- 27 Kasım 2012
- 1
- 0
Dualarımız sizinle inşallah başaralı geçer.Bu arada güzel kilo vermişsin.Seni uzun süre görmeyip daha sonra görenler çok şaşırmışlardırmerhaba sevgili arkadaşlarım..
dukanı sevıyorum yA..kılo vermeye devam ama çok yogun bır hafta geçırdım perşembe bıldırım yapacagımızı bıle unuttum..Allah nasıp ederse bu haftadan sonra 70lı sayıları görmeye başlayacagımı düşünuyorum..tonalın cla, karbonata baharatlı yogurda ve maden sulu yeşil çaya devam..Allahım inşAllah tez zamanda kurtulmamızı nasıp etsın bu fazlalıklardan ..Bu arada sizden bır rıcam var arkadaşlar..haftaya amiri oldugum birimi avrupa birliğinden denetıme gelecekler ve bız denetımı gecersek Allahın ıznı ıle 823 mılyon avro hibe gelecek türkiyeye..lütfen dua edın ..gerçekten çok önemlı bır denetım vatanımız için..Çok heyecanlı olacagıda aşıkar..Sanırım bayagı hızlı kılo verırım bu arada ..1 hafta sonra görüşmek üzere sevgili arkadaşlarım..öpuyorum hepinizi..
kızlar sizde seyirde kilo alıp verdiniz mi bugun 1 kilo almışım 5+5e mi geçsem sizce
merhaba sevgili arkadaşlarım..
dukanı sevıyorum yA..kılo vermeye devam ama çok yogun bır hafta geçırdım perşembe bıldırım yapacagımızı bıle unuttum..Allah nasıp ederse bu haftadan sonra 70lı sayıları görmeye başlayacagımı düşünuyorum..tonalın cla, karbonata baharatlı yogurda ve maden sulu yeşil çaya devam..Allahım inşAllah tez zamanda kurtulmamızı nasıp etsın bu fazlalıklardan ..Bu arada sizden bır rıcam var arkadaşlar..haftaya amiri oldugum birimi avrupa birliğinden denetıme gelecekler ve bız denetımı gecersek Allahın ıznı ıle 823 mılyon avro hibe gelecek türkiyeye..lütfen dua edın ..gerçekten çok önemlı bır denetım vatanımız için..Çok heyecanlı olacagıda aşıkar..Sanırım bayagı hızlı kılo verırım bu arada ..1 hafta sonra görüşmek üzere sevgili arkadaşlarım..öpuyorum hepinizi..
Kızlar kızlaaarrr...
İşte bildirimleeerr.. Bekledim daha bildiren olur mu diye ama, eksikler oldu yine baya..
Hadi bakalım daha da eksi görelim inşalaahhhh!!
Eki Görüntüle 633199
Ben de angaraliyimm..gazi mezunuyum kizilayin kurduyum... Ama artik aydinda yasiyorum....tum hemsolarimi opuyorum.ohhh 2 kişi dahaelvankentte oturuyorum. teeeee nerde
Bana bilgi verebilecek.kimse yokmu acaba????
Seyir evresindeyim sebzeye basladik.ama ne kadar yenir siniri ne bi fikrim yok.ne olur yardimci olun bana....
Bana bilgi verebilecek.kimse yokmu acaba????
Seyir evresindeyim sebzeye basladik.ama ne kadar yenir siniri ne bi fikrim yok.ne olur yardimci olun bana....
kızlar sizde seyirde kilo alıp verdiniz mi bugun 1 kilo almışım 5+5e mi geçsem sizce
selam canım.
kitapta serbest bırakılanların sınırsız olduğu söyleniyor ama ardından abartmayın diyor ve örnek mönülere bakınca protein bol tutulmuş, sebze sınırlı.
sebzelerden patates yiyemiyoruz maalesef.
içinde nişasta barındırdığı için yasak.
yağ da olmadığı için yapılan sebze yemekleri kıymasız ya da etsiz tat vermiyor açıkçası.
ben dün evde bulunan 5-6 çeşit sebzeyi düdüklüde pişirerek çorba yapmayı denedim
kapağı kaldırdığımda sebzeler suyun içinde yüzüyordu.ben de içine biraz salça ve bulgur ekledim.
sonuçta bulgur ülkemize has bir yiyecek ve dukan 'ın tanışıklığı olsa eminim birazına izin verirdi.
neyse.
sonuç olarak yenilebilir birşey oldu bu haliyle.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
teşekkürler link için
dukandiyetitariflerim
ekleri gordunuz mu bayanlar, ben de istiyorum:)) kesin beceremem ben, annemden istiyim o yapsin:)
teşekkürler link için
Herkese selaaaaamhepiniz iyisinizdir umarım ki
İstanbul'da olmak ne güzel şeyyyyy
Geldim geleli tartılmadım, korkuyorum tartılmaya. dün ve bugün fazlaca dikkat ettim ve tabii yarın da edicem. Pazartesiden itibaren de callana başlasam diyorum. hep diyorum da bi başlayamıyorum niyeysecallan artı şu üstteki videoyu hayatıma sokabilirsem şahane olucak. önceden belirlediğim altın anahtarlarımı da yine uygulamaya koymam lazım tabi. ama en önemlisi alışveriş yapmam lazım, dolap bomboş nerdeyse alışverişti falandı derken, pztesi layıkıyla dönüş yaparım gibi. perşembe de artık artı kaç kilo bildiririm bilemiyorum boşu boşuna 2 hafta geriye gitti kilocuklarım ama neyse, inadım inat 55 olmadan bırakmicam ben bu dukanı
ekleeeeeer kalp kalp kalp :)