Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu kadar kolaymıydı bu helva yaa.. Ay bak ben bunu da yapiim arada..

Gerçi normalde yulafkepeğimi ekmek olarak tüketmeyi tercih ediyorum ama.. Arada helva olarakta gayet yenilebilir.. Teşekkürler Balpamuk arkadaşım..

Ha bir de mantar 100 izinli gıda arasında sebze olarak geçiyor. Saf Protein de izinli değil sanırım o zaman..

kızlar duraklama yaşayıpta bunu yumruk hareketiyle kıran varmı ben 20 gündür aynı kilodayım ve acayip motivasyon kaybediyordum onun için yumruk yapmaya karar verdim ama bu duraklamayı kırarmı acaba çok merak ettim. benim birde hiç kacamağım olmuyordu niye gitmiyor anlamadım takıldım kaldım sinir oldum

dukan amcanın dediğine göre bu diyeti ancak ikikere yapabiliyormuşsun.yani bu benim son şansım.bikere daha bırakırsam birdaha yok.tavuğa gelince 2 budun toplamı 100 gr çok komik.7 lirada para alıyorlar.mecbur kalmasaydım almazdım.halsizliğin yanında şidetli bir baş ağrısıyla uğraşıyorum.birkaç gün içinde geçer umarım.

Ekşi sözlük ten baktım biraz. Yorumlar gayet olumlu. Ben daha önce de forumu okuyordum ama ilk kez sizden duydum. Çok merak ediyorum tadını gerçekten, bir an önce gelse de içsemmm.

bu yumruk neyin nesi anlat bakalım.dukanda ilkez duydum.:26::26::26:

Canım okuduklarıma istinaden duraklama yaşayanlar önce sınırlı izinlileri bir süre kesiyorlar bir de yürüyüşü arttırıyorlar. Eğer bunlar işe yaramazsa yumruk yapıyorlar.
Umarım en kısa zamanda tekrar kilo vermeye başlarsın..

Evet yaa.. yuh yani.. 100 gr 7 lira. Şaka gibi. Dışardan yemek zor ve pahalı oluyor malesef. Bende ofise yemek getiremediğim günlerde dışardan tavuk şiş söylüyorum. 15 tl. Yanında bulgur pilavı filan da oluyor ama ben onları yemiyorum tabi. ama kuş kadar tavuğa o kadar para vermek koyuyor gerçekten..

Donbulcum, bir de baş ağrısı yeteri kadar su tüketmezsen olur.. Yeterli su tüketip tüketmediğine dikkat et istersen canım bi.

Son düzenleme:
Bende sürekli evden yemek taşıyacağım artık. Çalıştığım yerde yemek yapılıyor ama dukana uymuyor mağlesef.
Dışardan söyleyincede gerçekten maliyetli ve az oluyor parasına göre.

Bu kadar kolaymıydı bu helva yaa.. Ay bak ben bunu da yapiim arada..

Gerçi normalde yulafkepeğimi ekmek olarak tüketmeyi tercih ediyorum ama.. Arada helva olarakta gayet yenilebilir.. Teşekkürler Balpamuk arkadaşım..

Rica ederim... Bunu yapmak 3 dk mı almıyor diyebilirim :) Hemen ılıkken yiyorum süper oluyor mis gibi de kokuyor :)

Bende sürekli evden yemek taşıyacağım artık. Çalıştığım yerde yemek yapılıyor ama dukana uymuyor mağlesef.
Dışardan söyleyincede gerçekten maliyetli ve az oluyor parasına göre.

aynen canım.. sp günlerinde tonbalıklı salata filan yine idare ediliyorda, atak ve sp de biraz zor oluyor..

ekstradan yanımda sürekli dukan ekmek light ayran ve light yoğurt bulundurmaya çalışıyorum. En kötü aralarda yiyiveriyorum..

disarda yicekseniz kilo ile satan yerler mantikli. bizim bolumun altinda bi yer var, tabaga sadece et dolduruyorum, normal yemekten daha ucuza geliyor, karnimi doyurmak. yani tabaga makarna falan aldigimda 8-9 lirayi bulan tabak, sadece et doldurdugumda, 3-4 liraya mal oluyor. galiba eskiden cokca da yiyor musum:)

Aksam illa disarda yencekse de kiloyla mangal olan yerleri tercih etmek mantikli ucuza getirmek icin. herkes seviyor genellikle, etcil bir millet oldugumuzdan, genellikle yemek yerlerini ben sectigimden, biz cokca gidiyoruz.

Rica ederim... Bunu yapmak 3 dk mı almıyor diyebilirim :) Hemen ılıkken yiyorum süper oluyor mis gibi de kokuyor :)

Hemen bu akşam 1 yk. yulaf kepeğiyle yapmayı planlıyorum.. Çok merak ettim.. :))
1 yk. hakkımı ekmekle harcadım çünkü..

evet canım. sağol.. akşam dışarı çıkarsak bizde ya et mangal, ocakbaşı tarzı yerleri tercih ettiriyorum.. :) ya da balıkcı filan.. salata balık idare ediyorum. Ama iş yerinde genelde dışarı çıkamıyoruz. Dışardan da öyle kiloyla göndermiyorlar.. Yakında palladium var. Dışarı çıktığımızda oraya gidiyoruz ama orda da öyle kiloyla satan bir yer yok bildiğim..

yumruk harekati gercekten son care olarak basvurulmasi gereken bir hareket. cunku uyguladiginiz her sefer diyetin etkinligi bira zdaha dusuyor, vucudunuzun direnci artiyor bi dahaki sefere.

Ben ataktan sonra 3 hafta duraklama yasadim ama yumruk harekati veya protein gunlerini arttirma gibi bir sey yapmadim. Ama o uc haftadan sonra 4 gunde 2,5 kilo birden dustu. diyette bazi takilma noktalari dogal, insanin koruma kilolari oluyo, oralarda cok vakit geciriyosun. Ama vucut bi yerden sonra direnisi kiriliyor, ve vermeye devam ediyosunuz. bu her zaman zorlayarak olmaz. belli bir rutin tutturmak lazim. seyir de o ise yariyor zaten, belli bir rutinle kilolari veriyorsunuz.

Ayrica bazi arkadaslar yumruktan sonra cok bikmis olduklarindan kacamaklara sariliyor, daha kotu sonuclara neden olabiliyor. bu nedenle yumrugu diyetin sonlarinda son care olarak uygulayin diye, benden oncekiler tavsiye ediyolardi, ben de onlarin sozlerini dinliyorum.

ben sansliyim o halde, bizimkiler eve gonderiyorlar, yemek yapmadigimda kurtarici oluyor. Bizim burda cok is yeri var, heralde o yuzden onlarda alismis, hic bi sey demiyolar paket yaptirinca.

Az yagli ama, peceteye emdirince, gercekten inanilmaz lezzetli oluyor.

Birazda sanki ankarada kultur oyle oturmus, adim basi acmislar bu kiloyla mangalcilari:)

Benim bu hafta Yüksek Lisans Derslerim başlıyor. Dersler akşam saatinde olduğu için derse girmeden önce iş çıkışı yemek yiyorum ancak 2 saat dolu dolu dersten sonra eve gittiğimde sanki yine bir şeyler yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum yaa... İnşallah bunu kesebilirim ama henüz başaramadım. Tavsiyesi olan var mı ? Ya da bunu yaşayan var mı benim gibi ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…