Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

talha ben de haftada 1 tartılıyorum. 83le başladım 2 haftada 78 e düştüm ama bu hafta hiç vermemişim. Kaçamak da asla yapmıyorum. Anlamadım ama fazla da kafayı takmadım. Arada duraklamanın olduğunu bütün kızlar söylüyor zaten. Suya gelince 3 lt böbrekleri yorabilir belki, yani böle şeyler okudum. Aslında ben de çok sıvı tüketiyorum, ağız kuruluğu yapıyor bende
Sıkılma moralini de bozma.. Kiloların SAHİBİ sensin, ONLAR SENİN değil. Bir sahip gibi davranıp onları istediğimiz yöne sürelim.... Derim ben .-))))))

20 gün sonra rejimi bozmak zorunda kaldım
Antalyaya gittim ve yemenin dibine vuruldu
1 günlük bozmadan sonra ne öneriyosunuz.
Emeklerim boşuna mı gitti???

20 gün sonra rejimi bozmak zorunda kaldım
Antalyaya gittim ve yemenin dibine vuruldu
1 günlük bozmadan sonra ne öneriyosunuz.
Emeklerim boşuna mı gitti???

yok yok hemen yelkenleri suya indirme, ama şimdi tartılma belki fazla çıkarsın boşuna moralini bozma, hemen diyete odaklan. bende de aynı durum oldu toparladım ardından hatta kendime çok kızdım gittim spora yazıldım bu gün platese başlıyorum inşallah.

Evet bugün yeniden devam ediyorum
PEs etmedim allahtan.
Ancak devam edersem bunalıma girmem bozduğum için

merhaba arkadaşım valla kayıp aranıyor diye ilan vericektik.neyse iyisin sınavlarında başarılar diliyorum.
ayy alemsin canım yaaa.evet yoklama tamamdır shahdaroba burda
sınavlarını bitir hemen eve dön bekliyoruzzzzz

başarılar bu arada canım
hakikaten evim gibi oldu burası haabaşka biyeeree gidemiyorum

cnm sınavlarında başarılarrr en kısa zamanda seni aramızda görmek dileğiyle
teşekkürler canııım bu arada sen ne zaman gidiyosun kıbrısa
cok tesekkurler. gercekten mendili nerede shahdarobanin?

burdayım burda hala halay başını çekiyorumm
özledim çok sizi yaa
bu arada kahverengicim tatlım çok geçmiş olsun umarım iyileşmişsindir yaa

Son düzenleme:
Günaydın arkadaslar dün gece vücudum uyuşmadı çok şükür hafif bı karincalanma oldu gerçi ama iyiyim.tabi yinede yarın doktora gidicem.bu arada dün çok yedim 300 gr almsim
canım ben gittim sen hastaydın geldim gene hastasın noluyo saa yafff kendine diikat et umarım kötü bişi yoktur geçmiş olsun
itiraf ediyorum bazı sayfaları okumadan dün sabahtan okumaya devam ettim

Herkese merhaba, geçen haftayı tamamen seyahatte geçirdikten sonra hayatımda ilk defa kilo almadan eve döndüm :)))))))))
Bu arada yediklerim evdekilere göre daha yağlı da olsa bir öğünlük çin yemeği ve suşi hariç diyetimiğ hiç bozmadım, kilom aynı kaldı

ayy kahverengi ,şuanda büyük ihtimalle daha da çok vermişsindir,ben geçmişi okumaya çalışıyorum,bunu okuyunca sevindim,cevap vereyim dedim..tebrikler canım...
ya sen böyle kötümser gitmesene 74 ü gördüysen 74'tür

çok sevindim canım.

bende 58den aşa inemiyorum durdu kilom oy ben başımı alıp nerelere gideeeeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…