Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kendine dikkat et, tekrar atak yaparken bu tarz seyler yasaman dogal, cunku sebze gunlerinde azar azar olsa da karbonhidrat sebzelerle vucuda giriyor, atakta ise tamamen kestiginden, boyle sorunlar dogal.

Moralini cok bozma diyorum da seni anliyorum, uzuluyor insan tatsizlik yasayinca, Ama umarim kendini iyi anlatabilmissindir, cunku en siniri bunu yine anlamadi oldugunda oluyor, sertce konustuysan bile eger mesaj dogruysa, daha sonra iliski tekrar duzene giriyor, hatta seni rahatsiz eden seyi bildigi icin karsi taraf daha uygun davranabiliyor. Umarim sonuclari faydali olur.

bu arada callanı indirdim çok teşekkür ederim emeği geçenlere.

yalnız nasıl zor hareketler onlaaaar

Evet SIKIlasmak icin cok birebir egsersizler, ben bir sure sonra vucudun alisacagina inaniyorum, ilk basta biraz zorlansan da sonra yapmaya basliyosun. 5 kilo verdiginde 10 kilo vermis gibi gorunursun kismina takildim ben. Benim vermem gereken cok kilo kalmadi ama baya karin ve bel sorunu var, diger yerler cok sorunlu gorunmuyor. O yuzden onlara etki etmesini istiyorum. umarim fayda saglariz.

Ama daha onceki forumdaslar, dukanin ayrilmaz parcasi olarak goruyolardi bunlari, bi bildikleri vardir diye dusunuyorum.

benim de reglim yaklasiyor, sporu da yapmayip yapmayip bugun cok tutunca, artiyi gordum ben hemen. Umarim verme trendi devam eder,

Spora ilk baslayanlar endise etmesin, ilk bir kac gun artilar dogal. sonra kilo verme etkisi cok net goruyorsunuz.

kimse yok mu?=(

arkadaşlar bide ben 12 aralıkta diyete başladım başladığımda ldl kolesterolüm(kötü kolesterol) 138 idi geçengün tekrar yaptırdım etraftan gelen ısrarlar üzerine 85 olmuş :) çok mutlu oldum :) kilo verdikçe etrafımdaki insanlar üzerime çok geliyolardı hasta olacaksın bırak artık yetmezmi diye kan değerlerimin hepsi çok güzel çıktı çok mutluyum :)
kıskananlar çatlasın

kızlar seyir için 5+5 mi daha iyi? 1+1 mi?

kitapta uzun vadede her ikisinin de aynı kapıya çıktığını söylüyor.
denekler üzerinde yapılan incelemede:)
20 gün sonunda 1+1 yapanların da 5+5 yapanlara yetiştiği görülmüş kilo vermede.
ben de 1+1 yapıyorum.sıkıcı olmuyor.

başlangıç tarihi :06.02.2013
başlangıç kilo: 71.2
güncel kilo: 69.3
geçen hafta : 69.9
boy :1.67

hepinize başarılar dileyerek ayrılıyorum.
hoşçakalın:)

başlangıç tarihi : 12.12.2012
başlangıç kilo : 75,1
geçen haftaki kilom : 64.5
şimdiki kilom : 63.8
boyum : 1.58
fark : -700

ilk defa bildirim yapıyorum :) teşekkür ederim şimdiden

Günaydın

Delycim bu senin için

Güncel kilo 76.000 malesef

Geçen hafta tartılmamıştım

Mutsuzum

başlangıç tarihi:29.01.2013
başlangıç kilo:64,1
hedef kilo:54
geçen haftaki kilo:60,6
şu anki kilo:59,1
toplam fark:5kg
boy:1.64

çok mutluyum ama biraz bölgesel çalışmam lazım oğlumdan sonra bende su çiçegi çıkardım 20 gündür evden çıkamadım

günaydın hatunlar çok uzun zamandır yazmadım.ben dukana başlayıp yarıda bırakanlardanım.utanıyorum ama 70 den 80 sene çıktım.çok acı ama oluyor.hareket yok motivasyon yok.moralim çok kötü deyil ama yeniden yapsammı diye düşünüyorum.aslında huzurlu bir hayatım var.hastalık yok sorun yok hamdolsun Allahıma,ancak dinmeyen bir iştah var.

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 74.5

Güncel Kilo: 73.8

Hedef Kilo: 65.3

ZEMMUF en güzel dileklerim senin için...
yöntemlerin işe yarıyor...

kızlar seyir için 5+5 mi daha iyi? 1+1 mi?

dukan kitabında, vereceği kilo 20 kilo civarında olanlar için 1+1 yöntemini özellikle tavsiye ediyor. Diyetten bıkılmaması ve nispeten uzun seyir evresinin olası yan etkilerini en aza indirmek için...

bende bu şekilde uyguladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…