Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

verdiğin morel için.keşke bu kilonun sahibi ben olmasaydım.ne yazıkki benim.inşallah sonra devam eder.aksi gibi regli dönemim yakın bu defada onun için alırım morelim daha bozulur.inşallah öyle olmaz.

başka internet sitesi paylaşmak yasakmış düzeltiyorum:)

Son düzenleme:

valla canım ayın 16sında dukanla 3. ayımı tamamlıyorumartık dukan BENDE BİR YAŞAM BİÇİMİ OLDU eğer kabızlık sorunu yaşamıyorsan kayısı tüketme bence onun yerine yulaf kepeğin yoksa ezme kullan ve goji edinmeye bak en kısa sürede hedef kilona ulaşman dileğiyle

merhaba nihayet burdasın daha öncede söyledim veren var veremeyen var diye demi

ayy pardon canım yaa.ben de seyirde daha zor veriyordum nedenini bilmiyorum(düşünceyle alakalı olabilir)ama güçlendirmeye geçeli 16 gün oldu ve ben 1.700 vermişim anlaşılmaz hatta ilklerde korktum hastalandım mı die ama ssoleil de listeye uyduğunda kilo vermeye devam ettiğini söyleyince rahatladım.umarım sen de en kısa zamanda güçlendirmeye geçersin prenses

yeni evinde mutlulukla yaşa arkadaşımmmm.hayırlı olsun .hadi bakalım güçlendirmede çoğalıyoruz daha da güçleniyoruz sanırımm

hoşbuldum canım.bu arada neredyse 2 haftadır yokum sen de durumlar nedir geçmiş sayfaların çoğunu atlamak zorunda kaldım

20 gündür yerimde sayıyorum hatta 2 kilo bile almış görünüyordum aslına bakarsan kaçamaklarım da oldu son 1 haftadır.ama regl oldum az önce ve dün itibarıyla yine 82.5 çıktım.umarım kaldığım yerden vermeye devam ederim..

benimki 20 gün olmadı ama 10 günü geçti aynıyım kafayı yiycem ama sen biliyorsun kaçamak yaptım diyorsun ben hiç yapmadım onun için kafam bozuk inşallah vermeye devam ederiz.....

benimki 20 gün olmadı ama 10 günü geçti aynıyım kafayı yiycem ama sen biliyorsun kaçamak yaptım diyorsun ben hiç yapmadım onun için kafam bozuk inşallah vermeye devam ederiz.....

Bende senin gibi 10 gün aynı kiloda takildim sonra 3 günde 1 kilodan fazla gitti merak etme sendede aynisi olur yeterki pes etme.

benim en son 63'lerde öyle bir takılmıştı ben de birazcık sapıttım sonra hemen 3 gün 1saatlik yürüyüşler(normalde hiç spor yapmadım) ve 3 gün atak yaparak 61.7'ye inip regl oldum ve regl bitince de 1-1.5 gitmişti nasıl sevinmiştim anlatamam.senin de regl sonrası gider ama hala takılmaya devam ederse 3 günlük harekat uygundur.baksana 20 gün olmuş.direnci dize getirmenin zamanıdır

böyle takılmalar oluyor zaman zaman.ama sonrasında bir gittimi de pir gidiyor.biraz daha sabret ve altın yumruğu en uygun en sıkıştığın durumda kullan ki en verimli sonucu alabilesin
bu arada sen ne zaman başladın?
ben neredyse 2 haftadır giremediğim için foruma yeni gelenleri takip edemedim.hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…