slm kızlar gen haftadan berı tolam 2800 daha vermısım bugun tartıldım cok mutlu oldum bır bucuk ayda bı kılo daha versem ne ısterım baska:))) gercı daha cok yolum var ama olsun bu bıle guzel valla toplamında yaklasık 14 kılo vermıs oluyorum ama 20 25 kılo daha vermem gerekvereblırmıyım sızce ya
ben geçen hafta 5/2 yapmştım, 5 günde protein yaptım o zaman 1/1 döneyim.... deneyenler ne diyor arkadaşlar... büneyeye göre değşyormu yoksa...
Canim buyuk gecmis olsun yeniden.
Kizlar Kahverengiyi endokrinci bir doktora gondermistim. Uzun sure ayni kiloda takilmisti. Haftalarca. Istanbul gezimizdeki anlattiklarindan da yola cikarak, bana tiroid sorunu olabilecegini dusundurdu. Bugun Kahverengi tum analizlerini yaptirdi. Tiroidde bir problem yok. Genel olarak vucudu da cok iyi. Bu arada vucudunda bir enfeksiyon kaynagi oldugu goruldu.
Canim benim bana telefon actiginda agliyordu. Gittim yanina. Dahiliye uzmani doktoruyla da gorustum. Biraz penisilin yiyecek kalcadan ama iyilesecek.
Arkadasimiza moral verirsiniz diye yaziyorum. Ozellikle dukan yapmakta gordugum en istikrarli arkadas.
Herkese sevgiler....
MUKEMMELSIN KAHVERENGI............
sen de süpersin kahverengi de süper...ikinizi de tanımadan seviyorum...iyiki sen de onun yanındasın..çok geçmiş olsun kahverengi...çok üzüldüm..merak etme biz seni burda bekliyoruz gözlerimiz yollarda..umarım mesajımı okuyabilirsin canım...
sen de süpersin kahverengi de süper...ikinizi de tanımadan seviyorum...iyiki sen de onun yanındasın..çok geçmiş olsun kahverengi...çok üzüldüm..merak etme biz seni burda bekliyoruz gözlerimiz yollarda..umarım mesajımı okuyabilirsin canım...
kahverengi21 arkadaşım çok geçmiş olsun..diyette olduğumuz için farklı bişeyden rahatsızlansak bile hemen acaba diyettenmi die düşünmeden edemiyoruz normal olarak..havalarda maalesef tam hastalık havaları..bida tekrarlanmasını diliyorum:)..goldenvenus tahlil sonuçlarına çok sevindim..geçen hafta arkadaşımda tahlil yaptırdı..ilaçla giderilemeyen insülin direnci bile düzelmiş..doktor ne yapıyosan devam et demiş:)aynen seninki gibi tahlil sonuçları eskisine göre son derece moral vericiydi..hemen beni aradı diyetimiz tescillendi demir eksikliğim bile normale dönmüş dedi..normalde çok kansızlık problemi vardı..açıkcası eskiye göre son derece sağlıklı beslendiğimi düşünerek benim aklıma zararlı olduğu gelmiyodu pek diyetimizin..ama yinede daha bi gönül rahatlığı içinde yapıyorum ve tavsiye edebiliyorum aklında soru işareti kalanlara..zaten beni gören herkes hemen napıyosun nasıl zayıfladın die soru yağmuruna tutuyo:)sağlık çok önemli ne olursa olsun insan kendini dinlemeli ve farklı bişey gözlemliyosa hemen doktora başvurmalı..ayrıca zayıflatmaktan öte dukan diyetinin bi faydası daha oluyo bize bu anlamda kendimizi dinliyoruz ne güzel:)
slm kızlar gen haftadan berı tolam 2800 daha vermısım bugun tartıldım cok mutlu oldum bır bucuk ayda bı kılo daha versem ne ısterım baska:))) gercı daha cok yolum var ama olsun bu bıle guzel valla toplamında yaklasık 14 kılo vermıs oluyorum ama 20 25 kılo daha vermem gerekvereblırmıyım sızce ya
sen bu gidişle benim kiloları da verirsin korkarım ki
bu nedir yaaawww.haftada 3 kilo neredeyse,1.5 aydA da 10 kilo...maşallah diyor biz kıskançların nazarının değmemesi için nazar poncuunu yapıştırıveriyorum
merhaba kızlar ben geldim
süper bişi oldu. bugün iş çıkışı eve gelmeyi canım hiç istemedi. avm ye gittim. yaklaşık 10-15 gün önce dar geldiği ve daha büyük bedeni olmadığı yüzüme yüzüme vurulan skinny kot pantolonun 30 bedenin denedim. ve bu kez ne oldu biliyor musunuz !
olduuu evet o daha 10 gün önce bana olmayan darr kesim düşük beden pantolon bana olduuu.. hiç kotum olmadığı için satın aldım
bir iyi haber daha dar geliyor diye iade ettiğim de 44,90 iken ben bugün 38,0 a almış oldum
süper bişi oldu. bugün iş çıkışı eve gelmeyi canım hiç istemedi. avm ye gittim. yaklaşık 10-15 gün önce dar geldiği ve daha büyük bedeni olmadığı yüzüme yüzüme vurulan skinny kot pantolonun 30 bedenin denedim. ve bu kez ne oldu biliyor musunuz !
olduuu evet o daha 10 gün önce bana olmayan darr kesim düşük beden pantolon bana olduuu.. hiç kotum olmadığı için satın aldım
bir iyi haber daha dar geliyor diye iade ettiğim de 44,90 iken ben bugün 38,0 a almış oldum
caktırma aramızda kalsın kocam yanımda mac seyredıyor haberı yok bı de zayıflama ılacı kullanıyorum onund etkısı cok oldu:)))
ben de atak evremin 2. gününde çiğküfte yemiştimmm:26:
tebrik ederim:)nacizane bişi sölemek istiyorum...dukan diyeti yaparken ilaç kullanmaya bence hiç ama hiç gerek yok..fazla kilon olduğundan sözetmişsin belkide bunları bitek diyetle veremem diye düşündüğünden ilaçla desteklemek istiyosundur...ama sana moral olsun die tekrar yazıyorum döne döne ben bu kadar kilo verdim diye değil:))benimde kilom çok fazlaydı..5 ayda 22 kg verdim..7-8 daha vermek istiyorum ve zorlanmadanda veriyorum..biraz sabırlı olursak zafer çok uzakta deil..hem fazla kilosu olanlar daha avantajlı daha çabuk sonuç oluyo:)kolaylıklar ve basarılar diliyorumm
valla ne yalan söyleyyim benim süt dışında peynir yoğurtum light değil.normal kullanıyorum.peyniri kaynar suya koyup 10 dk bekletiyorum tuzu yağı bayağı gidiyor ama gidipte light ürün almadım.mesela tavuğun sürekli göğsünü yemiyorum.haşlıyorum derisi hariç her yerini yiyorum.bu belki bayağı yavaşlatabilir kilo vermemi ama ömrüm boyu light ürün yiyemeyeceğim için hiç başlamadım hata mı ettim acaba:44::44:
işte o benim benimcnm ben atak dönemi dahil diyetin ilk 1.5 ayı hiç kaçamak yapmadım ve atakta 2 kilo verdim ancatotalde verdiğim kiloda ayda ortalama 4 kilo civarı.bide kıyafetlerımden hiç verdim gibi gelmıyo demişsin benim hiç spor yapmadan(ama düğün koşturmacası var sürekli çarşı pazar geziyorum )ılk 3 haftadan sonra ust bedenımde yaklasık diyetın 35-40. gununden sonrada alt bedenimde farkı hissetmeye başladım ve şuan 2 ay oldu yaklasık 8 kilo gitti ve benim eski kıyafetlerımın bazıları bol bile geliyo oyüzden hiç merak etme biraz zaman tanı bedenine,yavas yavas gıttıgı için ılk etapta farkedilmıyo sonra bi bakıyosunkı gecen hafta olmayan pantolona girivermişsin
dukancım tavuk gögsnü bende öyle yapıyorum. fileto olarak kesiyorum sonra bıcagın tersiyle dövüyorum yumuşacık oluyo. kekik ve kararbiberle tatlandırıp yagsız tavada ızgara yapıyorum harika oluyorBen wok tavaya az su koyuyorum, tavuklari yerlestiriyorum, uzerine her birine ikiser damla soya sosu dokuyorum. cam kapagi kapatip pisiriyorum. arada da ters ceviriyorum. kekik cok yakisiyor.
bi de ben bunu tavuk gogsunu ilk aldigimda kasapta ortadan ikiye ayirtip pirzola gibi dovduruyorum. incecik oluyor. daha cok porsiyon cikiyor bana. gerci esim ve kizim cok begeniyorlar bunu. dondurucudan cikinca 10 dkda cozunuyor ince oldugu icin. hemen pisirmeye geciyorum.
ay cnm çok sevindim senin adına o 30 bedende bikaç hafta sonra olmıcak ve daha darlarını alıcaksın hiç merak etmezaten bayanlar için şu kıyafet konusunun verdiği hazdan büyük bişey yok sanırım
çok sevindim yolanda:)) yaw ben bile motive olurum bu habere seni düşünemiyorum:)her türlü kardasın valla tebrikler:))hep halay çekmek istemiştim burda sana kısmetmiş:))tey tey teyyy
asıl sen nörüyon burda?yolanda sen nöruyon bakım burda:87::87: