- 22 Mayıs 2011
- 584
- 139
- 43
tebrikler ya ne güzel haberler kendi eski günlerimi hatırladım 65 kilo olduğum günlerde ne zevkti alışveriş yapmakmerhaba kızlar ben geldim
süper bişi oldu. bugün iş çıkışı eve gelmeyi canım hiç istemedi. avm ye gittim. yaklaşık 10-15 gün önce dar geldiği ve daha büyük bedeni olmadığı yüzüme yüzüme vurulan skinny kot pantolonun 30 bedenin denedim. ve bu kez ne oldu biliyor musunuz !
olduuu evet o daha 10 gün önce bana olmayan darr kesim düşük beden pantolon bana olduuu.. hiç kotum olmadığı için satın aldım
bir iyi haber daha dar geliyor diye iade ettiğim de 44,90 iken ben bugün 38,0 a almış oldum
peki ne kullanıyorsun canım yaa merak ettim...caktırma aramızda kalsın kocam yanımda mac seyredıyor haberı yok bı de zayıflama ılacı kullanıyorum onund etkısı cok oldu:)))
tebrik ederim:)nacizane bişi sölemek istiyorum...dukan diyeti yaparken ilaç kullanmaya bence hiç ama hiç gerek yok..fazla kilon olduğundan sözetmişsin belkide bunları bitek diyetle veremem diye düşündüğünden ilaçla desteklemek istiyosundur...ama sana moral olsun die tekrar yazıyorum döne döne ben bu kadar kilo verdim diye değil:))benimde kilom çok fazlaydı..5 ayda 22 kg verdim..7-8 daha vermek istiyorum ve zorlanmadanda veriyorum..biraz sabırlı olursak zafer çok uzakta deil..hem fazla kilosu olanlar daha avantajlı daha çabuk sonuç oluyo:)kolaylıklar ve basarılar diliyorumm
umraım bende vererım bu kılolarımı artık sıkıldımvalla bende zayıf olmak ıstıyorum artık valla sırf dahada kılo alıcam dıye cocuk yapamıyorum olum buyuyor ve ben ona kardes vermek ıstıyorum aslında bı nedenıde baya bı zayıflamak ve oluma bı kardes daha yapmak tek buyumesını ıstemıyorum
yani cuma akşamı bu gece millet sabaha kadar dancedance ama benim uykum geldi .eşim de yolda geliyor. evde kimse de yok. napem en iyisi uyuyim ben
iyi geceler herkese sevgiler selamlar yoliden
tebrikler ya ne güzel haberler kendi eski günlerimi hatırladım 65 kilo olduğum günlerde ne zevkti alışveriş yapmakdarısı başımıza...
peki ne kullanıyorsun canım yaa merak ettim...
tebrikler valla süpersinnnn...
evet bende evleneli 2 ay oldu yaşım 30 sırada çocuk var ama hamileliğimde millet sadece kilo alıyorum sanmasın diye önce zayıflamak istiyorum. benim bi arkadaşım vardı zaten kiloluydu hamile kaldı hiç belli olmadı sanki dahada kilo almış gibi oldu . insanlar ne kadar kilo aldın deyince ağlıyordu. kimse anlamıyordu hamile olduğunu ... bende öle olmak istemiyorum[
evet ya bıde hamıle oldadanda hamılemısın dıyoarya o zaman cok uzuluyorum allahtan boyum uzun yok sa daha kotu olurdu halım ablam bıle bızımle dala gecıyor:))) esımle bana dıkkat edın yolda carpısmayın sonra top gıbı yuvarlanırsınız valla dıyo bıze:)))allahtan esımde kıloluda yuzume vurmuyo hıc kılolarımı o
tebrikler ya ne güzel haberler kendi eski günlerimi hatırladım 65 kilo olduğum günlerde ne zevkti alışveriş yapmakdarısı başımıza...
peki ne kullanıyorsun canım yaa merak ettim...
tebrikler valla süpersinnnn...
evet bende evleneli 2 ay oldu yaşım 30 sırada çocuk var ama hamileliğimde millet sadece kilo alıyorum sanmasın diye önce zayıflamak istiyorum. benim bi arkadaşım vardı zaten kiloluydu hamile kaldı hiç belli olmadı sanki dahada kilo almış gibi oldu . insanlar ne kadar kilo aldın deyince ağlıyordu. kimse anlamıyordu hamile olduğunu ... bende öle olmak istemiyorum[
evet ya bıde hamıle oldadanda hamılemısın dıyoarya o zaman cok uzuluyorum allahtan boyum uzun yok sa daha kotu olurdu halım ablam bıle bızımle dala gecıyor:))) esımle bana dıkkat edın yolda carpısmayın sonra top gıbı yuvarlanırsınız valla dıyo bıze:)))allahtan esımde kıloluda yuzume vurmuyo hıc kılolarımı o
ve sormussun onu cevaplamayı unuttum zenıcal alıyorum on gundur
canımmm teşekkür ettim ama arka sayfada kaldı :)) çok teşekkürler zahmet verdik ablana da sana da :))
ay çok teşekkür ederim vuvuuu :) ben de seni çok seviyorum. herkesi seviyorum ihihi :) gelip bakıyorum msjlara okumam mı :) çok saol tekrardann :)
ve sormussun onu cevaplamayı unuttum zenıcal alıyorum on gundur
canım ya ben onu kullanmamanı öneririm. ben xenical i yıllar önce tavsiye üzerine aldım... 3 . günüydü ben oturuyorum öylece. sonra burnuma pis bir koku geldi bakındım şöyle ayağa kalktım ki oturduğum yer koskocaman bir yuvarlak olmuş yağ akmış gitmiş kırmızımsı sarımsı bi renk ve ben koku olmasa hissetmedim kesinlikle... korkudan hemen bıraktım ... hem bu diyetle o ağır gelmiyor mu sana ... bence biraz araştır ve düşün ya valla ...
canım ya ben onu kullanmamanı öneririm. ben xenical i yıllar önce tavsiye üzerine aldım... 3 . günüydü ben oturuyorum öylece. sonra burnuma pis bir koku geldi bakındım şöyle ayağa kalktım ki oturduğum yer koskocaman bir yuvarlak olmuş yağ akmış gitmiş kırmızımsı sarımsı bi renk ve ben koku olmasa hissetmedim kesinlikle... korkudan hemen bıraktım ... hem bu diyetle o ağır gelmiyor mu sana ... bence biraz araştır ve düşün ya valla ...
bak korkuttun benı sımdı.aslında senler once bana bı arkadasım bana bır paket vermıstı ozamanlar fazla da kılom yok kullanmadım fazla yanı anlamadım nasıl bısey .sonra komsularım falan cok memnunuz falan demıslerdı .gecen gun annemlerın sıtesınde spor yaparken ordakı kadınlarla sohbet ederken bundan bahsettıler harıka bı ılac ama pahalı oldugu ıcın alamıypruz falan dedıler dedım ben alıcam bı denıcem zaten ıcınde bı aya dayanmıyacak kadar var 28 gunluk falan kaldı onları bıtıreyım olmazsa dahada almam madem o kadar para verdım bıtıreyımdemı ılacı:))) eczacı en etkısı olmayan ılac bu dedı bana obezlere falan receteyle verıyolarmıs doktorlar
28 gunluk degıl 18 gunluk kaldı yanı:)) kocamada laf yetıstırıyorum arada o yuzden yanlıs yazıyorumbak korkuttun benı sımdı.aslında senler once bana bı arkadasım bana bır paket vermıstı ozamanlar fazla da kılom yok kullanmadım fazla yanı anlamadım nasıl bısey .sonra komsularım falan cok memnunuz falan demıslerdı .gecen gun annemlerın sıtesınde spor yaparken ordakı kadınlarla sohbet ederken bundan bahsettıler harıka bı ılac ama pahalı oldugu ıcın alamıypruz falan dedıler dedım ben alıcam bı denıcem zaten ıcınde bı aya dayanmıyacak kadar var 28 gunluk falan kaldı onları bıtıreyım olmazsa dahada almam madem o kadar para verdım bıtıreyımdemı ılacı:))) eczacı en etkısı olmayan ılac bu dedı bana obezlere falan receteyle verıyolarmıs doktorlar
benimkisi cok kötü yaaa yencek gibi değil
canım o mesajı ben yazmadım nasıl olduysa ben yazmısım gibi çıkıyo bazı arkadaslar rossmann magzasına telefon edip gondermelerini rica etmisler kargoyla yollamıslar sende dene istersen ben sivastayım banada ablam ankara dan alıp yolladı seninki muhtemelen unu ablama kepegi diye ununu vermisler ben yorumlardan farkedip magzaya gidip aynısımı diye bak dedigimde fark ettik bizi kandırdıklarını
kızlar bende yapıyorum vede güzel paylaşımlarınız sayesinde öğrendim herşeyi:)) nuhun ankara buğday keğeği çıkarmış buğday kepeği bulamayanların dikkatine
olabilir tabii ki normal bir durum..kaçıncı günündesin ki?? acaba tuzu fazla tüketiyorsun da su mu tuttu vücudun??
hayır tuzu çok az tutuyorum ve diyet tuz aldım nasıl oldu bende bilmiyorum hiç bozmadım da.
bak korkuttun benı sımdı.aslında senler once bana bı arkadasım bana bır paket vermıstı ozamanlar fazla da kılom yok kullanmadım fazla yanı anlamadım nasıl bısey .sonra komsularım falan cok memnunuz falan demıslerdı .gecen gun annemlerın sıtesınde spor yaparken ordakı kadınlarla sohbet ederken bundan bahsettıler harıka bı ılac ama pahalı oldugu ıcın alamıypruz falan dedıler dedım ben alıcam bı denıcem zaten ıcınde bı aya dayanmıyacak kadar var 28 gunluk falan kaldı onları bıtıreyım olmazsa dahada almam madem o kadar para verdım bıtıreyımdemı ılacı:))) eczacı en etkısı olmayan ılac bu dedı bana obezlere falan receteyle verıyolarmıs doktorlar
evet benim teyzem dokuzeylül hastenesinde memur oda doktorla konuştu öyle aldım o zaman bile 100 küsürdü... ama ben kokrudan attım kuzenim kullandı etkisini gördü ama devam etmeyince aldı ... sende kutuyu bitir bir dahada içme cnm ilaç falan ya ben düğün zamnaı başka ilaç kullandım onunda 3. günüydü hastanede buldum kendimi tans,yonum yükselmiş...
28 gunluk degıl 18 gunluk kaldı yanı:)) kocamada laf yetıstırıyorum arada o yuzden yanlıs yazıyorumbenimkide tıkır tıkır ne yazıp duruyorsun deyip geliyor göstermiyorum ona nickimi de sayfayıda çatlıyor...
kızlar bende yapıyorum vede güzel paylaşımlarınız sayesinde öğrendim herşeyi:)) nuhun ankara buğday keğeği çıkarmış buğday kepeği bulamayanların dikkatine
süper yaaa yarın bi marketleri dolaşayım...
bence de 1+1 daha mantıklı hem sıkılmamak açısından hem gerektiğinde birkaç günlük atak yapıldığında işe yaraması açısından
slm kızlar gen haftadan berı tolam 2800 daha vermısım bugun tartıldım cok mutlu oldum bır bucuk ayda bı kılo daha versem ne ısterım baska:))) gercı daha cok yolum var ama olsun bu bıle guzel valla toplamında yaklasık 14 kılo vermıs oluyorum ama 20 25 kılo daha vermem gerekvereblırmıyım sızce ya
sen çok iyi vermişsin ben de bu gün tarıldım geçen haftadan bu yana sadece 100gr vermişim benimde senin gibi vermem gereken kilom var daha fazlası var ben başlayalı 25 gün oldu ama sadece 5.5 kg gitti.zaten ilk 5 günde 3 kilo vermiştim benim yanlış yaptığım yerler mi var acaba hiç kaçamak ta yapmıorum 1+1 yapıyorum....inşallah böyle devem eder.
cnm peki yeterli miktarda protein tiketiyomusun,diyet yapıyorum az yemeliyim diye düşünmememiz gereken bi diyet yapıyoruz aksine doyana kadar protein tüketip vücudumuzu aç bırakmadan çok enerji harcamaya sevk etmeliyiz.eğer herşeyi tam yapıyosanda duraksamalar normal bi çoğumuz bunu yaşıyoruz oyüzden bence hergün tartılmıyosanız bile 3-4 günde bir tartılmanızı öneririm en azından yediklerinize içtiklerinize neye göre iniyo çıkıyo anlar daha sonra ona göre bi yol izlersiniz
normalde hergün tartılıyordum bi alıp bi vermekten sıkıldım bende haftada tartılayım dedim daha beter oldu artık hergün tartılacam.bilmiyorum ki azmı yiyorum sen ne yiyorsun öğünde mesela,ben bu gün akşam bir but kalçalı bir kase salata azmı bu sence sen nasıl veriyorsun hergün tartılıyormusun....