Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sizin gibi kişilerden böyle güzel yorumlar alınca dahada sarılıyorum şu diyete.gerçekten herşeyi dozunda yapınca tehlikeli değil tam tersine çok sağlıklı bir diyet.artık bu yeme alışkanlığım yaşam tarzı haline geldi bende.dısarı çıktığımda sağlıklı şeyleri seçiyorum bu diyetle istediğim kiloya gelsem bile bu alışkanlıktan vazgeçebileceğimi sanmıyorum:)

tamam söz veriyorum bi daha yapmıycam

anlaştık o zaman

biz kadınlar ne garibiz değil mi bir gram oynayınca hemen az yiyoruz istediğimiz kiloya gelince hemen eski alışkanlığımıza dönüyoruz biz böyle yaparsak dukan amca na'psın.

söylermisin vienna dukan amcanın suçu ne?

57 yaşında 4asamaya geçmiş bir doktorumuz var yolunuza devam edin diyor

onun suçu.... iyi bi insan olmak :))

yolandacım sen çok uzun zaman da güzel sonuçlar almışsın bunun geçici oldugunu biliyosun bozma moralini
öncelikle kilo vermişsi, seni ve diger arkadaşları tebrik ediyorum. canım regl olamadım bu beni acayip sıkıntıya soktu. neyse ki beklediğim arkadaşım sonunda geldi. artık daha rahatım. bide sıkıntıdan haftasonum kaçamaklı geçti dikkat edemedim bu sefer

teşekkür ederim mysky.bu arada nickimi çok begeniyorum söylemeliyim .. arada oluyor böyle. kilo verdim diye seviniyorum bi bakıyorum hoop bir kilodan fazla geri gelmiş. inan dukana başladığım noktaya geri döndüm ama buradaki arkadaşların dedigine göre regl dönemi 3 kiloya kadar agır gelenler ve arkasından patır patır kilo vermesi hızlanan arkadaşlar varmış.zaten regl dönemi metabolizma da hızlanıyormuş. bu dönemi verimli geçirmeyi düşünüyorum ve düşüşleri de ümitle bekliyorum. 9 kilo daha fazlam var onlar da gitsin de.. o kadar korkuyorum ki geri gelecek diye.. aylarımı aldı bu macera benim :26::26:

ben de sizinle paylaştığım pantolon maceramla avunuyorum işte

sureklı 59 küsür de cıkıp ınıydm .. haftasonu sabıtledim sonunda 59 um artık. 2 haftada 3 kg. verdim. dukana göre 2 kgm kaldı ama ben 3 daha vermek ıstyrm.
bu arada yulaf kepeğiyle kek yaptım yenmıcek gıbı degıl ama hıc zevk vermedı evde oylece duruyo aksam da peynırlı dereotlu çorek gıbı bısey yapcam bakalımnasıl olcak.

Son düzenleme:
kızlar pişirme spreyi bulabilen var mı? bu diyette yağ kullanamıyoruz ya pişirme spreyi süper olurdu. eskiden vardı ama kaç tane markete baktım hiçbirinde de yok

Kızlar dün barbeküye davetlıydım..yaglı bır bucuk bardak ayran,ıkı köfte yagsız salata ve ızgara tavuk bana sabah +700 olarak döndü..oysa dıyete uygun yedığimi düşünüyodum ayran dışında tabı..

kızlar pişirme spreyi bulabilen var mı? bu diyette yağ kullanamıyoruz ya pişirme spreyi süper olurdu. eskiden vardı ama kaç tane markete baktım hiçbirinde de yok

Ayy aynen ya bende heryere baktım internetten sipariş etmek istedim falan yine bulamadım sonra bir site buldum orda yazanı uyguladım şimdi onu kullanıyoum çok memnunum sizede yazayım.

şimdi öncelikle hani çiçek sularken kullandığımız fıs fıslar var ya onlardan alıyorsunuz bir tane ama alırken dikkat edin hepsinin ucu farklı yani hepsi başka türlü fışkırıyor en az fışkırandan seçin.
sonra içine 2 (su) ye 1 (sıvı yağ) ölçekle su ve yağ koyun bu kadar

Ama her kullanımdan önce köpük köpük olana kadar çalkalayın
Bence çok işe yarıyor

ben de onu buldum şimdi about bişey site :) mecburen öyle yapıcam ben de. tavaların dibini kazımaktan mahvoldum, tefal reklamlarında çıkıcam böyle devam ederse. hayret bunu nasıl fiyatının üç beş katına gitiigidiyoda satmıyorlar ona şaşırdım bir de ben.

1 haftadır 58 üzerinde gezen kilom sonunda 57.6 oldu bari bunada şükür senelerce 58 in altına hiç düşmemiş olmamın sıkıntısı sanırım,güçlendirmeye son 1 hafta bakalım 1 haftada ne kadar düşerse kardır artık

kızlar bende dun yulaf kepegını 1,5 kasık
koftenın ıcıne koydum sogansızdı ama tadı cok guzel olmustu
esımde cok begendı hatta kızımda yedı
yasak degıldır degılmı kızlar

bugunde oglen yagsız ızgara et ve yanına bıraz haslama kabak yedım bıde yogurt
su konusunda ıse sanırım cosmus durumdayım 3litreyı buluyor
artık havalar cok sıcak
bırde askamları 45dk. spor yapıyorum sımdıden pantalonlarım bollasmaya basladı bıee

dukan amca sevıyoruz senıııı

yok cnm yasak değil ben soğan rendeliyorum, çok az sarımsak ve kimyon vs baharatlarıda olunca bildiğimiz köfte gibi oluyo

20 gün sonra rejimi bozmak zorunda kaldım
Antalyaya gittim ve yemenin dibine vuruldu
1 günlük bozmadan sonra ne öneriyosunuz.
Emeklerim boşuna mı gitti???

:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…