaf kepği olmalı.:KK20::KK20::KK20:

Yok donbulum yok.
Tam bize göree
Bakınız google amca....

şimdi buldum meğer bu galeta bildiğimiz galeta deyilmiş bakmamıştım bile.sade kepek almıştım neyse kepeğim daha çok bitsin alırım bugünkü hakkımda doldu.bu kepek miktarını ben silme 1 kaşık olarak alıyorum.yoksa tepelememi tartımda bozulmuş.buyüzden tartamıyorum.:KK50::KK50::KK50:

Günaydın dukandaşlarım. Bugün diyetimin 2. günündeyim.
Dün akşam çok tatlı yemeği isteği vardı ama yemedim. Birde akşam yatınca çok midem bulandı.
Sabah yumurta öğlen ton balığı akşam tavuk köfte yedimde :S Çok karıştırdım sanırım
Diyetimi bozmucam. İncecik sülün gibi olucam inşallah.

Günaydın dukandaşlarım. Bugün diyetimin 2. günündeyim.
Dün akşam çok tatlı yemeği isteği vardı ama yemedim. Birde akşam yatınca çok midem bulandı.
Sabah yumurta öğlen ton balığı akşam tavuk köfte yedimde :S Çok karıştırdım sanırım
Diyetimi bozmucam. İncecik sülün gibi olucam inşallah.

ilk 1-2 gün bulantı oluyor sonra geçiyor.baş agrısıda oluyor.ama geçer

şimdi buldum meğer bu galeta bildiğimiz galeta deyilmiş bakmamıştım bile.sade kepek almıştım neyse kepeğim daha çok bitsin alırım bugünkü hakkımda doldu.bu kepek miktarını ben silme 1 kaşık olarak alıyorum.yoksa tepelememi tartımda bozulmuş.buyüzden tartamıyorum.:KK50::KK50::KK50:

Kitapta da rastlamadım belki gözden kaçırdım. Bende silme olarak tükettim dün.

mrb bugün benim de ilk günüm kahvaltıda 1,5 haşlanmiş yumurta ve 1 dilim peynir yedim. peynir light değildi ama sorun olur mu??

X