Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar birkaç gündür giremiyorum siteye misafirim var sayfalarda epey ilerlemiş çogunu okuyamadım artık ilk fırsatta okumaya çalışacağım arada soru soran olmuşsa cevaplayamadım kusura bakmayın okuyamadım çünkü:) hafta sonu ufak tefek kaçamaklarla devam ediyorum kiloda bir değişiklik yok kilo verenleri tebrik ediyorum herkese iyi kilo vermeler diliyorum şimdilik benden bu kadar birkaç gündür yazmayınca eksiklik hissettim kendinize iyi bakın bol bol kilo verin :)

öncelikle herkese merhaba,
yıllardır KK forumlarını takip ederdim ama ilk kez üye oldum ve yorum gönderiyorum.
bugün dukan'da 15. günüm, 5 gün atak devresinden sonra 1+1 şeklinde seyir dönemine geçtim.
63,7 ile başladım ve ilk bir haftada 2,2 kg vererek 61,5 oldum, ancak son bir haftadır aynı kiloda devam etmekteyim.
gerçi bu çarşamba da regl olacağım, ama en azından benzer örnekler yaşayan ve kilo vermeye devam eden varsa benim için bir umut olacak.
herkese sevgiler.

regl öncesi normal..regl sonrası değişmezse dukan amca kitabında 4 gün spor sürenizi 30 dk dan 60 çıkartın yazmış...farkı göreceksiniz ..

saol canim gectim 1 haftada 1 kilo vermistim 3 günder beri ipin ucunu kacirdim 600 gr geri aldim ama olsun persembe veririm insllh.

ay sorma ya ben artık dursun vermiim die ipin ucunu kaçırıp bikaçgün artılarda devam edip 2 gün dikkat edince hemen vermeye başlıyorum.dün sabah tartım 57.5 gösterdi

regl öncesi normal..regl sonrası değişmezse dukan amca kitabında 4 gün spor sürenizi 30 dk dan 60 çıkartın yazmış...farkı göreceksiniz ..

çok teşekkür ederim, regl sonrası sonucu merakla bekliyorum.
açıkçası bu rejim mantığıma çok uyduğu için sonuç almayıp bırakmayı istemiyorum.
gelişmeleri bildiririm.

vallahi orasına ben bilemicem senin kendi tercihin.benim bildiğim bu diyette meyve yasak ayrıca buraya daha önce bir diyetisyen yazıyordu ben kabız olduğumda bana kuru kayısı önerip 'belki daha uzun vadede hedef kilona ulaşmış olursun ama rahat edersin 'gibi bir yorum yapmıştı ama ben kullanmadım o yüzden nasıl bir etki yaratır bilemem

anladım şu an sıkıntım yok ..ama bir eksisi olacağını sanmıyorum:26:sen sanırım en denyimlilerimizdensin önerileirni dikkate alırım saol..
..hedef kiloma az kaldı kabızlık kötü bir durum kilo vermede önemli..magnezyum hapıda aldım ama inşallah gerekmez..goji bery bimde kurusu vardı almadım şimidede kalmamış yakınımda hiç aktar yok..

çok güzel bir mantık. biz onlara sahibiz. onlar bize değil dimi

Hayrola Yolandina???

pazartesi ve regl öncesi dönemdeydim. bazı özel sıkıntılar da tüy dikti. bir ödeme bekliyorum bir yerden bir gelseydi oda rahat edicektim. neyse ki regl teyze geldi de rahat ettim. bir an önce şu tartıya yansısın istiyorum yaa. ataktan beri 100 gr oynadı sadece çok can sıkıcı bir durum.

yarına çok enerjik ve mutlu hissedersin..:9

ben de öyle sanıyorum kardeş sagol

gojiberry türkiyede çok yaygın değil . ben çok nadirde olsa arada bir adet kuru incir yiyorum. ama oda hafta bir yada ikidir en fazla
geçmiş zamanlarda kayısının çok etkisini gördüm ben sabah aç karna bir bardak süt ile gün kurusu yada incir kurusu çok işe yarıyor.

dukangül ben atakta tam bir kilo verdim. sonra sadece 100 gr. bende şimd 61.5 te takılı kaldım. gerçi ben tartıda daha çok çıkıyorum ama. eger sen regl öncesi bu kiloda isen regl sonrasında gerçek kilonu daha düşük görürsün.
sabredelim görelim

beklemekten başka çare kalmadı yolanda, sağol

tamam mantıklıda aslında kuru incirm var..adet öncesi çok sıkıntı yaşamamak adna bu kadar detaylı araştırıyorum..yulaf kepeğide iyi ..ilk normal diyetimde sabahları 2 kaysı kurus ve su içiyordum birrde yatarken yiyordum çok iyi oluyordu hiç sorunda olmuyordu..dukana geçince bıraktım ve başat sorun oldu ..şimdi iyi amam dediğim gibi adet dönemine giryorum bu kadar irdelemem bundan..

beklemekten başka çare kalmadı yolanda, sağol
evet dukangülcüm beklicez ve görücez inşallah. değişimlerini benimle de paylaş lütfn sonuçta tamı tamına aynı kilodayız. gramlar dahil .. bide senin boy kaç ?

bende bugün regl oldum. yanımda bugün yemek için sadece bir tavuk budu vardı onu ögleyin yedim yogurtla şimdi de acıktım yine yogurt yiyorum ama sade yiyemem ben bunu hiç. içine minicik bi incir dogradım. siz yapmayın ama ben goji yerine incir tüketiyorum

Arkadaşlar Merhaba,

4 gündür kaçamağın dibine vurdum (pide, baklava, patates kızartması daha ne diiim) Eşim geldi napiiiim. Ama tartıda ne göriiim sadece 200 gr almışım.. walla süper oldu onca yememe karşılık..şimdi kaldığım yerden devammm..

Merhaba Arkadaşlar,
Dukanın sitesinde bana 3 gün atak önermişti ama ben 5 gün atak yaptım ve bugün seyire geçtim.
Hemde haftasonu yazlığa gittim annem bir sürü güzel yemek yapmıştı hiçbirini yemedim kendimi tebrik ediyorum

Evde Tefal hassas tartım var ama güvenemiyorum her seferinde farklı çıkarıyor ve 2 kilo eksik gösteriyor başlarken spor salonunda tartılmıştım bu akşamda salonda tartılacağım ama tabii akşam farklı çıkacak kilo umarım moralim bozulmaz ve en az 2 kilo vermişimdir.

Bu arada GOJI BERRY denen şey YABAN MERSİNİ Mİ?

teşekkürler canııım bu arada sen ne zaman gidiyosun kıbrısa

cnmm çok sevindim seni gördüğümenişanlım ev işini halletti benim gitmeme gerek kalmadı,kilomda iyice benimle inatlaşmaya başladı oyüzden bende kendi kendime 13 haziranda kaç olursam olayım güçlendirmeye geçmeye karar verdim düğün öncesi kendimi sıkmayım artık dedim hem sizde düğün arası zayıflarsın dediniz bakalım hayırlısı artık

kayısıylada kabızlığa çözüm bulabilirsiniz belki ama gojjynin sağlayacağı vitamin ve mineralleri kayısının sağlayacağını sanmıyorum,özellikle tam bi C vit deposu okadar et yiyoruz ama c vit almazsak demir tutulumu sağlanmıyo vücutta

kızlarrr cevap verin lütfennn

vitamin ihtiyacımızı karşılıyor,sabah aç karnına tüketip üstüne su içersen barsakları çalıştırıyor.bana göre en önemli özelliği akşam evdekiler meyve kuruyemiş tıkınırken gojilerinle oyalanabiliyosun tabiii günde 2 kaşığı geçmemek şartıyla.(kyulaf kepeğinden yaptığın keklere veya yoğurdada katabilirsin.dahasını bilen ekleyebilir tabii..

yardımlar için teşekkürler :)) ben spor aşamasına pek sadık kalmıyorum diyete başlamadan önce 1 aydır düzenli spor yaptığımdan şimdi günde 2 öğüne çıkardım sporumu. kilom fazla olduğu için çabuk gidecek diye düşünüyorum. gerçi asıl önemli olan verdikten sonra almamak, vermek bir nebze kolay fakat almak daha kolay :)) umarım herkes hedefine ulaşır, kendinize inanın ve güzel müzikler dinleyin :))):81:

teşekkurler

goji bery zaten kurutulmuş olarak satılıyor.kuru yemişçilerde de var .veya malatya pazarı kaplankaya gibi.bu arada ben goji bery nin içindeki minik tohumları ekdim 15 günde anca filizlendi şimdi 2-3 cm boyunda mini fidelerim var .belki büyürler ve taze gojibery meyvelerim olur tadını öğrenirim.umutla bekliyorum.mutlaka kullan sabah aç karnına bir kaçık gojiyi suda ıslat ye üstüne bol ılık su iç yarım saat bekle yulaf kepekli kahvaltı yap tuvalet sorunun kesin çözülür.kolay gelsin sanada bizede:))

en iyisi evdeki tartıya güvenmek,kendi tartını baz alırsan kilon için daha kolay olur sabahları aç karnına tuvaletten sonra tartılmak en uygunu.bu da anca evde olur. GOJİ BERRY Yaban mersini değil canım özellikleri de farklı görüntüsü de diğer adı yada türkçe si kurt üzümü anadoluda da yetişen yabani bir meyve türü google dan bakabilirsin özellikleri saymakla bitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…