senin adına çok sevindim birkez daha yüreğimize su serpilmiş oldu gerçi ben bu diyetin bir zararı olduğunada hiç inanmıyorum oda ayrı bir konu :) kendimi bu kadar enerjik ve iyi hissetmemiştim herhalde hayatımda hiç doping almadığıma göre demekki diyetten
sabah 74.400 olmuşum nani nani nani
Atakta bugün 5. Günüm toplam 2900kg gitti
Atağı kaç gün devam edeyim 7gün mi? 10 gün mü? çok mutluyum çok...
28.05.2011 tarihinde (dukan başladığım tarih 30.05.2011)
yağ oranı %47.1
su oranı %36.3
kas %25.8
kemik %11.o
03.06.2011 tarihinde
yağ oranı %42.2
su %39.7
kas %28.2
kemik %11.2
yağ gitmiş su değil.
geçmişi okumaya başlamadan önce sonuçlarımı paylaşayım dedim:) 1 ay sonra evleneceğim için jinklğa dk hapı için gitmiştim ve gitmişken diyet yaptığımı ve kan tahlillerimi istediğimide söylemiştim ve bugün sonuçlarımı aldım.kolestrol,hdl,ldl,trigliserit,şeker,üre,demir,hgb,tsh,ferritin.. vs bunların dışında daha birsürü bişeyler varda önemlilerini yazıyımdedm ve hepsi çoook şükür ki normal ve gayet güzel olması gereken değerlerde hatta diyetten önce yaptırdığım teste göre sınırda olanlar normale dönmüşsadece st4 üst sınırda cıkmıs ama diyetten dolayıdır,kafama takılmasın diyosan endokrine gidebilirsin dedı ve hatta doktor sonuclarımdan okadar memnun oldukı ne kadar zamanda nekadar kilo verdiğimi sordu ve sonucu duyunca dukan diyeti ismini yazdı önundekı kagıda ve biton soru sordu dıyetle ılgılı
ben de bencilim yaa sanırım.gerçi buna bencillik denemez daha var olmayan çocuğu düşünecek halimiz yok. anca gidiyo kilolar. 52 olim sonra biraz tadını çıkarim sonra düşünürüz
doğru diyosun yaaa bencil değiliz dimi kızz :) ayrıca eşin gelecek,sen ona bu diyeti aşılayacaksın sonra ona kilo verditmek için mecburen sen de devam edeceksin ve 52 olacaksın...bitti bu kadar...çocuk işini düşünürüz soora ,sende sigara derdi yok ohhhhhh
süper yaaa çok sevindim...e hadi geçmiş olsun...bu da antidukancılara kapak olsun
tebriklerr... Darısı başıma bende 2. Günündeyim. 1. Günün sabahı 500 gr gitti. Sudur o diyorlar. Ben 3 litre su içtim dün ayrıca çay kahve kola içtim eee nasıl sadece su gitti... :44: Bak seninde sonuçlardaki üzere su değilmiş ...Bu arada sitede ki hesaplamalarda bana atak 6 gün dedi ama ben 10 yapayım diyorum Sende 10 gün yap bence ... Ne kadar giderse başlangıçta o kadar ii. Moralimiz yüksek olur...
Canım benim de hep göz kararı ama yardımcı olmaya çalışayım..
bir kapta 1 ya da 2 yumurta (bence 1 yumurtalı daha lezzetli oluyor,2 yumurtalının da şekli daha düzgün oluyor,dağılmıyor,tok duruyor,size kalmış) ,2-3 kaşık lor ya da b.peynir,2 kaşık yoğurt,biraz süt,kabartma tozu,tuz,istediğin baharat,çörekotu ve saydığım diğer yeşilliklerden istediğin (nane,taze soğan,dereotu,maydanoz,rehan vs.vs.) ,alabildine yulaf+buğday kepeği (aşağı yukarı 5-6 kaşık y.kepeği+1-2 kaşık buğday kepeği,kek ya da krep kıvamından daha koyu bir kıvamı olacak ona dikkat edin,sıvı olduysa daha ekleyin)..İyice karıştırın tavaya yayın(büyüğe yakın bir tavaydı benimkisi,yaydığınızda yüksekliği 1,5 cm filan olacak sanırım)
Bunu ister fırında yapın,ama ben ocakta daha çok sevdim..iyice kısık ateşte yavaş yavaş pişrirseniz güzel kabarıyor..devamını da daha önce yazmıştım zaten..
afiyet olsun ..
işte bu tarifin istediğin gibi yapabilirsin..kreple ,kek,ekmek arasında birşey oluyor..ben dün bir de tarçınlı splendalısını yaptım..o da sanki irmikli gibi bir tat oluyor,güzel oluyor.
sağol canım darısı başına diyeceğim ama inanki başına gelecek
10 gün konusunda haklısın bende 10 gün düşünüyorum.ayrıca bugün kalabalık bir ortama girdim ,zayıflıyorsun dediklerin süper motive oldum:81:
Onlaraşaşırtmaya devam edeceğim:92:
yaaa vuvu nasıl canım istedi yaa ama işte şöyle bişey var içinde 6 kaşık yulaf kepeği 2 kaşık buğday kepeği var yani toplam 8 kaşık kepek ediyor bu da 4 günlük kepek hakkı demek yanii ama ben bunu yaparsam hepsini yerimmmmmmmmm
bence 10 güne ihtiyacınız yok 10 gün için dr kontrolü gerekli sonra sorun yaşayabilirsiniz en fazla 7 de bırakmalısınız o kadar diyet yapan var çevremde 5 . günden sonra kilo verme oranı bir hayli düşüyor ve bana göre vucüt saf proteine çok fazla alışıyor sonra kilo verme daha yavaş yavaş gidiyor izlenimlerim ve tecrübem bu yönde 7 gün yapıp 1+1 devam ederseniz diyetin ilerleyen aşamalarında faydasını daha çok göreceksiniz 1 sıkılmayacaksınız 2 ilerde durgunluk yaşadığınızda atak evresi yapabileceksiniz mesela benden örnek ilk 5+5 yapıp kilo verme durduğunda ne yapacağımı şaşırmıştım hangi arada atak yapayım diye o yüzden 1+1 e dönüp gerektiğinde atak yapma hakkımı saklı tutmuştum ve inanın daha faydalı oldu çünkü sonradan kilo verme yavaşladığında insan direk sıkılıyor arada hızlandırmak gerekiyor
doğru diyosun yaaa bencil değiliz dimi kızz :) ayrıca eşin gelecek,sen ona bu diyeti aşılayacaksın sonra ona kilo verditmek için mecburen sen de devam edeceksin ve 52 olacaksın...bitti bu kadar...çocuk işini düşünürüz soora ,sende sigara derdi yok ohhhhhh
değiliz tabi yaa. daha portakalda vitamin bizim veletler boşver
bence 10 güne ihtiyacınız yok 10 gün için dr kontrolü gerekli sonra sorun yaşayabilirsiniz en fazla 7 de bırakmalısınız o kadar diyet yapan var çevremde 5 . Günden sonra kilo verme oranı bir hayli düşüyor ve bana göre vucüt saf proteine çok fazla alışıyor sonra kilo verme daha yavaş yavaş gidiyor izlenimlerim ve tecrübem bu yönde 7 gün yapıp 1+1 devam ederseniz diyetin ilerleyen aşamalarında faydasını daha çok göreceksiniz 1 sıkılmayacaksınız 2 ilerde durgunluk yaşadığınızda atak evresi yapabileceksiniz mesela benden örnek ilk 5+5 yapıp kilo verme durduğunda ne yapacağımı şaşırmıştım hangi arada atak yapayım diye o yüzden 1+1 e dönüp gerektiğinde atak yapma hakkımı saklı tutmuştum ve inanın daha faydalı oldu çünkü sonradan kilo verme yavaşladığında insan direk sıkılıyor arada hızlandırmak gerekiyor
1+1 derken nasıl 1gün saf protein 1gün saf protein+sebze mi?kitaptada anlayamadım çocuklardan
geçmişi okumaya başlamadan önce sonuçlarımı paylaşayım dedim:) 1 ay sonra evleneceğim için jinklğa dk hapı için gitmiştim ve gitmişken diyet yaptığımı ve kan tahlillerimi istediğimide söylemiştim ve bugün sonuçlarımı aldım.kolestrol,hdl,ldl,trigliserit,şeker,üre,demir,hgb,tsh,ferritin.. vs bunların dışında daha birsürü bişeyler varda önemlilerini yazıyımdedm ve hepsi çoook şükür ki normal ve gayet güzel olması gereken değerlerde hatta diyetten önce yaptırdığım teste göre sınırda olanlar normale dönmüşsadece st4 üst sınırda cıkmıs ama diyetten dolayıdır,kafama takılmasın diyosan endokrine gidebilirsin dedı ve hatta doktor sonuclarımdan okadar memnun oldukı ne kadar zamanda nekadar kilo verdiğimi sordu ve sonucu duyunca dukan diyeti ismini yazdı önundekı kagıda ve biton soru sordu dıyetle ılgılı
ya işte canım öyle bir sorun oluyor bunlarda da..ben 6 ya böldüm dilimleri ve sabahları kahvaltıda 1 er tane yedim..ama ayrıca diğer besinlerimde de bolca kepek vardı...kesin 3 kaşık oluyordur yani benim de yediğim 2 gündür...ama sana tavsiyem ölçüleri yarıya indirip küçük tavaya yap,2 günde yemeğe çalış olmaz mı?çünkü gerçekten çok lezzetli...
ben dayanabiliyorum genelde,pudingde filan da dayanıyorum mesela...bugün 1 tane yiycem diyorum kesiyorum...
ama mesela dün akşam işten gelince ayran yada kola açıp sadece o pizzanın hepsini yemek istedi canım,et filan değil..ama dolaptan bile çıkarmadım,biliyorum çünkü iştahım yerindeydi ve hepsini yerdim...sabahları iştahım daha kesik oluyor,süt filan da içtiğim için tıkıyor,o yüzden sabah tavsiye ederim...ben akşam yemeğinden sonra tokken yapmöıştım,2 lokma alıp bıraktım,sonra sabahları yedim..
slm kızlar1 haftadır ne foruma yazabildim ne de yazılanları okuyabildim.benim sınavlarım başladı ve evdeki notebookumu kaldırdım yoksa öle gidip gelip bişilerle uğraşmaktan ders çalışamıyordum.hele bu topic!!!!meraktan ölüyordum 1 gün giremesem ah ahh nerde o günler şimdi de okuldan girdim ama okulda max kullanım süresi 30 dk olduğu için yazdıklarınızı okuyamicam
sınavlarım bitsin gene aranızdayım.hım bu arada ben dün protein perşembesi yapamadım ve aşırı yedim ama bugün pro cuma yapıp detayları paylaşırım.
sevgiler
yaaa aynı dert..bana da öyle demeye başladılar..daha yeni verdim hemen alacak mıyım yani
bir de işin en kötüsü ne biliyormusun,ben sigara içiyorum ve eşim sigarayı bırakmadan çocuk yapmam senden diyor,ama çocuk da istiyor...şimdi ben kilo veriyorum..zayıflayınca önce sigarayı bırakıp şişeceğim,sonra da çocukla ,ben nasıl yapacakğım napcaz biz yaaa
arkadaşlar yulaf kepeğini fazla tüketmenizin tek sakıncası bagırsaklarınız çok fazla çalışabilirmiş dukan amca öyle der bende ilk kek yaptığım zamanlar hızımı alamayıp hepsini yiyordumdasonra dukanın sitesinde soru soruyorlar ya orada okudum fazla yenirse ne olur diye sanırım daha önce yazmıştım ama emin olamadım ama tabi hergün koca koca kekler ekmekler yememek lazım