Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın;

Başlangıç tarihi:14.11.2012

Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:60
Geçen haftaki kilo:66.9 (Geçen hafta bildirim yapmamıştım bu 2 hafta önceki kilom)
Şu anki kilo: 67.4
Fark: +0.5
Toplam Fark: -7.6
Boy:1.65

Sevgiler delyyy

Merhaba kızlar..

bildirimleri yazıyorum, selamlar sevgileeerrr

Günaydın

Delycim bu senin için

Güncel kilo 76.000 malesef

Geçen hafta tartılmamıştım

Mutsuzum

E canım 1 kilo kalmıışşş Neden mutsuzsuunn..? Mutsuz olmaaa

başlangıç tarihi :06.02.2013
başlangıç kilo: 71.2
güncel kilo: 69.3
geçen hafta : 69.9
boy :1.67

hepinize başarılar dileyerek ayrılıyorum.
hoşçakalın:)

Merhaba,
Hedef kilonu ve boyunu da yazar mısın lütfen?

Canım çok sıkılmadıysan, ki daha çok uzun zaman olmamış; bence devam et hazır veriyorken. Çünkü güçlendirmede verilen kilolar, sonra korumada alınıyor ve yine güçlendirmeye geçtiğin kilona dönüyorsun genelde. Yine de sen bilirsin tabii. Maşallaah sanaaa

Benim gibisin canım. Ben 67'den 56,5'a kadar düştüm, sonra bi şekilde yine 63,5'a çıktım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum yine ve kağnı hızıyla gidiyorlar, he eskiden de kağnı hızıyla gidiyordu, o değişmedi aynı senin dediğin gibi işte. Haftalarca duraklamalar falan oldu.. ama gidecek yani. Gerekirse hayatım boyunca devam ederim bu diyete Ben 57 kilo olucam Sen de ol bence sen deee

zayıflama hapını tavsiye etmiyorum ama vücunuzu en iyi tanıyan sizsiniz...

eğer beyindeki hormonlara etki eden türden bir zayıflama hapı ise dengenizi bozabilir... bağısaklardan yağın alımını önleyen türden bir ilaçsa yine önermiyorm çnkü yağ alımını zaten çok azaltıyoruz ve vitaminlerin bir kısmı sadece yağda çözülüyor, bu şekilde vücuda alınabiliyor... tek bir gün deneyim diyorsanız, dediğim gibi vücudunuzu en iyi siz tanıyorsunuz... iyice düşünüp karar verin... haftada bir kilo veemediğinizde moralinizi bozmayın... belli bir seyirde iniş devam ediyorsa bu bile sevindiricidir... vücut stresi attığında, rahat rahat vermeye başlayacaksınız... daha önce pek çok diyet geçmişiniz varsa, daha sabırlı olun... vücut belleğe kaydettiği travmaları hatırlar ve korumaya geçer...

yulaf kepeği konusunda en kötü örnklerden biri benim...
atak dönemi boyunca hiç kepek kullanmadım (kargo sorunu yüzünden) ama atakta kilo vermem başarılıydı...
yulaf kepeği ile hala mücadele halindeyim ve tarif özürlü olduğum için pek çok denemem başarısız oluyor...sadece yaptığım ekmekler yenecek durumda oluyor... yani çoğunlukla belirtilen miktarda yulaf kepeği tüketemedim ama tersi olsaydı; sanırım bira daha fazla verebilirdim... yulaf kepeğini çok zorlanmıyorsanız, mutlaka tüketin...

Sevgililer gününüz kutlu olsun

Donbull hoşgeldin,

hatırlıyorum seni ben. Neler yaptın, kayboldun gittin. Sağlığın düzeldi mi?

hormonlarınızla ilgili bir problem yoksa gece yemek lerinin sebebi psikolojiktir...

yenenler genellikle tatlı ağırlıklı yiyeceklerdir ve kişi ne kadar yediğini tam olarak bilmez...

önce endokrinoloji bölümünde hormonlarınıza baktırarak başlayabilirsiniz....

dinlenme sonrası acıkma, öğrenilmiş davranış gibi geliyor bana... yapabiliyorsanız bu dönem boyunca dinlenme aralarını kaldırmayı deneyebilirsiniz...

başarılar

kilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 71,9
Bu hafta 72,5
Toplam giden :7,8
hedef kilo:65

bilemiyorum yaptığım kaçamaklardan mı yoksa adetim yaklaşıyor ondan mı benim dukan sapıttı tartımın ibresi yükseldi moralim çok bozuk...geçen hafta 71,9 görmüşken şimdi bu ne böyle 21 nisan a kadar seyire devam,kafama koydum ben istediğim kiloya düşmek zorundayım hırs yaptım...duraklama neden yaşadım anlamıyorum

85,9 kiloyum diyorum ve yuhalamalarınızı alabilirim. SAnırım ilk defa bu hafta diyeti bozdum ve balonu patlattım. İnsan birkrecikten birşey olmaz demesin. pazar gününden beri hergün bir ufacık parçacıklar sayesinde bu hale geldim((((

yanlış anlaşılmasın geçen hafta pazar sabahı 84,4 görmüş biri olarak bunları yazdım.

Son düzenleme:
Sevgililer gününüz kutlu olsun

Donbull hoşgeldin,

hatırlıyorum seni ben. Neler yaptın, kayboldun gittin. Sağlığın düzeldi mi?

düzeldi tatlım nihayet o yağ topağı ayatımda yok kilo aldım yine yok.kol altımın kenarlari südyen hizasında artık olması gerektiği gibi.1 aylık sıkıntıya değdi.zaten o topağın kiloyla deyil genetikle ilgisi vardı aynısı boynumdada vardı tam bir hörküç halini almıştı.şimdi hiçbiri yok.kaybolmak istemedim ama kilo alınca utancımdan yazamadım.tüm motivasyonum gitmişti.artık dünyada kilo veremem demiştim.şimdi bi gayret yeniden deniyeceğim.hemde 7 atak 281 gün dukan amca böyle dedi

27 kiloyu verebilmiş bir insanı yuhalamak değil alkışlamak gerekir...

dönemsel bir durum, sonuçta insanız... geriye çok az kilonuz kalmış...

evet haklısın bu sonradan edinilen bir davranış temelide süt emzirmeye dayanıyor 3 çocuk emzirdim üstelik 2 yaşlarına kadar birde onları uyumaları için amziriyordum.30 dk sonra kalktığımda bende enerji bitmiş oluyor ve doğru stokları doldurmak için yemek yiyordum.geceleride aynı sebep geçerli.yıllaca yapınca tabiki öğrenilen bi davranış modeli oluyor. şimdi bunu geriye sarmak önemli hayatının 10 yılı bu şekilde olunca yeni davranış edinmek zor.eskisini korumak kolay bakalım ne yapabileceğim zaman gösterecek:26::26:

bir yumurtayı kavanozun içine kırın ve kokuşma başlayana kadar bekletin...

dinlenme sonrası acıkma atağında, bu kavanozu açıp koklayın...

biliyorum iğrenç duruyor ama işe yarayacağını umuyorum...

kilo bildirimi

bu haftaki kilo 65.8

Bugun reglimi de oldum, atrtik gonul rahatligiyla kilo vermeye devam edebilirim:), umarim duraklama yasama bir sure, kilolar giderken guzel

bu taktiğin sevgilisinden ayrılanlar için sanıyordum.iyi fikir

SEVGILI DELY

gecen hafta bu saatlerde turkiye ucagina binmek icin beklerken bildirim yapamadim..kisa bir memleket havasi soluduktan sonra hafif kacamaklarla geri dondum iste.ama aklim orda kaldineyseki artis gormedim cok sukur

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:66.8 kg

guncel kilo:66.5 kg

1 haftalik degisim :-300 gr

kalan kilo:6.5 kg

toplam giden :9.5 kg

boy:1.70 cm

sevgiler ve

yakalandım
evet sevgilisinden ayrılanlar için... yeme bozukluğu da bir çeşit kötü sevgili...

sonuçları yazarsın değil mi?

VADIIIdonmus olmana sevindim.bir sure yok olunca uzulmustum gercekten ama yeniden burda olman cok guzel

baslangic tarihi:21 ocak 2013
baslangic kilo :72.800
boy :170
hedef kilo :62
güncel kilo :68.5

simdiden tesekkürler dely

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…