ay vadi kusarız
kusma yoluyla da güzel kilo verilir
bozuk yumurta yeşil yeşil
yakalandım
evet sevgilisinden ayrılanlar için... yeme bozukluğu da bir çeşit kötü sevgili...
sonuçları yazarsın değil mi?
Canım anlamıyorum demişsin de, bir de kaçamaklardan bahsediyorsun. Zaten kaçamak yaptıysan sebebi belli.. Tabi ki adetten zaten artı geliyor. Demek kaçamak yapmasaydın, eksi görecekmişsin.. Bir de duraklama yaparsa kaçamaklar, iyice moralin bozulur.. Yapmayın etmeyin...kilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 71,9
Bu hafta 72,5
Toplam giden :7,8
hedef kilo:65
bilemiyorum yaptığım kaçamaklardan mı yoksa adetim yaklaşıyor ondan mı benim dukan sapıttı tartımın ibresi yükseldi moralim çok bozuk...geçen hafta 71,9 görmüşken şimdi bu ne böyle21 nisan a kadar seyire devam,kafama koydum ben istediğim kiloya düşmek zorundayım hırs yaptım...duraklama neden yaşadım anlamıyorum
Canım Pazar 84,4 görmüşsün ama, geçen hafta da 85,4'müşsün ki sen. Yani aslında çok fark yok ama her gün tartıldığın için, ara değişimleri de görüyorsun. Ondan moralin bozuluyor. Hem 27 kilo sonrası olacak böyle şeyler.. Hemen toparlayacaksın ve haftaya bişeyvik kalmayacaakkk85,9 kiloyum diyorum ve yuhalamalarınızı alabilirim. SAnırım ilk defa bu hafta diyeti bozdum ve balonu patlattım. İnsan birkrecikten birşey olmaz demesin. pazar gününden beri hergün bir ufacık parçacıklar sayesinde bu hale geldim((((
yanlış anlaşılmasın geçen hafta pazar sabahı 84,4 görmüş biri olarak bunları yazdım.
Maşallaaahhh!!Güncel kilom 81,4 delycim çok şükür kırdım duraklamayı :)
düzeldi tatlım nihayet o yağ topağı ayatımda yok kilo aldım yine yok.kol altımın kenarlari südyen hizasında artık olması gerektiği gibi.1 aylık sıkıntıya değdi.zaten o topağın kiloyla deyil genetikle ilgisi vardı aynısı boynumdada vardı tam bir hörküç halini almıştı.şimdi hiçbiri yok.kaybolmak istemedim ama kilo alınca utancımdan yazamadım.tüm motivasyonum gitmişti.artık dünyada kilo veremem demiştim.şimdi bi gayret yeniden deniyeceğim.hemde 7 atak 281 gün dukan amca böyle dedi
Çok geçmiş olsun. Şimdi yoğun bir şekilde başlayarak umarım en kısa sürede verirsin kilolarını. Utanmak olur mu hiç? Hepimiz kendimiz için veriyoruz kiloları ve herkesin hikayesi farklı.
Başlamak bitirmenin yarısı derler, hadi bakalım kolay gelsin, bol iradeli kilo vermeler sana, hepinize :)
Maşallaaahhh!!Canıımm.. Nasıl kırdın nasıl nasıılll :)))
tenks şekerim.doğru diyorsun.çok şükür hayatımdaki herşey yolunda gidiyor.hayatını yoluna koymayı başaran kilodanda kırtulur aslında dayanıklı bir insanımdır.fakat kilo tekbaşına benim sorunum olunca kolay pes ediyorum ailede sorun olsa panter gibi atlardım.kişisel sorunları çokbüyütmediğim için.aslında bende tek başına önemliyim.aileme önem verdiğim gibi kendimede önem vermeyi öğrenmeliyim.
İnşallah da böyle devam eder canımmAkşam yemek ve uyku aralarını açtım 3 gün üst üste yüzdüm bol bol yürüdüm, dukanın dışına çıkmadım birde ben bol bol kakaolu dukan bisküvilerimden yedim akşamları ona rağmen gitti ama şu bir kesin akşamları öğlene nazaran az yemek gerekiyor ve yemekten sonra atıştırma olayını kesmek şartttt
Onun dışında hiç birşey yapmadım canım aslında pazartesi 81,1 görmüştüm ama düzensiz bir bağırsak faaliyeti ve regl düzenim olduğu için maalesef +300 şişlik var ama olsun 83 rakamından midem bulanmıştı artık gitti çok şükür 79'da göbek atacağım günler yaklaşıyor hissediyorum
merhaba arkadaşlar ben bugün itibariyle siteye üye oldum bir haftalık dukan diyeti araştırmasından sonra artık pazartesi başlamaya karar verdim:)birbirinizi okadar motive ediyorsunuzki hayran kaldım umarım bende sizlerle hedef kiloma ulaşacağım
bir haftadır dukanla yatar kalkar oldum pazartesiyi iple çekiyorum başlamak için neyse :)burdan takip ettiğim kadarıyla kimse yumurta nın sarısını beyazını ayırmıyor ama benim bildiğimkadarıyla yumurtanın sadece beyazı yeniyormuş :)))))bu konuda yardım bekliyorum birde atak evresinde 20dk yürüyüş var ya bu benim için imkansız gibi ama onun yerine ip falan atlasak olmazmı
son bişey daha var ben ne kırmızı ne beyaz etle hiç hoşnut değilim yiyyorum ama çok az bunların yeri peynir yoğurt ayran süt yumurta beyazı ile dolarmı yardım bekliyorum tecrübelilerden
bir haftadır dukanla yatar kalkar oldum pazartesiyi iple çekiyorum başlamak için neyse :)burdan takip ettiğim kadarıyla kimse yumurta nın sarısını beyazını ayırmıyor ama benim bildiğimkadarıyla yumurtanın sadece beyazı yeniyormuş :)))))bu konuda yardım bekliyorum birde atak evresinde 20dk yürüyüş var ya bu benim için imkansız gibi ama onun yerine ip falan atlasak olmazmı
son bişey daha var ben ne kırmızı ne beyaz etle hiç hoşnut değilim yiyyorum ama çok az bunların yeri peynir yoğurt ayran süt yumurta beyazı ile dolarmı yardım bekliyorum tecrübelilerden
ben bikere yarım bıraktım şimdi yeniden deniyeceğim.pes etmazsen benimgibi gerçekten sonuç alıyorsun.30 kg vereni gördüm.geçmişe yönelik okursan görürsünj.ben bikere pes ettim.eşim benim iradeli olduğumu bunu nasıl başaramadığımı sordu bugün.sıgarayı bıraktım çok hareketli ve çok zor bir çocuk olan kızım için hiç pes etmedim şimdi memur olmak üzere.üçük kızımı dersaneye göndermedim 7 sınıfı ben çalıştırdım ortalaması96.matematik sevmeyen oğluma matematik öğretim.onlariçin ingilizce çalıştım türkçe çalıştım.interneten birsürü kaynak bulup çözdürdüm.diğer ev işleri ve zor bir kocayla baş ettim.bunların yanında uğraştığım pek çok şey.bütün kadınlar aslında birer mucizedir.özünde okadar zor şeyleri başarıyoruz ama iş diyete gelince yapamıyoruz.bir kadın bir sınıf öğrenciyle ve evle ugraşıyor. diyer bikadın saatlerce fabrikada fiziksel çalışıp eve gelince evindede çalışıyor.ama diyet zorunda zoru.çünkü yemek bizi piskolojik olarak rahhatlatıyor.bisürü edebiyat parçaladım ama özü bu.diyet yapmak dünyanın enzor işi hadi kolay gelsin.
donbul gerçekten seni tebrik ediyorum çok haklısın biz kadınlar birçok şeyle uğraşıyoruz ama iş diyet olunca motivasyonu çabuk kaybediyoruz nedense aslında benimde yemekle hiç aram yoktur tek derdim hamur işleri millet tatlı sever ben hamur işi mutfağıda çok seviyorum yapıyorum yeniyor ee bende yiyorum tabi:)birde bizde genetikmi ne herkes boğazına çok düşkün aile ile sofraya oturmak okadar zorki yiyesin yoksa bile yiyorsun ama sizlerle başaracağım .......şuan 74kiloyum hedefim 60olmak yani tam bugünün tarihi 14:)kg fazla