Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynen cnm eskiden bu kilolarımdayken bile hep üzerimde bi hantallık üşengeçlik yorgunluk falan olurdu bende yapım böyle uyuşuk heralde diye düşünürdüm halbuki alakası yokmuş beslenme şekliyle alakalı bi durummuş şuan gayet tezcanlı enerjik hareketliyim dukan sağolsun

yulaf kepeğim geldi tatlandırıcımda geldi güzel bi kek yapmanın zamanı

tebriklerr... darısı başıma bende 2. günündeyim. 1. günün sabahı 500 gr gitti. sudur o diyorlar. ben 3 litre su içtim dün ayrıca çay kahve kola içtim eee nasıl sadece su gitti... :44: bak seninde sonuçlardaki üzere su değilmiş ... bu arada sitede ki hesaplamalarda bana atak 6 gün dedi ama ben 10 yapayım diyorum sende 10 gün yap bence ... ne kadar giderse başlangıçta o kadar ii. moralimiz yüksek olur...

süper yaaa çok sevindim...e hadi geçmiş olsun...bu da antidukancılara kapak olsun

sağol canım darısı başına diyeceğim ama inanki başına gelecek
10 gün konusunda haklısın bende 10 gün düşünüyorum.ayrıca bugün kalabalık bir ortama girdim ,zayıflıyorsun dediklerin süper motive oldum:81:
Onlaraşaşırtmaya devam edeceğim:92:

yaaa vuvu nasıl canım istedi yaa ama işte şöyle bişey var içinde 6 kaşık yulaf kepeği 2 kaşık buğday kepeği var yani toplam 8 kaşık kepek ediyor bu da 4 günlük kepek hakkı demek yanii ama ben bunu yaparsam hepsini yerimmmmmmmmm

bence 10 güne ihtiyacınız yok 10 gün için dr kontrolü gerekli sonra sorun yaşayabilirsiniz en fazla 7 de bırakmalısınız o kadar diyet yapan var çevremde 5 . günden sonra kilo verme oranı bir hayli düşüyor ve bana göre vucüt saf proteine çok fazla alışıyor sonra kilo verme daha yavaş yavaş gidiyor izlenimlerim ve tecrübem bu yönde 7 gün yapıp 1+1 devam ederseniz diyetin ilerleyen aşamalarında faydasını daha çok göreceksiniz 1 sıkılmayacaksınız 2 ilerde durgunluk yaşadığınızda atak evresi yapabileceksiniz mesela benden örnek ilk 5+5 yapıp kilo verme durduğunda ne yapacağımı şaşırmıştım hangi arada atak yapayım diye o yüzden 1+1 e dönüp gerektiğinde atak yapma hakkımı saklı tutmuştum ve inanın daha faydalı oldu çünkü sonradan kilo verme yavaşladığında insan direk sıkılıyor arada hızlandırmak gerekiyor

ya işte canım öyle bir sorun oluyor bunlarda da..ben 6 ya böldüm dilimleri ve sabahları kahvaltıda 1 er tane yedim..ama ayrıca diğer besinlerimde de bolca kepek vardı...kesin 3 kaşık oluyordur yani benim de yediğim 2 gündür...ama sana tavsiyem ölçüleri yarıya indirip küçük tavaya yap,2 günde yemeğe çalış olmaz mı?çünkü gerçekten çok lezzetli...
ben dayanabiliyorum genelde,pudingde filan da dayanıyorum mesela...bugün 1 tane yiycem diyorum kesiyorum...
ama mesela dün akşam işten gelince ayran yada kola açıp sadece o pizzanın hepsini yemek istedi canım,et filan değil..ama dolaptan bile çıkarmadım,biliyorum çünkü iştahım yerindeydi ve hepsini yerdim...sabahları iştahım daha kesik oluyor,süt filan da içtiğim için tıkıyor,o yüzden sabah tavsiye ederim...ben akşam yemeğinden sonra tokken yapmöıştım,2 lokma alıp bıraktım,sonra sabahları yedim..

defalarca söyledik bunları ama birdaha söyleyeyim..sana tamamıyla katılıyorum..kendim yaşadım ve gördüm...gözlem bile değil..

1+1 derken nasıl 1gün saf protein 1gün saf protein+sebze mi?kitaptada anlayamadım çocuklardan

huuuu taylan kümeli ne haberrrrr

arkadaşlar yulaf kepeğini fazla tüketmenizin tek sakıncası bagırsaklarınız çok fazla çalışabilirmiş dukan amca öyle der bende ilk kek yaptığım zamanlar hızımı alamayıp hepsini yiyordumda sonra dukanın sitesinde soru soruyorlar ya orada okudum fazla yenirse ne olur diye sanırım daha önce yazmıştım ama emin olamadım ama tabi hergün koca koca kekler ekmekler yememek lazım

cnm sınavlarında başarılarrr en kısa zamanda seni aramızda görmek dileğiyle

cnm inş sağlığın için sigarayı bırakabilirsin,ondan sonrada gerçekten kendin istediğin zaman cici bi anne olursun

aaaaa gerçekten mii çok şaşırdım walla....çünkü netice de karbonhidrat değeri yüksek bir besin...biz yine de temkinli olalım bence ama bunu duymak da sevindirmedi değil..off keşke duymasaydım ssoleil..bence keşke violet de duymasaydı

atak döneminde 3-5 kilo verenlere bir sorum var.
bu diyeti yaparken 1 yudum bile kaçamak yaptınızmı.
ben sabah dalgınlıkla 1 ydum ekmek almışım yutarken farkettim.
hani montignac diyetinde bazı şeyler 1 yudum bile olsa yenmiyor ya kimyayı etkileyip şekeri yükselttiği için.o yüzden sordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…