donbul gerçekten seni tebrik ediyorum çok haklısın biz kadınlar birçok şeyle uğraşıyoruz ama iş diyet olunca motivasyonu çabuk kaybediyoruz nedense aslında benimde yemekle hiç aram yoktur tek derdim hamur işleri millet tatlı sever ben hamur işi mutfağıda çok seviyorum yapıyorum yeniyor ee bende yiyorum tabi:)birde bizde genetikmi ne herkes boğazına çok düşkün aile ile sofraya oturmak okadar zorki yiyesin yoksa bile yiyorsun ama sizlerle başaracağım .......şuan 74kiloyum hedefim 60olmak yani tam bugünün tarihi 14:)kg fazla
Kızlar kızlaaarrr...
İşte bildirimleeerr.. Bekledim daha bildiren olur mu diye ama, eksikler oldu yine baya..
Hadi bakalım daha da eksi görelim inşalaahhhh!!
Eki Görüntüle 633199
Kızlar kızlaaarrr...
İşte bildirimleeerr.. Bekledim daha bildiren olur mu diye ama, eksikler oldu yine baya..
Eki Görüntüle 633199
Kızlar kızlaaarrr...
Eki Görüntüle 633199
kimse yok mu?=(
Kızlar kızlaaarrr...
Eki Görüntüle 633199
teşekkür ederim.
binbir çeşit tarifi var ekmeğinde.
bi daha ki maaşımda mikrodalga almam gerekiyor. pazarteside trambolin sipariş edicemannemede borcum var. oyy oyy oyy napmışım ben
Evet SIKIlasmak icin cok birebir egsersizler, ben bir sure sonra vucudun alisacagina inaniyorum, ilk basta biraz zorlansan da sonra yapmaya basliyosun. 5 kilo verdiginde 10 kilo vermis gibi gorunursun kismina takildim ben. Benim vermem gereken cok kilo kalmadi ama baya karin ve bel sorunu var, diger yerler cok sorunlu gorunmuyor. O yuzden onlara etki etmesini istiyorum. umarim fayda saglariz.
Ama daha onceki forumdaslar, dukanin ayrilmaz parcasi olarak goruyolardi bunlari, bi bildikleri vardir diye dusunuyorum.
başladın mııı
ben daha hiç bakamadım bilebelki birazdan yaparım
Günaydın
Delycim bu senin için
Güncel kilo 76.000 malesef
Geçen hafta tartılmamıştım
Mutsuzum
10 da kalktım sanırken 9 da kalkmışımtam kapıdan çıkarken farkettim. erken gidecektim işe az kalsın. hava da çok güzel hiiiç gidesim yok işe
duraklama ya da haftada 1 kg nin altında verdiğimde sadece 1 günlüğüne (sabah) zayıflama hapı içip metabolizmayı hızlandırmayı düşünüyorum. nasıl sizce?
pazartesi olsa da trambolini sipariş etsembu duruma en çok annem sevinecek masrafsız olmasından dolayı
callen yapacaktım evde uygun yer bulamadım :26:
ilk denediğimde krep hoşuma gitmişti. ama artık yiyemiyorum . gözlerimden yaş geliyo 1 lokmasını ağzıma atarken. süte ,yoğurda karıştırıp içiyorum artık. dünde 2 günlük dukan ekmeğimi yaptım. üstü biraz yansada idare eder.
kızlar sanırım ben kötü besleniyorum:26: öğün atlıyorum sanki ama ara ara gönderiyorum yine bişiler mideye
Tüm hayal gücümü kullanaraktan başında Hürrem Sultan'ınkinin göğnek düğmesi kadar kaldığı taçlar, kiloda eksildiğini görüpte hasetlerinden çatlayanların seni kıskananların karşısında parelensin emiiii delym benim e her hafta sıkıyorum da anca bu kadar çıktı idare et artık.Hayde saat 1 de dansedemeyenlere gelsin benden lörke lörke le lörke hanım ey lörkeeee delale lörke tılılılılılılılılılılılılıl (bu zılgıttı yazınca böyle oluyo)
kolestrolün yosa yumurtanın tamamını yiye biliyorsun.dana eti ve tavuğun beyaz eti var.maydanoz dere otu soğan baharatlar sınıfına girdiği için kullana bilirsin.domates salçası çok az vardı yanılmıyorsam.1 tatlıkaşığı mısır nişastasını soslarda kullana biliyorsun.yağsız süt yoğurt peynir tüketebiliyorsun.1 litreyi geçmesin.yapabileceğin pek çok tarifi internete bulabilirsin.ama bence sade şeyler yap yoksadiyetini yaptığın yemeklerin birsüre sonra gerçeğini istiyor canın.etle aran iyi olmasada bu diyet proteine dayalı.yanı mecburen tüketmelisin.kolay gelsin
Tüm hayal gücümü kullanaraktan başında Hürrem Sultan'ınkinin göğnek düğmesi kadar kaldığı taçlar, kiloda eksildiğini görüpte hasetlerinden çatlayanların seni kıskananların karşısında parelensin emiiii delym benim e her hafta sıkıyorum da anca bu kadar çıktı idare et artık.Hayde saat 1 de dansedemeyenlere gelsin benden lörke lörke le lörke hanım ey lörkeeee delale lörke tılılılılılılılılılılılılıl (bu zılgıttı yazınca böyle oluyo)
Kızlar kızlaaarrr...
Eki Görüntüle 633199