Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ohcanımadeysın ben diet kullanıyrm ve gogus haslama harıc hıcbıyerını yemedım tavugun. ve omur boyuda dıet yemeyı dusunuyrm bunda sonra yaglı tuzlu seylerın ne faydası varkı. eşimede zararlı kalp hastalıgı rıskı var hep dıet alcma bundan sonra..

aaaahhhh inşallah..ya benim kaçamaklar öyle büyük miktarlar değil.yudum olarak fazlası yok.ama keşke olmasa daha güzel sonuç alırım.sporada bugün başladım.sezeryan oldum ben dr 3 ay bekle dedi.evelsi gün 40 ım çıktı.bugün deneyeyim dedim mekik çekerken hiç zorlanmadım bende pilates yaptım:26:amaaaan gitsin şu bıngıllar nefret ediyorum yazda geldi.ince bişey giyemiyrum valla hep kapatma derdindeyim

doğru cnm haklısın eğer diyet ürünleri rahat tüketemiyosan ömür boyu kullanamazsın ama bence yinede atak ve seyirde light kullanmaya çalış derim en azından peynir yoğurt.seyirinin son aşamalarına doğru yağ oranını daha fazla olan ürünlere geçersin,ben öyle yaptım şimdi az kilom kaldığı için lightın biraz daha yağlı olanını aldım güçlendirmedede yavas yavas normal urunlere gecicem ki birden direk yağlılara başlamıs olmayım diye.

Son düzenleme:

ya ben kendi evimde olsam alırım ama annemdeyim şuan.bebek küçük diye yardımcı olacak 2 çocuğum var.kendi evim gibi davranamıyorum rahat edemiyorum sütleri light alıyorum.peyniri babam alıyor hep aldığı yer var ordan en yağsız olanındanda bir kalıp aldırıyorum ama yoğurt falan light almıyorum.zaten kendim alıyorum diye kızıyorlar.neden alıyorsun biz alamazmıyız diye ama durmadan et süt yumurta aldıramam ki.baba bitti bana light yoğurt al et al diyemem.evden eksik etmezler sağolsunlar ama ne bileyim ya.zaten annemin yanında diyet dünyanın en zor işlerinden hemen müdahele eder hanımefendi

ben hiç haşlama yemedim şimdiye kadar...genelde bütün kızarmış tavuk alıyorum,derisi hariç heryerini yiyorum ben de...birkaç kere göğüs ızgara yedim,tavuk köftesi yapıp yiyorum,öğlenleri işteyken bazen tavuk döner ve tavuş şiş yiyorum dışardan..ama %60 kırmızı et yiyorum,daha çok seviorum napayım yafff...
yoğurdum benim de normal,sütüm de yarım yağlı...ayranım da normal

kızlar bugun çok yoruldum fazla sorumada bakamadım yarın görüşürüz öpüyorum sizi.

he sen bu işi brz ertele cnm bence zaten yenı dogum yapmııssın cok erken bence emzırmıymsn? 3-4 ay sonra kendı evınde rahat rahat yaparsın herseyde az az ye kıyma kendıne zayıf bı donemdesın bence bebekte var yorgunda olursun cok haklısın annende olsa ınsan cekınıyo..

kızlarr yaa haşlanmış tavuk göğsüyle yapılacak alternatif tarifiniz var mı?? bugun simlanın patlıcan cipsini deneyeceğim yanına da haşlanmış davıklı bişi yapayım diyorum..fikri olan;??

Ben wok tavaya az su koyuyorum, tavuklari yerlestiriyorum, uzerine her birine ikiser damla soya sosu dokuyorum. cam kapagi kapatip pisiriyorum. arada da ters ceviriyorum. kekik cok yakisiyor.

bi de ben bunu tavuk gogsunu ilk aldigimda kasapta ortadan ikiye ayirtip pirzola gibi dovduruyorum. incecik oluyor. daha cok porsiyon cikiyor bana. gerci esim ve kizim cok begeniyorlar bunu. dondurucudan cikinca 10 dkda cozunuyor ince oldugu icin. hemen pisirmeye geciyorum.

Tebrik ederim,
90'lardan inen biri olarak her keskin virajdan sonra insanın ne kadar mutlu olduğunu çok iyi biliyorum. Bende de sırada 75 virajı var!

ya ben yillarca 57 uzerine cikmamistim. boyle 90lara nasil geldim kendime inanamiyorum. hep verdiklerimi yeniden alirim diye korkuyorum. bir de 7 kilo oldu verdigim yine de fotograflarda felaket cikiyorum.

cok tesekkurler. gercekten mendili nerede shahdarobanin?

atak ve seyir döneminde light sütle yapılmış ligt puding dr.oetherin yenilebilinirmi? arkadaşlar birde dışarıda satılan (bolulu hasan usta, özsüt) light tatlı ve dondurma yenilebilinirmi?

ben o pudıngı hep tuketıyorum hıc kılomu etkılemedı bır kase olmak şartıyla. ben onu yedıkten sonrakı gun kılo verdım hep.

defalarca söyledik bunları ama birdaha söyleyeyim..sana tamamıyla katılıyorum..kendim yaşadım ve gördüm...gözlem bile değil..

ben kitapla diyete baslamistim. obezler icin 10 gun diyordu. ben de yaptim on gun. sonra kitapta linki gecince web sayfasinin baktim ve bana onerdigi 6 gun. demek ki bana 10gune gerek yoksa beni bile o sinifa koymadi. ama yapmistim bir kere. kadinlar klubunu de daha sonra kesfettim zaten.

arkadaslar eve esim geldi. ne yiyelim dedi. hicbir sey pisirmemisim. hastayim ya

neyse ben de dedim ki hakkimi dondurma yemekle kullansam. canim, benim icin ta madoya gidip light dondurma aldi. bi de servis yapti kocaman bir kase.

visnelisi mukemmel.

daha tum sayfalari okuyamamistim ama bilgisayar karsisinda degil, soyle balkonda keyifle yavas yavas yemek istiyorum. dukanla hayatimda ayirt ettigim en iyi sey bu oldu. tadina vara vara yiyecegim ille.

ben kacar kizlar...

evett,ilk goji mi 1 ay kadar önce 35tl ye almışdım .geçengün aldım 70 tl.hatta bazı yerlerde 85tl bile gördüm.piyasayı canlandırdık kızlar:)

sade şunu söylemek için geldim... Bugün br sürü tahliller yaptırdım. protein diyeti ile alakalı hiçbir sorun yok. defalarca sorudm. Dukan da sordu doktora. Protein diyeti bir şey yapmaz dedi... Diğer sonuçların anlatması uzun. hadi ben kaçtım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…