zamanında yedim yedim bi anda vereyim istiyom işte ya 84,6 başladım şuan 82.3 sizce nasıl iyimi ya yarın p s geciyorum canım
ya kızlar ben pes etmek üzereym.halsizlik var ve canım tatlı bişiler istioo heran kaçamak yapabilirim
ben ben işte o veremeyen
Arkadaşlar hayatımda ilk defa seyahatte diyetimi bozmuyorum (4 gün oldu) ve sanırım ilk defa kilo almadan eve döneceğim. Sadece bu akşam çin yemeği yiyeceğimçünkü çok özledim ve artık yaşadığım şehirde yok
Ama bu kaçamak tek öğünde kalacak ve hiç moralimi bozmayacak. Sayenizde motivasyonumu çok rahat koruyorumum kızlar, teşekkür ederim.
Unutmayın diyet hiçbir şeydir, motivasyon her şey
5 günde 2.300 vermişim arkadaşlar sizce nasıl ?
Hayııııııııııııııııııııııııııııııır!
Yağsız süte tatlandırıcı ve tarçın koyup içebilirsin :)
Şöyle şekerim,
Senelerce 85-95 arasında gittim geldim. Ben çok aktif bir insanım, sporsuz da yaşayamam ama daha önce hiç diyetim istikrarla yürütemiyordum. 22 ocakta spor salonundaki hocam beni bir proje gibi ele aldı ve hem sporu ağırlaştırdık (hafta içi 5 gün 1 saat kardiyo üstüne 2 gün bacak 2 gün kol olmak üzere aletli) hem de hocanın tavsiye ettiği diyeti (neredeyse tamamen yağsız-ama pilav, makarna, nesfit, süt, lor peyniri, yeşil elma, kepekli sandviç...) harfiyen uyguladım. 3 ayda 80 kilonun altına indim ve bir süre korumaya çalıştım. 23 mayısta dukan maceram başladı. Atakda 2.2 kg gitti. seyirde henüz tartılmadım çünkü bu hafta seyahatteyim, pazartesi dönünce kendi tartımda bakacağım.
Hayııııııııııııııııııııııııııııııır!
Yağsız süte tatlandırıcı ve tarçın koyup içebilirsin :)
iyi tabiiki sen hala neden üzülüyorsun anlamadım ki...
nerden sipariş verdin arkadaşım.internettenmi
slm kızlar ben bugun 63.5 olmusum gıtmıs 500 gr daha coook sevındım beklemedıgım bır gelısme. .ama hemen sımardım bır ıkı kasık pılav yedım. aksamada gözleme yemeyı planlıyordum bu pılav nerden cıktı. guclendırme yapıyorum artık saka makaarada nısastalı yıyecek, ödul yemegım olacak.63.5 te benım ıcın ıyı zaten artık sadece yan belımdekı yaglar kaldı.onlarda ne ınatcı heryer erıdı bı orası kaldı artık guclendırme ıle sporla orayıda halledecegım. boyum 1.71 61.3 ıdeal olurmus dukana gore. 2 kıloyuda verırım guclendırmede artık.artık benide guclendırmeye gecenlerden sayın. 1 haftadır guclendırme yapar gıbı yedım 1 kılo verdım.son bır ıkı kıloyuda guclendırmede vermeye karar verdım cunku guclendırmedede kılo verılebılecegını gördüm.
KIZLAAAAAAAAAAAARRR GÜNAYDIIIIN!!! En sonunda bu sabah 68.6 gördüüüüüüüüüümmm haydin halaya
bu arada yulaf kepeğini bulamayanlar için fitiz market adresinize gönderiyor, çok da güzel ilgileniyorlar...eğer ankara da olup da yolu düşen biri olursa benim yerime de teşekkür ediversin
hmmm nefis gözüküyorlar, ellerine sağlıkkk
walla eczacı arkadaş ne önerir bilemem gerçi ona sormuşsun ama bende aynı sıkıntıları yaşadığım için, kötü bir duygu biliyorum, paylaşayım dedim..ben akşamdan 2 kuru kayısı ve yarım kuru inciri 1 bardak suyun içine koyuyorum, sabah aç karna içiyorum..3 gündür yapıyorum, 3 gündür kabızlık sorunu yaşamıyorum...
teşekkür ederim canım ne fark eder sonuçta herkes tecrübelerini yazıyor yazdığın şey şekerli olmuyormu bozmasın diyeti.....
merhaba hanımlar ben pek yazmıyorum ama sürekli okuyurum. ps günleri için patlıcan kebabı yaptım nefis oldu. yağsız kıymayı soğan pul biber kara biber tuz kimyon ve istediğiniz başka baharatlarla karıştırıp elinizle yoğurun. patlıcanı soymadan iki parmak eninde çizikler atın ama tam koparmayın. kıymayı bu çiziklerin içine köfte gibi yapıp sıkıştıırın aynı işlemi domatese de yapabilirsiniz. salçalı su ile tencerede pişirin.
Bu arada ben başlayalı 25 gün oldu. seyirdeyim. ticker yapamıyorum duz yazayım. 62.8 le başladım şimdi 58.4 üm.200 gr verdiğinie üzülen arkadaşlar günde 200 gram haftada 1400 gram ayda 5600 yapar. ben çok ağır veriyorum ama kararlıyyım çünkü bu benim son şansım.
anladım canım aramızda sen merak etme ya aslında benim biraz kafam durdu biliyomusun diyettenmidir nedir dediğin gibi akşama doğru hiç sebzeyi eklemeyip bugün bir saf pro daha yapıp yarında sebzeli pro yiyebilirdim ama gerçekten aklıma gelmedi böyle yapmak yedim sebzeyi bu sabah 200gr fazla çıktım cezamı verdi işte senmisin dukana ihanet edenwalla asıl doğrusu nedir bilemiycem zeynepçim ama bu yaptığın benim sıksık hafta sonları yaptığım şey..c.tesi ve pazara göre değiştirip duruyorum..hatta mesela tüm h.sonu bir aktivite varsa birden 2+2 ya da 3+3 e bile çeviriyiroum aramızda kalsınmesela mecburen 2 ya da 3 gün sebze mi yedim hemen hafta başında 2-3 gün saf protein yapıyorum..yani saf protein günlerimi hiç eksik tutmuyorum bir şekilde tamamlıyorum ama tabii sürekli yapmamak lazım çünkü mesela benim bu 3+3 e dönünce ,duraklama olduğunda 3 gün atak işe yaramıyor..mesela öyle oldu bende..o yüzden böyle 1-2 günlük şeyler olabilir..hiç takılma..ama hemen telafisini yap..
merhaba hanımlar ben pek yazmıyorum ama sürekli okuyurum. ps günleri için patlıcan kebabı yaptım nefis oldu. yağsız kıymayı soğan pul biber kara biber tuz kimyon ve istediğiniz başka baharatlarla karıştırıp elinizle yoğurun. patlıcanı soymadan iki parmak eninde çizikler atın ama tam koparmayın. kıymayı bu çiziklerin içine köfte gibi yapıp sıkıştıırın aynı işlemi domatese de yapabilirsiniz. salçalı su ile tencerede pişirin.
Bu arada ben başlayalı 25 gün oldu. seyirdeyim. ticker yapamıyorum duz yazayım. 62.8 le başladım şimdi 58.4 üm.200 gr verdiğinie üzülen arkadaşlar günde 200 gram haftada 1400 gram ayda 5600 yapar. ben çok ağır veriyorum ama kararlıyyım çünkü bu benim son şansım.