ya birşey söyliycem ben diyetimin başlarında bakmıştım labneye,light olanında bile çok yağ oranı vardı,kaşardan bile fazlaydı (yanlış hatırlamıyorsam %18 filan)...çok da düşkünlüğüm yoktur labneye diye de almamıştım...ama sanırım böyle şeylere yakışıyor...bildiğiniz değerleri daha düşük bir labne var mı,ya da bundan mı alayım?
sade şunu söylemek için geldim... Bugün br sürü tahliller yaptırdım. protein diyeti ile alakalı hiçbir sorun yok. defalarca sorudm. Dukan da sordu doktora. Protein diyeti bir şey yapmaz dedi... Diğer sonuçların anlatması uzun. hadi ben kaçtım..
sade şunu söylemek için geldim... Bugün br sürü tahliller yaptırdım. protein diyeti ile alakalı hiçbir sorun yok. defalarca sorudm. Dukan da sordu doktora. Protein diyeti bir şey yapmaz dedi... Diğer sonuçların anlatması uzun. hadi ben kaçtım..
acaba yoğurt makinası ve light süt ile yoğurt yapan var mı? nasıl bir şey oluyor?
süperrrrr sana da bir boncuk
kaç kilodan başlamıştın sen?
kahverengi21 geçmiş olsun..en kısa zamanda iyleşmen dileğiyle.burada seni seven dostların olduğu sürece bunu kolay atlatabileceğinden eminim.
tekrardan geçmiş olsun
cnm tekrardan çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda o pis mikropları atıcaksın vücudundan,sınavlarında biticek ve sonraaaa fıstıklığa giden yolda tam gaz devam
Canim buyuk gecmis olsun yeniden.
Kizlar Kahverengiyi endokrinci bir doktora gondermistim. Uzun sure ayni kiloda takilmisti. Haftalarca. Istanbul gezimizdeki anlattiklarindan da yola cikarak, bana tiroid sorunu olabilecegini dusundurdu. Bugun Kahverengi tum analizlerini yaptirdi. Tiroidde bir problem yok. Genel olarak vucudu da cok iyi. Bu arada vucudunda bir enfeksiyon kaynagi oldugu goruldu.
Canim benim bana telefon actiginda agliyordu. Gittim yanina. Dahiliye uzmani doktoruyla da gorustum. Biraz penisilin yiyecek kalcadan ama iyilesecek.
Arkadasimiza moral verirsiniz diye yaziyorum. Ozellikle dukan yapmakta gordugum en istikrarli arkadas.
Herkese sevgiler....
MUKEMMELSIN KAHVERENGI............
yulaf kepeği bulmıyorum siz nereden buldunuz acaba ...
siz nereden buldunuz yulaf kepeğini... ben bulamadım...
Maasallahvalla canım bende senin gibiyim fazla kasmıyorum kendimi çünkü kasarsam canım daha fazla şey istiyor.ulaşılamaz şeyler hep cazip gelir ya aynen öyle.dozunda yedikten sonra bence bir sorun yok.zaten istesekte yiyemiyoruz dediğin gibi.ama şöyle bir aynada dün kendime baktım dedim ki kızım fıstık gibi olmuşsun ha gayret
Birsey soracagim ssoleil,butun kepekleri denemis biri olarak benim yolladigim kepekler nasil??rossmanda çok komik ya gelen kapışılıyor hala yok satıyorlar yeniden gelecektir bence arasıra sor geçen seferde öyle olmuştu 1 hafta sonra yenileri gelmişti :)
cuppa cuppa Istanbul'a geliyorum haftaya..on ay gecti bizimkileri gormeyeli,gun saymaya basiyacagiz
çok verenlerın kg si fazla olabılır canım 5 kg fazlası olanla 20 kg fazlası olan aynı vermez.
Valla benide en az 10 kilo vermem gerekiyor kızlar hatta daha fazla... 79 başladım şu an 75 oldum... sanırım en az 68 olmam gerekiyor.... bakalım inşalah.... ama cidden zor. peki sizce 5/5 mantıklı mı ?
Valla benide en az 10 kilo vermem gerekiyor kızlar hatta daha fazla... 79 başladım şu an 75 oldum... sanırım en az 68 olmam gerekiyor.... bakalım inşalah.... ama cidden zor. peki sizce 5/5 mantıklı mı ?
öncelikle kolay gelsinAtağımın ilk gününü sağ salim atlatmış bulunuyorumMidemde kazınmaya benzer garip bir his ve sıcak basması hissediyorum biraz. Sanırım daha fazla su içmeliyim. Ama açlık, halsizlik, yorgunluk yok. Halbuki diyet bende hep bunları yapardı. Çok iyi yav
geçmişi okumaya başlamadan önce sonuçlarımı paylaşayım dedim:) 1 ay sonra evleneceğim için jinklğa dk hapı için gitmiştim ve gitmişken diyet yaptığımı ve kan tahlillerimi istediğimide söylemiştim ve bugün sonuçlarımı aldım.kolestrol,hdl,ldl,trigliserit,şeker,üre,demir,hgb,tsh,ferritin.. vs bunların dışında daha birsürü bişeyler varda önemlilerini yazıyımdedm ve hepsi çoook şükür ki normal ve gayet güzel olması gereken değerlerde hatta diyetten önce yaptırdığım teste göre sınırda olanlar normale dönmüşsadece st4 üst sınırda cıkmıs ama diyetten dolayıdır,kafama takılmasın diyosan endokrine gidebilirsin dedı ve hatta doktor sonuclarımdan okadar memnun oldukı ne kadar zamanda nekadar kilo verdiğimi sordu ve sonucu duyunca dukan diyeti ismini yazdı önundekı kagıda ve biton soru sordu dıyetle ılgılı