Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar, benim 22. günüm ve 4 kilo verebildim. Şimdi de regl 3. gündeyim... Canım sıkıldı çok az bu kada rgünde değil mi, okuyorum hep, genelde bu kadar günde daha çok vermişsiniz.... nerde hata yaptım...:KK43:(

ilk 7 gün atak sonra sebzeye geçtim ve hafta 2 gün protein yaptım... yani 5+2 sonra 5+5 yapıyorum. bugun sebze+protein. 5günde bunu yapıcam... ama erken durdu:KK43:((

yardımmmm

defalarca söyledik bunları ama birdaha söyleyeyim..sana tamamıyla katılıyorum..kendim yaşadım ve gördüm...gözlem bile değil..

aslında mart'ın 24 de sırf 1 saatlik yürüyüş yaparak,bisiklet binerek 83 den 79 düştüm.daha önceleriçok diyet yaptım bu yüzden metabolizman çok yavaşlamıştı.engelli 15 yaşında oğlum olduğundan hareketsizlikten ve yaşam tarzı yüzünden yaşama isteğini kaybetmiştim.çok sıkılmış bunalmıştım...
Ama en çok sizlerin motivesi ve dukan diyeti sayesinde kilolarımdan kurtulabileceğim.ilkkez bu kadar kararlı ve başarılıyım dukan diyetine ve size teşekkürederim.
7 .günde atak evresini bırakıyorum:80:tecrübelerinizden yaralanacağım:KK69:

cnm sınavlarında başarılarrr:KK71: en kısa zamanda seni aramızda görmek dileğiyle:KK54:

cnm inş sağlığın için sigarayı bırakabilirsin,ondan sonrada gerçekten kendin istediğin zaman cici bi anne olursun:KK16:

sağol tatlımm iyi dileklerin için..bak siz busunuz :123:

Son düzenleme:
atak döneminde 3-5 kilo verenlere bir sorum var.
bu diyeti yaparken 1 yudum bile kaçamak yaptınızmı.
ben sabah dalgınlıkla 1 ydum ekmek almışım yutarken farkettim.
hani montignac diyetinde bazı şeyler 1 yudum bile olsa yenmiyor ya kimyayı etkileyip şekeri yükselttiği için.o yüzden sordm

ben hiç kaçamk yapmadım atakta 5 gün.. hiç 1 yudum ekmek bile...2.5 verdim.59.5 oldum. seyırde kacırdım fazlasıyla 500 gr gerı aldım adet oldum 1 kg daha eklendı adetım bıttı 2 gun oldu.. yıne bu sbh 59.5 dum. cok fazlam olmadıgı ıcın acıkcası cok sıkı tutamıyrm. 2.5 verdım 3-4 daha versem tamam.

atak ve seyir döneminde light sütle yapılmış ligt puding dr.oetherin yenilebilinirmi? arkadaşlar birde dışarıda satılan (bolulu hasan usta, özsüt) light tatlı ve dondurma yenilebilinirmi?

Kızlar, benim 22. günüm ve 4 kilo verebildim. Şimdi de regl 3. gündeyim... Canım sıkıldı çok az bu kada rgünde değil mi, okuyorum hep, genelde bu kadar günde daha çok vermişsiniz.... nerde hata yaptım...:KK43:(

ilk 7 gün atak sonra sebzeye geçtim ve hafta 2 gün protein yaptım... yani 5+2 sonra 5+5 yapıyorum. bugun sebze+protein. 5günde bunu yapıcam... ama erken durdu:KK43:((

yardımmmm

çok verenlerın kg si fazla olabılır canım 5 kg fazlası olanla 20 kg fazlası olan aynı vermez.

aslında mart'ın 24 de sırf 1 saatlik yürüyüş yaparak,bisiklet binerek 83 den 79 düştüm.daha önceleriçok diyet yaptım bu yüzden metabolizman çok yavaşlamıştı.engelli 15 yaşında oğlum olduğundan hareketsizlikten ve yaşam tarzı yüzünden yaşama isteğini kaybetmiştim.çok sıkılmış bunalmıştım...
Ama en çok sizlerin motivesi ve dukan diyeti sayesinde kilolarımdan kurtulabileceğim.ilkkez bu kadar kararlı ve başarılıyım dukan diyetine ve size teşekkürederim.
7 .günde atak evresini bırakıyorum:80:tecrübelerinizden yaralanacağım:KK69:

aayyyyyyy canımmmm.....Allah her kolaylık versinnn..hem hayatında hem diyetinde :)
hepimize kolaylık versin inşallah...
biz burdayız ,bekleriz:KK34:

inanmıyorum yaaa maşallah:nazar::nazar::nazar: biz kasıyoruz kasıyoruz haftada 300-500 gr,sen onca şey ye 1 kilo,hatuna bak yaa:KK53::KK53:
:)) neyse canım gerçekten çok sevindirici...kıskansakta nazar değmesin inşallahhh:nazar:

sağol canım dur bakalım daha ılk haftası guclendırmenın bakalım sonra ne olacak bende bu hafta sonu odul yemeklerı yıyecegım bakalım alacakmıyım

yardımmmm

ben de aynı senin gibiydim...3 haftada 4 kilo gitmişti ve durmuştu..sonra 29. gün tak diye 1 kilo gitti ve 5 kilo oldu ayda..2. ayım yarım doluyor ve neredeyse 9 kilo oldu...sabır edin arkadaşlar şöyle ya da böyle gidiyor...bir de verecek kilon azdır ondan olabilir...

yardımmmm
22 günde 4 kilo iyi bir sonuç bence.moralini bozma,ben tartıya çıkmadım ama hiç vermiş gibi hissetmiyorum ne kıyafetten ne vücut ölçülerimde bi değişiklik yok uyuz oluyorum ama sabır diyorum.22 günde 4 gitse bende ooooo havalara uçarım
ben hiç kaçamk yapmadım atakta 5 gün.. hiç 1 yudum ekmek bile...2.5 verdim.59.5 oldum. seyırde kacırdım fazlasıyla 500 gr gerı aldım adet oldum 1 kg daha eklendı adetım bıttı 2 gun oldu.. yıne bu sbh 59.5 dum. cok fazlam olmadıgı ıcın acıkcası cok sıkı tutamıyrm. 2.5 verdım 3-4 daha versem tamam.

ben önce hamilelik öncesi kiloma dönmek istiyorum 7 kilo falan var.sonra 4 daha vermek istiyorum.gönlüm bunların kısa zamanda olmasından yana ama çabuk kilo veren biri değilim.mantığımda sabret çok acelecisin diyor.napcaz bilmem:KK53:

Kaçamakçı ve yeni arkadaşlar biliyorsunuz ben de sizlerdenim...kaçamaklarım bol maalesef...
ama ilk atak dönemimde kaçamağım yok denecek kadar azdı..örneğin günde yarım light bisküvi...1 lokma yağlı peynir vs. gibi...yani başlarken daha disiplinli başladım...
bir de light pudingler aslında hiçbir evrede serbest değil,her evrede sakıncalı..ama ben her evrede yedim:KK60: ve devam ediyorum:KK60: ama ben abartmıyorum,günde minik bir kase o kadar...
bir de bu bolulu,özsüt,mado gibi yerleri bence acil durumlarda kullanın,yani dışarımı çıktınız arkadaşlarınızla ,buralara gitmeyi tercih edin ve bu light ürünlerden yiyin..aya da starbucks a gidin,süper kahveler var light...ma sıksık yapmayın derim ben(tatlılar için) çünkü içlerinde ne var bilemiyoruz..tamam yağsızdır,tatlandırıcılıdır ama ya un..yulaf unu kullanamazlar ya...ama ben bu durumda kaldığımda afiyetle yemiştim...

hım anladım...

teşekkürler...

:KK1:

bende izmirdeyim... bu rossmanda nerde tarif edermisin...
karşıya çarşısı içinde eshot sokağında çarşıya girdiğinde eshot sokağını sor herkes gösterir.. sokak içinde 50 adım yürü göreceksin zaten rossmannı

malesef ben bugün formumda değilim çok üzgünüm bir hafta oldu tartılmadım bu gün tartıldım ve şok oldum sadece 100 gr vermişim annemde 300gr vermiş çok yavaş gidiyor yazıları okuyorumda en az verenlerdenim halbuki kilomda fazla daha fazla vermem lazım hiç diyeti de bozmadım neden oldu acaba kafam çok bozuk umutla bugünü beklemiştim hüsrana uğradım resmen.böyle devam ederse bilmiyorum artık...aranızda böyle olan varmı ayın 15 şide regli günüm bu seferde bunun için tekrar alırım.

canım bende 6 gündür gram vermedim hatta 200 gram aldım:KK43:( oysaki kaçamakta yapmamıştım ama bekliyorum gidecek hepsi:))
evet canım inşallah en kısa zamanda şeytanın bacağını kırarsın sende:)) bu bir direniş hakkate, bir de vücut uzun süre hangi kiloda sabit kaldıysa o kiloda takılıyor bence..mesela uzun süre 68 li rakamlarda mı oldun acaba ...
evet canım 1 buçuk yıldır en düşük kilom 68 idi eşimde sabah aynı şeyi söyledi kilon yer ettiği için direniyor dedi. hay ben o kiloların yerini onları yerinden yurdundan edicem. bir daha dönemicekler anavatana:)))

hani montignac diyetinde bazı şeyler 1 yudum bile olsa yenmiyor ya kimyayı etkileyip şekeri yükselttiği için.o yüzden sordm

ben de atak evremin 2. gününde çiğküfte yemiştimmm:26:

Kaçamakçı ve yeni arkadaşlar biliyorsunuz ben de sizlerdenim...kaçamaklarım bol maalesef...
ama ilk atak dönemimde kaçamağım yok denecek kadar azdı..örneğin günde yarım light bisküvi...1 lokma yağlı peynir vs. gibi...yani başlarken daha disiplinli başladım...
bir de light pudingler aslında hiçbir evrede serbest değil,her evrede sakıncalı..ama ben her evrede yedim:KK60: ve devam ediyorum:KK60: ama ben abartmıyorum,günde minik bir kase o kadar...
bir de bu bolulu,özsüt,mado gibi yerleri bence acil durumlarda kullanın,yani dışarımı çıktınız arkadaşlarınızla ,buralara gitmeyi tercih edin ve bu light ürünlerden yiyin..aya da starbucks a gidin,süper kahveler var light...ma sıksık yapmayın derim ben(tatlılar için) çünkü içlerinde ne var bilemiyoruz..tamam yağsızdır,tatlandırıcılıdır ama ya un..yulaf unu kullanamazlar ya...ama ben bu durumda kaldığımda afiyetle yemiştim...

valla ne yalan söyleyyim benim süt dışında peynir yoğurtum light değil.normal kullanıyorum.peyniri kaynar suya koyup 10 dk bekletiyorum tuzu yağı bayağı gidiyor ama gidipte light ürün almadım.mesela tavuğun sürekli göğsünü yemiyorum.haşlıyorum derisi hariç her yerini yiyorum.bu belki bayağı yavaşlatabilir kilo vermemi ama ömrüm boyu light ürün yiyemeyeceğim için hiç başlamadım hata mı ettim acaba:44::44:

yardımmmm

benimde 15. günüm ve daha bugun 3,1 kg oldu:)) senin fazla kilon yok sanırım, 5+2 yi o zaman öneriyor çünkü dukan...

kızlar internette bi dondurma tarifi buldum her evrede yenilebilirmiş.akşam yapmayı denicem bakalm:) size de tarifini vereyim dedim

LİMONLU YOĞURT DONDURMASI(her evrede yenilebilir)

MALZEMELER:
-2 bardak yağsız yoğurt
-yarım limon suyu
-limon kabuğu rendesi
-4 kaşık splenda
-8-10 damla dr.oetker limon aroması
-8-10 damla dr.oetker vanilya aroması

Yoğurt 4-5 saat süzgeçte bekletilerek süzme yoğurt haline getirilir.
Splendayla krema halini alana dek iyice çırpılır.
Daha sonra limon kabuğu rendesi,limon suyu ve aromalar eklenerek tekrar homojen hale gelene dek karıştırılır.
İstediğiniz kalıplara bölüştürülerek dondurulur.

cnm ben atak dönemi dahil diyetin ilk 1.5 ayı hiç kaçamak yapmadım ve atakta 2 kilo verdim anca :KK70: totalde verdiğim kiloda ayda ortalama 4 kilo civarı.bide kıyafetlerımden hiç verdim gibi gelmıyo demişsin benim hiç spor yapmadan(ama düğün koşturmacası var sürekli çarşı pazar geziyorum :KK1:)ılk 3 haftadan sonra ust bedenımde yaklasık diyetın 35-40. gununden sonrada alt bedenimde farkı hissetmeye başladım ve şuan 2 ay oldu yaklasık 8 kilo gitti ve benim eski kıyafetlerımın bazıları bol bile geliyo:KK1: oyüzden hiç merak etme biraz zaman tanı bedenine,yavas yavas gıttıgı için ılk etapta farkedilmıyo sonra bi bakıyosunkı gecen hafta olmayan pantolona girivermişsin :KK55:

karşıya çarşısı içinde eshot sokağında çarşıya girdiğinde eshot sokağını sor herkes gösterir.. sokak içinde 50 adım yürü göreceksin zaten rossmannı

canım bende 6 gündür gram vermedim hatta 200 gram aldım:KK43:( oysaki kaçamakta yapmamıştım ama bekliyorum gidecek hepsi:))

evet canım 1 buçuk yıldır en düşük kilom 68 idi eşimde sabah aynı şeyi söyledi kilon yer ettiği için direniyor dedi. hay ben o kiloların yerini onları yerinden yurdundan edicem. bir daha dönemicekler anavatana:)))

normaldir o zaman canım:)) ben de muhtemelen birkaç gr daha verdikten sonra uzuuuunca bir süre sen gibi takılacam:)) maalum regl yaklaşıyor bir de ben de çook uzun zamanlar hep 67-68 lerde idim...o yüzden duraklama dönemi gelebilir bana da:)) ama sonraaa tabii ki yükseliş dönemi gelecekkk :KK66:

mesela dün bebişi anneanneye bıraktık diğer kızım baba ben dışarı çıktı yeni bir yer açılmış bistro,kocaman yer,Allah ne verdiyse var..menüye baktım ağzımın suyu aktı.zaten girerken daha pastalar cezbediyordu.ama yolda banka camında kendimi gördüm ve böyle görünmekten hiçte memnun olmadığımı bir daha hissettim.hemen o halim geldi aklıma ve sadece sade maden suyu istedim..eşim yalvardıysada almadım.onlar kazandibi ve profiterol yediler.bende kıza yedirirken kalanı aldım küçücük bir kaşık.ama kaçamak kaçtı yani:KK60::KK60:olsun benim için büyük bir adım.sabredeceğim.

X