defalarca söyledik bunları ama birdaha söyleyeyim..sana tamamıyla katılıyorum..kendim yaşadım ve gördüm...gözlem bile değil..
cnm sınavlarında başarılarrren kısa zamanda seni aramızda görmek dileğiyle
cnm inş sağlığın için sigarayı bırakabilirsin,ondan sonrada gerçekten kendin istediğin zaman cici bi anne olursun
atak döneminde 3-5 kilo verenlere bir sorum var.
bu diyeti yaparken 1 yudum bile kaçamak yaptınızmı.
ben sabah dalgınlıkla 1 ydum ekmek almışım yutarken farkettim.
hani montignac diyetinde bazı şeyler 1 yudum bile olsa yenmiyor ya kimyayı etkileyip şekeri yükselttiği için.o yüzden sordm
Kızlar, benim 22. günüm ve 4 kilo verebildim. Şimdi de regl 3. gündeyim... Canım sıkıldı çok az bu kada rgünde değil mi, okuyorum hep, genelde bu kadar günde daha çok vermişsiniz.... nerde hata yaptım...(
ilk 7 gün atak sonra sebzeye geçtim ve hafta 2 gün protein yaptım... yani 5+2 sonra 5+5 yapıyorum. bugun sebze+protein. 5günde bunu yapıcam... ama erken durdu((
yardımmmm
aslında mart'ın 24 de sırf 1 saatlik yürüyüş yaparak,bisiklet binerek 83 den 79 düştüm.daha önceleriçok diyet yaptım bu yüzden metabolizman çok yavaşlamıştı.engelli 15 yaşında oğlum olduğundan hareketsizlikten ve yaşam tarzı yüzünden yaşama isteğini kaybetmiştim.çok sıkılmış bunalmıştım...
Ama en çok sizlerin motivesi ve dukan diyeti sayesinde kilolarımdan kurtulabileceğim.ilkkez bu kadar kararlı ve başarılıyım dukan diyetine ve size teşekkürederim.
7 .günde atak evresini bırakıyorum:80:tecrübelerinizden yaralanacağım
inanmıyorum yaaa maşallahbiz kasıyoruz kasıyoruz haftada 300-500 gr,sen onca şey ye 1 kilo,hatuna bak yaa
:)) neyse canım gerçekten çok sevindirici...kıskansakta nazar değmesin inşallahhh
Kızlar, benim 22. günüm ve 4 kilo verebildim. Şimdi de regl 3. gündeyim... Canım sıkıldı çok az bu kada rgünde değil mi, okuyorum hep, genelde bu kadar günde daha çok vermişsiniz.... nerde hata yaptım...(
ilk 7 gün atak sonra sebzeye geçtim ve hafta 2 gün protein yaptım... yani 5+2 sonra 5+5 yapıyorum. bugun sebze+protein. 5günde bunu yapıcam... ama erken durdu((
yardımmmm
22 günde 4 kilo iyi bir sonuç bence.moralini bozma,ben tartıya çıkmadım ama hiç vermiş gibi hissetmiyorum ne kıyafetten ne vücut ölçülerimde bi değişiklik yok uyuz oluyorum ama sabır diyorum.22 günde 4 gitse bende ooooo havalara uçarımKızlar, benim 22. günüm ve 4 kilo verebildim. Şimdi de regl 3. gündeyim... Canım sıkıldı çok az bu kada rgünde değil mi, okuyorum hep, genelde bu kadar günde daha çok vermişsiniz.... nerde hata yaptım...(
yardımmmm
ben hiç kaçamk yapmadım atakta 5 gün.. hiç 1 yudum ekmek bile...2.5 verdim.59.5 oldum. seyırde kacırdım fazlasıyla 500 gr gerı aldım adet oldum 1 kg daha eklendı adetım bıttı 2 gun oldu.. yıne bu sbh 59.5 dum. cok fazlam olmadıgı ıcın acıkcası cok sıkı tutamıyrm. 2.5 verdım 3-4 daha versem tamam.
karşıya çarşısı içinde eshot sokağında çarşıya girdiğinde eshot sokağını sor herkes gösterir.. sokak içinde 50 adım yürü göreceksin zaten rossmannıhım anladım...
teşekkürler...
bende izmirdeyim... bu rossmanda nerde tarif edermisin...
malesef ben bugün formumda değilim çok üzgünüm bir hafta oldu tartılmadım bu gün tartıldım ve şok oldum sadece 100 gr vermişim annemde 300gr vermiş çok yavaş gidiyor yazıları okuyorumda en az verenlerdenim halbuki kilomda fazla daha fazla vermem lazım hiç diyeti de bozmadım neden oldu acaba kafam çok bozuk umutla bugünü beklemiştim hüsrana uğradım resmen.böyle devam ederse bilmiyorum artık...aranızda böyle olan varmı ayın 15 şide regli günüm bu seferde bunun için tekrar alırım.
evet canım 1 buçuk yıldır en düşük kilom 68 idi eşimde sabah aynı şeyi söyledi kilon yer ettiği için direniyor dedi. hay ben o kiloların yerini onları yerinden yurdundan edicem. bir daha dönemicekler anavatana:)))evet canım inşallah en kısa zamanda şeytanın bacağını kırarsın sende:)) bu bir direniş hakkate, bir de vücut uzun süre hangi kiloda sabit kaldıysa o kiloda takılıyor bence..mesela uzun süre 68 li rakamlarda mı oldun acaba ...
hani montignac diyetinde bazı şeyler 1 yudum bile olsa yenmiyor ya kimyayı etkileyip şekeri yükselttiği için.o yüzden sordm
sağol tatlımm iyi dileklerin için..bak siz busunuz :123:
Kaçamakçı ve yeni arkadaşlar biliyorsunuz ben de sizlerdenim...kaçamaklarım bol maalesef...
ama ilk atak dönemimde kaçamağım yok denecek kadar azdı..örneğin günde yarım light bisküvi...1 lokma yağlı peynir vs. gibi...yani başlarken daha disiplinli başladım...
bir de light pudingler aslında hiçbir evrede serbest değil,her evrede sakıncalı..ama ben her evrede yedimve devam ediyorum ama ben abartmıyorum,günde minik bir kase o kadar...
bir de bu bolulu,özsüt,mado gibi yerleri bence acil durumlarda kullanın,yani dışarımı çıktınız arkadaşlarınızla ,buralara gitmeyi tercih edin ve bu light ürünlerden yiyin..aya da starbucks a gidin,süper kahveler var light...ma sıksık yapmayın derim ben(tatlılar için) çünkü içlerinde ne var bilemiyoruz..tamam yağsızdır,tatlandırıcılıdır ama ya un..yulaf unu kullanamazlar ya...ama ben bu durumda kaldığımda afiyetle yemiştim...
yardımmmm
karşıya çarşısı içinde eshot sokağında çarşıya girdiğinde eshot sokağını sor herkes gösterir.. sokak içinde 50 adım yürü göreceksin zaten rossmannı
canım bende 6 gündür gram vermedim hatta 200 gram aldım( oysaki kaçamakta yapmamıştım ama bekliyorum gidecek hepsi:))
evet canım 1 buçuk yıldır en düşük kilom 68 idi eşimde sabah aynı şeyi söyledi kilon yer ettiği için direniyor dedi. hay ben o kiloların yerini onları yerinden yurdundan edicem. bir daha dönemicekler anavatana:)))