light urunde yag orani %15 mi bi yanlisin var heralde, ya da kuru madde miktarindakini diyosun.slm kızçeler .bugün işe erken gittim erken geldim. şuan üstümde uyku sersemliği var ama topiği okuyum dedim. birikince zor oluyor okuması. kilo verenlere nazar değmesin emiiiveremeyenlerede yapcek bişi yok .durmak yok yola devammmm..
kızlar eskiden ben diyetisyenin yanına (gzellik salonunda) çalışıyodum. manyak patronumun arada bi konuşmalarını dinliyodumhani sizin duraklıyorum dediğiniz şey varya oo ne biliyo musunuzzz... senelerce vücudumuzda hapis olmuş yağlar. son bi kaç sene aldığımız kilolardan kurtulabiliyoruz ama 6 sene-10 sene-15 senelik yağlarımız nazlanıyo haliyle o yüzden moral bozmaya da gerek yok.
bundan sonra yediklerimi yazayım buraya sizde bana yorum yapın. bi günümü süt-yoğrtla geçiriyorum yani 1 litreyi aşıyo
bu arada canım tatlı istemiyo ancak regl zamanlarımda yemek için dr. otkerin kutu içinde ki light pudingini aldım 100 gr da %15 yağ var. sorun olacağını pek düşünmedim çünkü protein+sebze günlerinde özellikle salata yiyeceğimiz zaman 1 yk bitkisel yağ öneriyodu dukan amca. yinede size danışayım.yorgunum spor yapamıycam bugünumarım gece uyanırımda o zaman yürürüm
mistik cay ariyodum, hic bi markette yok.
Hepsi buradadan aldim. paketi 3 tl hem de kargo ucreti yok. kargo beklemek falan is oluyo ama, sonucta baska yerde bulamadim. hem de her cesidi var, zemmuff findiklisini diyodu, cok merak etmistim, simdi aldim denicem bakalim, muzlusundan ve cileklisinden de aldim.
Valla insanin tatli ihtiyacini baya karsiliyor bir bardagi, tatlandiriciyla. inanilmaz guzel tavsiye ederim.
Bi tatlısever olarak ben de sizden görüp sipariş ettim şimdi :) Fındıklı, muzlu ve çilekliYorumların birinde su ile yapmama rağmen süperdi diyordu. Anlamadım acaba bunlar salep gibi bişey mi yoksa bitki çayı mı?
Donbul arkadaşım endişelenme. Zamanla alışıyorsun. İlk günlerde karbonhidrat eksiliği biraz mutsuzluk halsizlik yapıyor ama alışıyor sonradan. Benim atakla birlikte toplam 24.günüm ve çok rahatım ve mutluyum. Yanlız yulaf kepeğini ihmal etme sakın. Bir de goji berry mutlaka tüket hergün sabah. Bu da kabızlığı minimuma indiriyor.
Bir başka tavsiye de günde 3 ana 2 ana öğünü de atlama bence. Bu şekilde iştahını da çok güzel dengeliyorsun.
Benim tatlıya karşı çok fazla zaafım vardı. Tatlı krizlerimi o kadar güzel dengeledi ki bu diyet. Canım çok nadir tatlı istiyor. Hergün 1 tane light çilekli yoğurt yiyorum zaten. Yine de canım çok tatlı isterse light ice tea içiyorum. Ya da tofu ile yapılan pudding gibi bi tatlı var ondan yapıyorum. Çok da lezzetli oluyor bence. Gerçi Dukan diyeti tariflerinde harika tatlı tarifleri var. Ben okadar çok uğraşamıyorum ama vaktin varsa onlardan da deneyebilirsin.
Merhaba arkadaşlar :) Bende 17 şubat pazar günü bu diyete başlayacağım. 3 4 ay önce 1 hafta yapıp bırakmıştım mağlesef. O süreçte 2 kilo vermiştim.
Bu sefer bırakmayacağım. Vermem gereken 15 kilo var. Yarın alışverişimi hazırlıklarımı yapıp Pazar günü tam teşkilat başlayacağım. :)
light urunde yag orani %15 mi bi yanlisin var heralde, ya da kuru madde miktarindakini diyosun.
Dr.Oetker - Light Puding Kakaolu
burda light sut ile hazirlanmis 100 gr light puding de yag orani %0.35 olarak gorunuyor.
Normalde %15 yagli peynir bile yiyemiyorum. yani izin yok %15 yagli seylere, hatta ette bile izin yok saniirm, en cok %10 yagli etlere izin var.
bende 1 ay kadar yapıp bıraktım.yeniden başlayanlar kulübüne hoş geldin.
o bir ayda kilo kaybın oldumu?
Merhaba arkadaşlar :) Bende 17 şubat pazar günü bu diyete başlayacağım. 3 4 ay önce 1 hafta yapıp bırakmıştım mağlesef. O süreçte 2 kilo vermiştim.
Bu sefer bırakmayacağım. Vermem gereken 15 kilo var. Yarın alışverişimi hazırlıklarımı yapıp Pazar günü tam teşkilat başlayacağım. :)
hakklısın arkadaş bugün kendimi kötü hissettiğim için yemek yapmak istemedim.bende gidip kızarmış tavuk aldım.minnacık bişey.kızarmış tavuk önceleri büyük oluyordu 3 kişi doyardı şimdi kanat büyüklügünde but var.zaten tavuk çok sevmem.işyahlı olsamda yarım but yemem ama butavuğun butları 100 gr yok.yani bu dünya nereye gidiyor
bende 1 ay kadar yapıp bıraktım.yeniden başlayanlar kulübüne hoş geldin.