sevgili pksnmzim tatlım google amcadan ne diye arıyacağım.hem galeta unu ekmekten olmuyormu.yani dukan amca kızmasın
şimdi buldum meğer bu galeta bildiğimiz galeta deyilmiş bakmamıştım bile.sade kepek almıştım neyse kepeğim daha çok bitsin alırım bugünkü hakkımda doldu.bu kepek miktarını ben silme 1 kaşık olarak alıyorum.yoksa tepelememi tartımda bozulmuş.buyüzden tartamıyorum.
evet baş ağrısı çok oldu ama bugün iyiyim :) kendimi zayıf hayal ettikçe daha iyi oluyorum :)
Merhaba kızlar,
Dukan'a epeydir ara verdim gb birşey bir türlü toparlayamıyordum, bugün tam tekmil başladım. Üstelik fitness ile birlikte, geçen hafta da aynı şeyi söylemiştim kesin Dukan'a tam devam edecektim ama yine yapamadım. Bu dukana ara vermek çok fenaymış, bir türlü devam edemiyrum. umarım bu sefer kurallara uymayı başarırım.
Bugün spor salonuna ölçüm yapıldı, ben tam Dukana başlamadan önce salona yazılmış ölçümüm yapılmış ama devam edememiştim. O ölçümlerle karşılaştırdık sonuç süperdi.
kilo:65.6dan 61e düşmüş, tam 5 kilo yağ vermişim ve 600gr kas kütlemde artış var. Hoca düzenli sporsuz süper bir sonuç olmuş dedi. Bu arada su oranımda %51.1den %51.7e yükselmiş :
Mutluyum bu sonuç Dukan'a devam için gaz etkisi yarattı güçlendirmeye geçme vaktim geldi galiba derken biraz daha zayıflayayım dedim.
ilk baslarda cok sorun olmuyo veriyosun, tabi light urun kullandigin kadar hizli olmaz ama yine de kullanilabilir.
tabi sadece sut ve yogurt olarak.
sonra light urunlere gecmen lazim, duraklama olunca.
anlamadim, zaten yarim yagli sut kabul ediliyor ki, ben tam yagli sut icin yazmistim ustteki yazdiklarimi. eger yogurdunu da yarim yaglidan kullaniyosan sorun yok.
bi de peyniri kesinlikle light kullan, cunku peynirlerdeki yag orani baya korkunc oluyor.
merhabalar kızlar bugün itibariyle ben de aranıza katıldım. atakta birinci günü ve bence en zorunu atlattımi ee ne demişler başlamak bitirmenin yarısı. 110 kiloyla başlıyorum diyete. hadi bakalım, bol eksiler =)
şimdi buldum meğer bu galeta bildiğimiz galeta deyilmiş bakmamıştım bile.sade kepek almıştım neyse kepeğim daha çok bitsin alırım bugünkü hakkımda doldu.bu kepek miktarını ben silme 1 kaşık olarak alıyorum.yoksa tepelememi tartımda bozulmuş.buyüzden tartamıyorum.
mrb bugün benim de ilk günüm kahvaltıda 1,5 haşlanmiş yumurta ve 1 dilim peynir yedim. peynir light değildi ama sorun olur mu??
bULMUŞSUN AMA MERAK EDENLER İÇİN YAZAYIM,
Doğalsan marka yulaf kepeği galeta karışımı
Yani galeta unu karışımı değil
Galeya yapmak için karışım
Hani hazır kek , kurabiye karışımları falan varyaa
Onlar gibi
Yulaf galetası yapmak için karışım.
Hay ben bu doğalsanın koyacağı isme....
İçinde peynir yumurta falan var
Yani tam bizlik protein depolu kepek
Tadı da çok güzel
Ben artık asla kepek almam
Hem 3 kaşık kullanılıyorr 2 kaşık kepek hakkı yerine
Yaptığım ekmek dehşet oldu.
Edadukancan süper tarifler vermiş.
Ben çok silme kullanmıyorummm açıkçası
Yarı tepelemee
Silme olur sa ne kalır kiiii :)
bende bundan sonra yarı tepeleme kullanayım silmede kepek silinip gidiyor bişey kalmıyor.kepeğim buyüzden azalşmıyormuş.enazından 2 krep olur herhalde.1 ni sabah 1 ni akşam yerim.kipadan bende alayım.elimdeki kepek dursun.birde süttozu aradım ama bulamadım.süttozuylada kepeksiz ekmek yapmışlar hoş olmuş.alacağım ama yapmayı dayanamadığım günlere saklıyacağım.önce azyemeyi öğreneyim sonra kendimi şımartırım.1 ay sade yiyeceğim.çünkü ben bir oburum
63 te takıldım kaldım yaa.. Bi 62 leri göreydim artık iyidi yaww..
Aaaah ah.. bi 5 li rakamlara bi geçebilsem hayırlısıyla..
sen buna kilomu diyorsun bak benim tickerime ozaman kafanı takmayı bırakırsın.üstelik bu iloya 69 dan çıktım.oburluğum tavan yaptı
Valla bende aslında teee 70lere çıkmıştım.. sonra 62ye düştüm sonra gerizekalı gibi hapır hupur tıkınıp tekrar 67ye çıktım.. Ve artık kilo al-ver al-ver den çok sıkıldım.. Her tarafım çatlak ve selülit doldu.. Artık hedefime ulaşıp bir daha almamayı ümit ediyorum.. O yüzden sabırsızlık ediyorum.. Ama tabi hepimizin derdi aynı..
Allah hepimizin azmini daim etsin canım yaa..
ipek valla öyle güzel anlatıyosun ki şu karışımı bi kaç msjdır, çıkiym de aliym bari yahubULMUŞSUN AMA MERAK EDENLER İÇİN YAZAYIM,
Onlar gibi
Tadı da çok güzel
Kızlar merhaba;
Yine bizim buralardan yani KK dan "103 kilo dan 82 kiloya düştüm" diye bi link gördüm. Orda arkadaş karamaya kefirinden bahsetmiş. Bunun mayası Kazakistan'dan geliyormuş. Çok faydasını görmüş. Ben de az önce sipariş verdim. 6 tanesi 45 tl. Biraz pahalı ama onun gittiği doktor sakın pahalı diye başka kefir alma falan demiş. Bakalım nasıl bi şeymiş, ben deneyince sizlere anlatırım
Link işte burada : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/598263-103-kilodan-82-kiloya-dustum.htm
Bu da kefirin linki: https://dogal-urunler-satis.karamayakefir.com/
Aranızda bu kefiri duyan yada deneyen var mı :44:
Öpüldünüz...[/QUOT
siteyi inceledim bir şişe kaç litre onu anlayamadım
Kızlar merhaba;
Yine bizim buralardan yani KK dan "103 kilo dan 82 kiloya düştüm" diye bi link gördüm. Orda arkadaş karamaya kefirinden bahsetmiş. Bunun mayası Kazakistan'dan geliyormuş. Çok faydasını görmüş. Ben de az önce sipariş verdim. 6 tanesi 45 tl. Biraz pahalı ama onun gittiği doktor sakın pahalı diye başka kefir alma falan demiş. Bakalım nasıl bi şeymiş, ben deneyince sizlere anlatırım
Link işte burada : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/598263-103-kilodan-82-kiloya-dustum.htm
Öpüldünüz...[/QUOT
siteyi inceledim bir şişe kaç litre onu anlayamadım
Evet ben de bulamadım, çünkü sitede bi bilgi yok. Ama şişesine bakınca bana en fazla 1 lt ymiş gibi geldi.
ortalama olarak aynı kiloyu vermemiz erek yaşın kaç
mrb bugün benim de ilk günüm kahvaltıda 1,5 haşlanmiş yumurta ve 1 dilim peynir yedim. peynir light değildi ama sorun olur mu??
bULMUŞSUN AMA MERAK EDENLER İÇİN YAZAYIM,
Onlar gibi
Tadı da çok güzel
Ben çok silme kullanmıyorummm açıkçası
Yarı tepelemee
Silme olur sa ne kalır kiiii :)
Baş ağrısı iyidir bu dieete..
Neden??
Vücut tepki veriyorr
Diete girdiğinin farkına varıyorrr
Diyor kii
Bu hatun diete giriyorr tepki vereyim de vaz geçsinnnn
o bile karşı zayıflamamza...
Ama bilmiyorki fıstık gibi olacakkkk
Kızma sen yine onaa
Alışkın değli garibimmmm
Bu saatten sonra ya alışacak ya alışacak....
63 te takıldım kaldım yaa.. Bi 62 leri göreydim artık iyidi yaww..
Aaaah ah.. bi 5 li rakamlara bi geçebilsem hayırlısıyla..
Arkadaşlar internetten alışveriş yapıyorsanız www.gurmenet.com'da dukanda ihtiyacınız olan herşey hemen hemen var.. Ben ordan baya aroma yulafkepeği filan aldım. Memnunum yani..
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir.biz bu sıra hastalıklarla uğraştık,önce ben sonra kızım.yeni yeni kendimize geldik.bu arada 38 bedene girebiliyorum:))) biraz dar geliyor ama 1-2 haftaya bol bile gelir.36 beden dar gelir artık
26 yaşındayım. 15 kiloyu iki yılda aldım mağlesef
ben 42 yaşındayım sen daha çıtır çerezsin bu kiloyu salınsan verirsin.35 geçince kilovermek çok zor.31 yaşımda doğumdan sonra22 kg verdim şimdi ise 68 görmeyeli seneler olduamaç bu barajı geçmek ama çok zor.
ben 42 yaşındayım sen daha çıtır çerezsin bu kiloyu salınsan verirsin.35 geçince kilovermek çok zor.31 yaşımda doğumdan sonra22 kg verdim şimdi ise 68 görmeyeli seneler olduamaç bu barajı geçmek ama çok zor.
Kızlar merhaba;
Öpüldünüz...
Bu kefir işi bana biraz reklam hilesi gibi geldi..
Sonuçta o sitedeki fotolar stok sitelerinden yada internetten kolayca bulunabilecek tarzda.. Hiç birinin gerçek olduğunu düşünmüyorum..
Kefir tabiki de yararlıdır içindeki probiyotiklerden dolayı ancak kefire bu kadar para bağlamayı mantıklı bulmuyorum..
Şahsen ben denemem.. Denemek isteyen olur ise deneyimlerini paylaşırsa sevinirim..
Zaten dukanla gayette güzel kilo veriliyor, böyle şeylere bel bağlamaya gerek yok bence.
Bende kilo vereyim inşallah ondan sonra çocuk yapmayı düşünüyorum. bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum