Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

3 aydan uzun bir süredir, akşam yemeğini ayrı yiyorum...

diğerleri için masayı hazırlarken, kendi yemeğimi yemiş oluyorum...

kötü bir durum ama diğer türlü beni kötü etkiliyordu... ev halkıda suçlu gibi yemek yiyordu... şimdi herkes alıştı...

gnc tonalin almayi dusunen arkadasla, gnc nin kendi sitesinde 70 tl.
https://www.facebook.com/gncturkey
facebok sayfasini begenip, 10 arkadasiniz begendirirsenizde 100 tlye 60 tl indirim yapan kod veriyolarmis.
baya uyguna gelir, o kadar arkadasiniza davet gonderebilirseniz.:)

Kızlar kızlaaarrr...

İşte bildirimleeerr.. Bekledim daha bildiren olur mu diye ama, eksikler oldu yine baya..

Hadi bakalım daha da eksi görelim inşalaahhhh!!

Kızlar kızlaaarrr...

İşte bildirimleeerr.. Bekledim daha bildiren olur mu diye ama, eksikler oldu yine baya..

Hadi bakalım daha da eksi görelim inşalaahhhh!!

Eki Görüntüle 633199

Ellerine,gozlerine saglik canimScholarppty nin senin icin yapacagi seni altinlara bogacagi butun dileklerine aynen katiliyor ve amiiin diyorum

ayy tühh yaa yine kaçırdım listeyi(( silmiş beni delycik((
Geçen hafta ailemleydim tartı yoktu bu hafta yükseklisanstaydım tüm gün daha yeni geldim eve sabah zor yetiştim zaten(( Beni affedermisin dely((

canım bende yaşadığım deneyimlerden ötürü derim ki 15 gün seyir yap sonrasında 4 gün atak ve yine seyire devam ama sabır gerekiyor... zaten seyir arası yapacağın atakta duraklaman geçecek...geeçmezse ikinci 15 gün sonrasında tekrar atak 4 gün atak yapacaksın....
ama gerek kalmayacak emin ol.. kaçamaklar araasında en çok tehlikeli olanı söyleyeyimmi sana... makarna ve pilav... hepimiz insanız ve kaçamak yapabiliyoruz... ama bu kaçamak kesinlilkle pilav makarna ve patates olmasın...4
hemen seyire başla tatlım.. bende duraklama yaşadım makarna yüzünden :) ama atlattım şükür... sabret tatlım...seri de 1 + 1 yap ki arada yapacağın 4 gün atakta metabolizman şaşsın...

çok teşekkürler dely, emeğine, ilgine.

bütün arkadaşları kutlarım.
çizelgeyi inceleyince daha da umutlandım.

Tüm hayal gücümü kullanaraktan başında Hürrem Sultan'ınkinin göğnek düğmesi kadar kaldığı taçlar, kiloda eksildiğini görüpte hasetlerinden çatlayanların seni kıskananların karşısında parelensin emiiii delym benim e her hafta sıkıyorum da anca bu kadar çıktı idare et artık. Hayde saat 1 de dansedemeyenlere gelsin benden lörke lörke le lörke hanım ey lörkeeee delale lörke tılılılılılılılılılılılılıl (bu zılgıttı yazınca böyle oluyo)

teşekkür ederim.
binbir çeşit tarifi var ekmeğinde.
bi daha ki maaşımda mikrodalga almam gerekiyor. pazarteside trambolin sipariş edicem annemede borcum var. oyy oyy oyy napmışım ben

Normal fırında yapıyorum ben 160 derecede önceden ısıtmıyorum ama simlanın sitedindede öyle yazıyor :)

Kızlar yarın işe götürmek için prenses karnıbahar (simlanın tarifi)yaptım şimdi fırından çıktı süper bişey olmuş mutlaka deneyin

Bu cüsseyle başarabilirim umarım :18:

başladın mııı

ben daha hiç bakamadım bile belki birazdan yaparım

Aynen, kesin bacağımı bir budumu kırarım diye erteledim.

Günaydın

Delycim bu senin için

Güncel kilo 76.000 malesef

Geçen hafta tartılmamıştım

Mutsuzum

Okulla birlikte daha iyi olacak eminim. Ben tartının yanından geçmeye cesaret dahi edemiyorum.

Kuzu benim bir arkadaş hatta sanırım buradan bir arkadaş not defterine neler yediğini yazıyordu. Yanlışları o şekil eleme şansın olabilir.

Gerçiiii kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

slm kızçeler .bugün işe erken gittim erken geldim. şuan üstümde uyku sersemliği var ama topiği okuyum dedim. birikince zor oluyor okuması. kilo verenlere nazar değmesin emiii veremeyenlerede yapcek bişi yok .durmak yok yola devammmm..
kızlar eskiden ben diyetisyenin yanına (gzellik salonunda) çalışıyodum. manyak patronumun arada bi konuşmalarını dinliyodum hani sizin duraklıyorum dediğiniz şey varya oo ne biliyo musunuzzz... senelerce vücudumuzda hapis olmuş yağlar. son bi kaç sene aldığımız kilolardan kurtulabiliyoruz ama 6 sene-10 sene-15 senelik yağlarımız nazlanıyo haliyle o yüzden moral bozmaya da gerek yok.

bundan sonra yediklerimi yazayım buraya sizde bana yorum yapın. bi günümü süt-yoğrtla geçiriyorum yani 1 litreyi aşıyo
bu arada canım tatlı istemiyo ancak regl zamanlarımda yemek için dr. otkerin kutu içinde ki light pudingini aldım 100 gr da %15 yağ var. sorun olacağını pek düşünmedim çünkü protein+sebze günlerinde özellikle salata yiyeceğimiz zaman 1 yk bitkisel yağ öneriyodu dukan amca. yinede size danışayım.yorgunum spor yapamıycam bugün umarım gece uyanırımda o zaman yürürüm

1 litre yi geçiyorum:26:

ilahi scholar sen adamı güldürürsün...yalnız, ben o şarkılı bölüme gelince direkt şarkıyı söylemeye başladım. hatta omuzlar da zıplamaya başladı. düğün olsa da oynasak...kurtlarımızı döksek

günaydın hatunlar dietin birinci atak gününü tamamladım.benim diet tam olarak 289 gün sürecek bir tablo yaptım.atakkısmını kırmızı ile seyiri mavi korumayı pembe renkle yazdım.renklitablomu dolabımın üzerine astım.mutfakta günboyu o tabloyu göreceğim.kendikendime işkence yapıyorum anlıyacağınız

herkes uykuda anlaşılan ben sabah 6 civarı kalktığım için bana öğle olmak üzere.sabah sabah ilkkez yeşil çay içtim. metebolizmayı güçlendirip hızlandırıyormuş.acıbiberde metebolizmayı hızlandırıyor.dikkat edin genelde çokacı yiyenler şişman olmuyor.zencefil zerdeçal bunlar ın yanında ketentohumu hepsi zayıflamaya doğal yoldan destek oluyor.naneyi koklamak bile iştahı kesermiş.bunların hepsi güzel ama benimgibi tokken bile atıştıran hatunlara biçare olmuyor.birde düzenli tüketme başarısını göstermek.diete dün79,600 le başladım.busabah tartıldım 88,300 sevinsemmi bilemiyorum.dukan amca 7 gün atak yaparsan senden 2,500 gider diyor.ben normalde 74 dün üzerine çıkmazdım 6 kilo fazlalığı hep sitresten ve hareketsizlikten aldım.yani o oturmamış kiloyu çabukmu kaybedeceğim.inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…