Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar ben bundan 5-6 ay once dukandiyetine basladim. cokta basarili olmustum daha atak evresinde ki 5 gun yapmistim atak evresini 4 kilo verdim ama seyir evresine gecemedim cunku evim tadilata girince benim diyette mecburen yalan oldu verdigim kiloyu yavas yavas geri aldim. simdi tekrar baslamak istiyorum ama ne yalan soyleyeyim yulaf kepeginin tadi aklima geliyor birde olumune yogurt yedigim gunler aklima geliyor cesaretim kiriliyor herseyden onemlisi 8 yasinda bir kizim var ve ona kardes istiyoruz 80 kiloyum 1.70 boyum doktorlar olmamasi icin bir sebep yok stresten uzak dur kilo ver sigarayi birak diyolar bunlari nasil yapicagimi hic bilmiyorum allah herkezin yardimcisi olsun

merhaba sevgili arkadaşlarım..
dukanı sevıyorum yA..kılo vermeye devam ama çok yogun bır hafta geçırdım perşembe bıldırım yapacagımızı bıle unuttum..Allah nasıp ederse bu haftadan sonra 70lı sayıları görmeye başlayacagımı düşünuyorum..tonalın cla, karbonata baharatlı yogurda ve maden sulu yeşil çaya devam..Allahım inşAllah tez zamanda kurtulmamızı nasıp etsın bu fazlalıklardan ..Bu arada sizden bır rıcam var arkadaşlar..:KK3:haftaya amiri oldugum birimi avrupa birliğinden denetıme gelecekler ve bız denetımı gecersek Allahın ıznı ıle 823 mılyon avro hibe gelecek türkiyeye..lütfen dua edın ..gerçekten çok önemlı bır denetım vatanımız için..Çok heyecanlı olacagıda aşıkar..Sanırım bayagı hızlı kılo verırım bu arada:KK52:..1 hafta sonra görüşmek üzere sevgili arkadaşlarım..öpuyorum hepinizi..:KK16:
Dualarımız sizinle inşallah başaralı geçer.Bu arada güzel kilo vermişsin.Seni uzun süre görmeyip daha sonra görenler çok şaşırmışlardır

kızlar sizde seyirde kilo alıp verdiniz mi bugun 1 kilo almışım 5+5e mi geçsem sizce :KK5:

evet seyirde kilo alınabiliyor. özellikle de sebze yediğin günlerden sonra artış görülüyor. 5+5 te sıkılmayacak mısın.. hem de 5 gün sebzenin ardından yine bir miktar artı göreceksin.. bence böyle devam et

dukanı sevıyorum yA..kılo vermeye devam ama çok yogun bır hafta geçırdım perşembe bıldırım yapacagımızı bıle unuttum..Allah nasıp ederse bu haftadan sonra 70lı sayıları görmeye başlayacagımı düşünuyorum..tonalın cla, karbonata baharatlı yogurda ve maden sulu yeşil çaya devam..Allahım inşAllah tez zamanda kurtulmamızı nasıp etsın bu fazlalıklardan ..Bu arada sizden bır rıcam var arkadaşlar..:KK3:haftaya amiri oldugum birimi avrupa birliğinden denetıme gelecekler ve bız denetımı gecersek Allahın ıznı ıle 823 mılyon avro hibe gelecek türkiyeye..lütfen dua edın ..gerçekten çok önemlı bır denetım vatanımız için..Çok heyecanlı olacagıda aşıkar..Sanırım bayagı hızlı kılo verırım bu arada:KK52:..1 hafta sonra görüşmek üzere sevgili arkadaşlarım..öpuyorum hepinizi..:KK16:

inşallah olur canım.
kolay gelsin.
işinde de , diyette de başarılar dilerim.

duanın bazı şeyleri eklediğini yeni öğrendim zeytinyağı ve 1 kaşık domates rendessi ataktada yeniyormuş bu iyi.tariflere girdim hatunlar aşmışlar.bende birsürü şey üretmiştim pizzala ıslak kek dondurma vs ama sonu gelmiyor daha öncedende dediğim gibi sahtesi bir süre sonra sıkıyor gerçeğini istiyorsun.sade basit beslenme iştahımızı artırmaz.ancak koruma evresi için iyi.yada çok bıktığımız zaman yapmalı.önce yeme isteğini geri çekip vücudu alıştırmalı buyüzden yaşamak için yemeli.çok çeşit diyeti bıratırıyor.buna enbüyük örnek benim.sade yiyin bayanlar ben damak tadına çok düşkünüm.buda sahteleri yedikçe gerçeğine yöneltiyor.tıpkı diyer diyet ürünleri gibi.dikkat edin:KK20::KK20::KK20:

selam kzçeleerrr:KK3:
yeni kalktım uykusuzum:KK14: ama şimdi geçte uyudum yani 6-7 civarı bişiydi. temizlik yaptım:KK52:
dün tatlı krizime engel olamadım dukan helva yaptım. yani bugün ki kepek hakkımı doldurmuş bulunmaktayım akşama kadar napcem hiiç bilmiyorum:2:
bide ben tarifi değiştirdim mahlep süt tozu. 1yk yulaf 1 yk buğday kepeği koydum:KK53: bu arada buğday kepeğinin bi zararı var mı?

Merhaba
Ben pazartesi 11.subat 2013de dukan diyetine basladim. Atak evrem 3gun du...suan.seyir evremdeyim...toplam 6.inci gunumdeydim ortalama 2.5kg verdim..yanliz menulerde nele yenir pek.bi fikrim yok.her sayfa he blog baska bisey diyo....siz neler yiyosunuz.gunde ogunlerde ne kadar.neler tuketiyorsunuz?

Kızlar kızlaaarrr...

İşte bildirimleeerr.. Bekledim daha bildiren olur mu diye ama, eksikler oldu yine baya..

Hadi bakalım daha da eksi görelim inşalaahhhh!!

:KK9: :KK9: :KK76:

Eki Görüntüle 633199

delyyy ellerine emeğine sağlık.çokk teşekkürler. ayyy yeşil olmuşum birde:KK76::KK76::KK52:

dualarımız seninle güzel yürekli arkadaşım

Bana bilgi verebilecek.kimse yokmu acaba????
Seyir evresindeyim sebzeye basladik.ama ne kadar yenir siniri ne bi fikrim yok.ne olur yardimci olun bana....

basarilar umarim guzel gecer de rahatlarsin.:)

ohhh 2 kişi daha:21: elvankentte oturuyorum. teeeee nerde:KK31:
Ben de angaraliyimm..gazi mezunuyum kizilayin kurduyum... Ama artik aydinda yasiyorum....tum hemsolarimi opuyorum.

Seyir evresindeyim sebzeye basladik.ama ne kadar yenir siniri ne bi fikrim yok.ne olur yardimci olun bana....

Canim istedigin kadar yiyebilirsin tabi ama yine de proteinle orantili olacacak. Ucte bir sebze tuketebilirsin. Yani uc porsiyon proteine bir porsiyon sebze.
ayrica strese gerek yok. Kitabi oku kafandaki soru isaretleri azalir.

Kizlar yine baya kaynatmissiniz. Benim bugun gunum vardi. Dun pasta borek bugun temizlik ikram cok yoruldum...buralara da pek ugrayamadim.neyse herkes tam gaz devam

selam canım.
kitapta serbest bırakılanların sınırsız olduğu söyleniyor ama ardından abartmayın diyor ve örnek mönülere bakınca protein bol tutulmuş, sebze sınırlı.
sebzelerden patates yiyemiyoruz maalesef.
içinde nişasta barındırdığı için yasak.
yağ da olmadığı için yapılan sebze yemekleri kıymasız ya da etsiz tat vermiyor açıkçası.

ben dün evde bulunan 5-6 çeşit sebzeyi düdüklüde pişirerek çorba yapmayı denedim
kapağı kaldırdığımda sebzeler suyun içinde yüzüyordu.ben de içine biraz salça ve bulgur ekledim.
sonuçta bulgur ülkemize has bir yiyecek ve dukan 'ın tanışıklığı olsa eminim birazına izin verirdi.
neyse.
sonuç olarak yenilebilir birşey oldu bu haliyle.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

kızlar sizde seyirde kilo alıp verdiniz mi bugun 1 kilo almışım 5+5e mi geçsem sizce :KK5:

bence 1 günlük tartı sonucuna bakıp karar vermeyin.
vücudumuzun su tutması, boşaltım durumları hepsi etken basküldeki rakama.
ben sürekli tartılan biri olarak bu durumla sık sık karşılaşıyorum.
hatta protein ertesi eksilmiş çıkmayı umarken artıya geçmiştim.
vücudumuzdaki incelmeyi baz almamız daha moral verici olabilir.
toplamda 2 kg verdiğim halde 5-6 kg vermiş gibi inceldim.

selam canım.
kitapta serbest bırakılanların sınırsız olduğu söyleniyor ama ardından abartmayın diyor ve örnek mönülere bakınca protein bol tutulmuş, sebze sınırlı.
sebzelerden patates yiyemiyoruz maalesef.
içinde nişasta barındırdığı için yasak.
yağ da olmadığı için yapılan sebze yemekleri kıymasız ya da etsiz tat vermiyor açıkçası.

ben dün evde bulunan 5-6 çeşit sebzeyi düdüklüde pişirerek çorba yapmayı denedim
kapağı kaldırdığımda sebzeler suyun içinde yüzüyordu.ben de içine biraz salça ve bulgur ekledim.
sonuçta bulgur ülkemize has bir yiyecek ve dukan 'ın tanışıklığı olsa eminim birazına izin verirdi.
neyse.
sonuç olarak yenilebilir birşey oldu bu haliyle.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bulguru 3 evrede güclendirmede evresinde, sınırlı gıda olarak kullanabilirisiniz. seyir evresinde bulgur tüketmek duraklamaya yada artıya neden olabilir.
Çorbalari unsuz, pirinçsiz, bulgursuz, tel şehriyesiz, tüketmemiz gerekiyor.:KK25: Belki çok nadir olarak tolare gida olarak 1 tatlı kaşığı misir nisastası ile çorbaya kıvam vermeyi denelebilirsiniz.

Son düzenleme:
teşekkürler link için :KK54:

Herkese selaaaaam :KK3::KK3: hepiniz iyisinizdir umarım ki :nazar:
İstanbul'da olmak ne güzel şeyyyyy :KK55:
Geldim geleli tartılmadım, korkuyorum tartılmaya. dün ve bugün fazlaca dikkat ettim ve tabii yarın da edicem. Pazartesiden itibaren de callana başlasam diyorum. hep diyorum da bi başlayamıyorum niyeyse :KK53: callan artı şu üstteki videoyu hayatıma sokabilirsem şahane olucak. önceden belirlediğim altın anahtarlarımı da yine uygulamaya koymam lazım tabi. ama en önemlisi alışveriş yapmam lazım, dolap bomboş nerdeyse :KK50: alışverişti falandı derken, pztesi layıkıyla dönüş yaparım gibi. perşembe de artık artı kaç kilo bildiririm bilemiyorum :KK9: boşu boşuna 2 hafta geriye gitti kilocuklarım :KK14: ama neyse, inadım inat 55 olmadan bırakmicam ben bu dukanı :KK8:

dukandiyetitariflerim

ekleri gordunuz mu bayanlar, ben de istiyorum:)) kesin beceremem ben, annemden istiyim o yapsin:)

ekleeeeeer kalp kalp kalp :) :KK24::KK24::KK16::KK24::KK24:

sabah uyandiginizda ögleden sonra ve aksam üstü ayri ayrı tartilin hepsinde farklı çıkar..
benim tavsiyem, hafdada bir kez, (hos bende meraktan basaramiyorum 3-4 günde bir tartiliyorum) uyanır uyanmaz tartilmak...
kitabı okurken dikat ederseniz dukan derki, seyir dönemine ilk basladiginizda duraklama olabilir der. Bende 6 gün duraklama olmustu. Sanırım, siz bu durumu yasiyorsunuz..ilk hafta kilo vermeyebilirsiniz ve atakta verdgiiniz kadar hizli kilo veremeyi beklemeyin. Haftada bir 1 kilo en ideal olanidir.

teşekkürler link için :KK54:

Herkese selaaaaam :KK3::KK3: hepiniz iyisinizdir umarım ki :nazar:
İstanbul'da olmak ne güzel şeyyyyy :KK55:
Geldim geleli tartılmadım, korkuyorum tartılmaya. dün ve bugün fazlaca dikkat ettim ve tabii yarın da edicem. Pazartesiden itibaren de callana başlasam diyorum. hep diyorum da bi başlayamıyorum niyeyse :KK53: callan artı şu üstteki videoyu hayatıma sokabilirsem şahane olucak. önceden belirlediğim altın anahtarlarımı da yine uygulamaya koymam lazım tabi. ama en önemlisi alışveriş yapmam lazım, dolap bomboş nerdeyse :KK50: alışverişti falandı derken, pztesi layıkıyla dönüş yaparım gibi. perşembe de artık artı kaç kilo bildiririm bilemiyorum :KK9: boşu boşuna 2 hafta geriye gitti kilocuklarım :KK14: ama neyse, inadım inat 55 olmadan bırakmicam ben bu dukanı :KK8:

ekleeeeeer kalp kalp kalp :) :KK24::KK24::KK16::KK24::KK24:

ekler harika:))

ben callan yapmaya basladim. 3 kez yaptim simdiye kadar ama 10 hour videosunu hep ayni yapmak SIKICI geldi, evolutioni da indirdim, o biraz daha zor ama ikisini karistirip yapacagim, oyle daha iyi gibi.

Arti goruyorum, callan yapmaya basladigimdan beri, ama incelme de var sanki:) uc gunde ne incelmesiyse. bu callan cok fazla calismayan kaslari calisitiriyomus, cok calismayan kaslarda, ilk hareket etmeey basladiginda su tutuyolarmis. sisiyolarmis. Umarim artimin sebebi o dur. duraklamaya aliskinimda arti gormuyodum pek, endiselendirdi o yuzden.

Bir de callan kilo verdirmiyomus, cardio veya yuruyusle desteklemek lazimmis, bir saat yuruyus, bir saat callan inanilmaz cok vakit aliyo. simdi calisma tempomu hafif, ama sonra devam edeemem boyle. Zaten bir ay haftada 6 gun yapin ondan sonra ikiye uce dusurebilirsiniz diye okudum. sanirim dukan gibi atak evresi ilk ay:)

Bence bizim tam callan yapmaya baslama vaktimiz. Benim icin baya kilo verdim ama karin falan duruyor, onlar artik hareketle cozulcek seyler, biraz toparlayici hareketler yapmak lazim. Kollarda yarasa kolu olmamasi icin hareketler yapmak lazim:) zayiflaayn kisilerin kollarina oyle deniyomus:). Evolution daha cok kol calistiriyo sanki.

Son düzenleme:
X