Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sincerelyesra, şimdi bana o pudingi yeme diyosun di mi :26:

%15 cok fazla yagli, %15 yagli gordugun hic bir seyi yeme.

Soyle dusun bir porsiyon pding 160 gram. o halde 22 gram yag var %15 yagliysa. 1 kasik yagda 10 gram diceksin sen ama. izin verilen yag zeytinyagi. pudingde ise sutun yagi yani hayvansal yag.

Puding sut urunu sayilir sutten yapildigindan. sut urunleri icin en fazla izizn verilen oran %2 yagli olmalari.

Ustelik merak etme o yaglari et icinde biz aliyoruz, ama bazi yag asitleri eksik kaldigindan, zeytinyagiyla tamamlamamiz gerekiyor, hayvanlardan gelen yaglarla degil.

Son düzenleme:

şiddetle katılıyorum..

Valla süpermiş.. Bize çok uygun gerçekten.. ben evden taşımaya aynen devam artıkın.. ankaradan istanbula göndermezler herhal kikiki.. :)))

evet okulda sorun oluyor gercekten. ben butun gun okuldayim, ilk zamanlar markete gidiyodum, bi sey yok falan. ama simdi atistirmak istedigim zaman ayran aliyorum. tam yagli ayranlarin bile yag orani %2 den az.

Ogunlerini bolmeyi deneyebilirsin sen, tam yeme yani dersten once, ama karninda guruldamasin. sonra okul cikisi bir seyler daha yersin.

Dukan da sinirsiz yeme diye bir sey var ama, cok pratik yapmamak lazim bunu, cunku doyasiya yiyince kilo verme biraz yavasliyo. Olcu kacamak yapmak istemeyecek kadar cok ama midende biraz yer kalcak kadar az yemek olmali.

canım mistik çayı soruyorsun sanırım ben migrostan almıştım doğuş marka mistik chai ismi, sütle yapınca starbucksın chai tea lattesi oluyor aynı

ben mistik diye aratmistim, 4 cesidi de cikiyo, hepsi hizli gonderi, ve bedava kargo, cok beklemeden elinizde olur.

balpamukcum eve döndüğünde akşam süt içebilirsin, yada yoğurt yiyebilirsin.. hatta sütün içine biraz tatlandırıcı katıp ısıt, üstüne tarçın.hem tok tutuyor hemde salep gibi çok lezzetli oluyor.

Yulaf kepeğini yemediysen onla atıştıracak birşeyler yapabilirsin canım..

Ben haftada 2 pilatese gidiyorum akşam. evde ancak 8,30 gibi oluyorum. duşuydu filan ancak 9 da filan yemek yiyebiliyorum ama dukanın öyle çok bi kısıtlaması yok sanırım gece yemeyin diye.. yeterki izinli olsun..

Valla süpermiş.. Bize çok uygun gerçekten.. ben evden taşımaya aynen devam artıkın.. ankaradan istanbula göndermezler herhal kikiki.. :)))

Yok gondermezler, gonderselerde kokar, kokmus yumurtanin yapacagini yapar istahini kacirir sadece:))

yeterince su içtim normaldede çok su içerim.bu baş ağrısı vücudun yokluğa verdiği tepki.bol karbonhidrat alan bir bünyeden yemeği kesersen böyle olur.ramazandada yaşıyorum.sonra geçiyor.

Anladim canım. O zaman vücut alışınca geçer bütün sıkıntıların inşallah. .

eneee sende mi ankaradasın

dukancanlar mrb yine ben nasılsınız. artık ara ara giriyorum (nankörlük benim ki amacıma kavuştum ya ).eski dukancanlar bilir benim kilom çok değildi ama göbekle başım dertteydi.bnm durumumda olanlar için bu videoyu paylaşmak istedim çünkü gerçekten gergin ve düz bir karına sahip oluyorsunuz. deneyipte ilk başta zorlanan olursa lütfen pes etmeyin ve esnemek adına callan egzersizinden sonra yapın.daha basit oluyor.callan la esneyip bununla devam edebilirsiniz birde ilk günler videodaki amcam kdr kasmayın hevesinizi ve direncinizi kırabilir ama zamanla bu pğerformansa kavuşuyorsunuz.ben ilk başta 4 hafta dünlük yaptım şimdi haftada 2 yada 3 gün yapıyorum nasıl denk gelirse video bu umarım birilerine fayda dokunur. bu arada biri sormuş kim olduğunu hatırlayamadım ama trambolinle tavana çarpmıyormusunuz diye ama üstü o kdr gerginki bunu hedefleyip uzun uğraşlar vermen gerek ki eminim tavana çarmadan bacak kaslarını zedelersin.
http://www.youtube.com/watch?v=cEvzL2exAxk

Son düzenleme:

o soruyu soran bendim pazartesi günü sipariş edicem
callan a bi başlayamadım üşengeçlik geliyo yerlerde sürünmek felan. yerde debelenirken yazıyı okuyabilir miyim bilmiyorum

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merhaba sevgili arkadaşlarım..
dukanı sevıyorum yA..kılo vermeye devam ama çok yogun bır hafta geçırdım perşembe bıldırım yapacagımızı bıle unuttum..Allah nasıp ederse bu haftadan sonra 70lı sayıları görmeye başlayacagımı düşünuyorum..tonalın cla, karbonata baharatlı yogurda ve maden sulu yeşil çaya devam..Allahım inşAllah tez zamanda kurtulmamızı nasıp etsın bu fazlalıklardan ..Bu arada sizden bır rıcam var arkadaşlar..haftaya amiri oldugum birimi avrupa birliğinden denetıme gelecekler ve bız denetımı gecersek Allahın ıznı ıle 823 mılyon avro hibe gelecek türkiyeye..lütfen dua edın ..gerçekten çok önemlı bır denetım vatanımız için..Çok heyecanlı olacagıda aşıkar..Sanırım bayagı hızlı kılo verırım bu arada..1 hafta sonra görüşmek üzere sevgili arkadaşlarım..öpuyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…