valla ne yalan söyleyyim benim süt dışında peynir yoğurtum light değil.normal kullanıyorum.peyniri kaynar suya koyup 10 dk bekletiyorum tuzu yağı bayağı gidiyor ama gidipte light ürün almadım.mesela tavuğun sürekli göğsünü yemiyorum.haşlıyorum derisi hariç her yerini yiyorum.bu belki bayağı yavaşlatabilir kilo vermemi ama ömrüm boyu light ürün yiyemeyeceğim için hiç başlamadım hata mı ettim acaba:44::44:
cnm ben atak dönemi dahil diyetin ilk 1.5 ayı hiç kaçamak yapmadım ve atakta 2 kilo verdim ancatotalde verdiğim kiloda ayda ortalama 4 kilo civarı.bide kıyafetlerımden hiç verdim gibi gelmıyo demişsin benim hiç spor yapmadan(ama düğün koşturmacası var sürekli çarşı pazar geziyorum )ılk 3 haftadan sonra ust bedenımde yaklasık diyetın 35-40. gununden sonrada alt bedenimde farkı hissetmeye başladım ve şuan 2 ay oldu yaklasık 8 kilo gitti ve benim eski kıyafetlerımın bazıları bol bile geliyo oyüzden hiç merak etme biraz zaman tanı bedenine,yavas yavas gıttıgı için ılk etapta farkedilmıyo sonra bi bakıyosunkı gecen hafta olmayan pantolona girivermişsin
valla ne yalan söyleyyim benim süt dışında peynir yoğurtum light değil.normal kullanıyorum.peyniri kaynar suya koyup 10 dk bekletiyorum tuzu yağı bayağı gidiyor ama gidipte light ürün almadım.mesela tavuğun sürekli göğsünü yemiyorum.haşlıyorum derisi hariç her yerini yiyorum.bu belki bayağı yavaşlatabilir kilo vermemi ama ömrüm boyu light ürün yiyemeyeceğim için hiç başlamadım hata mı ettim acaba:44::44:
ohcanımadeysın ben diet kullanıyrm ve gogus haslama harıc hıcbıyerını yemedım tavugun. ve omur boyuda dıet yemeyı dusunuyrm bunda sonra yaglı tuzlu seylerın ne faydası varkı. eşimede zararlı kalp hastalıgı rıskı var hep dıet alcma bundan sonra..
dukancım umarım daha iyisindir link 10 15 sayfa kadar geride var zannedersem
ya ben kendi evimde olsam alırım ama annemdeyim şuan.bebek küçük diye yardımcı olacak 2 çocuğum var.kendi evim gibi davranamıyorum rahat edemiyorum sütleri light alıyorum.peyniri babam alıyor hep aldığı yer var ordan en yağsız olanındanda bir kalıp aldırıyorum ama yoğurt falan light almıyorum.zaten kendim alıyorum diye kızıyorlar.neden alıyorsun biz alamazmıyız diye ama durmadan et süt yumurta aldıramam ki.baba bitti bana light yoğurt al et al diyemem.evden eksik etmezler sağolsunlar ama ne bileyim ya.zaten annemin yanında diyet dünyanın en zor işlerinden hemen müdahele eder hanımefendi
kızlarr yaa haşlanmış tavuk göğsüyle yapılacak alternatif tarifiniz var mı?? bugun simlanın patlıcan cipsini deneyeceğim yanına da haşlanmış davıklı bişi yapayım diyorum..fikri olan;??
Tebrik ederim,
90'lardan inen biri olarak her keskin virajdan sonra insanın ne kadar mutlu olduğunu çok iyi biliyorum. Bende de sırada 75 virajı var!
cino ve dukan ikinizi de kutluyorum...ben de sizdenim bugün p.tesiden beri 68.2 nin üzerinde çıkıp duruyordum,68.8 bile çıktım hatta geçen gün...ama bugün 68.0,yakındır arkadaşlar 67 ler yakındır..çok şükür allahımahadiyin hep beraber
bu arada senay hakikaten shahdaroba yok...kutlamaya bile gelmiyıor baksana...:44:
ne kadar hızlısınız yaaaa bi plates yapmaya gittim 5 sayfa birden yazmıssınız şimdi de kosmaya gidiyorum sonra görüsürüz
atak ve seyir döneminde light sütle yapılmış ligt puding dr.oetherin yenilebilinirmi? arkadaşlar birde dışarıda satılan (bolulu hasan usta, özsüt) light tatlı ve dondurma yenilebilinirmi?
ben o pudıngı hep tuketıyorum hıc kılomu etkılemedı bır kase olmak şartıyla. ben onu yedıkten sonrakı gun kılo verdım hep.
ben o pudıngı hep tuketıyorum hıc kılomu etkılemedı bır kase olmak şartıyla. ben onu yedıkten sonrakı gun kılo verdım hep.
defalarca söyledik bunları ama birdaha söyleyeyim..sana tamamıyla katılıyorum..kendim yaşadım ve gördüm...gözlem bile değil..
kepek yine makul de şu goji berry uçmuş 70 tl dediler geçen inatla almadım daha düne kadar en kıymetsiz şeydi şu kepek.hele goji berry şöhretini dukana borçlu.yoksa kimse varlığından bile haberdar değildi