- 22 Mayıs 2011
- 584
- 139
- 43
tebrikler ya ne güzel haberler kendi eski günlerimi hatırladım 65 kilo olduğum günlerde ne zevkti alışveriş yapmak darısı başımıza...merhaba kızlar ben geldim
süper bişi oldu. bugün iş çıkışı eve gelmeyi canım hiç istemedi. avm ye gittim. yaklaşık 10-15 gün önce dar geldiği ve daha büyük bedeni olmadığı yüzüme yüzüme vurulan skinny kot pantolonun 30 bedenin denedim. ve bu kez ne oldu biliyor musunuz !
olduuu evet o daha 10 gün önce bana olmayan darr kesim düşük beden pantolon bana olduuu.. hiç kotum olmadığı için satın aldım
bir iyi haber daha dar geliyor diye iade ettiğim de 44,90 iken ben bugün 38,0 a almış oldum
peki ne kullanıyorsun canım yaa merak ettim...caktırma aramızda kalsın kocam yanımda mac seyredıyor haberı yok bı de zayıflama ılacı kullanıyorum onund etkısı cok oldu:)))
tebrikler valla süpersinnnn...tebrik ederim:)nacizane bişi sölemek istiyorum...dukan diyeti yaparken ilaç kullanmaya bence hiç ama hiç gerek yok..fazla kilon olduğundan sözetmişsin belkide bunları bitek diyetle veremem diye düşündüğünden ilaçla desteklemek istiyosundur...ama sana moral olsun die tekrar yazıyorum döne döne ben bu kadar kilo verdim diye değil:))benimde kilom çok fazlaydı..5 ayda 22 kg verdim..7-8 daha vermek istiyorum ve zorlanmadanda veriyorum..biraz sabırlı olursak zafer çok uzakta deil..hem fazla kilosu olanlar daha avantajlı daha çabuk sonuç oluyo:)kolaylıklar ve basarılar diliyorumm
umraım bende vererım bu kılolarımı artık sıkıldımvalla bende zayıf olmak ıstıyorum artık valla sırf dahada kılo alıcam dıye cocuk yapamıyorum olum buyuyor ve ben ona kardes vermek ıstıyorum aslında bı nedenıde baya bı zayıflamak ve oluma bı kardes daha yapmak tek buyumesını ıstemıyorum
evet bende evleneli 2 ay oldu yaşım 30 sırada çocuk var ama hamileliğimde millet sadece kilo alıyorum sanmasın diye önce zayıflamak istiyorum. benim bi arkadaşım vardı zaten kiloluydu hamile kaldı hiç belli olmadı sanki dahada kilo almış gibi oldu . insanlar ne kadar kilo aldın deyince ağlıyordu. kimse anlamıyordu hamile olduğunu ... bende öle olmak istemiyorum