Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başlangıç tarihi 14.02.2013

• başlangıç kilo=79,600
    umarım busefer başarırım.nefsime hakim olabilirim.geçmişte hamileliklerimden sonra hep başardım.üstelik beni oyalayan çocuklarım artık büyüdü:emir_bebek::emir_bebek:

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 74.5

Güncel Kilo: 73.8

Hedef Kilo: 65.3

ZEMMUF en güzel dileklerim senin için...
yöntemlerin işe yarıyor...

başlangıç tarihi:02/11/2012
başlangıç kilo:75
hedef kilo:57
geçen haftaki kilo:60
şu anki kilo:59
toplam fark:1000gr
boy:160
Bu hafta fena sayılmam.1000gr verdim.57 ye az kaldı.Ancak ben 2 kiloyu güçlendirmede vermeyi düşünüyorum

günaydın kızlar. koştura koştura işe yetişmem lazım fazla kalamıycam :KK52:

atak dönemini 75 le kapatmak isterdim ama olmadı :KK31:

Boy:164
Hedef:59
Başlangıç:79,6
Günce kilo:77.3
Başlangış tarihi:07.02.13

hepinizi öptüm görüşürüz:KK16::KK54:

dukan diyetini ilk yaptığımda 3 gün başlangıç 1+1 seyir yaptım.bir sürü tarif öğrendim:KK56:iskender tatlılar hepsini yaptım:KK76:belkide bu kadar çeşit yapmayı öğrenmem ve hergün yapmam iştahımı artırmış olabilir:KK47::KK47:benden yeni başlıyanlara tavsiye çok çeşit yapmayın.bırakın nevsiniz körlensin.dayanamayacağınız noktalarda çeşit yapın.ben basit uygulama taraftarıyım.vanilya esanslarına kadar alıp çiğ köfte bile yaptım.yani abartının üst limitlerini yaşadım.şimdi az çeşit az yemek mutfaktan uzakdur tekniğini uygulayacağım.atak 5 gün düşünüyorum vermem gereken 20 kilo var.:KK52::KK52::KK52:

başlangıç tarihi:02/11/2012
başlangıç kilo:75
hedef kilo:57
geçen haftaki kilo:60
şu anki kilo:59
toplam fark:1000gr
boy:160
Bu hafta fena sayılmam.1000gr verdim.57 ye az kaldı.Ancak ben 2 kiloyu güçlendirmede vermeyi düşünüyorum

başlangıç tarihimiz aynı...
ilk aylarda hızla giden kilo, şimdi kağnı hızıyla gidiyor:KK14:
rejim deneyimi fazla olanların, kilo veriminin ayda 1-1,5 kiloya bile düşebileceğini yazmış dukan amca...
umarım, sen haftada 1 kilo devam edersin...
duraklamalarda bence gıdayı iyice kısmak çare değil... yumruk ve atak tekrarlamakta fayda etmeyebiliyor...

asıl olay vücudun kendini tehlikede hissetmemesini sağlamak...

2-3 saatte bir, mideye birşeyler inmesi vücudu şaşırtabiliyor ve yağları yakmaya yeniden başlıyor...

Herkese Günaydın
Başlama Tarihi:13.12.20012
Başlangıç Kg:74.400
Geçen Haftaki Kg :67.500
Bu haftaki kg: 66.700
Fark: -800

Sevgili Zemmuf teşekkürler.
Ve Dely Hanımcım şimdiden eline sağlık

başlangıç tarihi:20.11.2012
başlangıç kilo:92.4
hedef kilo:73
geçen haftaki kilo:81.7
şu anki kilo: 80.9
boy:1.77

günaydın hatunlar çok uzun zamandır yazmadım.ben dukana başlayıp yarıda bırakanlardanım.utanıyorum ama 70 den 80 sene çıktım.çok acı ama oluyor.hareket yok motivasyon yok.moralim çok kötü deyil ama yeniden yapsammı diye düşünüyorum.aslında huzurlu bir hayatım var.hastalık yok sorun yok hamdolsun Allahıma,ancak dinmeyen bir iştah var.:KK56::KK56::KK56:

Hemen katıl aramıza.Bak bahara ne kaldı.Huzuruna daha çok huzur kat bence.Bugün düşün iyice yarın alışverişini yap ve gel beraber yürüyelim bu yolda.Bekliyoruz...:KK1:

katılmazmıyım tatlım.biraz önce dukan amcanın resmi sitesinde diyet zamanımı yeniden hesaplatım.tam 281 gün.atakta 7 gün dedi .dukan amca öyle dediyse yapacağız.aılsız başım ilk başladığımda 3 gündü bırakmasaydım şuan bitmek üzereydi neyse zararır neresinden dönersen kardır.:KK25::KK25::KK25:

Hemen katıl aramıza.Bak bahara ne kaldı.Huzuruna daha çok huzur kat bence.Bugün düşün iyice yarın alışverişini yap ve gel beraber yürüyelim bu yolda.Bekliyoruz...:KK1:

alıntı yapmayı unutmuşum uzun süredir yazmadım için.inanırmısın alış verişe gerek yok kepeğim ıvırım zıvırım var.diyet yapacak hatun lazımdı şimdi oda var.hayırlısıyla başladım:KK36::KK36: BU GÜN.sabah dukan krebini yaptım bile 2 su bardağıda su içtim.şuan karnım çok şiş.:KK56::KK56::KK56:

günaydın hatunlar çok uzun zamandır yazmadım.ben dukana başlayıp yarıda bırakanlardanım.utanıyorum ama 70 den 80 sene çıktım.çok acı ama oluyor.hareket yok motivasyon yok.moralim çok kötü deyil ama yeniden yapsammı diye düşünüyorum.aslında huzurlu bir hayatım var.hastalık yok sorun yok hamdolsun Allahıma,ancak dinmeyen bir iştah var.:KK56::KK56::KK56:

bir blogta okumuştum... diyete başlamadan önce kendi kendimize bir mektup yazmamızı ve bedenimizden izin almamız gerektiğini yazıyordu... gerçekten diyet büyük bir karar ve kendi kendimize verdiğimiz büyük bir savaş...

buralardan ayrılmazsanız, pek çok arkadaş sizi motive için elinden geleni yapacaktır... kararlı olun ve kaçamak yapmayın...

kaçamak sonrası dalgalanan insülin seviyesi sizi ele geçirir ve hızı kesilmeyen bir açlık hissi başlar... insülin seviyesine bu etkiyi yapmayan tek besin grubu proteinlerdir.... proteinlerin yakılabilmesi için diğer besin gruplarından daha fazla kalori harcar vücut...
bu diyetin mihenk taşları bunlar arkadaşlar... hepimiz başarılı olacağız, yeterki sabırlı ve kararlı olalım..

keşke Aliye'm ve diğer deneyimli arkadaşlar da buralarda olsaydı... yeni başlayan pek çok arkadaşa inanılmaz faydalı olurdu... sizleri bekliyoruz arkadaşlar:KK16:

bir blogta okumuştum... diyete başlamadan önce kendi kendimize bir mektup yazmamızı ve bedenimizden izin almamız gerektiğini yazıyordu... gerçekten diyet büyük bir karar ve kendi kendimize verdiğimiz büyük bir savaş...

buralardan ayrılmazsanız, pek çok arkadaş sizi motive için elinden geleni yapacaktır... kararlı olun ve kaçamak yapmayın...

kaçamak sonrası dalgalanan insülin seviyesi sizi ele geçirir ve hızı kesilmeyen bir açlık hissi başlar... insülin seviyesine bu etkiyi yapmayan tek besin grubu proteinlerdir.... proteinlerin yakılabilmesi için diğer besin gruplarından daha fazla kalori harcar vücut...
bu diyetin mihenk taşları bunlar arkadaşlar... hepimiz başarılı olacağız, yeterki sabırlı ve kararlı olalım..

keşke Aliye'm ve diğer deneyimli arkadaşlar da buralarda olsaydı... yeni başlayan pek çok arkadaşa inanılmaz faydalı olurdu... sizleri bekliyoruz arkadaşlar:KK16:

haklısın tatlım aliyeyi hatırlıyorum.inan çok güzel destek veriyorlardı ama ben ipin ucunu kaçırınca tekrar dönüp yazmaya utandım doğrusu.çok büyük kilolar veren oldu gördüm hatta benimgibi ikinci denemesini yapıp busefer başaranlarda oldu .dilerim bende onlardan olurum kaçamak yok 7 gün atak busefer başaracağım.insan başarabilmesi için bazen dibi görmeli ben dibi gördüm yani 80 kg yi .şimdi yüzeye çıkma zamanı desteğin için sağol:KK54::KK54::KK54::KK54:

haklısın tatlım aliyeyi hatırlıyorum.inan çok güzel destek veriyorlardı ama ben ipin ucunu kaçırınca tekrar dönüp yazmaya utandım doğrusu.çok büyük kilolar veren oldu gördüm hatta benimgibi ikinci denemesini yapıp busefer başaranlarda oldu .dilerim bende onlardan olurum kaçamak yok 7 gün atak busefer başaracağım.insan başarabilmesi için bazen dibi görmeli ben dibi gördüm yani 80 kg yi .şimdi yüzeye çıkma zamanı desteğin için sağol:KK54::KK54::KK54::KK54:

ben başladığımda 86.6 'yı görmüştüm ve almaya devam edeceğimi anlamıştım...
diyete isterse 200 kilo ile başlansın, en büyük ihtiyaç motivasyon... onu da burada buluyoruz... sana da elimizden gelen desteği sağlayacağız...

daha fazla vücudumuzu hırpalamamak için dört aşamadan oluşan bu diyeti sonuna kadar bütün aşamaları ile yapmamız gerekli... geri dönüş yapan pek çok arkadaş, dört aşamayıda kurallara uyarak yapmadıkları sürece yeniden kilo aldıklarını belirtiyorlar... hatta bünye strese girdiği için, başlangıç kilosundan daha yukarıya bile çıkılabiliyor...

önce kendimize inanacağız ve hep beraber başaracağız:KK34:

Arkadaşlar Günaydın!!!!!

Bugün tartıda moralim bozuldu. Geçen haftaki kg 94,4 kg idi bu hafta da aynı. ( Regliyim belkide ondandır )
Baklım haftaya ne olucak........

ben başladığımda 86.6 'yı görmüştüm ve almaya devam edeceğimi anlamıştım...
diyete isterse 200 kilo ile başlansın, en büyük ihtiyaç motivasyon... onu da burada buluyoruz... sana da elimizden gelen desteği sağlayacağız...

daha fazla vücudumuzu hırpalamamak için dört aşamadan oluşan bu diyeti sonuna kadar bütün aşamaları ile yapmamız gerekli... geri dönüş yapan pek çok arkadaş, dört aşamayıda kurallara uyarak yapmadıkları sürece yeniden kilo aldıklarını belirtiyorlar... hatta bünye strese girdiği için, başlangıç kilosundan daha yukarıya bile çıkılabiliyor...

önce kendimize inanacağız ve hep beraber başaracağız:KK34:

teşekür ederim tatlım.şimdiden kendimi motive olmuş hisediyorum.ben sabah 6 gibi kalktığım için öğle olmadan yarım saat dinlenmeye çalışırım.bazan öğleden sonra dinlenirim.işte o yarım saat şarj olma süresinden kalktığımda müthiş aç hissediyorum.30 dk fazla deyil beni ne tetikliyor bilmiyorum yeni yemek yesemde aç olsamda aynı.şimdi başlangıçta bunu ve gece yemek yemeyi bırakmalıyım.uyur gezer gibi kalkıyorum ve bişeyler atıştırıyorum.çok yemesemde bunlarla savaşarak diyete adım attım.karatay hatunda unu birden kesin diyor.bu diyete hazırlanırken kafamı hep bunlar meşgul etti.neyse kadının başaramayacağı şey yok bence.umarım zaferi kazananlardan olurum ve281 günü aşmayı başarırım.biraz kendimle yüzleşmiş oldum:44::44::44:.

merhaba arkadaşlar.

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:61.8
güncel kilo:61
fark:-800 gr

10 da kalktım sanırken 9 da kalkmışım:KK1: tam kapıdan çıkarken farkettim. erken gidecektim işe az kalsın. hava da çok güzel hiiiç gidesim yok işe :KK14:
başlangıç tarihimiz aynı...
ilk aylarda hızla giden kilo, şimdi kağnı hızıyla gidiyor:KK14:
rejim deneyimi fazla olanların, kilo veriminin ayda 1-1,5 kiloya bile düşebileceğini yazmış dukan amca...
umarım, sen haftada 1 kilo devam edersin...
duraklamalarda bence gıdayı iyice kısmak çare değil... yumruk ve atak tekrarlamakta fayda etmeyebiliyor...

asıl olay vücudun kendini tehlikede hissetmemesini sağlamak...

2-3 saatte bir, mideye birşeyler inmesi vücudu şaşırtabiliyor ve yağları yakmaya yeniden başlıyor...
duraklama ya da haftada 1 kg nin altında verdiğimde sadece 1 günlüğüne (sabah) zayıflama hapı içip metabolizmayı hızlandırmayı düşünüyorum. nasıl sizce?

pazartesi olsa da trambolini sipariş etsem :KK31: bu duruma en çok annem sevinecek masrafsız olmasından dolayı :KK53:
callen yapacaktım evde uygun yer bulamadım :26:

alıntı yapmayı unutmuşum uzun süredir yazmadım için.inanırmısın alış verişe gerek yok kepeğim ıvırım zıvırım var.diyet yapacak hatun lazımdı şimdi oda var.hayırlısıyla başladım:KK36::KK36: BU GÜN.sabah dukan krebini yaptım bile 2 su bardağıda su içtim.şuan karnım çok şiş.:KK56::KK56::KK56:

ilk denediğimde krep hoşuma gitmişti. ama artık yiyemiyorum . gözlerimden yaş geliyo 1 lokmasını ağzıma atarken. süte ,yoğurda karıştırıp içiyorum artık. dünde 2 günlük dukan ekmeğimi yaptım. üstü biraz yansada idare eder.

kızlar sanırım ben kötü besleniyorum:26: öğün atlıyorum sanki ama ara ara gönderiyorum yine bişiler mideye:KK43:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım :KK3:
Diyete başladığım günden beri sizi takip ediyorum burda okuduklarım banada çok motivasyon oluyor hepinize teşekkürler
ilk bildirimimi yapmak istedim bende:)
Başlangıç tarihi : 28.01.2013
Başlangıç kilo : 78,200
geçen haftaki kilo :74,500
Bu haftaki kilo : 73,700
Hedef kilo : 58,00

geçen hafta dış görevde olduğum için yazamadım gerçi gene 65tim. çok şükür bu hafta 64lü rakamları gördüm.

başlangıç tarihi: 05.12.2012
başlangıç günü : 69.2 Kg
geçen hafta : 65.1 kg
bu hafta : 64.6 Kg
boy : 1.70

seviyorum dukanı, ilk doğumumdan önce aldığım pantolonu giydim bugün hem de üzerime uzun hırka giymeden :))

ilk denediğimde krep hoşuma gitmişti. ama artık yiyemiyorum . gözlerimden yaş geliyo 1 lokmasını ağzıma atarken. süte ,yoğurda karıştırıp içiyorum artık. dünde 2 günlük dukan ekmeğimi yaptım. üstü biraz yansada idare eder.

birsüre sonra mide kaldırmıyor.uzun zamzndır yemediğim için şimdi bağazdan geçiyor.sonra ne olur bilmem bende yoğurda yada süte katarım.atak 7 gün olacak buyüzden tiksinmemek için en aç saatimde yemeyi düşünüyorum:KK56::KK56:

X