bir haftadır aynı kilodayım değişmedi diyeti hiç bozmadığım halde morelim çok bozuk inşallah vermeye devam ederim verdiğim zaman yine yazarım size ben 3 lt su içiyorum acaba bu böbrek için bir tehlike oluştururmu kitapta 1,5 2 lt yazıyor bana morel verin çok sıkılıyorum benim için dua edin.....
günaydın kızlar
benden hiçte iyi haberler yok hala. acayip bunalımdayım
20 gün sonra rejimi bozmak zorunda kaldım
Antalyaya gittim ve yemenin dibine vuruldu
1 günlük bozmadan sonra ne öneriyosunuz.
Emeklerim boşuna mı gitti???
20 gün sonra rejimi bozmak zorunda kaldım
Antalyaya gittim ve yemenin dibine vuruldu
1 günlük bozmadan sonra ne öneriyosunuz.
Emeklerim boşuna mı gitti???
Slm
bugun diyetteki 40. gunum.
yok yok hemen yelkenleri suya indirme, ama şimdi tartılma belki fazla çıkarsın boşuna moralini bozma, hemen diyete odaklan. bende de aynı durum oldu toparladım ardından hatta kendime çok kızdım gittim spora yazıldım bu gün platese başlıyorum inşallah.
kessinlikle değil. Hemen ipleri eline al daha fazla uzatmadan arayı, göreceksin düzelecek.-)
merhaba arkadaşım valla kayıp aranıyor diye ilan vericektik.neyse iyisin sınavlarında başarılar diliyorum.
hakikaten evim gibi oldu burası haasınavlarını bitir hemen eve dön bekliyoruzzzzz
başarılar bu arada canım
teşekkürler canııım bu arada sen ne zaman gidiyosun kıbrısacnm sınavlarında başarılarrren kısa zamanda seni aramızda görmek dileğiyle
cok tesekkurler. gercekten mendili nerede shahdarobanin?
maşallahya 40 günde 6 kilo süper valla darısı hepimizin başına.:90:
arkadaşlar goji berry i nasıl tüketiyosunuz ve ne işe yarıyor?
Son iki-uc hafta cok agir hastalandim. Ve baldir, cikolatadir, cerezdir hep yedim.
Sen 40 gunde daha fazlasini verirsin.
kızlarrr cevap verin lütfennn
canım ben gittim sen hastaydın geldim gene hastasın noluyo saa yafff kendine diikat et umarım kötü bişi yoktur geçmiş olsunGünaydın arkadaslar dün gece vücudum uyuşmadı çok şükür hafif bı karincalanma oldu gerçi ama iyiyim.tabi yinede yarın doktora gidicem.bu arada dün çok yedim 300 gr almsim
ben de bugün tartıda 74.7 gördüm ama yok artık olmaz bu kadar da dedim. yerini değiştirdim. 75.4 çıktı ordadaben 74.7yi görmemişim gibi düşünüyorm o yzden halbuki her zaman tartıldığım yerdeydi.. neyse bakalm 74lü sayılar gördüğüme inanmıyorum.. 1,5 ay önce filan 84'lerdeydm ben zaten o 84ü gördüğüm anda buna bir dur demeli dedim ve öyle karar verdim diyet yapmaya. 84ü görmek lazımmış demek :)
hastalıkta daha hızlı kilo veriyorum sanırım... Dünden itibaren yediğim penisilin etkisinden midir nedendir bilmem yediğim herşeyin tadı iğrenç geliyor. Puding bile. Yorucu saatlerden sonra eve gelip puding yemeyi düşündüm ve ağzıma aldığımda çıkartasım geldi, kola bile , tüm yemekler. dolayısıyla pek bişiy yiyemedim.
Slm
bugun diyetteki 40. gunum.
1 haftadır 58 üzerinde gezen kilom sonunda 57.6 oldu bari bunada şükürsenelerce 58 in altına hiç düşmemiş olmamın sıkıntısı sanırım,güçlendirmeye son 1 hafta bakalım 1 haftada ne kadar düşerse kardır artık