evet okulda sorun oluyor gercekten. ben butun gun okuldayim, ilk zamanlar markete gidiyodum, bi sey yok falan. ama simdi atistirmak istedigim zaman ayran aliyorum. tam yagli ayranlarin bile yag orani %2 den az.
Ogunlerini bolmeyi deneyebilirsin sen, tam yeme yani dersten once, ama karninda guruldamasin. sonra okul cikisi bir seyler daha yersin.
Dukan da sinirsiz yeme diye bir sey var ama, cok pratik yapmamak lazim bunu, cunku doyasiya yiyince kilo verme biraz yavasliyo. Olcu kacamak yapmak istemeyecek kadar cok ama midende biraz yer kalcak kadar az yemek olmali.
Teşekkürler. Ben de bütün gün okuldayım süt, yoğurt alıp atıyorum çekmeceme iş arasında atıştırırım acıkırsam diye ama ısınınca da süt ürünleri bir tuhaf oluyor o soğukluğu muhafaza edemiyorum tabii bütün gün. Onun için midem bulanıyor biraz içemiyorum ayranı sütü öyle. Yoğurtta zaten sulanıyor ısınınca.
balpamukcum eve döndüğünde akşam süt içebilirsin, yada yoğurt yiyebilirsin.. hatta sütün içine biraz tatlandırıcı katıp ısıt, üstüne tarçın.hem tok tutuyor hemde salep gibi çok lezzetli oluyor.
Yulaf kepeğini yemediysen onla atıştıracak birşeyler yapabilirsin canım..
Ben haftada 2 pilatese gidiyorum akşam. evde ancak 8,30 gibi oluyorum. duşuydu filan ancak 9 da filan yemek yiyebiliyorum ama dukanın öyle çok bi kısıtlaması yok sanırım gece yemeyin diye.. yeterki izinli olsun..
8.30 iyi bir saat ben 11' de evde oluyorum akşamları. Bütün günüm de gecem de okulda geçiyor :) Onun için yaşam alanım resmen okul. Eve gidince de sanırım evde de bir şeyler yemek istiyorum yoksa eve ait hissedemeyeceğim zaten kendimi
) Teşekkür ederim cevaplar için...