- 16 Ocak 2011
- 1.188
- 488
light urunde yag orani %15 mi bi yanlisin var heralde, ya da kuru madde miktarindakini diyosun.slm kızçeler .bugün işe erken gittim erken geldim. şuan üstümde uyku sersemliği var ama topiği okuyum dedim. birikince zor oluyor okuması. kilo verenlere nazar değmesin emiii veremeyenlerede yapcek bişi yok .durmak yok yola devammmm..
kızlar eskiden ben diyetisyenin yanına (gzellik salonunda) çalışıyodum. manyak patronumun arada bi konuşmalarını dinliyodum hani sizin duraklıyorum dediğiniz şey varya oo ne biliyo musunuzzz... senelerce vücudumuzda hapis olmuş yağlar. son bi kaç sene aldığımız kilolardan kurtulabiliyoruz ama 6 sene-10 sene-15 senelik yağlarımız nazlanıyo haliyle o yüzden moral bozmaya da gerek yok.
bundan sonra yediklerimi yazayım buraya sizde bana yorum yapın. bi günümü süt-yoğrtla geçiriyorum yani 1 litreyi aşıyo
bu arada canım tatlı istemiyo ancak regl zamanlarımda yemek için dr. otkerin kutu içinde ki light pudingini aldım 100 gr da %15 yağ var. sorun olacağını pek düşünmedim çünkü protein+sebze günlerinde özellikle salata yiyeceğimiz zaman 1 yk bitkisel yağ öneriyodu dukan amca. yinede size danışayım.yorgunum spor yapamıycam bugün umarım gece uyanırımda o zaman yürürüm
Dr.Oetker - Light Puding Kakaolu
burda light sut ile hazirlanmis 100 gr light puding de yag orani %0.35 olarak gorunuyor.
Normalde %15 yagli peynir bile yiyemiyorum. yani izin yok %15 yagli seylere, hatta ette bile izin yok saniirm, en cok %10 yagli etlere izin var.
Son düzenleme: