Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy pardon canım yaa.ben de seyirde daha zor veriyordum nedenini bilmiyorum(düşünceyle alakalı olabilir)ama güçlendirmeye geçeli 16 gün oldu ve ben 1.700 vermişim anlaşılmaz hatta ilklerde korktum hastalandım mı die ama ssoleil de listeye uyduğunda kilo vermeye devam ettiğini söyleyince rahatladım.umarım sen de en kısa zamanda güçlendirmeye geçersin prenses

umut ediyorum canım benim toplamda 23 kg kadar vermem gerektiğinden bu süreç uzun olacak zannedersem ama hayal etmek de güzel

benimki 20 gün olmadı ama 10 günü geçti aynıyım kafayı yiycem ama sen biliyorsun kaçamak yaptım diyorsun ben hiç yapmadım onun için kafam bozuk inşallah vermeye devam ederiz.....:KK20::KK20:

duraklamam 10 günü geçmişti kilo verişim tak diye durunca moral bozukluğundan kaçırdım biraz belkide reglim yüzünden kaçırmışımdır.artık dikkatli olucam:KK1::KK1::KK1:

73.800 oldum.3 gün gr verememiştim.74.400 de takılmıştı
toplamda 8 günde 3,5 kilo kaybettim.:KK69:

arkadaşlar nasıl bi diyetmiş bu bende deneyim :79:

ATAK EVRESİ:KK43:önerilen gün sayısı kadar) sırf yağsız protein.et,tavuk,süt,yoğurt,yumurta vs.
SEYİR EVRESİ:istediğin kiloya düşene kadar yapacakların 1 gün sırf protein +1gün proteinle sebze ama bir öğün sırf protein olacak.yada (5+5)
GÜÇLENDİRME EVRESİ:seyir evresine devam ediliyor ama güne 1 porsiyon meyve (muz,kiraz,üzüm,kuruyemiş YASAK) tam tahıllı 2 dilim ekmek ,normal 40 gr kadar peynir.
bu evrede ilk zamanlar haftada 1 öğün ödül yemeği (istediğin yemek ve istediğin bir öğün)
2.yarı zamanda haftada 2 öğün ödül yemeği arka arkaya gelmeyecek şekilde.(mesela 150 gün yapılacaksa 75 gün boyunca haftada 1öğünödül yemeği, ikinci 75 gün boyunca haftada 2 öğün ödül yemeği)
SON EVRE:Haftanın tek bir günü sırf protein

bu evrelerin genelinde 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği ,en az 20 dk yürüyüş öneriliyor.
bayanlar anlatabilmiş miyim?eksiklere ve yanlışlara düzeltin.:KK61:
DENEMEYE DEYECEK BİR DİYET

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr bügün 6 da uyandım 1 saat yürüyüş yaptım :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::şimdi de kahvaltımı yapıyorum:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Son düzenleme:
ATAK EVRESİ:KK43:önerilen gün sayısı kadar) sırf yağsız protein.et,tavuk,süt,yoğurt,yumurta vs.
SEYİR EVRESİ:istediğin kiloya düşene kadar yapacakların 1 gün sırf protein +1gün proteinle sebze ama bir öğün sırf protein olacak.yada (5+5)
GÜÇLENDİRME EVRESİ:seyir evresine devam ediliyor ama güne 1 porsiyon meyve (muz,kiraz,üzüm,kuruyemiş YASAK) tam tahıllı 2 dilim ekmek ,normal 40 gr kadar peynir.
bu evrede ilk zamanlar haftada 1 öğün ödül yemeği (istediğin yemek ve istediğin bir öğün)
2.yarı zamanda haftada 2 öğün ödül yemeği arka arkaya gelmeyecek şekilde.(mesela 150 gün yapılacaksa 75 gün boyunca haftada 1öğünödül yemeği, ikinci 75 gün boyunca haftada 2 öğün ödül yemeği)

bu evrelerin genelinde 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği ,en az 20 dk yürüyüş öneriliyor.

güzel özet..:KK9::KK9:
seyirde 2 çorba kaşığı yulaf kepeği 30 dk yürüyüş..:KK8:
güçlendimede3 kaşık yulaf kepeği 30 dk spor..ve hepsinde mutlaka en az 1.5 litre su..:nazar:

günaydııın arkadaşlar.... dün fazla yazamadım işlerim vardı biraz..bugun de atacağım birazdan kendimi sokağa:KK66:

2 gündür 68,5 deyim, reglim yaklaşıyor, olsam da rahatlasam bari...bugun ps günüm, menü de patlıcan musakka var, bol yoğurtlu:KK52::KK52: yemek bulamayan varsa fikir olsun.. öptüm şekerler hepinizi, hep birlikte incecik yarınlara:KK66::KK66:

günaydın kızlar güçlendirme ıyı gıdıyor hafta sonu çok abarttım 63.5 tum 65 oldum ama dun 1 gun proteın pazartesisi :KK1:yapınca hemen ındım 64'e, yanı alınanlar kalıcı kılo olmuyor. su an 64'um.bugünde dıkkata ederım guclendırmeye devam hafta sonu odul ogunume kadar dıkkat edecegım 1 kılo verıp 63 olurum ınsallah. ama sevdım guclendırmeyı bıraz yıyınce tartı sıskınlıklerı gosterıyor ama hemen bır gun dıkkat edınce eskı kılona donuyorsun.hayır odul ogunu dıye bıraksm dahada verıcem ama bu hafta 3 kez odul ogunu yapıp hafsonu bır suru dondurma yıyınce abarrttım. ama neyse ki kalıcı olmuyor bu dıyetı sevıyorum. dıyetı bozanlar sakın pes etmeyın hemen en yakın zamanda kendınıze gelın devam edın. ben spora veya pasaıf jımnastığe gıtmek ıstıyorum sıkılasmak ıcın bu haftalarda baslayacagım 23 kılo verdım tabıkı tam toparlanmadı vücudum. dukana gore 6 ayda vücutlarımız toplanıyormuş 6 aydan sonra pek değişiklik beklememek lazımmış. neyse hareketlerle bır ıkı kılo daha verırım umarım. herkese iyi diyetler aa bu arada unutmadan aksam yemeklerı 5 veya 6 gıbı yer bıraz ac karnına yatarsanız sabah daha cok kılo verdıgınızı gorursunuzu. vermemekten sıkıldıgınız donemde deneyın.

Onurege çok güzel özetlemişsin, teşekkürler:KK3:

umut ediyorum canım benim toplamda 23 kg kadar vermem gerektiğinden bu süreç uzun olacak zannedersem ama hayal etmek de güzel

canım sen neler başarmadın ki bunuda başarırsın üzülme:KK71:
BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNN!!! Gününüz güzel geçsin:KK64:

fünaydın şekerimmm seninde süper geçsin:))

günaydın...:KK9:............

günaydııınnn
günaydın kızlar güçlendirme ıyı gıdıyor hafta sonu çok abarttım 63.5 tum 65 oldum ama dun 1 gun proteın pazartesisi :KK1:yapınca hemen ındım 64'e, yanı alınanlar kalıcı kılo olmuyor. su an 64'um.bugünde dıkkata ederım guclendırmeye devam hafta sonu odul ogunume kadar dıkkat edecegım 1 kılo verıp 63 olurum ınsallah. ama sevdım guclendırmeyı bıraz yıyınce tartı sıskınlıklerı gosterıyor ama hemen bır gun dıkkat edınce eskı kılona donuyorsun.hayır odul ogunu dıye bıraksm dahada verıcem ama bu hafta 3 kez odul ogunu yapıp hafsonu bır suru dondurma yıyınce abarrttım. ama neyse ki kalıcı olmuyor bu dıyetı sevıyorum. dıyetı bozanlar sakın pes etmeyın hemen en yakın zamanda kendınıze gelın devam edın. ben spora veya pasaıf jımnastığe gıtmek ıstıyorum sıkılasmak ıcın bu haftalarda baslayacagım 23 kılo verdım tabıkı tam toparlanmadı vücudum. dukana gore 6 ayda vücutlarımız toplanıyormuş 6 aydan sonra pek değişiklik beklememek lazımmış. neyse hareketlerle bır ıkı kılo daha verırım umarım. herkese iyi diyetler aa bu arada unutmadan aksam yemeklerı 5 veya 6 gıbı yer bıraz ac karnına yatarsanız sabah daha cok kılo verdıgınızı gorursunuzu. vermemekten sıkıldıgınız donemde deneyın.

senin adına seviniyorum ve bende güçlendirmeye geçeceğim günü iple çekiyorum.gerçi bu düzenede alıştım ama olsun şu 5 kiloyu versem seyirde takılmayada devam edebilirim yani:KK9:

5-6 gibi yemek yemek hayal gibi birşey ama yaaaa:KK59:

en iyisi evdeki tartıya güvenmek,kendi tartını baz alırsan kilon için daha kolay olur sabahları aç karnına tuvaletten sonra tartılmak en uygunu.bu da anca evde olur. GOJİ BERRY Yaban mersini değil canım özellikleri de farklı görüntüsü de diğer adı yada türkçe si kurt üzümü anadoluda da yetişen yabani bir meyve türü google dan bakabilirsin özellikleri saymakla bitmez..

Çok teşekkürler cevap için bu goji berry neyse alıp deneyeceğim çünkü kabızlık var 5 gün atak evresi yaptım, seyirde 2.günüm dün akşam spor salonunda tartıldım 2 kilo vermişim :)) çok mutluyum.

Bu sabah hamilelikten önce giydiğim Mango şortumu giyip işe geldim , 40 beden ama Mango'nun kalıpları küçük :KK64::KK64::KK64:

Arkadaşlar tavuğu nasıl yapıyorsunuz? birkaç değişik tarif verebilirmisiniz? ben hep but alıp haşladım ama o da sıkıcı oluyor bir süre sonra.

Şu tavuk harçlarıyla fırında yapsak o hazır satılan tavuk çeşnileri yasak mı?

valla canım ayın 16sında dukanla 3. ayımı tamamlıyorum:KK1:artık dukan BENDE BİR YAŞAM BİÇİMİ OLDU :KK1:eğer kabızlık sorunu yaşamıyorsan kayısı tüketme bence onun yerine yulaf kepeğin yoksa ezme kullan ve goji edinmeye bak:KK34: en kısa sürede hedef kilona ulaşman dileğiyle
bende şu gojiyi edineyim bari. yulaf kepegim gelmiş izmirden ama gidip kargo şubesine teslim almam lazım. off off ya. bu arada evde bugday kepegim ve yulaf ezmem var. bundan kahvaltıda yiyebilcem ekmekimsi bişi yapabilir miyim dersiniz ?

73.800 oldum.3 gün gr verememiştim.74.400 de takılmıştı
toplamda 8 günde 3,5 kilo kaybettim.:KK69:
ben de özetleyeyim. bugün dukanla 14. günüm. 62.6 ile başladım. iki gün atak yaptım. atakta 800 gr ilk gün olmak üzere toplam 1000 gr verdim. seyir döneminde ise 100 gr verebildim. sonra regl öncesi dönemde verdiklerimi geri almıştım .. verdim bi daha aldım. dün sabah 62,7 iken bu sabah yine 61,5 çıktım çok mutlu oldum.
reglimin ikinci günü bugün. metabolizmam hızlı olduğu için kalori alımını azaltıp hareketi artırmak ve bu dönemi olabildiğince verimli geçirmek istiyorum. ablamın 29. hazirandaki nikahında gelinden sonraki en güzel kız olmak istiyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:

BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNN!!! Gününüz güzel geçsin:KK64:
günaydın canım herkese günaydınlar

Gunaydin...........
günaydın :KK64:

84.1 kg ve 41. dukan gunu.

ben akşamları saat 17.00 - 18.00 gibi yemek işini bitirmiş oluyorum. son altı yedi aydır hep böyle bu. evde de genelde acıkırsam ya bir bardak süt yada bir parça peynir atıştırıyorum. bazende yogurt. ve akşam aç yatınca hem sabah hafif ve zinde kalkıyorum hem de sabah iştahla kahvaltı yapıyorum :KK69::KK69::KK69:

X