- 22 Mayıs 2011
- 584
- 139
- 43
hım anladım...canım Mysky sağolsun yardımcı oldu. geçenlerde forumda sordu isteyen varmı diye görmedin sanırım o zaman istemiştim kendisinden.
teşekkürler...haşlanmış tavuk,hindi füme,köfte (değerlerine bak mutlaka),yoğurt,süt,yumurta (vazgeçilmezim),lor peynirli omlet,çay genelde ben bunları kullandım.
eeeeee daha ne diyim
rossmanda çok komik ya gelen kapışılıyor hala yok satıyorlar yeniden gelecektir bence arasıra sor geçen seferde öyle olmuştu 1 hafta sonra yenileri gelmişti :)
ne kadar sıklıkla kullanıyorsun peki,etkilimi?
tekrar tebrikler aslında ben kilo alanların (çooooooook abartmadıkça)fazla yediklerine inanmıyorum.altında yatan başka sebepler var gibi geliyor bana.örnek şekil 1-a beeenn.herkesin nasıl bu kadar az yiyerek kilolu olduğumu çözmeye çalışmalarına ve buna hayret etmelerine karşın ben ısrarla çok hoş bi genç kız sonra tombul bir kadın arkasından şişman bir anne oluverdim.meğer sinsi insülin direnci beni ele geçirmişmiş.....şimdi şeker ilacı kullanıyorum.maalesef sayısız rejim denemelerimden dolayı, teşhiş konmasına ve ilaç kullanmama rağmen veriyorum veriyorum an geliyo tık yok valla canım çok sıkılıyo bu duruma gerçekten kilo başa dert.sağlığımız en önemlisi olduğu halde onu bir tarafa koyuyorumda istediğin hiçbişeyi alıp giyememek içine oturuyo insanın sadece sana uygun bedende kıyafet satan belli başlı birkaç markaya ve babanne kıyafetlerine mecbur olmak çok can sıkıcı.allah ömür verirse onları giyeceğim zamanlar zaten gelecek ama bir daha bu yaşlara dönemiycem ki....iyice duygusala bağladım reglim yakın ondan herhalde 1 ay olmadan 10 kilo verdim nerdeyse 20 gündür bekliyorum.gerçi dedim ya motivasyonum da düştü eski deneyimlerimden dolayı.bu arada inanılmaz bir hareketle geçmiş hayatımda şimdi yaptığım spor bile doğru dürüst yanıt vermiyo.sanki sen bu kiloya mahkümsun benimle iddalaşma diyen bi metabolizmam var.......neyse çok uzadı...by by
tekrar tebrikler aslında ben kilo alanların (çooooooook abartmadıkça)fazla yediklerine inanmıyorum.altında yatan başka sebepler var gibi geliyor bana.örnek şekil 1-a beeenn.herkesin nasıl bu kadar az yiyerek kilolu olduğumu çözmeye çalışmalarına ve buna hayret etmelerine karşın ben ısrarla çok hoş bi genç kız sonra tombul bir kadın arkasından şişman bir anne oluverdim.meğer sinsi insülin direnci beni ele geçirmişmiş.....şimdi şeker ilacı kullanıyorum.maalesef sayısız rejim denemelerimden dolayı, teşhiş konmasına ve ilaç kullanmama rağmen veriyorum veriyorum an geliyo tık yok valla canım çok sıkılıyo bu duruma gerçekten kilo başa dert.sağlığımız en önemlisi olduğu halde onu bir tarafa koyuyorumda istediğin hiçbişeyi alıp giyememek içine oturuyo insanın sadece sana uygun bedende kıyafet satan belli başlı birkaç markaya ve babanne kıyafetlerine mecbur olmak çok can sıkıcı.allah ömür verirse onları giyeceğim zamanlar zaten gelecek ama bir daha bu yaşlara dönemiycem ki....iyice duygusala bağladım reglim yakın ondan herhalde 1 ay olmadan 10 kilo verdim nerdeyse 20 gündür bekliyorum.gerçi dedim ya motivasyonum da düştü eski deneyimlerimden dolayı.bu arada inanılmaz bir hareketle geçmiş hayatımda şimdi yaptığım spor bile doğru dürüst yanıt vermiyo.sanki sen bu kiloya mahkümsun benimle iddalaşma diyen bi metabolizmam var.......neyse çok uzadı...by by
eee valla kendimden utandım yani istbul ümraniyedeyim kaç eczane gezdim yok başka başka tatlandırı vermek istiyorlar fazla talep olmadığı için getiremiyolarmış market desen carrefoura bakamadım ama diğer marketlerde bulamadım en son bir otobüse atlayıp migrosa gidecektim ki dedim ha yol parası ha kargo parası aynı hesap oldu yani banada çok uzun zaman gitceni sanıyorum çünkü benim tatlıyla hiç aram yoktur öyle çikolata felan hiç bilmem canım çeksin 20 günü aşkın diyetteyim daha tatlının t sini koymadım azıma aklımada gelmiyor senelerden beridir bütün içtiğim sıvılar şekersizdir içemem yani şekerli çayı kahveyi hemen öğürürüm ama tatlıda vücudun bir ihtiyacıymış ben bazen kendimi bu konuda özürlü gibi görüyorum millet tatlı krizlerine girerken felan cola zeroyu bile ben bu diyette tanıdım en azından tatlı bişey içmiş olayım dedim yani hem ağız kuruluğumu hemen yok ediyor işte elimde olsun diye 54 lira daha girdi bananerede yaşadığını bilmiyorum ama önce keşke bir eczanelere baksaydın...birçoğunda var...bu arada üzülme o kadar çünkü ben sürekli kek,kurabiye yapmama rağmen 1 aydan fazla gitti...
slm kızlar ben bugun 63.5 olmusum gıtmıs 500 gr daha coook sevındım beklemedıgım bır gelısme. .ama hemen sımardım bır ıkı kasık pılav yedım. aksamada gözleme yemeyı planlıyordum bu pılav nerden cıktı. guclendırme yapıyorum artık saka makaarada nısastalı yıyecek, ödul yemegım olacak.63.5 te benım ıcın ıyı zaten artık sadece yan belımdekı yaglar kaldı.onlarda ne ınatcı heryer erıdı bı orası kaldı artık guclendırme ıle sporla orayıda halledecegım. boyum 1.71 61.3 ıdeal olurmus dukana gore. 2 kıloyuda verırım guclendırmede artık.artık benide guclendırmeye gecenlerden sayın. 1 haftadır guclendırme yapar gıbı yedım 1 kılo verdım.son bır ıkı kıloyuda guclendırmede vermeye karar verdım cunku guclendırmedede kılo verılebılecegını gördüm.
Canım seni çokiyi anlıyorum. en güzel günlerimiz şişman olarak geçti. ben 33 yaşındayım çocuksuzum ve yıllarca hep kiloluydum. genç kızlığımda kiloluydum. ama işte geç uyandım nasip bu zamanaymış. hani bazılarınız diyorlar ya eski kıyafetlerime giymek ne güzel, bekarlığımdan kalma elbisem çok yakıştı filan diyorsunuz ben evlendiğimde 72 kiloydum.
buna da şükür diyorum. ben de regl olamadım ve psikolojim bozuk
bu arada eşime ayın ortasına dogru sana bir sürprizim var demiştim. bir hediye almıştım mark..foniden de o o zaman gelicek diye. ne dese begenirsin. yoksa hamilemisin
ben daha kilo veremedim ki dogru düzgün ne çocuuu.
Selam arkadaşlar....
Yulaf kepeği konusunda merak ettiğim bie şey var...
Etinin lifalif yulaf diye bir ürünü var..Kullanan oldumu acaba...Minik minik atlara verilem yem gibi sarımtrak bir ürün..
Yulaf kepeği bu olabilir mi..?
Selam arkadaşlar....
Yulaf kepeği konusunda merak ettiğim bie şey var...
Etinin lifalif yulaf diye bir ürünü var..Kullanan oldumu acaba...Minik minik atlara verilem yem gibi sarımtrak bir ürün..
Yulaf kepeği bu olabilir mi..?
vuvucum sen herşeyden önce sigaradan kurtulman laızm. cocuu filan bırak senin saglıgın için önemli. kilo almaktan korkma alırsan da dukanla verirsin zaten.yaaa aynı dert..bana da öyle demeye başladılar..daha yeni verdim hemen alacak mıyım yani
bir de işin en kötüsü ne biliyormusun,ben sigara içiyorum ve eşim sigarayı bırakmadan çocuk yapmam senden diyor,ama çocuk da istiyor...şimdi ben kilo veriyorum..zayıflayınca önce sigarayı bırakıp şişeceğim,sonra da çocukla ,ben nasıl yapacakğım napcaz biz yaaa
yapma böyle ama..böyle umutsuz olmanın sana bir faydası var mı yok...sanki kızıp bozsan diyeti ne bulursan yesen mutlu olacaksın,hayır...inan bana direniyor,bir ayda 10 kiloya yakın ne demek tabiiki biraz direnç gösterecek vücut...pesetme..sen kazan bu yarışı...ayrıca atak yapmayı denedin mi?eğer daha önce yapmadıysan ya da uzun süre geçmişse 3-4 gün atak yap,hemen hareketlendirir...
umutsuzluk yok...300 gr gitse bile yüzümüz gülüyor,senin de yakındır bekle..
hayır canım zaten lifalifin üzerinde yulaf ezmesi olduğu yazıyor. ürünün kendisi de zaten tane. kepekle alakası yok. bakarak bile anlaşılır kepek olmadığı.
atlara verilen yem benzetmen de beni güldürdü
lifalifi ben nadiren de olsa kullanıyorum .. kepegim hala gelmedi
vuvucum sen herşeyden önce sigaradan kurtulman laızm. cocuu filan bırak senin saglıgın için önemli. kilo almaktan korkma alırsan da dukanla verirsin zaten.benim ki de istiyor ama o izmirde ben istanbulda yaşıyorum kocaelinde çalışıyorum. ne ara çocuk olacak, telepati ile mi
zaten ben o yanımda yokken hamile kalmak istemiyorum.bide accık borçlarımız var onları kapatıp öyle istiyorum yoksa bu durumda çok zor olur. sıkıntı çekmek istemiyorum.. ayrıca bıktım artık ayrı gayrılıktan aylar oldu. hamile kalırsam şirketten tazminatımı alıp ayrılabilir miyim sizce ne dersiniz
arkadaslar s p gününde patlıcan semizotu börülce taze fasulye kabak yiyebiliyormuyuz?
Canım seni çokiyi anlıyorum. en güzel günlerimiz şişman olarak geçti. ben 33 yaşındayım çocuksuzum ve yıllarca hep kiloluydum. genç kızlığımda kiloluydum. ama işte geç uyandım nasip bu zamanaymış. hani bazılarınız diyorlar ya eski kıyafetlerime giymek ne güzel, bekarlığımdan kalma elbisem çok yakıştı filan diyorsunuz ben evlendiğimde 72 kiloydum.
buna da şükür diyorum. ben de regl olamadım ve psikolojim bozuk
bu arada eşime ayın ortasına dogru sana bir sürprizim var demiştim. bir hediye almıştım mark..foniden de o o zaman gelicek diye. ne dese begenirsin. yoksa hamilemisin
ben daha kilo veremedim ki dogru düzgün ne çocuuu.
evet hepsini yersin ama yanında mutlaka protein olacak gün içinde tükettiğin protein miktarı sebzeden fazla olacak
slm kızlar ben bugun 63.5 olmusum gıtmıs 500 gr daha coook sevındım beklemedıgım bır gelısme. .ama hemen sımardım bır ıkı kasık pılav yedım. aksamada gözleme yemeyı planlıyordum bu pılav nerden cıktı. guclendırme yapıyorum artık saka makaarada nısastalı yıyecek, ödul yemegım olacak.63.5 te benım ıcın ıyı zaten artık sadece yan belımdekı yaglar kaldı.onlarda ne ınatcı heryer erıdı bı orası kaldı artık guclendırme ıle sporla orayıda halledecegım. boyum 1.71 61.3 ıdeal olurmus dukana gore. 2 kıloyuda verırım guclendırmede artık.artık benide guclendırmeye gecenlerden sayın. 1 haftadır guclendırme yapar gıbı yedım 1 kılo verdım.son bır ıkı kıloyuda guclendırmede vermeye karar verdım cunku guclendırmedede kılo verılebılecegını gördüm.
teşekkürler sirke kullanabiliyomuyuz ?
yaaa aynı dert..bana da öyle demeye başladılar..daha yeni verdim hemen alacak mıyım yani
bir de işin en kötüsü ne biliyormusun,ben sigara içiyorum ve eşim sigarayı bırakmadan çocuk yapmam senden diyor,ama çocuk da istiyor...şimdi ben kilo veriyorum..zayıflayınca önce sigarayı bırakıp şişeceğim,sonra da çocukla ,ben nasıl yapacakğım napcaz biz yaaa
bu da güzel demekki adamcağız için senin zayıf ya da kilolu olman çok da önem arzetmiyor.aileyi genişletmek istediğine göre( üstelik sen henüz istediğin kiloya inmeden)seni gerçekten seviyoooooen kısa zamanda güzel bi bebiş diliyorum sana.ha bu arada nedense ben seni hep çok zarif bi hanım olarak canlandırmıştım zihnimde.eminim öylesin hatta daha genç olduğunu düşünüyordum gerçi 33 de genç öptüm