Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay vadi kusarız
kusma yoluyla da güzel kilo verilir
bozuk yumurta yeşil yeşil

bu yöntem "öğrenilmiş davranış" a "ket" vurmak için...

iştah açılmalarında koklansa ne olur bilemiyorum... denemek lazım...

ama blumikler gibi kusma yoluyla kilo vermek yok, cıssssssssssssssssssss...

yakalandım:KK1:
evet sevgilisinden ayrılanlar için... yeme bozukluğu da bir çeşit kötü sevgili...

sonuçları yazarsın değil mi?:KK34:

denemek cesaret ister.benim mide hassas .bu yumurta kaç günde kokuşur.o kokuyu bilirim yazın yumurta bozuk olunca mutfağı saran koku.kabus gibi düşünmem bile yetti.insan nekadar dikkat ederse etsin muhakkak hayatında 1 kerede olsun bozuk yumurta ile karşılaşır.tavadan bile kokusu gitmiyor.ama deniyeceğim bakalım.:KK52:

kilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 71,9
Bu hafta 72,5
Toplam giden :7,8
hedef kilo:65

bilemiyorum yaptığım kaçamaklardan mı yoksa adetim yaklaşıyor ondan mı benim dukan sapıttı tartımın ibresi yükseldi moralim çok bozuk...geçen hafta 71,9 görmüşken şimdi bu ne böyle:KK52: 21 nisan a kadar seyire devam,kafama koydum ben istediğim kiloya düşmek zorundayım hırs yaptım...duraklama neden yaşadım anlamıyorum:KK76:
Canım anlamıyorum demişsin de, bir de kaçamaklardan bahsediyorsun. Zaten kaçamak yaptıysan sebebi belli.. Tabi ki adetten zaten artı geliyor. Demek kaçamak yapmasaydın, eksi görecekmişsin.. Bir de duraklama yaparsa kaçamaklar, iyice moralin bozulur.. Yapmayın etmeyin...

85,9 kiloyum diyorum ve yuhalamalarınızı alabilirim. SAnırım ilk defa bu hafta diyeti bozdum ve balonu patlattım. İnsan birkrecikten birşey olmaz demesin. pazar gününden beri hergün bir ufacık parçacıklar sayesinde bu hale geldim:KK43:((((

yanlış anlaşılmasın geçen hafta pazar sabahı 84,4 görmüş biri olarak bunları yazdım.
Canım Pazar 84,4 görmüşsün ama, geçen hafta da 85,4'müşsün ki sen. Yani aslında çok fark yok ama her gün tartıldığın için, ara değişimleri de görüyorsun. Ondan moralin bozuluyor. Hem 27 kilo sonrası olacak böyle şeyler.. Hemen toparlayacaksın ve haftaya bişeyvik kalmayacaakkk:KK34: :KK9::KK16::KK54:

Güncel kilom 81,4 delycim çok şükür kırdım duraklamayı :)
Maşallaaahhh!! :KK9::KK9::nazar::nazar: Canıımm.. Nasıl kırdın nasıl nasıılll :)))

düzeldi tatlım nihayet o yağ topağı ayatımda yok kilo aldım yine yok.kol altımın kenarlari südyen hizasında artık olması gerektiği gibi.1 aylık sıkıntıya değdi.zaten o topağın kiloyla deyil genetikle ilgisi vardı aynısı boynumdada vardı tam bir hörküç halini almıştı.şimdi hiçbiri yok.kaybolmak istemedim ama kilo alınca utancımdan yazamadım.tüm motivasyonum gitmişti.artık dünyada kilo veremem demiştim.şimdi bi gayret yeniden deniyeceğim.hemde 7 atak 281 gün dukan amca böyle dedi:KK43::KK43::KK43:

Çok geçmiş olsun. Şimdi yoğun bir şekilde başlayarak umarım en kısa sürede verirsin kilolarını. Utanmak olur mu hiç? Hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloları ve herkesin hikayesi farklı.

Başlamak bitirmenin yarısı derler, hadi bakalım kolay gelsin, bol iradeli kilo vermeler sana, hepinize :)

Merhaba,
Hedef kilonu ve boyunu da yazar mısın lütfen?

hedef kilom: 65
boyumu yazmıştım ama sanırım dikkatinden kaçmış
boy: 1.67 cm

(inan gayet iyi duruyor bu kg)

Çok geçmiş olsun. Şimdi yoğun bir şekilde başlayarak umarım en kısa sürede verirsin kilolarını. Utanmak olur mu hiç? Hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloları ve herkesin hikayesi farklı.

Başlamak bitirmenin yarısı derler, hadi bakalım kolay gelsin, bol iradeli kilo vermeler sana, hepinize :)

tenks şekerim.doğru diyorsun.çok şükür hayatımdaki herşey yolunda gidiyor.hayatını yoluna koymayı başaran kilodanda kırtulur aslında dayanıklı bir insanımdır.fakat kilo tekbaşına benim sorunum olunca kolay pes ediyorum ailede sorun olsa panter gibi atlardım.kişisel sorunları çokbüyütmediğim için.aslında bende tek başına önemliyim.aileme önem verdiğim gibi kendimede önem vermeyi öğrenmeliyim.:KK50::KK50:

sömestr tatilim nedeniyle buraara pek uğrayamadım ve bildirimde bulunamadım. Muhtemelen lısteden çıkmışımdır.yüz karası bildirimimi yapayım bari. pazartesinden itibaren çok dikkat ederek diyetime devam ediyorum. şimdiden teşekkürler dely'cim
bildirim

başlama 10.09.2012
başlama kilo 91
boy 168
hedef
3 hafta önce sanırım 76.6
bu hafta 78. 7
gelen +2.100
toplam giden 12.3 :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Başlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58
Geçen Haftaki Kilom 63.4
Bugün kü Kilom 64.2

Off yaa yine + lardayım ne olacak benim bu halim... Bıktım bir düşüp bir çıkmaktan. Sürekli inatlaşıyoruz sanki kilolarla ama sıktı artık.... Ben yeneceğim diye direniyorum onlar yenilmemeye uğraşıyor pesss :)

Maşallaaahhh!! :KK9::KK9::nazar::nazar: Canıımm.. Nasıl kırdın nasıl nasıılll :)))

Akşam yemek ve uyku aralarını açtım 3 gün üst üste yüzdüm bol bol yürüdüm, dukanın dışına çıkmadım birde ben bol bol kakaolu dukan bisküvilerimden yedim akşamları ona rağmen gitti ama şu bir kesin akşamları öğlene nazaran az yemek gerekiyor ve yemekten sonra atıştırma olayını kesmek şartttt
Onun dışında hiç birşey yapmadım canım aslında pazartesi 81,1 görmüştüm ama düzensiz bir bağırsak faaliyeti ve regl düzenim olduğu için maalesef +300 şişlik var ama olsun 83 rakamından midem bulanmıştı artık gitti çok şükür 79'da göbek atacağım günler yaklaşıyor hissediyorum :KK34:

tenks şekerim.doğru diyorsun.çok şükür hayatımdaki herşey yolunda gidiyor.hayatını yoluna koymayı başaran kilodanda kırtulur aslında dayanıklı bir insanımdır.fakat kilo tekbaşına benim sorunum olunca kolay pes ediyorum ailede sorun olsa panter gibi atlardım.kişisel sorunları çokbüyütmediğim için.aslında bende tek başına önemliyim.aileme önem verdiğim gibi kendimede önem vermeyi öğrenmeliyim.:KK50::KK50:

merhaba arkadaşlar ben bugün itibariyle siteye üye oldum bir haftalık dukan diyeti araştırmasından sonra artık pazartesi başlamaya karar verdim:)birbirinizi okadar motive ediyorsunuzki hayran kaldım umarım bende sizlerle hedef kiloma ulaşacağım

:KK3:
Merhaba kızlar
Bildirim günü gelmiş hemen bildirelim...
Umarım herkesin az da olsa kilo verdiği bir hafta olmuştur...

Başlangıç: 08.11.2012
Gün: 98
Boy:1.61 cm
Başlangıç kilo: 76
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.7
Fark:-500 gr
Toplam fark:-9.3 kg

Ellerin dert görmesin Delyciğim...
Çok teşekkür ederiz...

Akşam yemek ve uyku aralarını açtım 3 gün üst üste yüzdüm bol bol yürüdüm, dukanın dışına çıkmadım birde ben bol bol kakaolu dukan bisküvilerimden yedim akşamları ona rağmen gitti ama şu bir kesin akşamları öğlene nazaran az yemek gerekiyor ve yemekten sonra atıştırma olayını kesmek şartttt
Onun dışında hiç birşey yapmadım canım aslında pazartesi 81,1 görmüştüm ama düzensiz bir bağırsak faaliyeti ve regl düzenim olduğu için maalesef +300 şişlik var ama olsun 83 rakamından midem bulanmıştı artık gitti çok şükür 79'da göbek atacağım günler yaklaşıyor hissediyorum :KK34:
İnşallah da böyle devam eder canımm :KK9::KK9::nazar:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben bugün itibariyle siteye üye oldum bir haftalık dukan diyeti araştırmasından sonra artık pazartesi başlamaya karar verdim:)birbirinizi okadar motive ediyorsunuzki hayran kaldım umarım bende sizlerle hedef kiloma ulaşacağım

ben bikere yarım bıraktım şimdi yeniden deniyeceğim.pes etmazsen benimgibi gerçekten sonuç alıyorsun.30 kg vereni gördüm.geçmişe yönelik okursan görürsünj.ben bikere pes ettim.eşim benim iradeli olduğumu bunu nasıl başaramadığımı sordu bugün.sıgarayı bıraktım çok hareketli ve çok zor bir çocuk olan kızım için hiç pes etmedim şimdi memur olmak üzere.üçük kızımı dersaneye göndermedim 7 sınıfı ben çalıştırdım ortalaması96.matematik sevmeyen oğluma matematik öğretim.onlariçin ingilizce çalıştım türkçe çalıştım.interneten birsürü kaynak bulup çözdürdüm.diğer ev işleri ve zor bir kocayla baş ettim.bunların yanında uğraştığım pek çok şey.bütün kadınlar aslında birer mucizedir.özünde okadar zor şeyleri başarıyoruz ama iş diyete gelince yapamıyoruz.bir kadın bir sınıf öğrenciyle ve evle ugraşıyor. diyer bikadın saatlerce fabrikada fiziksel çalışıp eve gelince evindede çalışıyor.ama diyet zorunda zoru.çünkü yemek bizi piskolojik olarak rahhatlatıyor.bisürü edebiyat parçaladım ama özü bu.diyet yapmak dünyanın enzor işi hadi kolay gelsin.:KK9::KK9::KK9:

bir haftadır dukanla yatar kalkar oldum pazartesiyi iple çekiyorum başlamak için neyse :)burdan takip ettiğim kadarıyla kimse yumurta nın sarısını beyazını ayırmıyor ama benim bildiğimkadarıyla yumurtanın sadece beyazı yeniyormuş :)))))bu konuda yardım bekliyorum birde atak evresinde 20dk yürüyüş var ya bu benim için imkansız gibi ama onun yerine ip falan atlasak olmazmı
son bişey daha var ben ne kırmızı ne beyaz etle hiç hoşnut değilim yiyyorum ama çok az bunların yeri peynir yoğurt ayran süt yumurta beyazı ile dolarmı yardım bekliyorum tecrübelilerden

Selam kızlar bildirim yapıyım hemen
Başlangıç 7/01/2013
Başlangıç kilo 90
Geçen hafta 83
Bu hafta veeee 81 hatta sabah 80.9 gördüm bi ara ama neyse
Yani fark -2 kg
Bu hafta süperdi darısı diğer haftaların ve sizlerin başına kızlar
Eksileri gören arkadaşları tebrik ederim
Veremeyenler moral bozmak yok yola devam

biraz önce, 1 yıldır görmediğim bir tanıdıkla karşılaştık...

hiçbirşey söylemesine gerek kalmadı...

zaten birkaç dakika öylece kaldı...

bakışlarındaki ifade, bana 1 yıl yetecek kadar motivasyon verdi...

sağol dukan...

bir haftadır dukanla yatar kalkar oldum pazartesiyi iple çekiyorum başlamak için neyse :)burdan takip ettiğim kadarıyla kimse yumurta nın sarısını beyazını ayırmıyor ama benim bildiğimkadarıyla yumurtanın sadece beyazı yeniyormuş :)))))bu konuda yardım bekliyorum birde atak evresinde 20dk yürüyüş var ya bu benim için imkansız gibi ama onun yerine ip falan atlasak olmazmı
son bişey daha var ben ne kırmızı ne beyaz etle hiç hoşnut değilim yiyyorum ama çok az bunların yeri peynir yoğurt ayran süt yumurta beyazı ile dolarmı yardım bekliyorum tecrübelilerden

yumurtanın beyazı sınırsız tüketilebiliyor... saf protein kaynağı olduğu için...

ben hiç ayırmadım... günde 3-4 yumurta tükettiğim çok oldu...

bünyenize dikkat edin... baktınız duraklama oluyor ya da allerji benzeri birşeyler varsa, ona göre kendinizi ayarlayın...

her bünye farklı ve tepkileride farklı oluyor... dukanda serbest olan tüm gıdalar için bunu yapın ve sürekli kendinizi takip edin...

kolestrolün yosa yumurtanın tamamını yiye biliyorsun.dana eti ve tavuğun beyaz eti var.maydanoz dere otu soğan baharatlar sınıfına girdiği için kullana bilirsin.domates salçası çok az vardı yanılmıyorsam.1 tatlıkaşığı mısır nişastasını soslarda kullana biliyorsun.yağsız süt yoğurt peynir tüketebiliyorsun.1 litreyi geçmesin.yapabileceğin pek çok tarifi internete bulabilirsin.ama bence sade şeyler yap yoksadiyetini yaptığın yemeklerin birsüre sonra gerçeğini istiyor canın.etle aran iyi olmasada bu diyet proteine dayalı.yanı mecburen tüketmelisin.kolay gelsin

ben bikere yarım bıraktım şimdi yeniden deniyeceğim.pes etmazsen benimgibi gerçekten sonuç alıyorsun.30 kg vereni gördüm.geçmişe yönelik okursan görürsünj.ben bikere pes ettim.eşim benim iradeli olduğumu bunu nasıl başaramadığımı sordu bugün.sıgarayı bıraktım çok hareketli ve çok zor bir çocuk olan kızım için hiç pes etmedim şimdi memur olmak üzere.üçük kızımı dersaneye göndermedim 7 sınıfı ben çalıştırdım ortalaması96.matematik sevmeyen oğluma matematik öğretim.onlariçin ingilizce çalıştım türkçe çalıştım.interneten birsürü kaynak bulup çözdürdüm.diğer ev işleri ve zor bir kocayla baş ettim.bunların yanında uğraştığım pek çok şey.bütün kadınlar aslında birer mucizedir.özünde okadar zor şeyleri başarıyoruz ama iş diyete gelince yapamıyoruz.bir kadın bir sınıf öğrenciyle ve evle ugraşıyor. diyer bikadın saatlerce fabrikada fiziksel çalışıp eve gelince evindede çalışıyor.ama diyet zorunda zoru.çünkü yemek bizi piskolojik olarak rahhatlatıyor.bisürü edebiyat parçaladım ama özü bu.diyet yapmak dünyanın enzor işi hadi kolay gelsin.:KK9::KK9::KK9:

donbul gerçekten seni tebrik ediyorum çok haklısın biz kadınlar birçok şeyle uğraşıyoruz ama iş diyet olunca motivasyonu çabuk kaybediyoruz nedense aslında benimde yemekle hiç aram yoktur tek derdim hamur işleri millet tatlı sever ben hamur işi mutfağıda çok seviyorum yapıyorum yeniyor ee bende yiyorum tabi:)birde bizde genetikmi ne herkes boğazına çok düşkün aile ile sofraya oturmak okadar zorki yiyesin yoksa bile yiyorsun ama sizlerle başaracağım .......şuan 74kiloyum hedefim 60olmak yani tam bugünün tarihi 14:)kg fazla

donbul gerçekten seni tebrik ediyorum çok haklısın biz kadınlar birçok şeyle uğraşıyoruz ama iş diyet olunca motivasyonu çabuk kaybediyoruz nedense aslında benimde yemekle hiç aram yoktur tek derdim hamur işleri millet tatlı sever ben hamur işi mutfağıda çok seviyorum yapıyorum yeniyor ee bende yiyorum tabi:)birde bizde genetikmi ne herkes boğazına çok düşkün aile ile sofraya oturmak okadar zorki yiyesin yoksa bile yiyorsun ama sizlerle başaracağım .......şuan 74kiloyum hedefim 60olmak yani tam bugünün tarihi 14:)kg fazla

aynı derten bende muzdaribim yemekten çok hamur işlerine düşkünüm.tatlı matlı boş güzel bir börek güzel bir poğaça kahvaltıda güzel gidiyor.benim ailemde yemeği seviyor.

X