Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ha ha, rekor bende,
ben evlendiğimde 90 kiloydum

Hayır, o yuaf ezmesi, müslinin de içinde bulunan şey

aman allahım 13 günde yarıya gelmişim,haftada bir öğüncük mutlu oalacağım günlere ne kadar kaldı acaba?...

Ne güzel 9 kilo gittikten sonra yavaş yavaş eski kıyafetlerime girmeye başlayınca yemeyede başşladım ben eskisinden de zayıf olmak istiyordum halbuki.....Ne yapsam ne düşünsem acaba?

Son düzenleme:
Ne güzel 9 kilo gittikten sonra yavaş yavaş eski kıyafetlerime girmeye başlayınca yemeyede başşladım ben eskisinden de zayıf olmak istiyordum halbuki.....Ne yapsam ne düşünsem acaba?

cnm aynı durum bende de oldu eski halime dönünce bi rehavete kapıldım ve aynen eskisinden daha zayıf olmak istiyorum açtım kitaptan güçlendirme evresini yeniden okudum ve tekrar gaza geldim Dukan gerçekten diyetteki insanların psikolojisine çok uygun şekilde yazmış kitabı,o ilk okuduğum zamanki gazı yeniden aldım ve yeniden asıldım diyete,sende kitabın varsa aç oku cnm gerçekten çok işe yarıyo,geç olmadan toparla kendini asıl yeniden

ay kizlar maasallah oku oku bitmedi bi ögleden sonra giremedim cosmussunuz.benim dün protein persembemdi 400 gr verdim güclendirmeye 50.800 le basladim pazertesi ve bugün tam 50 kiloyum 800gr verdim normalde bile bu kadar veremiyordum sasirtici ve güzell kahverengi gecmis olsun canim insallah tez vakitte sagligina kavusursun allah dermansiz dertler vermesin.

Selamlar, uzun suredir vakit bulamiyorum siteye bakmaya, benden sonra 500 sayfa olmus donup de okuyamayacagim ama benimle ayni anda yapan herkes de birakti saniyorum, neyse yine de su anda diyeti yapanlari motive etmek icin yazmak istedim, ben de 11 mart-1 mayis arasi yapip yani bir bucuk ayda 7 kilo verdim, sonra is geregi bir kac ay baska bir sehirde yasamam gerekti ve ogle yemekleri oyle berbat ki mecburen sabitlemeye gectim, saf protein yapmak zor oluyordu cunku, bu arada arka arkaya odul gunleri yaptigim oldu, odul olsun diye degil caresizlikten biraz da, neyse yine de dikkat ediyorum ve 3 kilo daha gitmis bir ayda, ama artik iyice yavasladi hem direnc hem de menulerimin dukana uyumsuzlugundan saniyorum, her neyse size diyecegim kacamaklari ya da duraklama donemlerini falan hiiic ama hiiic kafaniza takmayin, bence yuruyus kosu vs kesin cok etkili oluyor, ben ne yersem yiyim hastalik bisi olmadikca her gun yurudum ya da kostum, bu diyet kesinlikle yaglardan goturuyor ve seluletlere karsi da cok cok etkili, lutfen birakmayin arada iradenize yenilin ama sonra geri donun daha once yazmistim ama diyete yeni baslayanlar icin tekrar soyliyim, bir ay sonunda tahlil yaptirmistim, kolestrolum biraz sinirin ustundeydi ama doktorlar onemli olmadigini diyetten kaynakli oldugunu soylediler, "kilolar da en az o kadar zararli yuruyus kolestrol icin bire birdir, diyetini bitir sonra sebzelere agirlik verirsin" dediler herkese kolayliklar ve basarilar diliyorum

k,tap var ama öncesinde de ben değil eşim okuyup bana öatlemişti ben de yeniden okuyayım .Teşekkür ederim.....

en komik gruplar da şu diyet grupları. ay siz varya böyle kasarak bir gram bile veremezsiniz koca koca şeylerle kallırsınız.

tebrik ederim canım
kahverengi bir türlü fırsatım olmadı geçmiş olsun canım benim..
bugün çok erken kalktım. şişkinliğim devam ediyor. can sıkıcı rakamlar görüyorum tartıda ama sebebini de bildiim için takmamaya gayret ediyorum

günaydınn:)sabahın köründe kalkmaktan nefret ediyorum ama alışmışım saat 7:15 de kurulmuş saat oldum:)kahvemi içip yürüyüşe çıkıcam..herkese güsel birgün diliyorum:119:

günaydın sadecacım
eşim sabah 05.30 da geldi beni de erkenden uyandırdı yaramaz. bende bi daa uyuyamadım. akşam da aç yatmıştım karnımı doyurim dedim. bu saatte ben burada yürüyüşe gidemem valla .. birazdan belki markete flan giderim , yürüyüş olur

canım ya kilo vercem diye bence bebiki erteleme hamileligin ayrı bi güzelligi var hem artık insanlar biliçlendi hastanelerde artık ücretsiz hamile plastesi yaptırılıyor birazda kontrolu yersin +bebegini emziren annegünde sadece süt ürettigi için 2000 kalori harcıyo anlıcan bebegini emzirirsen daha hızlı kilo verirsin ben cocuklarımı emzirirken daha hızlı kilo verdim korumayı beceremedim bebegini kucagına aldıgında anlayacaksın hiç bisey onu ertelemeye deymez

kitapta sigara ile ilgili bir bölüm var orayı okusana belki yardımcı olur bende eşimle tanıştıgımda içiyordum sonra bi arkadasımla iddaya girdik sende içki içme dedim (sigara içmiyodu o) bana ben ayda yılda bi içiyorum senin gibi yarım saatte bir zehirlenmiyorum demişti onun uzerine birakmıstım ve kilo almak şöyle dursun üstüne 3kilo vermiş çok güzel fit bi genç kız olmustum ah ahhhhhhhhhh eski günler

bu arada günaydınnnnnn dün çok yogundum geçmişi okuyorum : 10 günluk atakta5.400 verdim bugun ps geçtim inşallah devamı gelir

teşekkür ederim Mysky diyetle alakalı br problem yok yazmştık. Dukan açıklamştı. Enfeksiyon varmş. penisilin iğnesi yiyorm sabah akşam. öyle.

teşekkürler yolanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…