sincerelyesra, şimdi bana o pudingi yeme diyosun di mi :26:
yumruk harekati gercekten son care olarak basvurulmasi gereken bir hareket. cunku uyguladiginiz her sefer diyetin etkinligi bira zdaha dusuyor, vucudunuzun direnci artiyor bi dahaki sefere.
Ben ataktan sonra 3 hafta duraklama yasadim ama yumruk harekati veya protein gunlerini arttirma gibi bir sey yapmadim. Ama o uc haftadan sonra 4 gunde 2,5 kilo birden dustu. diyette bazi takilma noktalari dogal, insanin koruma kilolari oluyo, oralarda cok vakit geciriyosun. Ama vucut bi yerden sonra direnisi kiriliyor, ve vermeye devam ediyosunuz. bu her zaman zorlayarak olmaz. belli bir rutin tutturmak lazim. seyir de o ise yariyor zaten, belli bir rutinle kilolari veriyorsunuz.
Ayrica bazi arkadaslar yumruktan sonra cok bikmis olduklarindan kacamaklara sariliyor, daha kotu sonuclara neden olabiliyor. bu nedenle yumrugu diyetin sonlarinda son care olarak uygulayin diye, benden oncekiler tavsiye ediyolardi, ben de onlarin sozlerini dinliyorum.
ben sansliyim o halde, bizimkiler eve gonderiyorlar, yemek yapmadigimda kurtarici oluyor. Bizim burda cok is yeri var, heralde o yuzden onlarda alismis, hic bi sey demiyolar paket yaptirinca.
Az yagli ama, peceteye emdirince, gercekten inanilmaz lezzetli oluyor.
Birazda sanki ankarada kultur oyle oturmus, adim basi acmislar bu kiloyla mangalcilari:)
Benim bu hafta Yüksek Lisans Derslerim başlıyor. Dersler akşam saatinde olduğu için derse girmeden önce iş çıkışı yemek yiyorum ancak 2 saat dolu dolu dersten sonra eve gittiğimde sanki yine bir şeyler yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum yaa... İnşallah bunu kesebilirim ama henüz başaramadım. Tavsiyesi olan var mı ? Ya da bunu yaşayan var mı benim gibi ? :)
canım mistik çayı soruyorsun sanırım ben migrostan almıştım doğuş marka mistik chai ismi, sütle yapınca starbucksın chai tea lattesi oluyor aynı
Valla süpermiş.. Bize çok uygun gerçekten.. ben evden taşımaya aynen devam artıkın.. ankaradan istanbula göndermezler herhal kikiki.. :)))
evet okulda sorun oluyor gercekten. ben butun gun okuldayim, ilk zamanlar markete gidiyodum, bi sey yok falan. ama simdi atistirmak istedigim zaman ayran aliyorum. tam yagli ayranlarin bile yag orani %2 den az.
Ogunlerini bolmeyi deneyebilirsin sen, tam yeme yani dersten once, ama karninda guruldamasin. sonra okul cikisi bir seyler daha yersin.
Dukan da sinirsiz yeme diye bir sey var ama, cok pratik yapmamak lazim bunu, cunku doyasiya yiyince kilo verme biraz yavasliyo. Olcu kacamak yapmak istemeyecek kadar cok ama midende biraz yer kalcak kadar az yemek olmali.
Teşekkürler. Ben de bütün gün okuldayım süt, yoğurt alıp atıyorum çekmeceme iş arasında atıştırırım acıkırsam diye ama ısınınca da süt ürünleri bir tuhaf oluyor o soğukluğu muhafaza edemiyorum tabii bütün gün. Onun için midem bulanıyor biraz içemiyorum ayranı sütü öyle. Yoğurtta zaten sulanıyor ısınınca.
balpamukcum eve döndüğünde akşam süt içebilirsin, yada yoğurt yiyebilirsin.. hatta sütün içine biraz tatlandırıcı katıp ısıt, üstüne tarçın.hem tok tutuyor hemde salep gibi çok lezzetli oluyor.
Yulaf kepeğini yemediysen onla atıştıracak birşeyler yapabilirsin canım..
Ben haftada 2 pilatese gidiyorum akşam. evde ancak 8,30 gibi oluyorum. duşuydu filan ancak 9 da filan yemek yiyebiliyorum ama dukanın öyle çok bi kısıtlaması yok sanırım gece yemeyin diye.. yeterki izinli olsun..
8.30 iyi bir saat ben 11' de evde oluyorum akşamları. Bütün günüm de gecem de okulda geçiyor :) Onun için yaşam alanım resmen okul. Eve gidince de sanırım evde de bir şeyler yemek istiyorum yoksa eve ait hissedemeyeceğim zaten kendimi) Teşekkür ederim cevaplar için...
Canım okuduklarıma istinaden duraklama yaşayanlar önce sınırlı izinlileri bir süre kesiyorlar bir de yürüyüşü arttırıyorlar. Eğer bunlar işe yaramazsa yumruk yapıyorlar.
Umarım en kısa zamanda tekrar kilo vermeye başlarsın..
Evet yaa.. yuh yani.. 100 gr 7 lira. Şaka gibi. Dışardan yemek zor ve pahalı oluyor malesef. Bende ofise yemek getiremediğim günlerde dışardan tavuk şiş söylüyorum. 15 tl. Yanında bulgur pilavı filan da oluyor ama ben onları yemiyorum tabi. ama kuş kadar tavuğa o kadar para vermek koyuyor gerçekten..
Donbulcum, bir de baş ağrısı yeteri kadar su tüketmezsen olur.. Yeterli su tüketip tüketmediğine dikkat et istersen canım bi.
ben sansliyim o halde, bizimkiler eve gonderiyorlar, yemek yapmadigimda kurtarici oluyor. Bizim burda cok is yeri var, heralde o yuzden onlarda alismis, hic bi sey demiyolar paket yaptirinca.
Az yagli ama, peceteye emdirince, gercekten inanilmaz lezzetli oluyor.
Birazda sanki ankarada kultur oyle oturmus, adim basi acmislar bu kiloyla mangalcilari:)
eneee sende mi ankaradasın
evet anakaradayim ben de:)
demek sen de ankaralisin, cok sevindim, neden bilmem istanbullular basmis etrafi. Ankarada bi son06 var bildigim, baska yok heralde.
dukancanlar mrb yine ben nasılsınız. artık ara ara giriyorum (nankörlük benim ki amacıma kavuştum ya ).eski dukancanlar bilir benim kilom çok değildi ama göbekle başım dertteydi.bnm durumumda olanlar için bu videoyu paylaşmak istedim çünkü gerçekten gergin ve düz bir karına sahip oluyorsunuz. deneyipte ilk başta zorlanan olursa lütfen pes etmeyin ve esnemek adına callan egzersizinden sonra yapın.daha basit oluyor.callan la esneyip bununla devam edebilirsiniz birde ilk günler videodaki amcam kdr kasmayın hevesinizi ve direncinizi kırabilir ama zamanla bu pğerformansa kavuşuyorsunuz.ben ilk başta 4 hafta dünlük yaptım şimdi haftada 2 yada 3 gün yapıyorum nasıl denk gelirse video bu umarım birilerine fayda dokunur. bu arada biri sormuş kim olduğunu hatırlayamadım ama trambolinle tavana çarpmıyormusunuz diye ama üstü o kdr gerginki bunu hedefleyip uzun uğraşlar vermen gerek ki eminim tavana çarmadan bacak kaslarını zedelersin.
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
vadi ve bende ankaralıyım
dukandiyetitariflerim
ekleri gordunuz mu bayanlar, ben de istiyorum:)) kesin beceremem ben, annemden istiyim o yapsin:)
o ne kadar mükemmel bişi öyleee..ağzım sulansada kendime hakim olabilirim
seyirde yenebiliyomus, sen atagi gecmedin mi:)