merhaba Konu ile ilgili bu yıl bir calısma yapan olmadı mı?ben 9 gundur yapıyorum 2 kg vermis durumdayım ama sanki devamı zor olacakmış gibi ilerliyor.bu yazan arkadaslardan 4.aşamaya geçen biri varmı bizimle paylassa sonuc istenilen gibi mi?
Teşekkürler..
kızlarrr cevap verin lütfennn
goji berry konusunda benimde bilgim yok cevaplayan biri olursa bende yararlanırım
Saol.ben guclendirmedeyim bir Hafta oldu.
Kızlar dün barbeküye davetlıydım..yaglı bır bucuk bardak ayran,ıkı köfte yagsız salata ve ızgara tavuk bana sabah +700 olarak döndü..oysa dıyete uygun yedığimi düşünüyodumayran dışında tabı..
Selam, kızkardeşim 4.aşamada ve toplamda 20 kilo verdi, 17 si ilk 2 evrede, 3 ü güçlendirme de
herhangi bir sorun yok, protein perşembesi yapıyor, onun haricinde evde ne varsa onu yiyor, yani rejim yapmıyor, 1.5 ay oldu bir gram almadı
Dert etmeyin yola devam ...
goji berryi ben bir avuca yakın yiyorum genelde, goji berry ile ilgili sitelerden bakmıştım öyle bir bilgi vardı, çok zengin mineral ve vitamin içeriyor
evet goji berry fayadalı doğru diyorsun ama öle avuç avuç yiyemezsin maalesef. p günlerinde 1 yemek kaşığı s+p günlerinde 1.5 kaşık yiyebiliyorsun.
bu diyet için önemi ise vitamin deposu olması ve kabızlığı önlemesi
kullanılmasını şidddetle tavsiye ediyorum
canım ben gittim sen hastaydın geldim gene hastasın noluyo saa yafff kendine diikat et umarım kötü bişi yoktur geçmiş olsun
itiraf ediyorum bazı sayfaları okumadan dün sabahtan okumaya devam ettim
o zaman bende hemen alayım başlayayım zira bende de kabızlık problemi başladı son 3 gündür.:18:
Insallah canim,benim tek endisem Ramazan ayi..gecen senede 53 kiloydum ramazanla beraber 5kilo geldi simdi 54 oldum..ramazan yaklasiyor Allah'in izniyle bu sefer kilosuz atlatirim insallah.
simdi iyiyim canim bi günlük biseydi gecti allahtan.bende senin icin endiseleniyordum allahtan iyisin sinavlarin iyi gecmistir umarim.özlettin kendini valla.
çok sağol canıım iyiyim iyi.senin de iyi olmana sevindim.sınavlarım hala bitmedişimdilik iyi gidiyor bakalım.valla son günlerde forumdan başka yere giremez başka bişi yapamaz olmuştum ve bir gün kendime kızıp bilgisayarı kaldırdım şimdi gene çıkardım ama olsun çoğu gitti azı kaldı. sen de güçlendirmeye geçmişsin hayırlı uğurlu ola
nasıl yani yağın içine sumu karıştıracaz ben pek anlayamadımAyy aynen ya bende heryere baktım internetten sipariş etmek istedim falan yine bulamadım sonra bir site buldum orda yazanı uyguladım şimdi onu kullanıyoum çok memnunum sizede yazayım.
şimdi öncelikle hani çiçek sularken kullandığımız fıs fıslar var ya onlardan alıyorsunuz bir tane ama alırken dikkat edin hepsinin ucu farklı yani hepsi başka türlü fışkırıyor en az fışkırandan seçin.
sonra içine 2 (su) ye 1 (sıvı yağ) ölçekle su ve yağ koyun bu kadar
Ama her kullanımdan önce köpük köpük olana kadar çalkalayın
Bence çok işe yarıyor
yarına çok enerjik ve mutlu hissedersin..
regl oldum yeni ve pazartesi sendromu. ve yine ağır tonaj çekiyorum
günaydınnnn arkadaşlar 7 günde 2.700 vermişimm
1 haftadır 58 üzerinde gezen kilom sonunda 57.6 oldu bari bunada şükürsenelerce 58 in altına hiç düşmemiş olmamın sıkıntısı sanırım,güçlendirmeye son 1 hafta bakalım 1 haftada ne kadar düşerse kardır artık
çok güzel birhaber kiloları vermek iyide geride gelmemesi daha önemli sizin paylaşımınız çok motive edici oldu..Selam, kızkardeşim 4.aşamada ve toplamda 20 kilo verdi, 17 si ilk 2 evrede, 3 ü güçlendirme de
herhangi bir sorun yok, protein perşembesi yapıyor, onun haricinde evde ne varsa onu yiyor, yani rejim yapmıyor, 1.5 ay oldu bir gram almadı
Dert etmeyin yola devam ...
Slm
bugun diyetteki 40. gunum.
1 günlük saf protein uygula birde 30 -45 dk spor ve 3 litre su yerleşmeden atarsın..20 gün sonra rejimi bozmak zorunda kaldım
Antalyaya gittim ve yemenin dibine vuruldu
1 günlük bozmadan sonra ne öneriyosunuz.
Emeklerim boşuna mı gitti???
kızlar bende dun yulaf kepegını 1,5 kasık
koftenın ıcıne koydum sogansızdı ama tadı cok guzel olmustu
esımde cok begendı hatta kızımda yedı
yasak degıldır degılmı kızlar
bugunde oglen yagsız ızgara et ve yanına bıraz haslama kabak yedım bıde yogurt
su konusunda ıse sanırım cosmus durumdayım 3litreyı buluyor
artık havalar cok sıcak
bırde askamları 45dk. spor yapıyorum sımdıden pantalonlarım bollasmaya basladı bıee
dukan amca sevıyoruz senıııı
şimdi dr dan geldim kabızlık için tabi doğruyu söyledim oda bana kızdı bu tür diyetler yapınca bazı hücrelerimizin öldüğünden filan bahsetti ilaç vereyim ama 3günden fazla kullanma dedi bu tür ilaçlar hemen alışkanlık yapıyormuş zaten 10gündür kilom sabit oynama yok bide dr böle diyince iyice canım sıkıldı bide meyve bende sorun yaratmıyor çünkü normaldede meyve yemeyi sevmem dedim dr da
nasıl yani yağın içine sumu karıştıracaz ben pek anlayamadım
sabahları kahvaltıdan yarım saat önce ye üstüne ılık su iç kahvaltını yaptıktan 1-2 saat sonra tuvalete çıkabilyorsun.umarım sana da iyi gelir