Slm
bugun diyetteki 40. gunum.
goji berry konusunda benimde bilgim yok cevaplayan biri olursa bende yararlanırım
goji berry konusunda benimde bilgim yok cevaplayan biri olursa bende yararlanırım
canım ben gittim sen hastaydın geldim gene hastasın noluyo saa yafff kendine diikat et umarım kötü bişi yoktur geçmiş olsun
itiraf ediyorum bazı sayfaları okumadan dün sabahtan okumaya devam ettim
talha ben de haftada 1 tartılıyorum. 83le başladım 2 haftada 78 e düştüm ama bu hafta hiç vermemişim. Kaçamak da asla yapmıyorum. Anlamadım ama fazla da kafayı takmadım. Arada duraklamanın olduğunu bütün kızlar söylüyor zaten. Suya gelince 3 lt böbrekleri yorabilir belki, yani böle şeyler okudum. Aslında ben de çok sıvı tüketiyorum, ağız kuruluğu yapıyor bende
Sıkılma moralini de bozma.. Kiloların SAHİBİ sensin, ONLAR SENİN değil. Bir sahip gibi davranıp onları istediğimiz yöne sürelim.... Derim ben .-))))))
kızlarrr cevap verin lütfennn
ay sorma ya ben artık dursun vermiim die ipin ucunu kaçırıp bikaçgün artılarda devam edip 2 gün dikkat edince hemen vermeye başlıyorum.dün sabah tartım 57.5 gösterdi
anladım şu an sıkıntım yok..ama bir eksisi olacağını sanmıyorum:26:sen sanırım en denyimlilerimizdensin önerileirni dikkate alırım saol..
..hedef kiloma az kaldı kabızlık kötü bir durum kilo vermede önemli..magnezyum hapıda aldım ama inşallah gerekmez..goji bery bimde kurusu vardı almadım şimidede kalmamış yakınımda hiç aktar yok..
merhaba nihayet burdasın daha öncede söyledim veren var veremeyen var diye demi
cnmm çok sevindim seni gördüğümenişanlım ev işini halletti benim gitmeme gerek kalmadı,kilomda iyice benimle inatlaşmaya başladı oyüzden bende kendi kendime 13 haziranda kaç olursam olayım güçlendirmeye geçmeye karar verdim düğün öncesi kendimi sıkmayım artık dedim hem sizde düğün arası zayıflarsın dediniz bakalım hayırlısı artık
kayısıylada kabızlığa çözüm bulabilirsiniz belki ama gojjynin sağlayacağı vitamin ve mineralleri kayısının sağlayacağını sanmıyorum,özellikle tam bi C vit deposu okadar et yiyoruz ama c vit almazsak demir tutulumu sağlanmıyo vücutta
hoşgeldinnnnnnnnnnn
yeni evinde mutlulukla yaşa arkadaşımmmm.hayırlı olsun .hadi bakalım güçlendirmede çoğalıyoruz daha da güçleniyoruz sanırımm
hoşbuldum canım.bu arada neredyse 2 haftadır yokum sen de durumlar nedir geçmiş sayfaların çoğunu atlamak zorunda kaldım
20 gündür yerimde sayıyorum hatta 2 kilo bile almış görünüyordum aslına bakarsan kaçamaklarım da oldu son 1 haftadır.ama regl oldum az önce ve dün itibarıyla yine 82.5 çıktım.umarım kaldığım yerden vermeye devam ederim..
benimki 20 gün olmadı ama 10 günü geçti aynıyım kafayı yiycem ama sen biliyorsun kaçamak yaptım diyorsun ben hiç yapmadım onun için kafam bozuk inşallah vermeye devam ederiz.....
Bende senin gibi 10 gün aynı kiloda takildim sonra 3 günde 1 kilodan fazla gitti merak etme sendede aynisi olur yeterki pes etme.
20 gündür yerimde sayıyorum hatta 2 kilo bile almış görünüyordum aslına bakarsan kaçamaklarım da oldu son 1 haftadır.ama regl oldum az önce ve dün itibarıyla yine 82.5 çıktım.umarım kaldığım yerden vermeye devam ederim..
ne zaman başladığını kaç kilo olduğunu ve kaç kilo verdiğini azabilirmisin.
benimki 20 gün olmadı ama 10 günü geçti aynıyım kafayı yiycem ama sen biliyorsun kaçamak yaptım diyorsun ben hiç yapmadım onun için kafam bozuk inşallah vermeye devam ederiz.....