Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım Mysky sağolsun yardımcı oldu. geçenlerde forumda sordu isteyen varmı diye görmedin sanırım o zaman istemiştim kendisinden.
hım anladım...

haşlanmış tavuk,hindi füme,köfte (değerlerine bak mutlaka),yoğurt,süt,yumurta (vazgeçilmezim),lor peynirli omlet,çay genelde ben bunları kullandım.
teşekkürler...

eeeeee daha ne diyim

rossmanda çok komik ya gelen kapışılıyor hala yok satıyorlar yeniden gelecektir bence arasıra sor geçen seferde öyle olmuştu 1 hafta sonra yenileri gelmişti :)

bende izmirdeyim... bu rossmanda nerde tarif edermisin...

ne kadar sıklıkla kullanıyorsun peki,etkilimi?

bu tarz ilaçları kullanma gereksinimi oluyosa bılınkı bağımlılık yapmıştır..eukarbon bağımlılık yapabılıcek bır ilaçtır.bağırsak normal dışkılamasını gercekleştırmıyo bır ılaç sayesınde yapıyo ve bu durum bağırsak tembelliğine sonrasındada cok daha cııdı problemlere ne den oluyor.ben derım kı klasık yollarla bu işi çözün..ben eczacıyım ve hiçbir ilacı kullanmam..

Canım seni çokiyi anlıyorum. en güzel günlerimiz şişman olarak geçti. ben 33 yaşındayım çocuksuzum ve yıllarca hep kiloluydum. genç kızlığımda kiloluydum. ama işte geç uyandım nasip bu zamanaymış. hani bazılarınız diyorlar ya eski kıyafetlerime giymek ne güzel, bekarlığımdan kalma elbisem çok yakıştı filan diyorsunuz ben evlendiğimde 72 kiloydum.
buna da şükür diyorum. ben de regl olamadım ve psikolojim bozuk
bu arada eşime ayın ortasına dogru sana bir sürprizim var demiştim. bir hediye almıştım mark..foniden de o o zaman gelicek diye. ne dese begenirsin. yoksa hamilemisin
ben daha kilo veremedim ki dogru düzgün ne çocuuu.

yapma böyle ama..böyle umutsuz olmanın sana bir faydası var mı yok...sanki kızıp bozsan diyeti ne bulursan yesen mutlu olacaksın,hayır...inan bana direniyor,bir ayda 10 kiloya yakın ne demek tabiiki biraz direnç gösterecek vücut...pesetme..sen kazan bu yarışı...ayrıca atak yapmayı denedin mi?eğer daha önce yapmadıysan ya da uzun süre geçmişse 3-4 gün atak yap,hemen hareketlendirir...
umutsuzluk yok...300 gr gitse bile yüzümüz gülüyor,senin de yakındır bekle..

nerede yaşadığını bilmiyorum ama önce keşke bir eczanelere baksaydın...birçoğunda var...bu arada üzülme o kadar çünkü ben sürekli kek,kurabiye yapmama rağmen 1 aydan fazla gitti...
eee valla kendimden utandım yani istbul ümraniyedeyim kaç eczane gezdim yok başka başka tatlandırı vermek istiyorlar fazla talep olmadığı için getiremiyolarmış market desen carrefoura bakamadım ama diğer marketlerde bulamadım en son bir otobüse atlayıp migrosa gidecektim ki dedim ha yol parası ha kargo parası aynı hesap oldu yani banada çok uzun zaman gitceni sanıyorum çünkü benim tatlıyla hiç aram yoktur öyle çikolata felan hiç bilmem canım çeksin 20 günü aşkın diyetteyim daha tatlının t sini koymadım azıma aklımada gelmiyor senelerden beridir bütün içtiğim sıvılar şekersizdir içemem yani şekerli çayı kahveyi hemen öğürürüm ama tatlıda vücudun bir ihtiyacıymış ben bazen kendimi bu konuda özürlü gibi görüyorum millet tatlı krizlerine girerken felan cola zeroyu bile ben bu diyette tanıdım en azından tatlı bişey içmiş olayım dedim yani hem ağız kuruluğumu hemen yok ediyor işte elimde olsun diye 54 lira daha girdi bana

inanmıyorum yaaa maşallah biz kasıyoruz kasıyoruz haftada 300-500 gr,sen onca şey ye 1 kilo,hatuna bak yaa
:)) neyse canım gerçekten çok sevindirici...kıskansakta nazar değmesin inşallahhh

Selam arkadaşlar....

Yulaf kepeği konusunda merak ettiğim bie şey var...
Etinin lifalif yulaf diye bir ürünü var..Kullanan oldumu acaba...Minik minik atlara verilem yem gibi sarımtrak bir ürün..
Yulaf kepeği bu olabilir mi..?

yaaa aynı dert..bana da öyle demeye başladılar..daha yeni verdim hemen alacak mıyım yani
bir de işin en kötüsü ne biliyormusun,ben sigara içiyorum ve eşim sigarayı bırakmadan çocuk yapmam senden diyor,ama çocuk da istiyor...şimdi ben kilo veriyorum..zayıflayınca önce sigarayı bırakıp şişeceğim,sonra da çocukla ,ben nasıl yapacakğım napcaz biz yaaa

canım ben ilk başlarda kullandım.kepeğim yoktu karbonhidrat ihtiyacımı ordan karşılıyayım diye düşündüm.goji,süt,tatlandırıcı ve tarçınla güzel oluyordu.şimdi kepeğim var ama bak aklıma getirdin canım tatlı bişey istediğinde yine yapayım.buarada mola verip bi meyveli yoğurt yedim.meğer 9 dan beri bişey yememişim işe dalıp elim titremeye başlamıştı

hayır canım zaten lifalifin üzerinde yulaf ezmesi olduğu yazıyor. ürünün kendisi de zaten tane. kepekle alakası yok. bakarak bile anlaşılır kepek olmadığı.
atlara verilen yem benzetmen de beni güldürdü
lifalifi ben nadiren de olsa kullanıyorum .. kepegim hala gelmedi

vuvucum sen herşeyden önce sigaradan kurtulman laızm. cocuu filan bırak senin saglıgın için önemli. kilo almaktan korkma alırsan da dukanla verirsin zaten. benim ki de istiyor ama o izmirde ben istanbulda yaşıyorum kocaelinde çalışıyorum. ne ara çocuk olacak, telepati ile mi
zaten ben o yanımda yokken hamile kalmak istemiyorum.bide accık borçlarımız var onları kapatıp öyle istiyorum yoksa bu durumda çok zor olur. sıkıntı çekmek istemiyorum.. ayrıca bıktım artık ayrı gayrılıktan aylar oldu. hamile kalırsam şirketten tazminatımı alıp ayrılabilir miyim sizce ne dersiniz

teşekkürler vuvuucum beklentimi fazla mı tuttum ne pat pat giderken demek benim diyetim buymuş demiştim.durunca bozuldum eskiye dönücem diye zira çoğu diyetim sporla desteklediğim halde bi yerde tıkanıp kalıyordu sonra reglime yakın inanılmaz tatlıya aşeriyodum veeeee pat pat gidenler geri geliyordu şu anda da 81.5 ten 83 e çıktım bu kısır döngüyü kırmak istiyorum gerçekten sıkıldım az yeyip boğazına düşkün bi insan olarak görünmekten....

hayır canım o hakkın birtek evlendiğinde var..evliliğin ilk bir yılında yapabiliyorsun..ama şirketin insaflıysa ve sana değer veriyorsa o şekilde anlaşabilirsin..
bu arada sen sigara içmiyorsun herhalde,içmeyen için bunları söylemek kolay maalesef

bu da güzel demekki adamcağız için senin zayıf ya da kilolu olman çok da önem arzetmiyor.aileyi genişletmek istediğine göre( üstelik sen henüz istediğin kiloya inmeden)seni gerçekten seviyoooooen kısa zamanda güzel bi bebiş diliyorum sana.ha bu arada nedense ben seni hep çok zarif bi hanım olarak canlandırmıştım zihnimde.eminim öylesin hatta daha genç olduğunu düşünüyordum gerçi 33 de genç öptüm

tebrikler böyle giderse güçlendirmede epey kayıp yaşayacağız anlaışlan bende sabah tartıda 56.8 i gördüm toplamda 1 gitti :)

Tşk ederim yolanda...
Bende diyorum ki bu garip ürün ile herkes nasıl pasta kurabiye yapıyor... :)
Hmm bende kepek sırasına gireyim bari..
Anneannem anlatırdı eskiden yokluk zamanlarında ekmeklerin karne ile alındığı yıllarda ekmeğe kepek yulaf vs karıştırırlarmış fırınlar...E tabi mecburiyetten..Zorla yerlermiş alanlarda...
O yıllarla şimdiyi karşılaştırınca biz yulafı, kepeğini bulamadık diye ölüyoruz üzüntüden
..............

allah iyiliğini versin güldürdün benibaşkasından yapma şansı varsa yapsın..sanki herkes ondan çocuk yapmak için sıraya girmiş..valla bu erkeklerin egoları çoooook yüksek oluyo.bu arada ben bi ara sigarayı ve sigarayla beraber yemek yemeği hatta çayı kahveyi bırakmıştım.bi mutsuzluk bi mutsuzluk sorma sigarayı hatırlatacak herşeyi terk ettim bonusu 4 kg oldu 1 ayda çoluk çocuk işini bitirmiş biri olarak öylede böylede ölücez dedim geri başladım.şaka bi yana sigara sağlığa zararlı hepimiz biliyoruz da bırakınca da ben hem kendime hem topluma zararlı biri olmuştum bi sinir bi sinir konuşmuyodum bile evde olay çıkmasın diye valla.en iyisi hiiiiiiç başlamamak tabiii

o neden biliyormusun,profilindeki reminden,ben de de öyle ir intiba uyandırıyor...ince uzun dal gibi :)
ama kilosuna bakarsak zaten gerçekten incedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…