Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler ya ne güzel haberler kendi eski günlerimi hatırladım 65 kilo olduğum günlerde ne zevkti alışveriş yapmak darısı başımıza...

caktırma aramızda kalsın kocam yanımda mac seyredıyor haberı yok bı de zayıflama ılacı kullanıyorum onund etkısı cok oldu:)))
peki ne kullanıyorsun canım yaa merak ettim...

tebrikler valla süpersinnnn...

evet bende evleneli 2 ay oldu yaşım 30 sırada çocuk var ama hamileliğimde millet sadece kilo alıyorum sanmasın diye önce zayıflamak istiyorum. benim bi arkadaşım vardı zaten kiloluydu hamile kaldı hiç belli olmadı sanki dahada kilo almış gibi oldu . insanlar ne kadar kilo aldın deyince ağlıyordu. kimse anlamıyordu hamile olduğunu ... bende öle olmak istemiyorum

canımmm teşekkür ettim ama arka sayfada kaldı :)) çok teşekkürler zahmet verdik ablana da sana da :))

Rica ederim canim ne demek..Ablam ile kandil munasebetiyle gorustuk,anlatti durumunuzu hadi hayirlisi nerden nereye vesile olduk

ay çok teşekkür ederim vuvuuu :) ben de seni çok seviyorum. herkesi seviyorum ihihi :) gelip bakıyorum msjlara okumam mı :) çok saol tekrardann :)

Gecmis olsun kahverengi,ben neyi kacirdim baktim sayfalara ama rahatsizligin nedir merak ettim??Test sonuclari iyi diye okumustum...insaallah en kisa zamanda hersey yoluna girer

Ayyy kizlar yazdiklarinizi okudukca kendim kilo vermis gibi seviniyorum..Boyle istikrarli ve iradeli olmanizdan dolayi gurur duyuyorum sizlerle

kızlar bende yapıyorum vede güzel paylaşımlarınız sayesinde öğrendim herşeyi:)) nuhun ankara buğday keğeği çıkarmış buğday kepeği bulamayanların dikkatine

kızlar bende yapıyorum vede güzel paylaşımlarınız sayesinde öğrendim herşeyi:)) nuhun ankara buğday keğeği çıkarmış buğday kepeği bulamayanların dikkatine

dukancılar buğday kepeği aramaz canım yanlış oldu galiba.buğday kepeği büyük marketlerin hemen hepsinde var.bize gereken yulaf kepeği.zira o saf protein içeriyor.

hayır tuzu çok az tutuyorum ve diyet tuz aldım nasıl oldu bende bilmiyorum hiç bozmadım da.

cnm peki yeterli miktarda protein tiketiyomusun,diyet yapıyorum az yemeliyim diye düşünmememiz gereken bi diyet yapıyoruz aksine doyana kadar protein tüketip vücudumuzu aç bırakmadan çok enerji harcamaya sevk etmeliyiz.eğer herşeyi tam yapıyosanda duraksamalar normal bi çoğumuz bunu yaşıyoruz oyüzden bence hergün tartılmıyosanız bile 3-4 günde bir tartılmanızı öneririm en azından yediklerinize içtiklerinize neye göre iniyo çıkıyo anlar daha sonra ona göre bi yol izlersiniz

yatmadan tartılayım dedim 76 geldim e sabah heralde 75 li bişiler olur ... inşallahhhhhh....

İYİ GECELERRRRRR​

sen çok iyi vermişsin ben de bu gün tarıldım geçen haftadan bu yana sadece 100gr vermişim benimde senin gibi vermem gereken kilom var daha fazlası var ben başlayalı 25 gün oldu ama sadece 5.5 kg gitti.zaten ilk 5 günde 3 kilo vermiştim benim yanlış yaptığım yerler mi var acaba hiç kaçamak ta yapmıorum 1+1 yapıyorum....inşallah böyle devem eder.

benımde duraklama donemlerım cok oldu belkı ıkı hafta hıc veemedıgım bıle olmustur tekrar hızlandı sanıırm bıde hergun 1 ıle 1.30 saat arası oryantel yapıyorum tek basıma delı gıbı :))) he he

normalde hergün tartılıyordum bi alıp bi vermekten sıkıldım bende haftada tartılayım dedim daha beter oldu artık hergün tartılacam.bilmiyorum ki azmı yiyorum sen ne yiyorsun öğünde mesela,ben bu gün akşam bir but kalçalı bir kase salata azmı bu sence sen nasıl veriyorsun hergün tartılıyormusun....

cnm walla ben 1 butla hayatta doymam onun için genelde tek öğünde 1 but yanında 2-3 baget yiyorum ya da 2 alabalık ve ya somon eğer kırmızı et yiyosan 4 orta boy biftek,sote yapıyosam 2 göğüsten yapıyorum,çok gelirse diğer öğüne ayırıyorumda ama geneldede anca doyuruyo aç kalkmamak lazım zaten ozaman insanın aklı başka şeylere kayıyo,tabi herkesin doyma kapasitesi farklıdır senin bundan daha az ya da çok olabilir ama muhakkak doyana kadar ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…