Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam, kızkardeşim 4.aşamada ve toplamda 20 kilo verdi, 17 si ilk 2 evrede, 3 ü güçlendirme de
herhangi bir sorun yok, protein perşembesi yapıyor, onun haricinde evde ne varsa onu yiyor, yani rejim yapmıyor, 1.5 ay oldu bir gram almadı
Dert etmeyin yola devam ...

Saol.ben guclendirmedeyim bir Hafta oldu.

canım ben çoğu zaman ayranı normal ayrandan içtim ve + bir etkisi olmadı ama tabi gene de light tüketmek daha mantıklı

Kızlar bende saydım şimdi Dukana başlayalı ne kadar olmuş diye de 10 gün olmuş ve 2.4 kilo vermişim ne diyosunuz normalmı yoksa yavaş mı gidiyorum acaba ya

bu güzel bir haber

goji berryi ben bir avuca yakın yiyorum genelde, goji berry ile ilgili sitelerden bakmıştım öyle bir bilgi vardı, çok zengin mineral ve vitamin içeriyor

evet goji berry fayadalı doğru diyorsun ama öle avuç avuç yiyemezsin maalesef. p günlerinde 1 yemek kaşığı s+p günlerinde 1.5 kaşık yiyebiliyorsun.
bu diyet için önemi ise vitamin deposu olması ve kabızlığı önlemesi
kullanılmasını şidddetle tavsiye ediyorum

o zaman bende hemen alayım başlayayım zira bende de kabızlık problemi başladı son 3 gündür.:18:

şimdi dr dan geldim kabızlık için tabi doğruyu söyledim oda bana kızdı bu tür diyetler yapınca bazı hücrelerimizin öldüğünden filan bahsetti ilaç vereyim ama 3günden fazla kullanma dedi bu tür ilaçlar hemen alışkanlık yapıyormuş zaten 10gündür kilom sabit oynama yok bide dr böle diyince iyice canım sıkıldı bide meyve bende sorun yaratmıyor çünkü normaldede meyve yemeyi sevmem dedim dr da

canım ben gittim sen hastaydın geldim gene hastasın noluyo saa yafff kendine diikat et umarım kötü bişi yoktur geçmiş olsun
itiraf ediyorum bazı sayfaları okumadan dün sabahtan okumaya devam ettim

simdi iyiyim canim bi günlük biseydi gecti allahtan.bende senin icin endiseleniyordum allahtan iyisin sinavlarin iyi gecmistir umarim.özlettin kendini valla.

Insallah canim,benim tek endisem Ramazan ayi..gecen senede 53 kiloydum ramazanla beraber 5kilo geldi simdi 54 oldum..ramazan yaklasiyor Allah'in izniyle bu sefer kilosuz atlatirim insallah.

yafff aynen yaaaa beni de tam 1 aydır bunun korkusu sardı walla
napcaz bilmiyorum ki...eve sokmasak pideyi,cartı curtu,eşime de kıyamam oruçlu oruçlu...e o yerken kendime nası kıyayım deme ama

simdi iyiyim canim bi günlük biseydi gecti allahtan.bende senin icin endiseleniyordum allahtan iyisin sinavlarin iyi gecmistir umarim.özlettin kendini valla.

çok sağol canıım iyiyim iyi.senin de iyi olmana sevindim.sınavlarım hala bitmedişimdilik iyi gidiyor bakalım.valla son günlerde forumdan başka yere giremez başka bişi yapamaz olmuştum ve bir gün kendime kızıp bilgisayarı kaldırdımşimdi gene çıkardım ama olsun çoğu gitti azı kaldı. sen de güçlendirmeye geçmişsin hayırlı uğurlu ola

Son düzenleme:

saol canim gectim 1 haftada 1 kilo vermistim 3 günder beri ipin ucunu kacirdim 600 gr geri aldim ama olsun persembe veririm insllh.

nasıl yani yağın içine sumu karıştıracaz ben pek anlayamadım

regl oldum yeni ve pazartesi sendromu. ve yine ağır tonaj çekiyorum
yarına çok enerjik ve mutlu hissedersin..

günaydınnnn arkadaşlar 7 günde 2.700 vermişimm

çok güzel birhaber kiloları vermek iyide geride gelmemesi daha önemli sizin paylaşımınız çok motive edici oldu..
Slm

bugun diyetteki 40. gunum.

20 gün sonra rejimi bozmak zorunda kaldım
Antalyaya gittim ve yemenin dibine vuruldu
1 günlük bozmadan sonra ne öneriyosunuz.
Emeklerim boşuna mı gitti???
1 günlük saf protein uygula birde 30 -45 dk spor ve 3 litre su yerleşmeden atarsın..

spor bu diyette çok çabuk etksini gösteriyor..

birde dr pko lu olduğumu söyledim buda kilo alımına sebep oluyor vermek zor oluyor diye kadın doğum dr görüşmemi söyledi pko luların kullanması gereken zayıflamaya yardımcı ilaç varmış buradada bikaç arkadaş pko lu olduklarını yazmışlardı ben şimdi doğum dr görüştüm rapor film reçete ne varsa al gel dedi ilaç yazacak

nasıl yani yağın içine sumu karıştıracaz ben pek anlayamadım

evet evet 2ölçek su 1ölçek yağ mesela kahvefincanını ölçek olarak kullanabilirsin bunu o kaba koy kullanmadan önce iyice çalkala. iyice çalkalamayınca malum su ile yağ birbirine karışmadığı için sadece altta kalan su çıkıyor.

diyelim tavuk mu yapcaksın tavada, tavaya bir fıs tavuğu koy altı pişince çevir bir fıs daha o kadar yapışmasın diye yapıyoruz sadece

sabahları kahvaltıdan yarım saat önce ye üstüne ılık su iç kahvaltını yaptıktan 1-2 saat sonra tuvalete çıkabilyorsun.umarım sana da iyi gelir

bizim kendi can kayısı kurusu kullanılsa..dukan amca fransız amaç lifli ve diyete uyan bir gıda ile kabızlık sorununu çözmek değilmi?nacizane düşüncem budur.bugün alışverişe çıkacam kendime gün kurusu alıcam..bakalım kilo vermemde ne gibi etkisi olucak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…