ah ah kulağını çekmek lazım ama neyse bu seferlik affedildin bi daha böyle yapma yoksa dukan amcama söylerim
Diyetin 4.aşamasına gelmiş 59 yaşında bir doktorum.Geçen hafta kan tetkiklerimi yaptırttım.Kolesterolümdeki hafif yükseklikki Dukandan önce de aynıydı hiçbir olumsuzluk yok.Dediğim gibi protein yağsız olacak.Çok su içilecek.Gereği kadar da hareket edilecek.Armut tipli olduğum ve bazen yemeği kaçırdığım için 4.devreyi haftada iki gün protein şeklinde götürmeyi planlıyorum.Merak etmeyin.Yukarıdaki hususlara dikkat etmek şartıyla uygulanabilecek en basit diyet bu.
tamam söz veriyorum bi daha yapmıycam
merhaba Konu ile ilgili bu yıl bir calısma yapan olmadı mı?ben 9 gundur yapıyorum 2 kg vermis durumdayım ama sanki devamı zor olacakmış gibi ilerliyor.bu yazan arkadaslardan 4.aşamaya geçen biri varmı bizimle paylassa sonuc istenilen gibi mi?
Teşekkürler..
neden bunalımdasın hayırdır..
anlaştık o zaman
biz kadınlar ne garibiz değil mi bir gram oynayınca hemen az yiyoruz istediğimiz kiloya gelince hemen eski alışkanlığımıza dönüyoruzbiz böyle yaparsak dukan amca na'psın.
söylermisin vienna dukan amcanın suçu ne?
öncelikle kilo vermişsi, seni ve diger arkadaşları tebrik ediyorum. canım regl olamadım bu beni acayip sıkıntıya soktu. neyse ki beklediğim arkadaşım sonunda geldi. artık daha rahatım. bide sıkıntıdan haftasonum kaçamaklı geçti dikkat edemedim bu seferyolandacım sen çok uzun zaman da güzel sonuçlar almışsın bunun geçici oldugunu biliyosun bozma moralini
teşekkür ederim mysky.bu arada nickimi çok begeniyorum söylemeliyim ..Kilo verememenin en buyuk nedeni bu iste.!Dusunce gucunu iyi kullanman lazim..Kendine kilo veremiyorum..su icsem bile kilo aliyorum..ne yesem yariyor..Kilo veremiyorum..gibi komutlar sakin ama sakin verme..Bak cevrende ki kurdan gibi insanlara onlarda hep ayni seyi soyler..Yiyorum,yiyorum hic kilo almiyorum..Sende kendine bunu soyle cok ciddiyim..Soyledigimiz olumsuz seyler,kendimize olan telkinler kilo vermemizi engelliyor..Biliyor muydunuz eger yediginiz birseyden sonra cok pisman olursaniz vucut onu kiloya cevirmiyormus..Stres yok olursa kilolar gitmez..Bence super gidiyorsun tickerina baktim,harika..spor yapmaya devam
canım seyire geçeli haftalar oldu ama benim verdiğim kilo uvvvv söylemeye utanıyorum hatta söyleyemiycemama yinede pantolonlara rahat girmek ve aynada kendimi daha zayıf görmek mutlu ediyor dolayısıyla kilo verdim mi vermedim mi fazla takmamaya çalısıyorum nasılsa gidecek bu kilolar bugun yada haftalar sonra.
regl oldum yeni ve pazartesi sendromu. ve yine ağır tonaj çekiyorum
Tebrik ederim,
90'lardan inen biri olarak her keskin virajdan sonra insanın ne kadar mutlu olduğunu çok iyi biliyorum. Bende de sırada 75 virajı var!
kızlar pişirme spreyi bulabilen var mı? bu diyette yağ kullanamıyoruz ya pişirme spreyi süper olurdu. eskiden vardı ama kaç tane markete baktım hiçbirinde de yok
Ayy aynen ya bende heryere baktım internetten sipariş etmek istedim falan yine bulamadım sonra bir site buldum orda yazanı uyguladım şimdi onu kullanıyoum çok memnunum sizede yazayım.
şimdi öncelikle hani çiçek sularken kullandığımız fıs fıslar var ya onlardan alıyorsunuz bir tane ama alırken dikkat edin hepsinin ucu farklı yani hepsi başka türlü fışkırıyor en az fışkırandan seçin.
sonra içine 2 (su) ye 1 (sıvı yağ) ölçekle su ve yağ koyun bu kadar
Ama her kullanımdan önce köpük köpük olana kadar çalkalayın
Bence çok işe yarıyor
kızlar bende dun yulaf kepegını 1,5 kasık
koftenın ıcıne koydum sogansızdı ama tadı cok guzel olmustu
esımde cok begendı hatta kızımda yedı
yasak degıldır degılmı kızlar
bugunde oglen yagsız ızgara et ve yanına bıraz haslama kabak yedım bıde yogurt
su konusunda ıse sanırım cosmus durumdayım 3litreyı buluyor
artık havalar cok sıcak
bırde askamları 45dk. spor yapıyorum sımdıden pantalonlarım bollasmaya basladı bıee
dukan amca sevıyoruz senıııı